kızlar valla ben seymanın cicilerini gördükten sonra kendi kendime hiç bişi yapmamışım dedim....
harika seyler,tabi ikiz olunca bide gözüme çok görünmüşte olabilir.....
bu ara ben baya boşladım zaten ,aslında odası hazır olmuş olsaydı herseyini yerleştirirdim....
şimdi orda burda duruyo.....
birde bebek arabası bakmam gerek gelecekti hediye ama halamın bavul hakkı dolmuş yurtdışından getrceği için kargolasa aynı paraya gelcek....
bende modellere bakayım barim....
canım çilekte çok güzel kız beşikleri var,indirimide bitmedi.sen büyüyen beşikmi alıcaksın*canım damadının beşiğinide gör girişte hemen solda ayıcıklı sevimli bebek odası ve üç kapılı dolabı....onun kız modelide var beyaz güzel...canım benim beşikte sallanmıyor.çok sağlıklı olmadığı için çilek çok üretmiyormuş.onlarda bir model var sallanan beşik....
Kızlar günaydın,bugün ayrıntılı USG gittim..cok şükür herşey normal gözüküyo..daha önceki dr lar erkek demişti.bu sefer ki 3 yıılık asistan kız kesin dedi.anlamadım gitti valla...hiç yanılmaz mış:)
kızlar eşim geldi biz gidiyoruz gezmeye hadi öptüm sizleri görüşürüz
tamam canım bakarım gidince bakmazmıyım damadımın beşiğine canım biliyosun biz dolabı almıştık beşik güzel ama işte ben ilk gördümmü içime sinecek sinmedi sana demiştimya ev değiştircez diye çünkü bebiş odası sırf oda olmamsından yapadık sanırım biraz daha erkene alıcağız biz kendi evimizi kiraya vereceğiz belki bakarsın benim kocişi kandırıp senin yakınınına gelirim zaten eşim giresunda çalışıyo hiç belli olmaz canım:lepi::sm_cool:
Kızlar günaydın,bugün ayrıntılı USG gittim..cok şükür herşey normal gözüküyo..daha önceki dr lar erkek demişti.bu sefer ki 3 yıılık asistan kız kesin dedi.anlamadım gitti valla...hiç yanılmaz mış:)
şimdiden geçmiş ıolsun diyorum eşine.. inşallah ameliyatı sorunsuz geçer ve tezzamanda ayağa kalkarr... aşı konusunda ben hala vurdurmama taraftarıyım.. allah korusun tabi de çok yakınımdan biri yakalanırsa belki karaımı değiştirip vurdurabilirim.. ama şimdilik hayır diyorum...Kizlar bugun doktora gittik, esim ameliyat olucak dizinden( Artik bir kaç ay yatar artik evde. Cani sagolsun. Bu ara ben domuz gribi asisina karsiydim, ama bana devleten mektup geldi, ben ve çocuklarim olsun diye. Bugun sordum doktoruma, yaptirayim mi diye, özellikle hamile kadinlar, obez insanlar, ve çocuklara geçiyormus. Asini içinde adjuvan dedikler sey olmadigi için yan etkisi yokmus. Bende asi olmaya karar verdim. ASi zaten bebege geçmiyormus. Sadece benim için, doktor dediki, 6-7 aylik hamiileyken atesin çikarsa (asi olmazsan) erken dogum yapabilirsin dedi. hayattimda grip olmadim ama yine de olayim dedim. Özelikle esim çok istiyor. Ben en çok esime uzulum, umarim ameliyat iyi geçer, ve tez zamanda sagligina kavusur kuzucum
:lepi: aslan enişte bee.. kim tutar senii.. denizcim adamcağız da napsın sinir olmuşturtabi 1 saatarabada beklemek kolay değil akannehir iyi yine beklemiş seninki.. benim adam olsa çıkar yukarı patronundan şefine sıradan geçirirdi..Valla arabaya indim kocamı sakinleştirmeye çalışıyorum.Nasıl sinirlenmiş.Bana dedi ki doğuma kadar sürekli rapoR al.Parça parça dedi.Yoksa işten çık ne bu böyle dedi.Ben sizi yolda mı buldum dedi...Bende tamam dedim.Hadi patron raporu kabul etmezse dedim.Kabul edecek dedi.Etmezse SSK ya başvururuz dedi.Yasal işlem başlatırlar dedi.Bende biraz rahatladım...
kaydirigubbakcemile3 tabi tabi deseydin sende.. atta hiç gitmeyin siz eve.. kaydirigubbakcemile3 listeye seninkiler de eklenmiş sanırımgünaydın kızlar iki gündür başım ağrıyor nedenini anlamadım:sm_confused:
sabah sabah benimde sinirim zıpladı gene:1shok:
bizim iş yerinde patron falan yok 3 şubeyiz patronlar ana şubede takılıyor
2 şubenin başında müdürler var her neyse biz arkadaşımla sabah 8.30 geliyoruz
iş başı 9 da pastanede kahvaltı yapıyoruzcokacimcoookbizim erken geldimizi biliyolar ya
mağaza sabah 8.30 açılcakmış temizlik yapılcakmış 9 da kasa açılcakmış:roflol::roflol:
olduuuuu canım dedim bende istem dışıdelikafaduldenhiç kusura bakmayın anlaşma anlaşmadır dedimlmaz:diğer şube öle yapıyor diyor yalancı:mymeka:
sanki orda tanıdığım yok
kafam kızıyor yavaş yavaş bırakıcam ben bu işi ortada kalacaklar kasiyerler geliyor gidiyor
bi eleman bulamadılar eee nerde benim gibi salak geç saate kadar kalsın:umursamaz:
opuyorumnanaktan merak ettim seni canımcımm.. gelmiş gitmişsin.. yetişemedim sanaa.. çok yormasaydın kendinii.. napalım kuzum alışıcizz işlerimizi başkasının yapmasınaa.. bana da kadın almak işlerimi eltim yada görümcemin yapmasından daha iyi geliyo nedense kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktangünaydın kızlar..
haftasonu koşturmacayla geçti, dün de evlendiğimden beri ilk kez temizlikçi aldım eve. ay ben alışmamışım işimi başkasının yapmasına, hem tuhaf geldi, hem her şeye kusur bulan uyuz kadınlar gibi sinir oldum kızcağızın yaptığı her işe.
yok valla bana göre değilmiş hiç yardımcı almak.. ama mecbur 15te 1 gelecek artık, göbek büyüdü, çok çabuk yoruluyorum, yetişemiyorum işlere..
geçmiş çok birikmiş, okuyamayacağım ama umarım haberler iyidir.
yakaladığım bi patron dövme muhabbeti var, ben de bi tuhafım bu sabah, solumdan mı kalktım ne keyifsizim, adres verin geleyim şekerler, adamları bi dövüverelim belki neşemiz yerine gelir..
aslaa...sakın koyma canımm... bana doktorum kızıma hamişken önermişti sadece.. o da 40 haftamız bitmişti.. bizim nazlı kızgelsin diyee.. doğumu kolaylaştıran.. sancıları başlatan bişeyy.. doğuma yakın beline sıcak su koy,banyoda beline sıcak su tut derlerr... amann derimm.. opuyorumnanaktanhaklisin canim
amin insallah,zaten su saatten sonra kimsenin cocuguna bakamam
olabildigince dinlenmeye calisiyorum
ve hepinize bir sorum olucak,kasiklariniz agridiginda belinize sicak su koymanizi uygun goruyor mu doktorlar ?
iyiyim özgecim...kız biz yarın köye gidiyoruzz.. bayramda evdeomuyorum ben zaten ama manayla camlar falan silinmiş olur diye düşündüm kaydirigubbakcemile3 perdeleri de akşamları atıyorum birer birer.. eşim takıyo sağolsun gelince.. benim evde öndede arkadada balkon var.. sadece misafir odam hariç hepsinin camı balkonlardan siliniyo.. o konuda şanslıyım.. uzanmadan tırmanmadan siliyorum camlarımı.. misafir odasının camı da yarın eşimin ellerinden öpiciik artıkk.. ilk kez silcek.. çok da ısrar etti kızz.. becerebiirmi acabaa kaydirigubbakcemile3 yaa becerir de 3 saatte silemez artıkk.. çok inceler o şimdi yaa.. kıyısı köşesi 2-3 saat inemez camdankaydirigubbakcemile3 neyse ben silemiceğime göre idare edicem artıkk.. şimdilik sadece iş olarak yatak odamın vemutfağımın camları ve evin süpürüp silinmesi kaldı.. az işim var yanii.. eeakşama da 5 saat var daha.. yaparım yavaş yavaş... bende çalışmak nasıl bi duygu onu bilmiyorum kızz.. ikisinin de kandine göre zorlukları vardır tabii.. opuyorumnanaktanslm refişim nasılsın tatlım....
kız çok yorma kendini,bayram telaşı sardı demi,valla bende ev hanımı olsaydım da telaşlansaydım keşkem....daha hiç tadmadım nası bi duygu acep???
ben iyyim tatlım ,canım sıkkın ama ortada söz konusu bişi yok....
bebişimin bikaç cicisi vardı onları ekledim.....
kuzum sağol canımcım çok düşüncelisin ama ben zaten 1haftadır yapıyom kızz.. hepsini aynı gün hayatta yapamam valla.. benim bebiş tepinmeye karnım kasılmaya başlıyo 10 gündür fln kendimi yorduğumda.. bigün mutfak dolaplarının içini sildim akşama kadar dinlendim zemuszemus bigün dışını sildim akşama kadar yatt zemuszemus sadece bugüne 2cam ve ev süpürüp silme kaldı onları da akşamakadar acelem yok yaparım.. yavaş yavaşş.. hihoyyyt yarın yola çıkıcaz cnım işlerimi halletmem lazım ama opuyorumnanaktansiz ev hanımları tam sopalıksınız kusura bakmayın da yani kaçmıyo ya hepsini bir yapmayıverin valla kendinize hiç iyi davranmıyosunuz kızızcam ha !!!!! :)
opuyorumnanaktan kızz kızmayın yavaş yavaş yapıyom valla yaa.. o eski pratik hızlı halimizden eser mi var sanki de hepsini birden yapayım.. :roflol: hem benim koca napar beni.. gelince bakınıyoo ağzımı arıyo bugün neler yaptındiye..bana inanmıyo da ben mutfağa gidince kıza soruyo bide kaydirigubbakcemile3 kendimi de hırpalamam yanii.. hiiçç yoramamm.. olduğu kadarr :teytey:aynen öle canım ya...iş güçç hırpalayıp duruyolar kendılerını yahuu...bıde bırden yapmaya kalkıyolar herseyı...
sopa ıstıyolar sopaaaaa....klava:
çok sevindim cnım herşeyin normal olmasına.. gözün aydınn.. senin bebişe de karar veremediler mi kızz.. birinin daha erkek ti kız kesin dediler.. olsun balım sğlıkla gelsinler dee.. zemuszemus bakalım bizi oğlan ne durumda olcak bayram sonuuKızlar günaydın,bugün ayrıntılı USG gittim..cok şükür herşey normal gözüküyo..daha önceki dr lar erkek demişti.bu sefer ki 3 yıılık asistan kız kesin dedi.anlamadım gitti valla...hiç yanılmaz mış:)
Cnm bnm ben henüz dışardan hiçbirşey almadım ki oda takımının dışında.Kayınvalidem sağolsun örüyor ve çoğuda daha hamile kalmadan önce hazırdı.Tek bebek için hatta ne bilsin kadıncağız ikiz olacak kaydirigubbakcemile3kızlar valla ben seymanın cicilerini gördükten sonra kendi kendime hiç bişi yapmamışım dedim....
harika seyler,tabi ikiz olunca bide gözüme çok görünmüşte olabilir.....
bu ara ben baya boşladım zaten ,aslında odası hazır olmuş olsaydı herseyini yerleştirirdim....
şimdi orda burda duruyo.....
birde bebek arabası bakmam gerek gelecekti hediye ama halamın bavul hakkı dolmuş yurtdışından getrceği için kargolasa aynı paraya gelcek....
bende modellere bakayım barim....
Anaaam sonra da ben siz almışsınız diye dışarı alışverişine başlarım.Yukarıya da yazdım cnm onlar bebiş yokken hazırdı.Gaza gelip kocalarınızı üstüme saldırtmayın heee bütün maaşı harcarsınız şimdi zemuszemuscanım aynen bende seymanın bebişlerinin cicilerini görünce hiç bişey almamışım dedim.biraz çıkıp alışverişmi yapsam acaba............
kızlarr ben çıkıyorum artıkk.. akşama5saat var derken zaman ilerliyoo... yavaş yavaş yapıyım kalanları daa :))) arada uğrayabilirsen uğrarım yine inş.. opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız?
Kızlar been geldim.Geçmişi okuyayım hemen geliyorum.Bebeg nerdesin canım sen yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?