cok sagolun arkadaslar.destekleriniz ve güzel sözleriniz icin tesekkur ederim
bugun daha iyiyim,fakat kalkarken ya da dönerken agrim oluyor beni bayagi bi zorluyor
bebegim 19 haftalik oldu cok sükür ,
eltimin benden baska kimi kimsesi yok ,kaynanamda zaten bakmamak icin Türkiyeye kacti gecen hafta
anlicaginiz yapayalniz kaldik (ki hep yalnizdik ama neyse )
tek istegim eltimin ayak altindan kalkmasiydi,kendimce yardimci olmaya calistim
zaten haftada sadece iki kez gidiyor 1 bucuk saat sürüyordu kursu
14 kez gitmek zorunda malesef henuz 7 kez gitti
herseyden önce tabikide bebegim önemli benim icin
hepiniz iyiki varsiniz ...rabbim saglik versin bedenlerinize ve bebeklerinize
zehircim, ben bikaç gündür giremiyordum.. şimdi bikaç sayfa geriye döndüm da öğrendim rahatsızlığını..
çok çok geçmiş olsun. aman yorma kendini. istirahat et, ağır kaldırma..
19 haftalık kocaman bi bebişin oldu annesi, sıkı sıkı tutunuyor sana, kötü düşünme hiç, iyidir o, sen kendine dikkat et yeter...
cok sagolun arkadaslar.destekleriniz ve güzel sözleriniz icin tesekkur ederim
bugun daha iyiyim,fakat kalkarken ya da dönerken agrim oluyor beni bayagi bi zorluyor
bebegim 19 haftalik oldu cok sükür ,
eltimin benden baska kimi kimsesi yok ,kaynanamda zaten bakmamak icin Türkiyeye kacti gecen hafta
anlicaginiz yapayalniz kaldik (ki hep yalnizdik ama neyse )
tek istegim eltimin ayak altindan kalkmasiydi,kendimce yardimci olmaya calistim
zaten haftada sadece iki kez gidiyor 1 bucuk saat sürüyordu kursu
14 kez gitmek zorunda malesef henuz 7 kez gitti
herseyden önce tabikide bebegim önemli benim icin
hepiniz iyiki varsiniz ...rabbim saglik versin bedenlerinize ve bebeklerinize
iki kedili deli: hoşgeldin canım evet patron dövme timi kurduk hepsini sıradan geçiriyoz dövesin varsa hiç durma gelkaydirigubbakcemile3
naz cım: valla senin adına sevindim en azından dayanamadığın noktada çantanı alır çıkarsın. bende 1 ay sonra falan bırakmak istiyordum ama 32. haftaya kadar beklemem lazım ya da anlaşacam patronlarla ben çıksam da onlar sskmı devam ettirsin ama kabul edeceklerini sanmam...
aşkolsun yani sana hala 7 nin 24ün hesabını yapıyorsun sen çocuk doğururken başkasına güvendinmi başkası da sana güvenmesin bi zahmet gerekirse bir süre ertelesin. boşver sen uzat ayaklarını ayağının altına da yüksekçe yastık koy sadece ihtiyaçlarına kalka lütfen. bak bebeğin ne güzel bu zamana kadar sağlıkla gelmiş bundan sonra da öyle devam etsin annesi allahın izniyle
cok sagol canim benim
zaten hep dinlenmeye calisiyorum canim,yapicak baska biseyim yok
herseyim kalakaldi öylece
ne annem var yanimda ne kardeslerim ,bana destek olsunlar
hamile kaldigim günden beri cok zor günler gecirdim
uzerine bir de bu olayi yasayinca yüregim hop etti,henuz yüzünü görmedigim melegime öylesine baglanmisim ki
ki bebegim olmasini katiyen istemeyen biriydim
ama rahmime düstügü andan itibaren bir kez olsun onun hayatindan vazgecmeyi dusunmedim mafoldumben o yuzden yalvariyorum Allaha onu bana bagislasin diye
ben sana diyorum ama benimde senden kalır tarafım yok ben de dün iş yaptm birsürü azönce yazmıştım okudunmu bşlmeme ama gece bi sanclandım bebeğimi düşürüyorum sndım şimdilik az sancm var hafifte akıntım gece daha çoktu hamileliğimin ilk aylarında da öle olmuştu dr çok yormayacan dedi ama dün gece çok korktum bişey olcak diye bide demezlermi ne olcak btane daha yaprsnz ölüm değil çaresi olmasın sinir oluyorum öle şeylere neyse kendimizi üzmeyelim en iyiysi biz kendimize bakalm önce allaha emanet bebeklerimiz sonrada bize dikkat etmezse valla çok kötü olur
canım, hiç hiç hiç öyle kötüsünü düşünme.
ağızdan çıkan vücut bulur sözüne çok inanırım ben.. çok karamsar biriyimdir ama hep iyisini düşünmeye zorlarım kendimi. şimdi sen de hiçbir şeycik olmayacak bebeğime de ki öyle olsun...
eltine yardım etmek istemeni, destek olmak istemeni de anlıyorum. Allah bozmasın ne de güzelmiş aranız.
ama bu bebekler hayatımızdaki her şeyden daha önde değilller mi şu an zehir ?
bakamıyorum de, yapamıyorum de, yorma kendini.. gitmesi gereken yer hayat memat meselesi değil herhalde, gitmeyiversin, sen mi tutacaksın hesabını ?
ya da neredesiniz bilmiyorum ama günlük bakıcı tutsun.
bunlar çaresi olan şeyler, ama Allah göstermesin bebeğine bir şey olsa var mı bunun dönüşü ?
canının kıymetini bil nolursun. sana da günah. bak nasıl moralin bozuk şimdi, yorgunsun, halin yok..
şimdi dinlen bol bol...
her şey kalsın kaldığı gibi. evmiş temizlikmiş yemekmiş işmiş, kendine dikkat et sen..
hiç de kötü düşünme e mi, tosun gibi bebeğin, bir şeyciği yok eminim ben a.s.
kesinlikle öyle canim,cok dogru yazmissin
insallah canim insallah,rabbim hic birimizi üzmesin,onlari bize bagislasin
okuyamadim canim ,simdi sen yazinca haberim oldu
cok üzüldüm seni cok iyi anliyorum,peki doktora gitmedin mi ??
su mavi renge aldigim yere ayrica bir öfkem var zaten canim
sanki bakkaldan ekmek aliyorsunda bayatlamis olsa bile ne olur yani gider tazesini alirsin hesabi yapiyorlar
bir de bana demesinler mi esine destek ol !!
bana kim destek olucak,onu tasiyan benim ,acisini ceken benim,agrisini ceken benim
ona büyük askla bagli olan benim
bir de ben mi destek vericem herkese olcak gibi degil cildiricam!!
haklisin canim
amin insallah,zaten su saatten sonra kimsenin cocuguna bakamam
olabildigince dinlenmeye calisiyorum
ve hepinize bir sorum olucak,kasiklariniz agridiginda belinize sicak su koymanizi uygun goruyor mu doktorlar ?
tünaydın güzel nisan anneleri...nasılsınız bugün*benim canım sıkılıyor hemde çok........kendimi dışarı atmak istiyorum ama nereye gideceğimi bilmiyorum...........
zehirciğim amanın sakın kasığına sıcak su koyma hiç ama hiç önermez doktorlar.bu arada geçmiş olsun canım ya........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?