2010 Nisan Anneleri

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABALAR.

haklısın canım zaten iç giyim çok masraflı olmuyor.birde zıbın yerine çıtçıtlı badi öneririm.hem askılı,kısa ve uzun kollu çeşitleri var.yalnız 0 bedenden az al çünkü çok çabuk büyüyor bebişler.
merhaba kızlar...umarım herkez iyidir...biz grip olduk((çok kötü değiliz ama kötüleşmekten korkuyorum...bu arada cinsiyetimiz belli oldu.......ERKEK.....canım oğlum geliyo....
canım geçmiş olsun.bebişinde hayırlı bir evlat olur inşallah.
geçmiş olsun canım.kendine dikkat et.dinlen.
yaaa benim listeden filan haberim yok .ben formu takip ettiğimden beri liste filan görmedim.zeten balıklama daldım yazmaya.kimsede bana seni kabul etmiyoruz demedi.aşkolsun lütfen benide ekleyin listeye.yada tarif edin ben kendimi ekleyeyim.
bade hayırlı olsun bebişin.erken değilde genelde her ihtimale karşın erken deniyor.7.ayda başlayın bence.
ronesans benimde 16.haftada %90 erkek dedi doktorum.eşim çok sevindi şimdi kız derse eşim kalp krizi geçirir mazallah.(masraftan kurtulduk diye çok sevindi sözde)kafamçokkarıştı
birde doktorun kim merak ettim?
ben daha önce bir liste görmüştüm.ama tam forum sayfasını hatırlamıyorum.benimde ikinci bebeğim ama yinede o listeyi indirmiştim.olmazsa scannerden taratır eklerim forma ileriki günlerde ama.
Wayy eşin iyi ki doğmuş.Bugün benim eşiminde doğum günü tevafuğa bak

seyma ,budebe eşlerinizin doğum günleri kutlu olsun.
ben dün LCW de pek birşey bulamadım.güzeller bana olmuyor,bana olanlar güzel değil.şimdi mecburen gidip bir hamile giyim mağazasına bakacağım.şimdi çıkayım herkese çok kolay gelsin.özellikle patronları olanlara işte,temizlik yapanlara evde.hoşçakalın.

canım ben tamamlayınca yazarım o zaman.sen dinlen canım çok yorma bebekleri.ay ya onlar içerde birbirlerine nasıl davranıyolar acaba,çok değişik ya.tek yumurta ikizimi olacak canım bebişlerin?
Yok cnm çift.Bi kız bi erkek inş.Birbirleribi tekmeleyip duruyorlar ne yapsınlar Çok üzgünüm çoook oğlum alt tarafa yerleşmiş kızımın poposuna bi şaplak atıyor.O onu tekmeleyince o da eliyle itiyor.Çok tatlılar çooookkk :asigim:

sağol canım.senin eşininde doğum günü kutlu olsun....
Teşekkür ederim cnm a.s.

kızlar ikinizin de eşlerinin doğum günleri kutlu olsun nice nice sağlıklı mutlu huzurlu çocuklarınızla ve sevdiklerinizle uzun ömürler nasip etsin allah.
Çok sağol cnm.Amin inş a.s.

ay canlarım ya kız onlar yumuk yumuktur şimdi yerim ben onları....bak erkek işte bi şaplak atıyomuş yerim ya zamanı gelsede sevsek bebeklerimizi,o zaman benim can sıkıntımda geçer.........

Tamam cnm bekliyorum inş.Teşekkür ederim a.s.
ay canlarım ya kız onlar yumuk yumuktur şimdi yerim ben onları....bak erkek işte bi şaplak atıyomuş yerim ya zamanı gelsede sevsek bebeklerimizi,o zaman benim can sıkıntımda geçer.........
Hıı aynen öyleler cnm.Bi bilsen o günü sabırsızlıkla bekliyorum :asigim:

hala başım ağrıyor geçmiyor başım mideme vuruyor:((

slm kızlar bizde oğluşumla pazara gittik,yemek yaptık geldik......
ohhh maşallah size canımm.. ne var yanii bizde sabahtan beri temislik yapıyoss :))))
slm cnmm.. listemiz nisan anneleri anasayfasında görebilirsin.. 2010 nisan anneleri listemiz başlığı altında.. oraya bi msj la listede bulunması gereken bilgilerini yazarsan yada jnaz arkadaşımıza özel mesajla yaşın,sat tarihi, tahmini doğum tarihi, hamiş kaldığın kilo,bebeğinin cinsiyeti,bide özel notlarr yazarsan seni listeye eklicektir cnımm.. özelden msj atarsan daha iyi olur diye düşünüyorum :)) foruma hergün girdiğini ama listeden yen,i haberin olduğunu da iliştirirsen bizde sana kef,l oluruz canımm.. o kadar işinin arasında fırsat buldukça giriyorsun muhabbete.. opuyorumnanaktan bende lcw den bişey bulamadım yaa.. robadan olan penyeler bile zayıflar için hamişliğeuymuyo gibii.. pantolonlar da sadece beli lastikli yada ipli.. 1-2 ay sonra giyemem diye almadım bendeee.. temizlik yapıyorum o bakımdan teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan iyi gezmeler sanaa..
hala başım ağrıyor geçmiyor başım mideme vuruyor:((
çok geçmiş olsun cnımm.. parol yada hafif bi ağrı kesici alsaydın.. a.s.

ben arife günlerii çok seviyorum kızlar,bayılıyorum o telaşa ,koşuşturmya,annemler falan baslarız sabhatan tatlıya,böreğe,babanem yemek yapar....
gecen bayramda tatlıları ben yapmıştım çok beyenilmişti,bakalım bu bayramda tutacakmı???
ne güzel ben hala evimin kızıyım,kayanamdada kızları gelir yapar,ben daha bişiyine el sürmüş değilim..

aldım kızlar ya minoset içdim ama biliyonuzki bi etkisi yok:((
2 gündür mahvetti beni hamileliğimden beri hiç ağrımamıştı ama

s.a hanımlar ben sürekli takip ediyorum sizleri ama yazamadım hiç size bir şey sormak isityorum
nasip olursa ilk çoçuğum ve erkek ama ben 18 haftadayım ve halen bebeğimi hissetmiyorum sizler ne zaman hissetmeye başladınızzz

Anaa 20 parça mı ne var ki içinde.Ben hiç bilmiyorum yaaa :bbo: Gerçi hastane çıkışu diyince gösteriyorlar ama
İçindekiler bölümü var mı bi yazıversen sırnaşık şey

2 şapka,2 önlük,2 uzun pijama,1 kısa pijama,2 üst body,1 cıt cıt body,1 atlet,1 don,:)2 eldiven,2 corap,1 havlu,1 battaniye.119 dan %50 indirimden aldı.
avukat44:benim dr cüneyt özcan,o erkek diyen.anamedde.ben bugün tötmda gittim,asistan baktı biri kız diğeri erkek dedi:))bilmiyom ama daha oğluşum diye sevmicem:)
:1rolleyes:

slm canım....ben daha iki gün önce hissettim 19 .haftamızın içindeyiz şuanda,birazdaha bekle istersen canım,o muhteşem duyguyu tatmana az kalmış...
bizimki genellikle akşam karnımız tokken ve sıcakta mayışmış olduğumuz zaman başlıyor depinmeye,anladımki oğlum keyifine düşkn olacak,sende dene canım akşamları daha ne t hissediyrum ben..

canım dikkatli takip et bu ara hissetmen lazım ama pıt pıt çok az
ben evdeyken hissetmişdim ilk yatarken :kedi:

sağol canım içim rahatlattın;gerçi doktora gittiğimizde bir sorun yoktu ama insan merak ediyor işteee

yok canım sadece senin oğlunmu öle benimkide aynı sırtım yer görmesin başlıyor oynaşmayakaydirigubbakcemile2
artık babası bile duyuyor yani okadar kuvvetliki maşallah tosbamakaydirigubbakcemile3

yok canım sadece senin oğlunmu öle benimkide aynı sırtım yer görmesin başlıyor oynaşmayakaydirigubbakcemile2
artık babası bile duyuyor yani okadar kuvvetliki maşallah tosbamakaydirigubbakcemile3

artık akşamı sabahı dinlemiyor valla,heryerde depiklio anneyi,babamız bile bu oğlan seni yoracak baya diye,mesela bu sabah 9 da uyandı sanırım ben yoldaydım depindi,hatda dedim uyandı kuzey bey,akşamda benden önce uyudu sanırım ,genellikle ben uyumaya çalışrken o hala mesaisini bitirmemiş oluyo....
ben de konuşuyrum oğlumla sanki sesimi duyunca anlıyor dahada coşkulu başlıyor bu sefer kurban olsun annesi ona....

kıslar ben yarın calısmıyorum evden girebılırmıyım bılmıyorum ama hepınıze şimdiden iyi bayramlar dılıyorum kuzucuklarınızla eşlerinizle aılenızle.. hepınızını öpüyorum...rabbım inşallah seneye yavrulamızla tum sevdıklerımızle beraber ulasmayı nasıp eder bayrama ve tabı daha nıce bayramlara

yawww kıslar nası bısey tarıf etsenize nasıl anlıycam nolcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…