iyiakşamlar herkese site düzelmiş gibi ama bakalım
bende gidip şu aşerme topiğini açayım artık barikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kızzz alıntıları cevaplayıp çıkmıştım .. alemsinn.. gelinimi görmemmi yoksa benn... opuyorumnanaktandila'cım, kaynanan alıntılara verdi kendini, bizi görmüyo kızım... :)))
iki kaynana düşük çeneliyiz zaten maşallah diyimay evet canım ben bi ara sabah girdim siteye, sonra alışverişe çıktım, akşamüstü girerim sanıyordum ama o kadar yorulmuşum ki, gelince sızdım valla evde..
bayrampaşa'daki ikea'nın yanına açılan forum istanbul alışveriş merkezi'ni biliyor musun?
hani bu ara reklamlarda da tanıtımı dönüyo bayaa, içinde dev akvaryum mu ne varmış, heh işte oraya gittik annemle..
özgeee, istanbul'da bugüne kadar gördüğüm en büyük ve en güzel alışveriş merkezi diyebilirim. gözüm döndü resmen. bebekler için de o kadar çok mağaza vardı ki..
benim gariban kızımın beyaz bir dondan başka bir şeyciği yoktu :)
dün artık yeminimi bozdum uleeeyn nidaları eşliğinde alışverişe verdim kendimi :)
bir sürü şey aldım kuzuma.. patikler, oyuncaklar, kıyafetler.. ah o kadar cici şeyler var ki insan deliye dönüyor..
bi de alacağım büyük parça şeyler için fiyat aldım.
park yatak, banyo seti, dönence, evde kullanılacak titreşimli ana kucağı, bebek telsizi falan..
e-bebek diye bir mağaza var, internet siteleri de var, ben ordan yapıcam toplu alışverişimi. bayaa güzel kampanyaları da oluyor. yılbaşındaki indirimlerini bekliyorum şimdi. alacağım bazı şeylerin fiyatları da düşecekmiş...
gidip ay sonu alıcam inşallah.
bi eksiğimiz bebek odası olacak. onu da bu hafta sonu anadolu yakasındaki mobilyacılar çarşısına gidip bakmayı düşünüyorum. 1-1.5 aya ancak teslim ediyorlarmış zaten. anca gelir, boya kokusu anca çıkar.. ben de ancak yerleştiririm aldıklarımı..
ayy çenem düştü görüyor musun :)
ama o kadar heves ediyordum ki alışverişini yapmaya.
o ciciler başlığına girip girip sizlerin aldıklarınıza iç çekiyordum valla, sonunda bizim de bir şeylerimiz oldu :)
geçmiş olsun öncelikle.. yarın iyi güzel haberlerle dönüceksin topiğe inş. cnm. opuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınız bakalım ben ne iyi ne kötüyüm bu miğde bulantım geçmicek sanırım
geçmişi okudum biraz ama yorum yazamadım kusura bakmayın bugün doplerimiz var yarın sonuçlarını
yazarım inş artık işe dönmem heralde geri hastane iş arası baya uzak bakalım ne olacak
akannehir ayy bennn.. beennn.. ama benim sadece göbek deliğim acıyoo.. yırtılıyoo sanki içerden (gerçi konuşmuştuk senle bu konuyu ama olsun :)) ... okuldan gelince ölüyodum yine felaket bi acıyla kendimi attık koltuğa... açtım göbişimii... aldım kremi elime acıyan yeri kremledim bilinçsizce.. ama iyi geldi biliyomusun.. şu an 2 saat geçti.. hiçbir acı yok o türden.. yoksa eşim gelince acile götürtücektim kendimi.. inş. olmaz bi dahaa... okula giderken arkadaşlara söledim yaşayan varmı böyle bişiy diye.. birisinin 2 çocuğu varr.. hemen atladıı.. ayyyben bi çektim ondan.. 4.aydan itibaren göbeğim çıkmaya başlayınca o göbek deliğim yırtılcakmış,patlıcakmış gibi acıyoduu.. az yürüsem gözmden yaş geliyodu yollarda ağlıyodum resmen diyee.. 6 aylıkken dedeliği dışarı pırtlamış :) ayy eda da benim öyle olmamıştı ama bunda pırtlak bi göbiş deliğim mi olcak acaba kaydirigubbakcemile3kızlar ya
bu arada bir şey sorucam
ben bu sabah göbek deliğimin hizasında, ama daha yan tarafta kramp gibi bir sancıyla uyandım
şimdi nefes aldıkça canım acıyor.. bir şey batıyor gibi böğrüme
(böğür mü deniyordu oraya ya :))
böyle bir şey yaşayanınız var mı ??
hoşgeldin canımm... düzelmiş gibi ama benimde inş. bu kadar uğraşım heba olmaz... :)) açç açç ilk ben gelcem :)))iyiakşamlar herkese site düzelmiş gibi ama bakalım
bende gidip şu aşerme topiğini açayım artık barikaydirigubbakcemile3
zeyracım merhabalar nasılsın açtım topiği şekerim midelerimiz şenlensin valla kaydirigubbakcemile3
abbooo dünürcüğüm geldi canım damadımla dünür tarhan açmış bizim topiği aşerme topiğini ohhh ne güzel oldu valla ellerine sağlık en çokta ben sevindim bol bol yemek tarifi veririz artık neler yaptığımı yazıcam inşallah
dünür nasılsın*bize kızlar altın dünürler diyo bende aşk-ı memnu arası bi bakayım dedim
herkese merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazabildim sonunda.herkes iyi çok şükür,allah neşenizi hep daim etsin.biz bugün renkli ultrasona girdik:))))herşey çok iyiymiş dedi doktor amca,kilosuda 470 gr.olmuş salladı mı acaba ?normal dedi ama.neyse doktor çıkarken bir şey dedi beni allak bullak etti.pipisini biraz ufak gördüm ama zaten bebek çok ufak şimdi belli olmuyo,doğuma 1,5 ay kala tekrar bakalım dedi.doğuştan sünnetli diye birşey varmış öyle olabilir dedi.ama yanılma payımda var dedi.kızlar sizce yanılmışmıdır birde çok önemli birşey midir?bilen duyan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?