2010 Nisan Anneleri

bende bişiler aldım kendime.ama hamilelik değil.tayt aldım üstünede 2 tane uzun tunuk aldım tunikler likralı çok şık ama,bayıldım çok içime sindi.hamilelik giymeyi sevmiyorum doğuma kadar bunlarla idare edecem.bir ikitanede daha tayt aldımmı yeter bana.haa birde gri gene uzun çok şık bi hırka aldım.

hadi yaa kaç haftalığa kadar kaç doktor erkek dedi peki.
şimdi ayrıntılıda kız çıktı.ayy çok ilginç.
allah gönlüne göre versin cnm.

11+4 erkek,16-18 hafta erkek x2 ,19+5 kız,19+5 aynı gün erkek:))
hastane cıkışını yeşil aldım,20 parca bişi 50 milyona.başka bişisi yok bebişin...hihoyyyt

hastane cıkışını yeşil aldım,20 parca bişi 50 milyona.başka bişisi yok bebişin...hihoyyyt

eee şimdi erkek mi?
hani hiç yanılmazmış ayrıntılı usg de bakan.hayret bişi yahuu.insanı nasıl ikilemde bırakıyorlar.

Anaa 20 parça mı ne var ki içinde.Ben hiç bilmiyorum yaaa :bbo: Gerçi hastane çıkışu diyince gösteriyorlar ama
İçindekiler bölümü var mı bi yazıversen sırnaşık şey

canım ben dün akşam liste yapmaya başladım,böyle daha kolaylık olacak.neleri alıp neleri almadığımı görürüm böylece....istersen ben listemi tamamlayınca yazarım buraya

canım ben dün akşam liste yapmaya başladım,böyle daha kolaylık olacak.neleri alıp neleri almadığımı görürüm böylece....istersen ben listemi tamamlayınca yazarım buraya

Şeniz süpersin çok iyi olur.Ben biraz kalksam iyi olacak.İşlerim var kayınvalideme çıkıcam daha memlekete gidiyorlar bugün.Yarın sabahta eşim annemlerin yanına gidecek bnm memlekete.Bayramda öksüz gibiyim ama en azından ablamlar var gelicekler.Kaynım yeğenim ben beraber kalıcaz.Pijama partisi yaparız artık sırnaşık şey Kaynımdan fırsat buldukça ordan girerim inş.Öptüm hepinizi kendinize iyi bakın

kızlar bende evde çok sıkıldım yaklaşık 2 haftadır hiç gezmeye çıkmadım yürüyüş hariç.bugün biraz gezesim var.vitrin falan bakmak istiyorum.hem eşimin doğum günü yemekte yeriz baş başa....lcw ye gitmek istiyorum,tabiki dolmuşa da binmem gerekiyor napsam ya,bi yanım gitme diyor ama çok ta sıkıldım

Wayy eşin iyi ki doğmuş.Bugün benim eşiminde doğum günü tevafuğa bak

canım ben tamamlayınca yazarım o zaman.sen dinlen canım çok yorma bebekleri.ay ya onlar içerde birbirlerine nasıl davranıyolar acaba,çok değişik ya.tek yumurta ikizimi olacak canım bebişlerin?

oturma odama geçince temizliğe.. bilg. görünce dayanamadım yine :)) açıverdim.. :)))

Wayy eşin iyi ki doğmuş.Bugün benim eşiminde doğum günü tevafuğa bak

kızlar ikinizin de eşlerinin doğum günleri kutlu olsun nice nice sağlıklı mutlu huzurlu çocuklarınızla ve sevdiklerinizle uzun ömürler nasip etsin allah.

kızlar ikinizin de eşlerinin doğum günleri kutlu olsun nice nice sağlıklı mutlu huzurlu çocuklarınızla ve sevdiklerinizle uzun ömürler nasip etsin allah.

teşekkür ederim canım.amin inşallah hepimiz çocuklarımızla sağlıklı, mutlu, güzel günler geçiririz inşallah....

Merhaba nisan anneleri, nasılsınız? a.s.
Bayanlar eşleriniz doğum günleri kutlu olsun, bebeklerinizle nice mutlu yıllara.
Benimde eşimin doğum günü yaklaşıyor ne yapsam ne hediye alsam bilemiyorum. :uhm: Geçen sene bayağı şok oldu ve sevindi bitanem. Bu senede öyle olsun çok sevinsin istiyorum. :sm_cool: Ama aklıma bir hediye gelmiyor. Siz neler aldınız bakalım?

Kızlar been geldim.Geçmişi okuyayım hemen geliyorum.Bebeg nerdesin canım sen yaaa....
burdayım şeker,im... temizlik yapıyorum.. arada bakıyorumm.. noldu cnm bişiy mi varr??
yormadan yavas yavas otur kalk ona göreeee haaa:1hug:
a.s tabiki canımmm opuyorumnanaktan
eminim kendini hırpalayıp anca oturuyosundur ama neyse hadi senin dediğine inanalım. bu arada hayırlı yolculuklar şimdiden. iyi bayramlar
kaydirigubbakcemile3 yok cnım cidden yavaştan a.s sağol canımbu aradaa opuyorumnanaktan

canım ben eşime bi hediye almadım.ısrar etti hediye alma diye,benim engüzel hediyem bebeğim dedi.dün öğretmenler günüydüya eşimde öğretmen,bir arkadaşının oğlu babasına mektup yazmış,çok hoşuna gitmiş.acaba diyorum bende oğlumun adından babasına mektup mu yazsam....çok sevinir.....ama bugün kendimi o kadar kötü hissediyorumki elim kolum kalkmıyor.....aaaa şimdi aklıma geldi geçende bir mont beğenmişti onuda alabilirim........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…