canım zaten öle gelenler gelende bi kusur aramak için gelirler yada bende görüp gidip aynısından almak için bakarlar mesela eltim gelir ben dolaptan bişey çıkaracam mesela bakar hele ben ne almışım gider aynısından bulur alır bende hiç sevmem öyle şeylerihem bakmayı inceleeyi hemde gidip uğraşacamda arayacam bulacamda mecela en ufak an basit bişey ahşap tepsiler varya onlar çok hoşuma gidiyordu alcam dedim bi baktım ertesi gün kendisi almış şaşırdım yaa çok özenti var bana benden büyük olmasına rağmaen ablamda aynı görümcemde şimdi aklıllandım ama bişey aldımmı hiç göstermiyorum bile
tarhancığım bende öyle bakma burada sırf kayınvalideleri konuşuyoruz ama annemlede bu sorunları yaşardım.ben toplardım peşimden ev dağılırdı...benimde bi huyum var ev pis olsun temizlenir aa dağınıklığa hiç dayanamam....tipik başak burcuyum
avukat benim ilk hamileliğim ama bende ağırlaştım baya yatakda dönemiyorum
eşim ceviriyor geceleri belim ayaklarım ağrıyor şikayet değil ama sanırım bu bünyesel bişiy
1 haftadır geçmeyen sinsi bir baş ağrım var çıldırcam:((
avukat benim ilk hamileliğim ama bende ağırlaştım baya yatakda dönemiyorum
eşim ceviriyor geceleri belim ayaklarım ağrıyor şikayet değil ama sanırım bu bünyesel bişiy
1 haftadır geçmeyen sinsi bir baş ağrım var çıldırcam:((
avukatcım çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah oğluşun. çocuk yeni bebişi hissediyor ya ondan hassaslaşmştır annesi.
bende son aya kadar çalıştım diyenlere şaşırıyorum ben şimdiden çok zorlanıyorum. şu 2 ay geçsinde işi bırakayım diye dua ediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?