2010 Nisan Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bence de gösterme yoksa en sonunda sizin evler birbirinin tıpkısının aynısı olacaklülülülülülü

ama canım v-ben biraz sorun çıkarıyorum mesela hamile kalmadan önce etek almıştım kendime eltim dediki bende bundan almak istiyordum arıyorum ama bulamyorum bilityorum ertesi gün gidip alcak hem fiyatını çok pahallı söyledim 120 ytl dedim 70 ytl ye almıştım hemde açık açık dedim hepside bize gelmişti görümcem ablam eltim falan dedimki gidip aynısından almayın ben sinir oluyorum eğer elcaksan ben götürüp değişecem dedim şimdilik benim aşdğım işeyi almıyolar ama içleri giidyor

herkese merhaba arkadaşlar.geçmişe bir göz attım.bayramda pek sessizmiş buralar.maşallah bugün hareketlilik var.bugün kontrolü olan arkadaşlar hayırlı ve güzel haberlerle dönerler inşallah.
benim geçirdiğim en kötü bayramdı.oğlum hastaydı.3,5 gün evdeydik.dün öğleden sonra çıktık biraz zorunlu gidilecek yerlere gittik.evdeydik dediysek biz bayramda kayınvalidemlerde olduğumuz için hiç oturmadım.misafir bulaşık oğlum bir taraftan huysuzlandı.geceleri uyku yok.çok yoruldum.üşüttümde galiba. öksürüyorum.bugün işe gitmedim.zaten annem balıkesirde olduğu için bayramlarda gitmiyorum.
ben bu hamileliğimde çok erken ağırlaştım.galiba ocaktan sonra sadece büroya gideceğim ve duruşmalarıma gireceğim.yeni dava almayı düşünmüyorum.diğer işlerimide bırakacağım.ben şubat sonuna düşünüyordum ama aralık ayını tamamlarsam iyi.ikinci diyemi böyle bilmiyorum.ağrılarım var.uyuyamıyorum.çokta pinpirikli oldum zaten.oğlumda çok nazlı oldu.sürekli sen beni sevmiyormusun diyor.galiba hormanlarım hamile olduğumun yeni farkına vardı.çok duygusal oldum.

merhaba kızlar biz geldik sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı oldum geldim birazcık sancı yaptı ama şu an iyiym şükürler olsun ne var ne yok bir geçmişe bakayım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3amannnn canım sal gitsin bende aksine rahatımdır valla. halim varsa evi ayağa kaldırır temizlerim. halim ya da keyfim yoksa ev öyle darmadağın kalır allahtan eşim bende de rahat yoksa başımın etini yerdi heralde :icecream::icecream:

avukat benim ilk hamileliğim ama bende ağırlaştım baya yatakda dönemiyorum
eşim ceviriyor geceleri belim ayaklarım ağrıyor şikayet değil ama sanırım bu bünyesel bişiy
1 haftadır geçmeyen sinsi bir baş ağrım var çıldırcam:((

avukatcım çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah oğluşun. çocuk yeni bebişi hissediyor ya ondan hassaslaşmştır annesi.
bende son aya kadar çalıştım diyenlere şaşırıyorum ben şimdiden çok zorlanıyorum. şu 2 ay geçsinde işi bırakayım diye dua ediyom

canım bende inleye inleye dönüyorum.benim ilk hamileliğimde ilk 4 ay süren mide bulantılarım dışında bir sorunum yoktu.9. ayda bile çok rahattım.şimdi canım burnumdan geldi ve daha 4 ay var.şükür benimde şikayetim yok.ama herşey adama bakınca birde ağırlaşınca zor oluyor.iyice psikolojisi bozuluyor.ilk hamileliğinizin kıymetini bilin arkadaşlar.en azından istediğiniz zaman dinlenebiliyorsunuz.benim oğlum evdeyken başımdan ayrılmıyor.babası varsa bile herşeyi benden istiyor.hatta illa annem yapacak diye diretiyor.

valla ilk hamilelik ile ikinci arasında çok fark oluyor yaa ilk hamileliğimde rahatsızdımm sürekli hastaydım ama şikayet etmezdim mız mızlnmazdım ama şimdi çok mızmızlanıyorum herşeye kusur bahane buluyorum en ufak bi şeye sinirleniyorum zaten oğlum beni mahvetti anne neden karnn büyümüyor ne zman kardeşim doğacak onunşla ne zaman oynayacam bide tam soru sorma zamanları yaa soruları hiç bitmiyor 4 yaşında ama öyle sorular soruyorki şaşırp kalıyorum bazen

aynen nazcığım bendede o sorunlar var hatta çözüm olarak erkkenden kalkıyorum yatamıyorum artık bacaklarım uyuşuyo bilmiyorum dönemiyorum çokta kilo almadım tartıldım az önce sağlık ocağında 63 olmuşum her ay bir kilo alıyorum nerdeyse şu ana kadar toplam 5 kilo 5. ayında ama bundan sonra hızlanır dedi ebe bakalım:)))

ay ay birinciler ikincilerin yolunu gözlüyor abiliğe ablalığa alıştırıyor kendilerini. ne kadar tatlılar yaa. hacercim avukatcım ve diğer ikinci bebeğini bekleyen nisan anneleri hamilelikte bir de eteğimde dolaşan bir çocuğum olduğunu düşünemiyorum bile. çok zor ama bir o kadarda farklı güzel bir duygu olmalı onları da abi abla olmaya alıştırmak. yerim ben o küçük abileri ablaları.

merhaba kızlar ben geldim. uzun zamandır görüşemiyoruz umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır . bu arada mesaj gönderemiyorum bu da hep bana denk geliyor zaten ayda yılda bir geliyorum :)
yarın ayrıntılı ultrasonum var aranızda çekilen var mı? sonuçlar nasıl? çok merak ediyorum meleğimi...

SAĞOL CANIM ŞİMDİ İYİ ELHAMDÜLİİLAH .OKULA GİTTİ.kesin sitede bir sorun var.beni öldürdü.yazamıyorum.bu mesajda gitmezse bir daha denemeyeceğim.

dünürüm geçmiş olsun canım.tetanoz aşısı bazı arkadaşlarda kol ağrısı yapabiliyormuş.maşallah kiloda az almışsın.benimde kilo almam yavaşladı artık.ama bundan sonra ne olur bilmem

valla fundacım yazıcam ama yazılmıyor delircem şimdi......
bomboş bir bayram geçirdim hiç güzel değildi bayram bana gelmedi anlıycan ikinci günden itibaren yine çalıştım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…