2010 Nisan Anneleri

canım aynen bende seymanın bebişlerinin cicilerini görünce hiç bişey almamışım dedim.biraz çıkıp alışverişmi yapsam acaba............

tamam canım bakarım gidince bakmazmıyım damadımın beşiğine canım biliyosun biz dolabı almıştık beşik güzel ama işte ben ilk gördümmü içime sinecek sinmedi sana demiştimya ev değiştircez diye çünkü bebiş odası sırf oda olmamsından yapadık sanırım biraz daha erkene alıcağız biz kendi evimizi kiraya vereceğiz belki bakarsın benim kocişi kandırıp senin yakınınına gelirim zaten eşim giresunda çalışıyo hiç belli olmaz canım:lepi::sm_cool:

kızlar ben şimdi eve eşyalr geldiye yavaş yavaş bugün gaza gelirim alırım bişeyler daha hiç belli olmaz aslında küçük bir kaban alasım çok var şu tüğlü kapşonlu olanlardan ama yaz gelecek hemen giyemeyecek öbür kışa alırım diyorum ama lcwda görmüştüm çok güzeldi bayılmıştım bende bir beden büyük alırım ne olacak :))

Kızlar günaydın,bugün ayrıntılı USG gittim..cok şükür herşey normal gözüküyo..daha önceki dr lar erkek demişti.bu sefer ki 3 yıılık asistan kız kesin dedi.anlamadım gitti valla...hiç yanılmaz mış:)

kızlar eşim geldi biz gidiyoruz gezmeye hadi öptüm sizleri görüşürüz

aaaaaaaaaaa

ama herseyın yolunda olması çok guzel hayatım sevındım...

ay ne güzel olur canım ya valla yakınıma gelirsen süper olur.orada bir tane beşik var çilekte hoşuna gidebilir senin istediğin gibi...ama diğer yerlerde hep aynı tarz beşikler var.sana iyi gezmeler canım.çok kalabalık yerlere girme haaaa

hadi yaa kaç haftalığa kadar kaç doktor erkek dedi peki.
şimdi ayrıntılıda kız çıktı.ayy çok ilginç.
allah gönlüne göre versin cnm.

canım herşeyin iyi olmasına sevindim canım.bende aralığın 18 nde gireceğim ayrıntılı usgye....ay çok özledim oğlumu ya.....

şimdiden geçmiş ıolsun diyorum eşine.. inşallah ameliyatı sorunsuz geçer ve tezzamanda ayağa kalkarr... aşı konusunda ben hala vurdurmama taraftarıyım.. allah korusun tabi de çok yakınımdan biri yakalanırsa belki karaımı değiştirip vurdurabilirim.. ama şimdilik hayır diyorum...
:lepi: aslan enişte bee.. kim tutar senii.. denizcim adamcağız da napsın sinir olmuşturtabi 1 saatarabada beklemek kolay değil akannehir iyi yine beklemiş seninki.. benim adam olsa çıkar yukarı patronundan şefine sıradan geçirirdi.. klava: sinirlenince işmiş.. paraymışş.. gözü görmez benimkinin.. :mymeka:
kaydirigubbakcemile3 tabi tabi deseydin sende.. atta hiç gitmeyin siz eve.. kaydirigubbakcemile3 listeye seninkiler de eklenmiş sanırım klava: bende varım timin gönüllüleri arasında unutmayın :lepi:
opuyorumnanaktan merak ettim seni canımcımm.. gelmiş gitmişsin.. yetişemedim sanaa.. çok yormasaydın kendinii.. napalım kuzum alışıcizz işlerimizi başkasının yapmasınaa.. bana da kadın almak işlerimi eltim yada görümcemin yapmasından daha iyi geliyo nedense kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
haklisin canim

amin insallah,zaten su saatten sonra kimsenin cocuguna bakamam

olabildigince dinlenmeye calisiyorum

ve hepinize bir sorum olucak,kasiklariniz agridiginda belinize sicak su koymanizi uygun goruyor mu doktorlar ?

aslaa...sakın koyma canımm... bana doktorum kızıma hamişken önermişti sadece.. o da 40 haftamız bitmişti.. bizim nazlı kızgelsin diyee.. doğumu kolaylaştıran.. sancıları başlatan bişeyy.. doğuma yakın beline sıcak su koy,banyoda beline sıcak su tut derlerr... amann derimm.. opuyorumnanaktan
iyiyim özgecim...kız biz yarın köye gidiyoruzz.. bayramda evdeomuyorum ben zaten ama manayla camlar falan silinmiş olur diye düşündüm kaydirigubbakcemile3 perdeleri de akşamları atıyorum birer birer.. eşim takıyo sağolsun gelince.. benim evde öndede arkadada balkon var.. sadece misafir odam hariç hepsinin camı balkonlardan siliniyo.. o konuda şanslıyım.. uzanmadan tırmanmadan siliyorum camlarımı.. misafir odasının camı da yarın eşimin ellerinden öpiciik artıkk.. ilk kez silcek.. çok da ısrar etti kızz.. becerebiirmi acabaa kaydirigubbakcemile3 yaa becerir de 3 saatte silemez artıkk.. çok inceler o şimdi yaa.. kıyısı köşesi 2-3 saat inemez camdankaydirigubbakcemile3 neyse ben silemiceğime göre idare edicem artıkk.. şimdilik sadece iş olarak yatak odamın vemutfağımın camları ve evin süpürüp silinmesi kaldı.. az işim var yanii.. eeakşama da 5 saat var daha.. yaparım yavaş yavaş... bende çalışmak nasıl bi duygu onu bilmiyorum kızz.. ikisinin de kandine göre zorlukları vardır tabii.. opuyorumnanaktan
siz ev hanımları tam sopalıksınız kusura bakmayın da yani kaçmıyo ya hepsini bir yapmayıverin valla kendinize hiç iyi davranmıyosunuz kızızcam ha !!!!! :)
kuzum sağol canımcım çok düşüncelisin ama ben zaten 1haftadır yapıyom kızz.. hepsini aynı gün hayatta yapamam valla.. benim bebiş tepinmeye karnım kasılmaya başlıyo 10 gündür fln kendimi yorduğumda.. bigün mutfak dolaplarının içini sildim akşama kadar dinlendim zemuszemus bigün dışını sildim akşama kadar yatt zemuszemus sadece bugüne 2cam ve ev süpürüp silme kaldı onları da akşamakadar acelem yok yaparım.. yavaş yavaşş.. hihoyyyt yarın yola çıkıcaz cnım işlerimi halletmem lazım ama opuyorumnanaktan
aynen öle canım ya...iş güçç hırpalayıp duruyolar kendılerını yahuu...bıde bırden yapmaya kalkıyolar herseyı...

sopa ıstıyolar sopaaaaa....klava:
opuyorumnanaktan kızz kızmayın yavaş yavaş yapıyom valla yaa.. o eski pratik hızlı halimizden eser mi var sanki de hepsini birden yapayım.. :roflol: hem benim koca napar beni.. gelince bakınıyoo ağzımı arıyo bugün neler yaptındiye..bana inanmıyo da ben mutfağa gidince kıza soruyo bide kaydirigubbakcemile3 kendimi de hırpalamam yanii.. hiiçç yoramamm.. olduğu kadarr :teytey:
çok sevindim cnım herşeyin normal olmasına.. gözün aydınn.. senin bebişe de karar veremediler mi kızz.. birinin daha erkek ti kız kesin dediler.. olsun balım sğlıkla gelsinler dee.. zemuszemus bakalım bizi oğlan ne durumda olcak bayram sonuu

kızlarr ben çıkıyorum artıkk.. akşama5saat var derken zaman ilerliyoo... yavaş yavaş yapıyım kalanları daa :))) arada uğrayabilirsen uğrarım yine inş.. opuyorumnanaktan

Cnm bnm ben henüz dışardan hiçbirşey almadım ki oda takımının dışında.Kayınvalidem sağolsun örüyor ve çoğuda daha hamile kalmadan önce hazırdı.Tek bebek için hatta ne bilsin kadıncağız ikiz olacak kaydirigubbakcemile3
odamı da yerleştirmedim hala sadece dolap yerinde olduğu için onu yerleştirdim karyolası ortada duruyor.yer açılması lazım eşim bu hafta gece geliyor o yüzden kaldı böyle.Şimdi bayram için memlekete gidecek.Eniştemleri çağırıp o yokken yerleştirmek istiyorum süpriz olsun diye Şeniz

canım aynen bende seymanın bebişlerinin cicilerini görünce hiç bişey almamışım dedim.biraz çıkıp alışverişmi yapsam acaba............
Anaaam sonra da ben siz almışsınız diye dışarı alışverişine başlarım.Yukarıya da yazdım cnm onlar bebiş yokken hazırdı.Gaza gelip kocalarınızı üstüme saldırtmayın heee bütün maaşı harcarsınız şimdi zemuszemus
Bu arada ben ne alıcam kaçar tane alıcam bilmiyorum yaa.Önümüzdeki ayın sonuna doğru yaparmışız alışverişi dedemiz öyle istiyor.Erken ama bebişleriminde erken olma ihtimali var ağırlaşırsam gezip tozup cici bakamam bebişlerime ağlayım o zaman senağlama

slm kızlarr..
bende bugun kendıme birşeyler alacağım..
bayrama gezmeye gıdıyorum malum yeni ciciler
lazım bize.. eskileri olmuyor ((
ama kararsızım hamıle gıyım alıp almamakta
çok şişmedım çünkü.. belkı sadece pantolonumu hamıle
pantolonu alırım.. 3 aylıkken almıştım birtane çook rahat
birtane daha olursa doğana kadar yeter bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…