2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar....refiye,zeynep öpüyorum kızlar sizi....
zeynep ne aldın kızına bakim hangi arada derede aldın biz snle dün hiç konuşmadık ya.....

ay evet canım ben bi ara sabah girdim siteye, sonra alışverişe çıktım, akşamüstü girerim sanıyordum ama o kadar yorulmuşum ki, gelince sızdım valla evde..

bayrampaşa'daki ikea'nın yanına açılan forum istanbul alışveriş merkezi'ni biliyor musun?
hani bu ara reklamlarda da tanıtımı dönüyo bayaa, içinde dev akvaryum mu ne varmış, heh işte oraya gittik annemle..
özgeee, istanbul'da bugüne kadar gördüğüm en büyük ve en güzel alışveriş merkezi diyebilirim. gözüm döndü resmen. bebekler için de o kadar çok mağaza vardı ki..

benim gariban kızımın beyaz bir dondan başka bir şeyciği yoktu :)
dün artık yeminimi bozdum uleeeyn nidaları eşliğinde alışverişe verdim kendimi :)
bir sürü şey aldım kuzuma.. patikler, oyuncaklar, kıyafetler.. ah o kadar cici şeyler var ki insan deliye dönüyor..

bi de alacağım büyük parça şeyler için fiyat aldım.
park yatak, banyo seti, dönence, evde kullanılacak titreşimli ana kucağı, bebek telsizi falan..
e-bebek diye bir mağaza var, internet siteleri de var, ben ordan yapıcam toplu alışverişimi. bayaa güzel kampanyaları da oluyor. yılbaşındaki indirimlerini bekliyorum şimdi. alacağım bazı şeylerin fiyatları da düşecekmiş...
gidip ay sonu alıcam inşallah.

bi eksiğimiz bebek odası olacak. onu da bu hafta sonu anadolu yakasındaki mobilyacılar çarşısına gidip bakmayı düşünüyorum. 1-1.5 aya ancak teslim ediyorlarmış zaten. anca gelir, boya kokusu anca çıkar.. ben de ancak yerleştiririm aldıklarımı..

ayy çenem düştü görüyor musun :)
ama o kadar heves ediyordum ki alışverişini yapmaya.
o ciciler başlığına girip girip sizlerin aldıklarınıza iç çekiyordum valla, sonunda bizim de bir şeylerimiz oldu :)

canım benım güle güle giysın bebişin aldıklarını inşallah güzel günlerde....

bende çok merak edıyodum orayı birara giderim insallahhh..

bide ikeada çok guzel oyuncaklar var dıyolar değişik orayada bakarım gitmişken..

günaydın canım :)
sağolasın...Allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almasını nasip etsin, güle oynaya giydirelim inşallah...

ikea'nın oyuncakları cidden çok şirin oluyor :)
dün orda o kadar yorulmasaydım ikea'ya da gidecektim ama o kadar büyük bir alışveriş merkezi ki saatlerce dolaşmamıza rağmen üçte birini ancak gezmişizdir..

gidecek olursan aklında bulunsun, en alt katta bebek mağazaları genelde.
ben e-bebek, joker ve bi yer daha vardı onun adını unuttum orda dolandım hep.
bi de hamile giyim mağazaları da vardı. bayaa güzel bir yer olmuş yani..

maşallah canım masallahhh sana..bebişinide kırkbirbucuk kere masallah..

ya bende saglık ocagına gıttıgımde hemsıre bundan 15 gun önce daha 4 ay yenı dolmus dedı sata göre..e hesaplatıyoruz netten daha ılerı cıkıyor ben anlamadım gitti..sanırım ay hesabı yapılıyo ee hangısı dogrukı sımdı haftamı aymı...CADIARZU

sagolasın canım benım iyice heveslendım bak şimdi yarın doktordan sonra eşimi kandırabılırsem bi gideyım bakayım...

amaan boşverin ay hesabını hafta hesabını valla
büyüdüler mi büyüdüler ona bakın :))
nisan yaklaşıyo mu yaklaşıyo :))
ee, tamam boşverin gari :)

zeynepcim ne güzel yapmışın valla,bak gör bunlarla sınırlı olmuycak zaten açılışı yapmışın kim tutar artık seni,en kısa zamanda dilanın cicilerini görmek istyrum....güle güle giysin kızın....

:)
sağol canım. öyle olacak herhalde.

valla şimdi resim eklemeye uğraşıyorum.

sen imageshack'ten mi ekliyordun ??
daha önce bir sürü kişi tarif etmişti foto eklemeyi ama site o kadar sorunlu ki eski sayfalara bakamıyorum hata veriyor.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben ne iyi ne kötüyüm bu miğde bulantım geçmicek sanırım
geçmişi okudum biraz ama yorum yazamadım kusura bakmayın bugün doplerimiz var yarın sonuçlarını
yazarım inş artık işe dönmem heralde geri hastane iş arası baya uzak bakalım ne olacak

günaydın canım..
bugün bebeğini göreceksin ne güzel :) iyi haberlerini bekliyoruz inşallah..

zeynep bu kız şanslı valla annesi çok zevkli çünkü bayıldım hepsine......

canım.. çok sağol :)
sizlerin cicilere baka baka, feyz ala ala bunları beğendim işte :)
güle güle giysin hepimizinkiler inşallah.

inş ruzenin keyfim yok pek miğdem yanıyor :((
zeynepcim çok güzel cicileriniz ben hala çekipde eklicem offf şu işden bi atsam kendimi
çok sıkıldım çokkk:((

inş ruzenin keyfim yok pek miğdem yanıyor :((
zeynepcim çok güzel cicileriniz ben hala çekipde eklicem offf şu işden bi atsam kendimi
çok sıkıldım çokkk:((

çok sağol canım :)
çek de ekle valla, ben de dün aldım, daha alırken bile söylüyordum "eve gidicem kızlara göstericem" diye.. annem de anlamaya çalışıyor kızlar kim , ne sitesi, ne eklemesi :))

mide yanması da fena şey ya..ilaç falan alıyor musun bari

keyif meselesine gelinceee.. sen bi muayeneye giiiit, bebeğini göör, bak nasıl yerine geliyor neşen :))

merhaba herkese....
nihayet girebildim. inanılmaz bir gaz problemim var. çatlıcam herhalde
bugün ve yarın akşama da yemeğe misafirim var offf. çok işim var çoookkk..

kızlar ya
bu arada bir şey sorucam

ben bu sabah göbek deliğimin hizasında, ama daha yan tarafta kramp gibi bir sancıyla uyandım
şimdi nefes aldıkça canım acıyor.. bir şey batıyor gibi böğrüme
(böğür mü deniyordu oraya ya :))

böyle bir şey yaşayanınız var mı ??

herkese merhabalar...siteye girmek artık çok zor.bakalım msjm gidecekmi*biz oğluşumla iyiyiz.full sırt,bel ve geceleri bacak ağrılarım devam ediyor.sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…