2010 Nisan Anneleri

aynen canım sanırım seninle dünürcüğüm randevularımızda aynıydı ben yarın sağlık ocağına gideceğim tetanoz aşısı için canım vurduracağım inşallah a.s

dünürcüğüm göbişinde son halini ekledim bitanem göbiş bölümüne canımcım :))

aynen canım sanırım seninle dünürcüğüm randevularımızda aynıydı ben yarın sağlık ocağına gideceğim tetanoz aşısı için canım vurduracağım inşallah a.s

canım ben çıkmışım sen gelmişsin...canım göbüşüne maşallah baya büyümüş.....canım ben 18 inde gitcem sanırım sen 19 unda gitcektin....canım bana doktorum vurdurma dedi ama ben vurdursam mı diye düşünüyorummmmmm

canım ben çok araştırdım canımcım bu iğne birde rahim içinde çok yaralıymış internette yazıyodu bende doktoruma sormayı unutmuştum ama sen vurduruyo senin doktor dedinya rahatladım yengen vurdurmuşmuydu benim dayımın hanımı vurdurmuştu hatta normal doğurmasına rağmen canımcım bence zamanını geçirmeden düşün bitanem zararı olmayan bir iğne sonuçta artı olarak yararı var canıma.s

canım yengem vurdurdu iğneyi,bilmiyorum ben ya napcam eşim doktorun dediğini dinlemeyeceksen ona gitme o zaman diyor.napıcağımı bilmiyorum ya aklım karışık canım

bbu arada ben domuz gribi içinde iğneyi vurdurmakta kararsız kaldım.eşim onun içinde diyo olmaz diye.gaziosman paşa üniv. doçent teyemin oğlu var bana diyoki aşı 20 haftadan daha aşağıda olan gebelere vuruluyor.sana olmaz dedi.bende bize gelecek aşı amerikadan geldiği ve arjuvansız olduğu için vurdurmak istiyodum.birdahaki gidişime tekrar sorucağım doktoruma

Günaydın kızlar.Daha geçmişi okumadım birazdan okuyacağım.Ben 10 gün kadar tekrar olmayabilirim.Size söylemiştim ya rapor alabilirim diye.Bugün saat 11,00 da doktorda randevum var ayrıntılı yapacak.Birde ben tetenoz aşısını soracağım.Akıntı sebeplerini birde gögüsteki değişiklikleri.İstediğiniz sorular varsa sorayım.Doktordan sonra tekrar girerim.Sonra da ara ara tabi hergün olamıyacak malesefff.

günaydınlar,nasılsınız kızlar*biz oğlumla iyiyiz artık daha rahat hareketlerini duyabiliyorum.sabah beni oğlum uyandırdı,kalk diyo bana karnım acıktı diyo : )

günaydın ayşecim gerçi çıkmışsın ama olsun...canım inşallah iyi haberlerle gelirsin

günaydın güzel nisan anneleri hayırlı günler tekrar hepinizin bayramı mübarek olsun nice hayırlı bayramlara inşallah bebişlerimizle amin

biz bir kahvaltımızı yapalım sağlık ocağına gidelim tekrar geliriz teyzoşlar belkide sağlık ocağına öğledensonra gideriz bakalım gitmessem uğrarım şimdi kahvaltı zamanı :))

günaydın kızlarr. geçmiş bayramınız mübarek olsun.
ayşecim bebişine selam söle bizdenkaydirigubbakcemile3 iyi haberlerle dön olur muopuyorumnanaktan
budebecim zeyracım günaydın nasılsınızopuyorumnanaktan

günaydın güzel nisan anneleriiiiii...

bayram bittiiiii güzel geçti çok şükür..dinlenerek gezerek..dolu dolu...

nasılsınız herkesın keyfı yerınde ınsallah..
doktora gidecek arkadaslarım guzel haberlerle dönsunler ınsallah....

tarhancığım günaydın,nasılsın*kahvaltı mı yapıp geldim geç cevap yazabildim o yüzden....nasıl geçti bayram?

günaydın birpericim hoşgeldin.opuyorumnanaktan

budebecim valla ilk gün dinlendim diğer günler yoğundum ama yine de çalışmamak güzeldi. yine işe geldim hiiiççç çalışasım yok bende şimdi masamda kahvaltı yapıyorum. kahvaltin bebişine yarasın inaşşalh canımopuyorumnanaktan

tarhancım iyi canım ya dinlenmek biraz olsun iyi gelmiştir sana...canım seninde bebişine yarasın kahvaltı....

hadı yazalımmmm

bayramın ikinci günü alısverıs merkezlerıı dolastım kıslar bıraz. zara kids ve gap dıye bir magaza var...nerdeyse küçük dilimi yutacaktım zarakidsten bi sweatshırt alabıldın kuzuma.çok ama cok guzel..indirim günleri içinde kaydettırdım kendımı haber verecekler.. sabah hemen gidecegım ındırım gununde ...bayıldım bayıldım...

birpericim güzel günlerde kullansın yavrun...bende önümüzdeki bu ay ve önümüzdeki ay tamamlayacağım bütün ihtiyaçlarını...çok soğuklarda dışarı çıkamam....zaten ağırlaşırız o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…