2010 Nisan Anneleri

ahh ahhh hemde nasıl tatilin tadı damağımda kaldıkaydirigubbakcemile3
yalnız ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum. evde oturunca da başka şeylere eve falan takıyom kafayı. işte takacak şey çok zaten. hamilelikten takıkız galiba.
valla ben hep evde otursam kayınvalidemi çok üzerdim heralde. kadın her işi yapıyo ben yine içimden bir kusur buluyom. çalışınca evde olmayınca o kadar yüzgöz olmuyoz akşamları iyi oluyo. bebiş doğunca 6 ay evin içinde napcaz bakalım kaydirigubbakcemile3

al bendende okadarrrrr neyse çok yogundegılız rahat bi gun olacak gıbı sallanacak yer arıyorum valla

maşallahı var tarhancığım kayınvalidenin bayramda işleri yapmış kadın yalnız sürekli bir arada olunca gerçekten göze batmaya başlıyor.ben ilk başlarda yatmak zorundayken ilk defa kayınvalidem bizde kaldı 2 görümcemle birlikte.ay ben yatıyorum hiçbişey yapmıyorum ama nasıl batıyo yaptıkları.ben kendi düzenime alışmışım.mesala tezgahın üzerine hiç kızartma tavası falan koymam,tencere falan çok pis olur çizilir ne bileyim....aslında kadın kendince yardımcı oluyor ama ben öyle yapmadığım için tuhafıma gidiyor.zor canım ya kayınvalideyle yaşamak...herşey göze batıyor........

çok sagol canım...bencede çok soguklara kalmadan halletmek lazım

ama birileri bazen acele etme dıyo yaaa nası sinirlerim tepeme cıkıyo anlatamam. moralım bozuluyo hemen.neden yanı neden hevesımı kacırırlar anlamıyorum.eşimde bazen diyo aynı şekilde...ben kötü bısey olacak dıye demıyorum dıyo eee deme ozaman ölede deme bölede deme

hadı ele el dıyosun konusuyolar takmıyosun bu eşlere noluyo bılmem

evet zor olur gercekten ya...insan kendı düzenini yaratınca..aslında dedıgın gıbı nıyetlerı yardım ama olmuyo işte..benımsıyosun ya evını herseyını en ufak bi eşyanı yamuk dursa batar baskası yaptıgında halbukı sende yapabılırsın aynı sekılde ama işte olmuyo

birpericiğim bizim ütüleri o yattığım zamanlar görümcem yapardı,sağolsun abisi dediği için yardım ediyor ama ben yatak odama girilmesine nefret ederim.zaten ütü yapılacaklar ütü masasının yanında olur.askılarda...görümcem ütü yaptıktan sonra gider yatak odama dolabımı açar ve yerleştirir.halbuki kaç defa belli etmişimdir hoşlanmadığımı....rahatça girerler valla hi,ç çekinmezler ben ablamınkinine bile girmem olmaz ya,özeldir orası...
canım biz bebeğimizin beşiğini,dolabbını,aabasını ve pusetini aldık.birkaç tane kıyafetinide aldık.ama daha alıncak küçük şeyleri geride.....alınınca ne olucakki canım ya...çok ta güzel oluyo seviyosun birkaç parça bişey alınca evin havası değişiyor.bence sen de eşine çok soğuklara kalmadan alalım de canım

hoşbulduk canım
bende hiç sevmem yatak odasına girilmesini çok mecbur kalmadıkçada kimsenin odasına girmem dediğin gibi ablamınkine bile giremem ama bana gelen maşallah hiç çekinmez aman ne yapalım artık bende bazı özel şeyleri ortada bırakmıyorum onlar geldiğinde anlayışsız insanlar oluyor
bide bi huyum vardır kimsenin etrafını kontrol etmem gelenlerde kusur aramak için hertarafa dikkatlice bakarlar

birpericim sağlıkla giysin ufaklık inşallah.
aynen bende herkesle pazarlığımı yaptım yeni yıldan 1 hafta önce ya da sonra çıkacaz bütün ihtiyaçları alacaz. hemde yılbaşı indirimine denk gelmiş oluruz. erken doğum diye bir gerçek var. dün gece aralık annelerine baktım da. daha kasımın 23 ünde 4-5 tane bebiş gelmiş. ömürleri uzun ve rahat olsun inşallah:asigim:

hacercim hoşgeldinopuyorumnanaktan

valla kızlar ben de yatak odama girilmesinden hiç hoşlanmam. inadına dağınık bırakırım sonuçta orası özel oraya haddini bilmeyip giren göreceklerine de katlanacaktır. hele bir laf edilsin lafım hazır: orası özel bir yer senin orda ne işin varkaydirigubbakcemile3 kayınvalidem de dayanamayıp topluyor yatağımı kaç kere söyledim toplama diye. hoşlanmıyorum bir karı kocanın yatağına dokunulmaz yaaaklava:

aynen hacercim ben kirada oturuyorum aynı apartmanda 4 kattan 2 kata indim.4. kattaki evimde kartonpiyer olup olmadığını bile hatırlamıyorum,dikkat etmem yani.bende dikkat etmem ama bana gelenlerinde maşallahı var nerde ne var idik didik bakarlar

net yine zayf yaa hata veriyor hep mesaj geç gidiyor
bayram çok güzel geçti sabah oğlumla babası gittiler hem namaza hemde kurban kesmeye ama tabi kurbanı oğluma göstermemiş
bende bebeğimle kaldım keyif yaptık 3 e kadar geldiler yoğunluk başaldı kayınvalidemler üstte oturduğu için gelen çok oldu onlara gelen bizede geldiler ikinci günüde biz gezmeye gittik saat 10 da eve geldik çok şükür 3. günü rahattık ailecek keyif yaptık eşim yemeği yaptı bende keyif yaptım valla şimdide gelen gidenin yoğunluğundan evim battı temizlk yapmama lazım güzel bi kahvaltı yapalımda temizliğe başlayacam artık

1-zıbın takımı
2-penye battaniye
3-bez
4-ıslak mendil
5-emzik
6-biberon
7-ağız mendili
8-bebek arabası
9-bebek puseti
10-bebek yatağı
11-hırka
12-yelek
13-ayakkabı
14-alt açma takımı
15-çorap
16-pijama
17-bebek küvet ve filesi
18-bebek şampuanı
19-pişik kremi
20-bebek uyku seti
21-bebek yatağı çarşafı
22-bebek yastığı
23-bebek eldiveni
24-bebek külotu
25-çıngıraklı birkaç oyuncak
26-anne için süt sağma pompası
27-bebek bezi
28-hastahane çıkışı
29-bebek banyo havlusu
30-bebek çantası
31-bebek şapkası
32-kulaktan ölçer derece
33-oda nemlendirme cihazı
34-bebek telsizi
35-oto koltuğu
36-bebek dolabı
37-anne için gögüs pedi
38-bebek için tırnak makası
39-burun aspiratörü
40-biberon Isıtıcısı ve Sterilizatörü
41-bebek önlüğü
41-biberon temizleme fırçası
42-yatak için dönence
43-taşıma kangurusu
44-bebek tulumu
45-bebek yıkama süngeri
kızlar bebekler için ihtiyaç olacak şeyler,şeymacım istiyordu benden.bende aklımdayken yazayım dedim.bunların birkaçı hemen lazım olmayan şeyler bir bakın istersniz....

canım zaten öle gelenler gelende bi kusur aramak için gelirler yada bende görüp gidip aynısından almak için bakarlar mesela eltim gelir ben dolaptan bişey çıkaracam mesela bakar hele ben ne almışım gider aynısından bulur alır bende hiç sevmem öyle şeylerihem bakmayı inceleeyi hemde gidip uğraşacamda arayacam bulacamda mecela en ufak an basit bişey ahşap tepsiler varya onlar çok hoşuma gidiyordu alcam dedim bi baktım ertesi gün kendisi almış şaşırdım yaa çok özenti var bana benden büyük olmasına rağmaen ablamda aynı görümcemde şimdi aklıllandım ama bişey aldımmı hiç göstermiyorum bile

sorma canım kayınvalidemin iyi niyetinden ve beni kızı gibi gördüğünden şüphem yok ama 65 yaşında bir kadınla aynı evde yaşamakda sıkıcı ne yalan söyliyeyim. senin de dediğin gibi özellikle mutfakta uyuşmak çok zor valla. zaten ben kendi anneme de tahammül edemezdim bekarlığımdakaydirigubbakcemile3

inanki hemen hemen hepsi kullanılıyor ben oğlumda hepsinden almıştım şimdi hazırda var oğlum kış çocuğuydu ve çok fazla çıtçıtlı badi bide sadece alt pijama çok almıştım herbirinden 7 8 tane vardı hediye gelenlerle de baya fazla oldu çok kullanılıyor bu da nede olsa bahar çocuğu olur çok scak olmaz mutlaka kullanılır bide çamaşırlarda çabuk kurumaz yağmurlu olur hava hele burda hep yağmur yağar o yüzden ben bi kaç tane daha almak lazım diye düşünüyorum

hacercim kayınvalidemin evi ile benim evimdeki eşyalar nerdeyse aynı valla.biz evlendikten sonra bizim tv nin aynısından aldılar,bulaşık makinesi ve mutfak masasıda aynı.eşime diyorum geçenlerde yatak almışlar nerdeyse o da aynı olacakmış rengi tutturamadılar ....sanki bişeyleri yarış ettirir gibi....hiç sevmem öyle şeyleri heee

tünaydın kızlar sitede bi anormallikmi var bendenmi kaynaklı
ekranım çok kötü stili bozulmuş

tarhancığım bende öyle bakma burada sırf kayınvalideleri konuşuyoruz ama annemlede bu sorunları yaşardım.ben toplardım peşimden ev dağılırdı...benimde bi huyum var ev pis olsun temizlenir aa dağınıklığa hiç dayanamam....tipik başak burcuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…