2010 Nisan Anneleri

ay allahım yaa bu ne yaa sonunda girebildim sabahtandır uğraşıyorum sonunda oldu gibi
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür bugün bebeğim kıpır kıpır hiç durmuyor öyle hareket ediyoki beni rahatız ediyor bazen ondanmı bilmiyorum ama kasıklarım çok ağrıyor iki gündür
çarşamba gününe randevu aldık bebeğimi görecem bugün sağlık ocağından geldiler eve bikaç soru sordular aralık 8 de seni ararlar aramazlarsa 12 sinde git muttlaka zamanın geçmesin 22 haftalık oluyrum ozaman
geçmişe bi bakıp geliyorum eğer bozulmazsa yine

iyiakşamlar herkese site düzelmiş gibi ama bakalım
bende gidip şu aşerme topiğini açayım artık barikaydirigubbakcemile3

canım merhaba sanırım düzeldi bitanem benim aç valla ne güzel olacak orası bir bilsen eee artık her gün gelir aklıma benim bişeyler yazarım artıkın bugün mesela yaptım akşam onu yazarım canım benim hayırlı olsun topoiğimiz:sm_cool:cokacimcoook

dila'cım, kaynanan alıntılara verdi kendini, bizi görmüyo kızım... :)))
kaydirigubbakcemile3 kızzz alıntıları cevaplayıp çıkmıştım .. alemsinn.. gelinimi görmemmi yoksa benn... opuyorumnanaktan
iki kaynana düşük çeneliyiz zaten maşallah diyim .. bir araya gelsek neler olur düşünsenee :hulya: :CüvCüv: gamyoncuiremsu :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun öncelikle.. yarın iyi güzel haberlerle dönüceksin topiğe inş. cnm. opuyorumnanaktan
akannehir ayy bennn.. beennn.. ama benim sadece göbek deliğim acıyoo.. yırtılıyoo sanki içerden (gerçi konuşmuştuk senle bu konuyu ama olsun :)) ... okuldan gelince ölüyodum yine felaket bi acıyla kendimi attık koltuğa... açtım göbişimii... aldım kremi elime acıyan yeri kremledim bilinçsizce.. ama iyi geldi biliyomusun.. şu an 2 saat geçti.. hiçbir acı yok o türden.. yoksa eşim gelince acile götürtücektim kendimi.. inş. olmaz bi dahaa... okula giderken arkadaşlara söledim yaşayan varmı böyle bişiy diye.. birisinin 2 çocuğu varr.. hemen atladıı.. ayyyben bi çektim ondan.. 4.aydan itibaren göbeğim çıkmaya başlayınca o göbek deliğim yırtılcakmış,patlıcakmış gibi acıyoduu.. az yürüsem gözmden yaş geliyodu yollarda ağlıyodum resmen diyee.. 6 aylıkken dedeliği dışarı pırtlamış :) ayy eda da benim öyle olmamıştı ama bunda pırtlak bi göbiş deliğim mi olcak acaba kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımm... düzelmiş gibi ama benimde inş. bu kadar uğraşım heba olmaz... :)) açç açç ilk ben gelcem :)))

zeyracım merhabalar nasılsın açtım topiği şekerim midelerimiz şenlensin valla kaydirigubbakcemile3

merhaba bebeg cim nasılsın görüşmeyeli valla site problemliydi ya sanki bir elim yoktu o kadar sıkıldım çok şükür düzeldi umarım böyle kalıropuyorumnanaktan

tarhan... iyiyim güzelim.. sende iyisin inş.. oğluşun nasıl? ... benimki bu günlerde bi tepik bi tepik sormaa :))) topiğinin açılışını yaptım bu arada :))))

zeyracım merhabalar nasılsın açtım topiği şekerim midelerimiz şenlensin valla kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum canım benim valla ellerine sağlık canım öyle güzel ettinki varya ordada bir karışsınlar işime yok niye yazdın yok niye yaptın desin biri hele bak sen başına geliceği var demek canım kendine güvenen girsin topiğimize iyi oldu kız fikrimiz heee zaten dedimya sende bendensin istenildiği kadar konuşulsun ya yaparım yada alıtrım o kadarcokacimcoook:lepi:

merhaba kızlar.hele şükür topik düzelmiş...
tarhancığım ellerine sağlık.ohhhhh şimdi istediğimiz kadar yemek ismi yazabiliriz oraya

abbooo dünürcüğüm geldi canım damadımla dünür tarhan açmış bizim topiği aşerme topiğini ohhh ne güzel oldu valla ellerine sağlık en çokta ben sevindim bol bol yemek tarifi veririz artık neler yaptığımı yazıcam inşallah

dünür nasılsın*bize kızlar altın dünürler diyo bende aşk-ı memnu arası bi bakayım dedim

dünür artık rahat rahat konuşuruz yemeklerden tarhancığımın ellerine sağlık valla

dünür nasılsın*bize kızlar altın dünürler diyo bende aşk-ı memnu arası bi bakayım dedim

valla kız eee ilk sen istedin kızı valla benden aldın sözünü bir doğsunlarda beşik kertmesi yaparız artıkın valla iyi diyolar altın bile az kalıyo bence pırlanta dünürlerkaydirigubbakcemile5:sm_cool:

kızlarr öbür topiğe daldım burayada döktürmüşsün yetişemiyom size. yeni topik hepimizin hepimizin eline sağlık opuyorumnanaktan mis gibi kokular geliyo topikten vallakaydirigubbakcemile3
bebegcim bizde iyiyiz yarın sabah kontrolümüz var heyecanlıyız benimkide tekmeleyip duruyo ama eşim hala hissedemiyo bende oda hissetsin çok istiyom elim karnımda geziyomkaydirigubbakcemile3
zeyracım canım valla hamileyiz biz canımız çekerse bir yolunu bulur yeriz dimi amaopuyorumnanaktan
budebe cim hoşgeldin canım öpüyorum senideopuyorumnanaktan

herkese merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazabildim sonunda.herkes iyi çok şükür,allah neşenizi hep daim etsin.biz bugün renkli ultrasona girdik:))))herşey çok iyiymiş dedi doktor amca,kilosuda 470 gr.olmuş salladı mı acaba ?normal dedi ama.neyse doktor çıkarken bir şey dedi beni allak bullak etti.pipisini biraz ufak gördüm ama zaten bebek çok ufak şimdi belli olmuyo,doğuma 1,5 ay kala tekrar bakalım dedi.doğuştan sünnetli diye birşey varmış öyle olabilir dedi.ama yanılma payımda var dedi.kızlar sizce yanılmışmıdır birde çok önemli birşey midir?bilen duyan var mı?

canım öncelikle gözün aydın canımcım hiç kafana takma bence bitanem benim görümcenin ufaklığınada öyle denilmiş ama 7 yaşında babalar gibide sünnet oldu maşallah içini ferah tut zaten çok önemli bişey olsa doktorlar canım söylüyo riskli diyo bence hiç düşünme bile bak bebişin ne güzel sağlıklıymış sen onu düşün gerisini salla canımcım valla a.s:1hug:

dünür kıs beşik kertmesi nasıl yapılıyo öğrenelim.ben yarın tetanz aşısı vurduracağım.ablam bugün dr ma gitmişti ona demiş istersen 1 doz vurun demiş bende yaptırcağım

EBRAM canım benim hiçbir bilgim yok.ama korkulacak bişey yoktur,olsa söylerdi açık açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…