2010 Nisan Anneleri

evet mesela bizimki müziğe çok duyarlı duyduğu an başlıyor maşallah babasınında ellerini
ayırıyor ozaman daha kuvvetli depiyorkaydirigubbakcemile3
yawww kıslar nası bısey tarıf etsenize nasıl anlıycam nolcakk

canım böle karnının içinde normal olmayan bi hareket ilk önce pıt pıt sonra depik şeklinde
devam ediyor yani bana öle oldu:kedi:

yawww kıslar nası bısey tarıf etsenize nasıl anlıycam nolcakk

küçük pıt pıtlarla başlayacak.önce içten hissedeksin canım.sonra büyük tekmelere dönüşecek elini koyduğunda farkedeceksin.sonra dev tekmelere ve yumruklara dönüşecek.dışardan bile görülecek ve mutlu son.

kızlar ben çıkıyorum yarın da dahil bayram boyunca giremeyebilirim hepinize iyi bayramlar şimdiden kendiize de bebeişlerinize de iyi bakın kendinizi fazla yormayın. iyi akşamlar

pardon arkadaşlar herkese selamlar.ben biraz kızgınım.evdede kimse yok bari size dert yanayım dedim.şu malum ekonumik kriz varya nasıl kriz bilmem.koca memlekette bir beni,birde benim müvekkillerimi vurmuş galiba.bana her gelen ağlıyor para yok diye.bitirdiğim halde ücretini alamadığım davalar var.ama insanlara kriz hiç uğramamış teğet geçmiş.çarşı burada o kadar kalabalık ki.kuru kalabalık diyeceğim ama kasalarda öyle.biz zorunluluktan bir parça birşey alacaz onu bile kaç gündür düşünüyoruz.millet çeşit çeşit alıyor.ayy alsınlar parasını ben vermiyorumda bari sonra eli kolu poşet dolu orda burada ah kriz vah kriz demesinler.birde kalabalıktan milleti ezip geçmeleri yok mu?ayaklara basmalar özür dilemememeler.beni deli ettiler elim boş döndüm.arkadaşım baktı çok kızgınım dert etme,bir yatak çarşafı dolan çık bayramda diyor.ya da karnına kuşak bağlarsın diyor.ama bu espriler bile beni sakinleştiremedi.nerde yaşıyoruz diye düşünmeye başladım

avukatcım çok haklısın canım kriz bizi vurdu sadece millet eli kolu dolu
geziyor sokaklarda ben üstüme bişiy almak istiyorum eşime nasıl sölesem diyorum
almayalım demicek ama nerden baksan 30 40 lira gidecek sanırım almıcam napim
onuda düşünmem lazım günah adam hafta sonu bile çalışıyor:((

haklısın canım benim eşimde sen kendine git al bişeyler,öyle iki büklüm durulmaz dedi.(ben karnım belli olmaya başladığı için rahatsız oluyorumda.)ama kendisi hala 5 yıllık kazaklarını giyiyor.git al bişeyler diyorum ama tamam tamam sonra alırım diyor ama biliyorum bir sene daha idare etmenin derdinde.insan böyle olunca sıkılıyor.yoksa bizde biliyoruz kredi kartına yüklenmeyi.ama sonra yine biz ödeyeceğiz. acaba diyorum çok harcayınca banka parayı geri istemiyormu?böyle birşey varsa bana da söyleyin Allah aşkına

off kızlar ekonomik kriz demeyin beni çok feci vurdu esnafım ve dönemiyroum artık resmen ,yetiştiremiyorum......
alacaklrım var alamıyoru hal böle olunca ben mal alamıyurm.....
müşterim var birtane onu bekliyorum gelsin,eşimden almış almış bidünya borç yapmış
ne zaman bana uğrasa eli kolu dolu,bir enayi benmiyim sanki,bugun istiycem valla ben burda hamile halimle çalıyrum ekmek parası için,kimse keyfinden çalışmamıştır şimdiye kadar.....
sizleri anlıyrum valla......

opuyorumnanaktan amiiinn cnım.. çok sağoll.. sana da aynı dileklerimle iyi bayramlar diyorum :Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorum yarın da dahil bayram boyunca giremeyebilirim hepinize iyi bayramlar şimdiden kendiize de bebeişlerinize de iyi bakın kendinizi fazla yormayın. iyi akşamlar
opuyorumnanaktan çok sağol canımm.. sana da iyi bayramlarrr...
ahh canımm hepimizde aynı dert.. dün benim yaşadıklarımın aynışları yaa.. off kıyamamm.. herkes kriz diye dertleniyo.. burda da çarşılar marketler yıkılıyoo.... bendedün büyük beden satan bi yere girdim.. hamiş dükkanlarında fiyatlar uçuyo diyee.. orda da bi tunik 89 du.. diğeri 78 :sinifsinif: bide kadın ne dese beğenirsin.. güzelim en iyisi sen ikisini de al.. birinden sıkılırsan öbürünü alırsın kaydirigubbakcemile3 tabii tabii dedim içimden... kadın dalga mı geçti anlamadım.. daha bunun altınapantolon da alıncakk kaydirigubbakcemile3 neyse annem geçen ay bi gömlek almıştı robadan büzgülü.. onu giyicim. hiç giymedim göbek kısmı boş kaldı diyee.. şimdi de tam dolmuyo ama acık daha iyi.. altına da şişko zamanımdan kalma(sanki şimdi çok zayıfım.. ama şu ankinden 10 kg. fazlayken giyiyodum) beli büzgülü bi pant var.. pek giymemiştim.. onu giyicem.. sadece ayakkabı ve çanta aldım.. onlar da mecburen hep topuklu vardıdüz ayakkabı lazım diyealdım.. çantamda o renk yoktu .. neyse uydurmaca oldu ama olsunn.. kaydirigubbakcemile3
:1hug: bende bu sorunlar sıkıntılar sadece bizde oluyo sanıyodum.. herkesde aynı dertler varmışş.. bizde akşam kocişle dua ediyoz inş. yarın para yatırırlar diyee. 5-6 aydır 100 lira 100lira yatırıyolar resmen yaa.. hiç bi işe de yaramıyo tabi toplu almayınca.. :sinifsinif: napalım canımm kocaları da düşünmek lazım.. bide sende çalışıyosunn.. ben napiim kızz... adam getiriyo ben harcıyom kaydirigubbakcemile3

aynen canım sana katılıyorum.benimde başıma bikaç defa böyle olaylar geldi.gerçekten ya nerede yaşyoruz Allah aşıkına.sinir oluyorum insanlar ayaklara basıyolar arkasına dönüpte özür bile dilemiyorlar.bir kere kadının biri beni öyle bi ittiki karnım camdan olan tezgahın üzerine vuracaktı nerdeyse...neyse kadın özür falan dilemedi.sonra başka bi dükkana girdim bu sefer başka bi kadın...kadına öyle bakış attım ki ay sinir oluyorum ya....çok dikkatsiz insanlar.....

kızlar ben kaçıyorum biraz hava değişikliği iyi gelecek....çok kalabalığa girmeden eşimle yemek yiyip biraz dolaşıcağız.....herkese iyi akşamlar...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben evden çıkamıyorum çok canım sıkıldı. bayramda bile çıkamıcam ya aldıklarım kaldı. mafoldumben

hayatım yapış valla yakasına ne münasebet sen sıkıntı çekicen o alışveriş
olmaz öle müslümanlık herkes borcunu bilecek
ya bacım ben çalışsam nolcak hamdolsun ancak evimiz geçiniyor az köşeye bişiy koyamadık:umursamaz:
düğün takılarımız hariç onlarda bebeğimiz gelice lazım olurr belki çok şükürki onlar var:Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben evden çıkamıyorum çok canım sıkıldı. bayramda bile çıkamıcam ya aldıklarım kaldı. mafoldumben

canım noldu ben bişiymi kaçırdım bi sorunmu var:sm_confused:

Valla ben de daha hissetmiyorum. Sanırım benimki pıt pıtlamadan kafa göz girişecek.

biz de de durum aynı. Ben de babamlarla çalışıyordum. İflas ettik. nasıl olsa babam diye şirket harcamalarına bile kendi kredi kartlarımı kullanmıştım. Ödeyene kadar anam ağladı. eve gelen icra kağıtlarını eşime göstermemek için 30 yakla atıyordum. öok şükür benim borcum bitti. Geçen ay babam için memlekete gitmeseydik durumumuzda iiydi ama seyahat bizi bitirdi.

Keşke bende çıkamasam. ööle malak gibi yatasım var valla.

benım bazen böle içim çelikiyo gibi oluyo o mu hareketı acaba

büyük ihtimalle odur canım benimde başlarda zonklama gibi oluyodu hatta rahatsız edici derecede oluyodu bebekmi dğeil mi anlamıyodum. artık ben mi alıştım bünyem mi bilmiyom pıtırdamalar oluyo opuyorumnanaktan

çok güzel anlattın avukatcım valla bayıldım mutlu sona:ecrin_bebek:

ahhhh ahhhh bana kriz demeyin en derinden yaşayanlardan biri de benim valla. eşimi işten çıkardılar 10 ay oldu iş bulamıyoz. bebiş de geliyo ben de çıkacam hamd olsun tayyip amca bakar artık bize heraldeklava:millet her bayram öncesi kıtlıktan çıkmış gibi, bi daha alışveriş yapamıcakmış gibi saldırıyo heryere. valla kriz değil ceplerde akrep var. insanlar borçlarını ödemek için ellerini ceplerine sokmaya korkuyo yoksa herkesin cebindeki parası aynı. bitek bizim gibi; bi kenarda parası olmayanlara, kazandıkça yiyenlere kriz var.

kaydirigubbakcemile3 tabii hayatım haberin yokmu banka belli bir limiti aşınca tamam ödemene gerek yok diyokaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bizde kartlara yüklenip, sonra binbir zorlukla ödeyip, tekrar yüklenmicez diyip, yine aynı noktaya geliyoz. kartsız yaşayamayanlardanız bizde..

kızlar ben kaçıyorum biraz hava değişikliği iyi gelecek....çok kalabalığa girmeden eşimle yemek yiyip biraz dolaşıcağız.....herkese iyi akşamlar...

iyi eğlenceler canım biz de akşama arkadaşlara gidecez 2 tane dünya tatlısı bebiş var biri benim gelinim olur onları seveyim de moral olsun bana:lepi:

iyi akşamlar kızlarr
yeni geldik eve oğlumla . gündüz bi arkadaşa gittik. yürüyerek gittim yakın diye ama yorulmuşum
sizler nasılsınız?
ekonomik krizden bahsediliyor sanırım hepimizde aynı dert var malesef. bizde düğün borçlarını ödüyoruz hala. bide avukatın dediği gibi alacakları alabilsek sorun yok . eşim bu akşam geç gelecek alacaklarını toparlamak için 2-3 senedir borçlarını ödemeyenler bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…