kızlar günaydınlarr.. dün hiç açamadım siteyii..sabahtan denedim ıı ıhh... öğlen de arkadaşlar baskın yaptılar yoğundum açamadım.. :)) akşam üzeri 5 gibi denedim yine açılmadıı.. gece de baktıkk yookk... pes etti,m bende... şimdi de deneyip yatiim dediim.. :)) açıldı binbir güçlükle de olsaa.. gece geç yattık feci uykun var halaa.. 10 a kadar da olsa uyumak istiyorumm.. öğleden sonra inş. görüşürüz yinee... umarım herkesiyidiir.. öpüyorumm hepinizii ve bebişleriniziii..
aminn canım benm... gözünaydınn güzelim.. kızın sağlıklı sorunsuz büyümüşş.. bakk annesi sen hissedemiyorum desende o maşallahbi tanecik dünürüm benim yarım saat önce burdaymışın kaçırmışım valla, denk gelemedik bir türlü hayret bi şey.
haberlerimi almışsın özge'den :)
gelinin 21 cm olmuş ve taam 320 gram şekerim :) elleri ayakları minicikti, parmağını emiyordu, öyle tatlıydı ki gözlerimi alamadım üzerinden...
senin oğlanın güzel haberlerini de okudum çok şükür, gözümüz aydın.
Allah sağlık sıhhat versin hepimizinkine... hep böyle gülsün yüzümüz onlardan yana...
gözün aydın canımm... sonucunun iyi çıkmasına sevindimm. rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin:Saruboceq:slm kızlar nasılsınız bende dopler ultrasona girdim allahıma şükür sonucu çok iyi.insanın evladının sağlıklı olduğunu bilmesinden daha ne güzel olabilirki bu hayatta:))
hoşgeldinizz.. ne güzel tatil yapmışsınız cnımm.. değişiklik olmuştur sizin içinde oğlunuz içinde :) her işte bir hayır vardırr.. o kadar saatn otobüs yolculuğu sonrası sorunsuzeve varabilmenizz ne güzell..rabbim koruyo bizi ve melklerimizi inş. :Saruboceq:günaydın kızlar biz geldik oğluşumla:))gamyoncuiremsu
hepinizi çok özledimmm..
geçmişi hiç okuyamadım baya birikmiş
hasta olan varsa çok çok geçmiş olsun...
mersindeydim bayram boyu baya iyi
geldi tatil yaptık bir güzel oğlumlaa..
tabi düne kadar dün sabah
8:30 da adanadan kalkacak olan uçağımıza
8:15 de gittiğimiz için uçağa alınmadıkklava:neymiş uçak kapıları
kapanmış(( gün içindede hiç boş uçak yoktu istanbula
mecbur otobus yolculugu yapmak zorunda kaldım
hemde 12 saat(( gece gelebıldık ıstanbula hala yorgunum ama
Allaha şükür sorunsuz bir şekilde geldik.. oğlum depikleyip durudu
otobuste anne neden sürekli oturuyorsun diye:))):icecream::icecream:
:1rolleyes: bu soruyu hangimiz evliliğimizin herhengi bir döneminde en az bir kere sormadık ki kendimize :1rolleyes:biri bana dünyada 10 milyar erkek varken niye bu herifi koca diye aldığımı açıklayabilir miiiiiii?
bu kez aranmış senin herif ama hee.. hamile kadını o kadar gezdir kendin alt kata bakkala inme:mymeka: ayıp etmiş enişte beyy.. hala saçını başını yolmamış olman onun büyük şansı bence kaydirigubbakcemile3anam adampadişah torunu sanki. dün sabah 10 da çıktım, altın satacaktım borçlarımızı ödemek için. aldım fiyat aradım herifi 'yok in kızılaya bi de orada sor' bak diyorum orası düşük fiyata bozuyo, inerim gelirim bu sfsrde bu fiyatı bulamayız dinlemedi. indim kızılaya 50 dakika tıngır mıngır otobüsle. verdikleri fiyat buradakinden 20-30 aşağıda. aradım diyo git evin oradan bozdur. haydaaa. geldim buraya tabii sabah aldığım fiyat düşmüş. saat 5 te eve girdim. akşam eve geldi canım bi şey çekti evin altı bakkal. inip alır mısın? yok neymiş yorgunmuş, kim gidecekmiş taaa aşağıya kadar. başka işim mi yokmuş. e ben niye dolandım bütün Ankara yı sırıtıyooo. şeytan dedi yol saçını başını, hormonlarımın etkisindeydim hafifletici sebebplerim var, ceza bile almazdım.
slm kızlar....
biz geldik oğluşumla....
kocaman adam olmuş oğluşum benim,25cm boyumuz ,350 grm.da kilomuz olmuş....
kıpır kıpırdı valla,doktorda çok hareketli bir bebek dedi....
sevsin annesi onun hareketleri.....
artık tamamen bir erkek olmuşuz testislerimizde yerlerinde çok şükür çok önemliymiş erkek bebekler için....ellerini yumruk yapmış bekliyodu bizi babasıyla ringe çıkarlar artık ama ben nedense gene unuttum sorcaklarımı ya......şimdi telefon açıcam.....
:roflol: bi gelebilseydim hoşgelirdim kesin de :)) sayfatam açılıyodu hata verdi ama sen beni görmüşsün o arada :1rolleyes:refiyeeee hoşgeldin canım......
bende severimm bendee.... cokacimcoook ... kerevizz.. karnıbaharr .. hemde acılıı.. pırasaa.. ıspanak da olurr :roflol: eti pek sevmeyen biri olarak otçu olmamla gurur duyuyorumm :)))birpericm valla sitenin biza garezi var laf ettirmiyor insana....
ayyy ne güzel kereviz seven birine rastladım kime desem ıyyy diyo....sevmez çoğu insan ben bayılırım aynen karnıbahar olur hatda pırasa kışın favorim.....hepside çok sağlıklı canım .....
bende toplamda 5 kilo almışım ama son ay 2 kg. aldığım için doktor dikkat dedii.:))) ben ultrasona göre takip ediyorum cnm.. hatta ilk başlarda sattan2 hafta gerideydik.. satı yakalayıp geçtik bilee... ama emin ol bebişler ultrasondaki çıkan günlerine göre doğuyolar opuyorumnanaktanha bi de toplamda 4 kilo almışım. benim gibi dobiş için çok ii valla. kalp dinlemeyide hmeşire göbek deliğimin oradan yaptı. çıkmış taaa göbüşüme kadar. ( benimki de ne göbiş ama dev anası gibi) bi de hemşire sen 19+0 sın dedi ya sata göre. çıldırcam. ben 20+0 mıyım, 19+0 mı?
bende olmadı canım myle bişey ama bi arkadaşımız (nazlımıydı tam hatırlamıyorum kusura bakmasın) aynı durumdaydı bi ara.. bol su içiyodu. bi daha da o konu açılmadı sanrım şu an öylebi sorunu yok.. inş. senin de düzelir bi an önce...Merhaba arkadaşlar size bir soru sorucam ne yapabilirim .20 +3 günlüğüm amniyom sıvım normalden azmış doktor şuan bebekte bişey yok ama gerileme olabilir böyle sıvın azalırsa dedi. bol bol su içiyorum acaba benim gibi olan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?