günaydın birpericim hoşgeldin.opuyorumnanaktan
budebecim valla ilk gün dinlendim diğer günler yoğundum ama yine de çalışmamak güzeldi. yine işe geldim hiiiççç çalışasım yok bende şimdi masamda kahvaltı yapıyorum. kahvaltin bebişine yarasın inaşşalh canımopuyorumnanaktan
birpericim güzel günlerde kullansın yavrun...bende önümüzdeki bu ay ve önümüzdeki ay tamamlayacağım bütün ihtiyaçlarını...çok soğuklarda dışarı çıkamam....zaten ağırlaşırız o zaman
maşallahı var tarhancığım kayınvalidenin bayramda işleri yapmış kadın yalnız sürekli bir arada olunca gerçekten göze batmaya başlıyor.ben ilk başlarda yatmak zorundayken ilk defa kayınvalidem bizde kaldı 2 görümcemle birlikte.ay ben yatıyorum hiçbişey yapmıyorum ama nasıl batıyo yaptıkları.ben kendi düzenime alışmışım.mesala tezgahın üzerine hiç kızartma tavası falan koymam,tencere falan çok pis olur çizilir ne bileyim....aslında kadın kendince yardımcı oluyor ama ben öyle yapmadığım için tuhafıma gidiyor.zor canım ya kayınvalideyle yaşamak...herşey göze batıyor........
maşallahı var tarhancığım kayınvalidenin bayramda işleri yapmış kadın yalnız sürekli bir arada olunca gerçekten göze batmaya başlıyor.ben ilk başlarda yatmak zorundayken ilk defa kayınvalidem bizde kaldı 2 görümcemle birlikte.ay ben yatıyorum hiçbişey yapmıyorum ama nasıl batıyo yaptıkları.ben kendi düzenime alışmışım.mesala tezgahın üzerine hiç kızartma tavası falan koymam,tencere falan çok pis olur çizilir ne bileyim....aslında kadın kendince yardımcı oluyor ama ben öyle yapmadığım için tuhafıma gidiyor.zor canım ya kayınvalideyle yaşamak...herşey göze batıyor........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?