canım sorma ya ne korktum psikolojik midir nedir bilmem karnım acıdı biraz ama geçti sonradan,iyiyim Allaha şükür.valla insanlar artık karnıma daha çok dikkat ediyorlar....
ooooo gezin canım hava da güzeldi,bende çok gezmek istedim bugün ama sadece yürüyüş yapabildik kocamla....canım kızının cicileri çok güzel valla....bende oğlumu özledim daha çooook var
aynen canım sanırım seninle dünürcüğüm randevularımızda aynıydı ben yarın sağlık ocağına gideceğim tetanoz aşısı için canım vurduracağım inşallah a.s
canım ben çıkmışım sen gelmişsin...canım göbüşüne maşallah baya büyümüş.....canım ben 18 inde gitcem sanırım sen 19 unda gitcektin....canım bana doktorum vurdurma dedi ama ben vurdursam mı diye düşünüyorummmmmm
canım ben çok araştırdım canımcım bu iğne birde rahim içinde çok yaralıymış internette yazıyodu bende doktoruma sormayı unutmuştum ama sen vurduruyo senin doktor dedinya rahatladım yengen vurdurmuşmuydu benim dayımın hanımı vurdurmuştu hatta normal doğurmasına rağmen canımcım bence zamanını geçirmeden düşün bitanem zararı olmayan bir iğne sonuçta artı olarak yararı var canıma.s
Günaydın kızlar.Daha geçmişi okumadım birazdan okuyacağım.Ben 10 gün kadar tekrar olmayabilirim.Size söylemiştim ya rapor alabilirim diye.Bugün saat 11,00 da doktorda randevum var ayrıntılı yapacak.Birde ben tetenoz aşısını soracağım.Akıntı sebeplerini birde gögüsteki değişiklikleri.İstediğiniz sorular varsa sorayım.Doktordan sonra tekrar girerim.Sonra da ara ara tabi hergün olamıyacak malesefff.
günaydın kızlarr. geçmiş bayramınız mübarek olsun.
ayşecim bebişine selam söle bizdenkaydirigubbakcemile3 iyi haberlerle dön olur muopuyorumnanaktan
budebecim zeyracım günaydın nasılsınızopuyorumnanaktan
günaydın güzel nisan anneleri hayırlı günler tekrar hepinizin bayramı mübarek olsun nice hayırlı bayramlara inşallah bebişlerimizle amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?