hadi yaa kaç haftalığa kadar kaç doktor erkek dedi peki.
şimdi ayrıntılıda kız çıktı.ayy çok ilginç.
allah gönlüne göre versin cnm.
hoşgeldın canım
11+4 erkek,16-18 hafta erkek x2 ,19+5 kız,19+5 aynı gün erkek:))
hastane cıkışını yeşil aldım,20 parca bişi 50 milyona.başka bişisi yok bebişin...hihoyyyt
11+4 erkek,16-18 hafta erkek x2 ,19+5 kız,19+5 aynı gün erkek:))
hastane cıkışını yeşil aldım,20 parca bişi 50 milyona.başka bişisi yok bebişin...hihoyyyt
canım ben dün akşam liste yapmaya başladım,böyle daha kolaylık olacak.neleri alıp neleri almadığımı görürüm böylece....istersen ben listemi tamamlayınca yazarım burayaCnm bnm ben henüz dışardan hiçbirşey almadım ki oda takımının dışında.Kayınvalidem sağolsun örüyor ve çoğuda daha hamile kalmadan önce hazırdı.Tek bebek için hatta ne bilsin kadıncağız ikiz olacak kaydirigubbakcemile3
odamı da yerleştirmedim hala sadece dolap yerinde olduğu için onu yerleştirdim karyolası ortada duruyor.yer açılması lazım eşim bu hafta gece geliyor o yüzden kaldı böyle.Şimdi bayram için memlekete gidecek.Eniştemleri çağırıp o yokken yerleştirmek istiyorum süpriz olsun diye Şeniz
Anaaam sonra da ben siz almışsınız diye dışarı alışverişine başlarım.Yukarıya da yazdım cnm onlar bebiş yokken hazırdı.Gaza gelip kocalarınızı üstüme saldırtmayın heee bütün maaşı harcarsınız şimdi zemuszemus
Bu arada ben ne alıcam kaçar tane alıcam bilmiyorum yaa.Önümüzdeki ayın sonuna doğru yaparmışız alışverişi dedemiz öyle istiyor.Erken ama bebişleriminde erken olma ihtimali var ağırlaşırsam gezip tozup cici bakamam bebişlerime ağlayım o zaman sena
ğlama
bende iyiyim kızlar arada yatıyorum arada kalkıyorum size bakim dedim.
canım ben dün akşam liste yapmaya başladım,böyle daha kolaylık olacak.neleri alıp neleri almadığımı görürüm böylece....istersen ben listemi tamamlayınca yazarım buraya
kızlar bende evde çok sıkıldım yaklaşık 2 haftadır hiç gezmeye çıkmadım yürüyüş hariç.bugün biraz gezesim var.vitrin falan bakmak istiyorum.hem eşimin doğum günü yemekte yeriz baş başa....lcw ye gitmek istiyorum,tabiki dolmuşa da binmem gerekiyor napsam ya,bi yanım gitme diyor ama çok ta sıkıldım
Şeniz süpersin çok iyi olur.Ben biraz kalksam iyi olacak.İşlerim var kayınvalideme çıkıcam daha memlekete gidiyorlar bugün.Yarın sabahta eşim annemlerin yanına gidecek bnm memlekete.Bayramda öksüz gibiyim ama en azından ablamlar var gelicekler.Kaynım yeğenim ben beraber kalıcaz.Pijama partisi yaparız artık sırnaşık şey Kaynımdan fırsat buldukça ordan girerim inş.Öptüm hepinizi kendinize iyi bakın
Wayy eşin iyi ki doğmuş.Bugün benim eşiminde doğum günü tevafuğa bak
aman tek öyle olsun şekerim.düşünme havayı ben de kapalı havaları pek sevmem
iyilik canım valla bizde bakalım pek beşiğimiz içime sinmedi belki beşik bakmaya gidebiliriz eşimle bugün şimdiden ayırtalımda istediğimiz zamn gelir artık zamn yaklaşıyo yavaş yavaş aralık ayına geldik ondan sonrası su gibi geçer diyolar bakalım canımcım:1rolleyes:
aman canım ya içinize sinen olsun tabi bebişiniz de sağlıkla büyüsün içinde inşallah. umarım aralıktan sonrası dedikleri gibi çabuk geçer :)
yemegımı yedım ıyıce sersemledım yahuu...tansıyomunu ölçturdum normal 10a6.
neden böle oldum anlamadım bi ağılrık çöktü uykum varr
ben de bir yemek yemişim bir de kahvaltılık bişeyler aldık arkadaşlarla ama hamur o kadar çok yedim ki belki de çok uzun zamandır bu kadar yemeiştim çok mutlu olduk oğlumla bunları yediğimiz için ama birazdan mide fesatı geçirmem inşallah :)
Kızlar günaydın,bugün ayrıntılı USG gittim..cok şükür herşey normal gözüküyo..daha önceki dr lar erkek demişti.bu sefer ki 3 yıılık asistan kız kesin dedi.anlamadım gitti valla...hiç yanılmaz mış:)
canım gözün aydın iyi haberler duymana sevindim ama neyimiz oluyo şimdi? :)
kuzum sağol canımcım çok düşüncelisin ama ben zaten 1haftadır yapıyom kızz.. hepsini aynı gün hayatta yapamam valla.. benim bebiş tepinmeye karnım kasılmaya başlıyo 10 gündür fln kendimi yorduğumda.. bigün mutfak dolaplarının içini sildim akşama kadar dinlendim zemuszemus bigün dışını sildim akşama kadar yatt zemuszemus sadece bugüne 2cam ve ev süpürüp silme kaldı onları da akşamakadar acelem yok yaparım.. yavaş yavaşş.. hihoyyyt yarın yola çıkıcaz cnım işlerimi halletmem lazım ama opuyorumnanaktan
eminim kendini hırpalayıp anca oturuyosundur ama neyse hadi senin dediğine inanalım. bu arada hayırlı yolculuklar şimdiden. iyi bayramlar
günaydın kızlar nasılsınız?
merhaba rüzgaryağmur. biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım
bende bişiler aldım kendime.ama hamilelik değil.tayt aldım üstünede 2 tane uzun tunuk aldım tunikler likralı çok şık ama,bayıldım çok içime sindi.hamilelik giymeyi sevmiyorum doğuma kadar bunlarla idare edecem.bir ikitanede daha tayt aldımmı yeter bana.haa birde gri gene uzun çok şık bi hırka aldım.
ya canım ank da nerden kendine görwe tayt aldın ben de istiyorum ama gözüm kesmedi o kadar mağaza dolaşmayı. tarif edersen sevinirim. ben de oralara bakayım
kızlar bende evde çok sıkıldım yaklaşık 2 haftadır hiç gezmeye çıkmadım yürüyüş hariç.bugün biraz gezesim var.vitrin falan bakmak istiyorum.hem eşimin doğum günü yemekte yeriz baş başa....lcw ye gitmek istiyorum,tabiki dolmuşa da binmem gerekiyor napsam ya,bi yanım gitme diyor ama çok ta sıkıldım
Wayy eşin iyi ki doğmuş.Bugün benim eşiminde doğum günü tevafuğa bak
kızlar ikinizin de eşlerinin doğum günleri kutlu olsun nice nice sağlıklı mutlu huzurlu çocuklarınızla ve sevdiklerinizle uzun ömürler nasip etsin allah.
burdayım şeker,im... temizlik yapıyorum.. arada bakıyorumm.. noldu cnm bişiy mi varr??Kızlar been geldim.Geçmişi okuyayım hemen geliyorum.Bebeg nerdesin canım sen yaaa....
a.s tabiki canımmm opuyorumnanaktanyormadan yavas yavas otur kalk ona göreeee haaa:1hug:
kaydirigubbakcemile3 yok cnım cidden yavaştan a.s sağol canımbu aradaa opuyorumnanaktaneminim kendini hırpalayıp anca oturuyosundur ama neyse hadi senin dediğine inanalım. bu arada hayırlı yolculuklar şimdiden. iyi bayramlar
Merhaba nisan anneleri, nasılsınız? a.s.
Bayanlar eşleriniz doğum günleri kutlu olsun, bebeklerinizle nice mutlu yıllara.
Benimde eşimin doğum günü yaklaşıyor ne yapsam ne hediye alsam bilemiyorum. :uhm: Geçen sene bayağı şok oldu ve sevindi bitanem. Bu senede öyle olsun çok sevinsin istiyorum. :sm_cool: Ama aklıma bir hediye gelmiyor. Siz neler aldınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?