2010 Nisan Anneleri

aşkolsun yani sana hala 7 nin 24ün hesabını yapıyorsun sen çocuk doğururken başkasına güvendinmi başkası da sana güvenmesin bi zahmet gerekirse bir süre ertelesin. boşver sen uzat ayaklarını ayağının altına da yüksekçe yastık koy sadece ihtiyaçlarına kalka lütfen. bak bebeğin ne güzel bu zamana kadar sağlıkla gelmiş bundan sonra da öyle devam etsin annesi allahın izniyle

iki kedili deli: hoşgeldin canım evet patron dövme timi kurduk hepsini sıradan geçiriyoz dövesin varsa hiç durma gelkaydirigubbakcemile3
naz cım: valla senin adına sevindim en azından dayanamadığın noktada çantanı alır çıkarsın. bende 1 ay sonra falan bırakmak istiyordum ama 32. haftaya kadar beklemem lazım ya da anlaşacam patronlarla ben çıksam da onlar sskmı devam ettirsin ama kabul edeceklerini sanmam...

cok sagol canim benim

zaten hep dinlenmeye calisiyorum canim,yapicak baska biseyim yok

herseyim kalakaldi öylece

ne annem var yanimda ne kardeslerim ,bana destek olsunlar

hamile kaldigim günden beri cok zor günler gecirdim

uzerine bir de bu olayi yasayinca yüregim hop etti,henuz yüzünü görmedigim melegime öylesine baglanmisim ki

ki bebegim olmasini katiyen istemeyen biriydim

ama rahmime düstügü andan itibaren bir kez olsun onun hayatindan vazgecmeyi dusunmedim mafoldumben o yuzden yalvariyorum Allaha onu bana bagislasin diye

ben sana diyorum ama benimde senden kalır tarafım yok ben de dün iş yaptm birsürü azönce yazmıştım okudunmu bşlmeme ama gece bi sanclandım bebeğimi düşürüyorum sndım şimdilik az sancm var hafifte akıntım gece daha çoktu hamileliğimin ilk aylarında da öle olmuştu dr çok yormayacan dedi ama dün gece çok korktum bişey olcak diye bide demezlermi ne olcak btane daha yaprsnz ölüm değil çaresi olmasın sinir oluyorum öle şeylere neyse kendimizi üzmeyelim en iyiysi biz kendimize bakalm önce allaha emanet bebeklerimiz sonrada bize dikkat etmezse valla çok kötü olur

ay sorma valla çok dövesim var, gel deyin gelirim garii :)

aman şaka bi yana, çalışanlarınıza, patronuyla, yanındakilerle sorun yaşayanınıza Allah sabır versin kızlar.. ben evde yorulduğumu hissediyorum bi de dışarda olsam, başkasının ağız kokusunu çekmek zorunda olsam ne hale gelirdim bilemiyorum. siz yine iyi dayanıyorsunuz...

bi de benim psikolojim bi tuhaf bu ara. birden sinirleniveriyorum, sonra birden moralim bozuluyor, otuz saniye sonra gülesim geliyor falan, eskiden önemsemediğim şeylere tahammül edemiyorum... sizler de böyleyseniz hepten zor işiniz.

ne diyim, Allah birlikte çalıştıklarınıza vicdan versin, insaf versin.. size de bol bol sabır.

sıkın dişinizi, bebişler ilaç gibi gelecek :) hem izin alınca da deriiin bir soluk alırsınız..

haklisin canim

amin insallah,zaten su saatten sonra kimsenin cocuguna bakamam

olabildigince dinlenmeye calisiyorum

ve hepinize bir sorum olucak,kasiklariniz agridiginda belinize sicak su koymanizi uygun goruyor mu doktorlar ?

canım, hiç hiç hiç öyle kötüsünü düşünme.
ağızdan çıkan vücut bulur sözüne çok inanırım ben.. çok karamsar biriyimdir ama hep iyisini düşünmeye zorlarım kendimi. şimdi sen de hiçbir şeycik olmayacak bebeğime de ki öyle olsun...

eltine yardım etmek istemeni, destek olmak istemeni de anlıyorum. Allah bozmasın ne de güzelmiş aranız.
ama bu bebekler hayatımızdaki her şeyden daha önde değilller mi şu an zehir ?
bakamıyorum de, yapamıyorum de, yorma kendini.. gitmesi gereken yer hayat memat meselesi değil herhalde, gitmeyiversin, sen mi tutacaksın hesabını ?
ya da neredesiniz bilmiyorum ama günlük bakıcı tutsun.
bunlar çaresi olan şeyler, ama Allah göstermesin bebeğine bir şey olsa var mı bunun dönüşü ?

canının kıymetini bil nolursun. sana da günah. bak nasıl moralin bozuk şimdi, yorgunsun, halin yok..
şimdi dinlen bol bol...
her şey kalsın kaldığı gibi. evmiş temizlikmiş yemekmiş işmiş, kendine dikkat et sen..

hiç de kötü düşünme e mi, tosun gibi bebeğin, bir şeyciği yok eminim ben a.s.

okuyamadim canim ,simdi sen yazinca haberim oldu

cok üzüldüm seni cok iyi anliyorum,peki doktora gitmedin mi ??

su mavi renge aldigim yere ayrica bir öfkem var zaten canim

sanki bakkaldan ekmek aliyorsunda bayatlamis olsa bile ne olur yani gider tazesini alirsin hesabi yapiyorlar

bir de bana demesinler mi esine destek ol !!

bana kim destek olucak,onu tasiyan benim ,acisini ceken benim,agrisini ceken benim

ona büyük askla bagli olan benim

bir de ben mi destek vericem herkese olcak gibi degil cildiricam!!

kesinlikle öyle canim,cok dogru yazmissin

insallah canim insallah,rabbim hic birimizi üzmesin,onlari bize bagislasin

canm zaten bebek 7 aylkmış artk en azından oturur emekler yani huysuz değilse eğer yardımlaşmak güzeldir yarın doğum yapacan oda sana yardm eder ama kendini incitmeden yap bebeğin önemli tabiiki
sanırsam doğum yapan kişilerin beline sıcak su torbası koyuyorlarki kolay olsun diye oğlumda öle olmuştu yani kaslar gevşiyor yaa rahatlatıyor ama şey çok ii geliyor kask ağrısna bel ağrısna havluyu ütüde ıstıyorum ben fazla değil ama kaslar harekete geçmesin sonra bi kaç defa çok ii geliyor bide bende bel ftğıda var ilçta içemiyorum bu yöntem ii geliyor

zehircim şimdi okudum bitanem yazıklarını
çok çok geçmiş olsun..
eltinin ehliyeti senın bebeğinden önemli değil
bence.. çok dikkat et kendine..
yat dinlen kalkma ayağa hiçç.

Son düzenleme:
kesinlikle öyle canim,cok dogru yazmissin

insallah canim insallah,rabbim hic birimizi üzmesin,onlari bize bagislasin

amin canım...

sıcak su konusunda da doktorumun ağzından bir şey duymadım ama okuduğum birkaç kitap ve internette denk geldiğim makalelerde hep sıcak suyun iyi olmadığı yazıyordu.
ben artık yıkanırken bile suyu ılık tutmaya gayret ediyorum. özellikle ilerleyen aylarda daha da dikkatli olmak gerekiyormuş.

o yüzden ben kendi adıma karın/kasık bölgeme sıcak su torbası falan koymam, aklıma yatmıyor.

arkadaslar sagolun cikmaliyim agrim basladi yine,görüsürüz allaha emanetsiniz..

zehircim doktoruna sormadan sıcak su koyma beline bence. internette çok sıcak banyo bile tavsiye edilmiyo. doğum kasılmalarını başlatabilirmiş. annem de bana sıkı sıkı tembih ediyo son aya kadar sıcak suyla banyo yapma. son ay doğumu kolaylaştırsın diye yap diyor.

yok canm doktora gitmedim ama aadm dinlen geçer dedi çok yok akıntm dün akşam krmzya yakınd şimdi kahverengimsi yani azalmş çok şükür valla bende senin gibiyim annem yok benim vefat etmiş ablalarım var sööylesem işlerini brakp gelirler ama uzaktalar ayn memelekette değiliz çağırmak olmazki herdefasında kynanamla altlı ütlü oturuyoz maşallah bi defa sormamış beni görümcem var allaha emanet zaten bayramda gelmişti en son eltilerimle aram ii çok şükür bişey desem hemen gelirler bende zamanında onlara çok yardım ettim şimdi söylemeden bazen geliyolar ama ben istemiyorum zavallılar zaten geldiklerinde kaynananın işinden oturmaya fırsat bulmuyolar
hem yardımc değiller hemde diyoki kaynananm sen canını çok diniliyon ondan oluyor biz eskiden neler yapıyoduk zaten tututncağı varsa tututnur ben tabii altında kalmama diyomki anne (anne kelnimesini hak etmiyor ama )ben tedbirini alayım takdir allahtan ben iş yapayım kendime bakmayaym bebek allah korusun ölsün allah verdi allah aldm diyeyeim dedim susutu hanm efendi böle şeyler çok oluyor yaa görümcemde ayn aman boş verecez kafaya takmayacaz onlar kendimizi bebeğimizi üzmeyecez

haklisin canim

amin insallah,zaten su saatten sonra kimsenin cocuguna bakamam

olabildigince dinlenmeye calisiyorum

ve hepinize bir sorum olucak,kasiklariniz agridiginda belinize sicak su koymanizi uygun goruyor mu doktorlar ?

ya canım benim bildiğim karnına veya yakın bölgelere çok sıcak su veya sıcaklık değmemesi gerektiği duş alırken bile çok sıcak suyla almayın derler. sen bence onu ayaklarının altına koy veya bacaklarının arasına al ama kasıklarına pek yaklaştırmadan

zehircim doktoruna sormadan sıcak su koyma beline bence. internette çok sıcak banyo bile tavsiye edilmiyo. doğum kasılmalarını başlatabilirmiş. annem de bana sıkı sıkı tembih ediyo son aya kadar sıcak suyla banyo yapma. son ay doğumu kolaylaştırsın diye yap diyor.

tünaydın güzel nisan anneleri...nasılsınız bugün*benim canım sıkılıyor hemde çok........kendimi dışarı atmak istiyorum ama nereye gideceğimi bilmiyorum...........
zehirciğim amanın sakın kasığına sıcak su koyma hiç ama hiç önermez doktorlar.bu arada geçmiş olsun canım ya........

canım nasılsın valla bende öleyim canım mı sıkılıyo içimmi sıkılıyo bilmiyorum Allah hayretsin inşlh...aaaa sende dışarı çıkim diyosun nere gidim diye soruyosun zeyra okusaydı gel bana derdi eee yakınsnızda valla.....

kızlar ben yine dışarı çıkıyom belediyeye gidiyom off offf o kadar yol gözümde büyüyo.ayağımda ağrıyo hiççç gidesim yok valla:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…