ARKADAŞLAR HERKESE MERHABALAR.
birde doktorun kim merak ettim?
seyma ,budebe eşlerinizin doğum günleri kutlu olsun.
ben dün LCW de pek birşey bulamadım.güzeller bana olmuyor,bana olanlar güzel değil.şimdi mecburen gidip bir hamile giyim mağazasına bakacağım.şimdi çıkayım herkese çok kolay gelsin.özellikle patronları olanlara işte,temizlik yapanlara evde.hoşçakalın.
haklısın canım zaten iç giyim çok masraflı olmuyor.birde zıbın yerine çıtçıtlı badi öneririm.hem askılı,kısa ve uzun kollu çeşitleri var.yalnız 0 bedenden az al çünkü çok çabuk büyüyor bebişler.ya avukatcım pazardan aldım dedin ya benim kafam bu konuda çok karışık. ben pahalı markaların sınırlı çeşitlerini almayı çok istemiyorum. ama bir yandan da bebeğin tenine değecek olan kumaşın %100 pamuk olması, kanserojen maddeden üretilmemiş olması, alerji tahriş yapmaması gibi sebeplerden dolayı da heryerden almaya çekiniyorum.
aslında şimdilik şöyle bir karar verdim tenine direk değecek olan badi,iç çamaşırı gibi şeyleri kaliteli güvenilir yerlerden alıp, dış giyimini allah ne verdiyse uygun fiyata alacağım.
canım geçmiş olsun.bebişinde hayırlı bir evlat olur inşallah.merhaba kızlar...umarım herkez iyidir...biz grip olduk((çok kötü değiliz ama kötüleşmekten korkuyorum...bu arada cinsiyetimiz belli oldu.......ERKEK.....canım oğlum geliyo....
geçmiş olsun canım.kendine dikkat et.dinlen.merhaba arkadaslar,nasilsiniz
eskisi kadar nete giremiyorum artik, pek firsatim olmuyor
dünden beri mahfolmus durumdayim
3 gün öncesi cok agir bir sanci gecirdim,eltimin iki cocuguna bakiyorum ,kendisi ehliyet kursuna gittigi icin
bebegi 7 aylik/10kilo kafamçokkarıştı ,kizi ise 3 yasinda
bebegi durmadan agladigi icin mecburen kucagimda susturmaya calistim
onlar gittikten sonra cok siddetli sanci yasadim ve o gunden bu yana agrilarim sizi seklinde hic durmadan devam etti
artik dün is yerimden cikinca hemen doktora gittim mafoldumben ,sanci makinesine bagladilar beni
sancilarim 2nin uzerinde seyretmesi gerekirken 8lere firlamisti,halbuki gecen hafta sifirin uzerinde dümdüz seyir halindeydi mafoldumben
hemen ultrasona aldi,tek dusundugum kalbi atiyormuydu
cok sükür ki atiyordu ama rahmimde iyi gitmeyen birsey vardi,hastaneye sevkettiler
bebek rahimden cikmak icin asagiya baski yapiyormus ve oldugundan asiri hareketliymis buda agrilara sebeb oluyormus
serum taktilar eve yolladilar,calismam yasaklandi bir tek yaticakmisim
dua edin nolur bebegime bisey olmasin mafoldumben
hepinizi ve bebislerinizi öpüyorum rabbim onlari sizlere bagislasin,simdi yatmaliyim
yaaa benim listeden filan haberim yok .ben formu takip ettiğimden beri liste filan görmedim.zeten balıklama daldım yazmaya.kimsede bana seni kabul etmiyoruz demedi.aşkolsun lütfen benide ekleyin listeye.yada tarif edin ben kendimi ekleyeyim.kızlarya hazır sizi bulmuşken bişey soracağım
az önce listeyi düzenledim ve toplamda 76 kişi görünüyoruzCADIARZU
ama burda paylaşımda bulunanlarımızın sayısına bakınca 15- 20 yi geçmiyoruzdur ve sürekli listeye eklenmek isteyenler var. bazen dikkat ediyorum listeye eklenince bu topiğe uğruyorlar mı diye ama yok
diyorumki yeni bi liste oluşturayım ve sadece burda sohbet eden arada birde olsa uğrayan arkadaşlarımız olsun msj yazımına da kilitleriz ve kendi güncellemelerimizide özel msj la yada profil msj ıyla bana bildirirsiniz
ne dersiniz?
liste topiği olduğu gibi kalsın dersenizde hiç bi değişiklik yapmam
bade hayırlı olsun bebişin.erken değilde genelde her ihtimale karşın erken deniyor.7.ayda başlayın bence.Selam kızlar doktorun söylediğine göre tahmini doğum tarihim 16 nisan 2010.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.20. haftadayım bebişimi şimdiden özledim zaman geçmek bilmiyor.bebek odasını yapmaya başlayan var mı eşim erken diyor bende beklemek zorunda kaldım.
ronesans benimde 16.haftada %90 erkek dedi doktorum.eşim çok sevindi şimdi kız derse eşim kalp krizi geçirir mazallah.(masraftan kurtulduk diye çok sevindi sözde)kafamçokkarıştıKızlar günaydın,bugün ayrıntılı USG gittim..cok şükür herşey normal gözüküyo..daha önceki dr lar erkek demişti.bu sefer ki 3 yıılık asistan kız kesin dedi.anlamadım gitti valla...hiç yanılmaz mış:)
birde doktorun kim merak ettim?
ben daha önce bir liste görmüştüm.ama tam forum sayfasını hatırlamıyorum.benimde ikinci bebeğim ama yinede o listeyi indirmiştim.olmazsa scannerden taratır eklerim forma ileriki günlerde ama.Cnm bnm ben henüz dışardan hiçbirşey almadım ki oda takımının dışında.Kayınvalidem sağolsun örüyor ve çoğuda daha hamile kalmadan önce hazırdı.Tek bebek için hatta ne bilsin kadıncağız ikiz olacak kaydirigubbakcemile3
odamı da yerleştirmedim hala sadece dolap yerinde olduğu için onu yerleştirdim karyolası ortada duruyor.yer açılması lazım eşim bu hafta gece geliyor o yüzden kaldı böyle.Şimdi bayram için memlekete gidecek.Eniştemleri çağırıp o yokken yerleştirmek istiyorum süpriz olsun diye Şeniz
Anaaam sonra da ben siz almışsınız diye dışarı alışverişine başlarım.Yukarıya da yazdım cnm onlar bebiş yokken hazırdı.Gaza gelip kocalarınızı üstüme saldırtmayın heee bütün maaşı harcarsınız şimdi zemuszemus
Bu arada ben ne alıcam kaçar tane alıcam bilmiyorum yaa.Önümüzdeki ayın sonuna doğru yaparmışız alışverişi dedemiz öyle istiyor.Erken ama bebişleriminde erken olma ihtimali var ağırlaşırsam gezip tozup cici bakamam bebişlerime ağlayım o zaman senağlama
Wayy eşin iyi ki doğmuş.Bugün benim eşiminde doğum günü tevafuğa bak
seyma ,budebe eşlerinizin doğum günleri kutlu olsun.
ben dün LCW de pek birşey bulamadım.güzeller bana olmuyor,bana olanlar güzel değil.şimdi mecburen gidip bir hamile giyim mağazasına bakacağım.şimdi çıkayım herkese çok kolay gelsin.özellikle patronları olanlara işte,temizlik yapanlara evde.hoşçakalın.