2010 Nisan Anneleri

dünür sen ayrıntılı ultrason yaptırdın dimi geçen ay.bende bu ay yaptıracağım.hastaneye artı bi ücret ödedinmi peki?
tamam canım sağıma yaptıracağım

kızlar tepiklerini hiseediyormusunuz bebişlerinizin??

canım ben arada rahmimde küt diye bişeyler hissediyorum ama hala farkına varamıyorum yaa birde tarhancığımın dediği gibi baişkosuda izliyo bazen yakalarım diye yok canım hisserdilmiyo dışardan şu an sadece benle yetiniyoz o kadar bazen oluyo 3 saat bişey olmuyo uyuyo sanırım:bbo:

canım şimdi gördüm kız geliyomuş.canım inşallah hepimiin bebeği sağlıkla dünyaya gelsin.canım ben ilk 17.haftamda hissetmeye başladım 2 haftadır da tekme şeklinde hissediyorum.sen başladın mı hissetmeye?

komiksin valla,:)))aynen dediğin gibi,zaten benim boyun ağrımda vardı,sinirlerle ilgili birşey.ama geçecek inşallah.

dünür sen ayrıntılı ultrason yaptırdın dimi geçen ay.bende bu ay yaptıracağım.hastaneye artı bi ücret ödedinmi peki?
tamam canım sağıma yaptıracağım

yok canım valla bişey demediler bize biz sadece giriş yaptırdık o kadar başka hiç bir ücret ödemedik canım evet ayrıntılıydı renkli usgde baktı doktorumuz baya bir 10 dakika nerdeyse baktı canım birde takip formu verdi orada nelere baktığı yazıyo her ayonunla gideceğim doktora bu ayda aynı ölçümler gözüküyo bakalım gebelik takip çizelgemizde canım böbreklere mideye kafaya kalbe falan baktı canımcıma.s

amin tarhan cım sağol..
hb budebe cim sağol iyiyiz bizde kızımla..
zeyra cım ben hissediyorum bazen ne yaptığını bilmiyorum ama acıtıyor sanırım vuruyor ayakıyla.. bir sağda bir solda gezip duruyor kuzucuqum

hangi marka aldırcaksın kızz:roflol: :kedi:

evet azıcık budebe cim acıtıyor kuzucuqum sağımı solumu tepikliyor sanırım tam hissedemiyorum..

dünür bizim gittiğimiz hastaneye gitmiş bugün ablamda giriş ücreti almamışlar ama ayrıntılı usg için 50 tl almışlar

tamam kızlar teşekkür renkli damarlarını görücez demekki:))
bu arada bende hareketlerini net olarak hissedemiyorum daha ilk olunca bide kız olunca daha geç hissediliyomuş sanırım ondan olabilir erkek daha erken hissedilirmiş

dünür bizim gittiğimiz hastaneye gitmiş bugün ablamda giriş ücreti almamışlar ama ayrıntılı usg için 50 tl almışlar

hımm anladım canım sanırım adada falanda ayrıyetten alınıyomuş ama bize bişey denilmedi canım yoksa isterlerdi bilmiyorumki bitanem ayrıntılıya sende kentte gir canım benimle aynı gün al randevunu ne olacak ki doktoruna söylemezsin ordaki usgde yeni güzel baya görüntüsü falan birde canım senin yengen normalmi yapti orda sezeryanmi ben spinal sezeryan düşünmeye başladım ondan bitanem hatta bize sezeryan paketinde 2 gecede dahil ücretin içinde dediler

valla ben hala hiç bişey hissetmiyorum. aşırı kasık sancım vardı 2-3 gündür. bugün internette okudum bu hafta normalmiş kasık ağrısı.kaslar çekme mi ne yapıyomuş. aman kötü bi şey olmasında nerem çekerse çeksin.

komiksin valla,:)))aynen dediğin gibi,zaten benim boyun ağrımda vardı,sinirlerle ilgili birşey.ama geçecek inşallah.

boyun ağrısı bende de vardı ve sebebi boyun fıtığı. son 3 haftadır ağrı arttı ve sol kolda his kaybı başladı.

ya bu tekmeler rahime doğrumu oluyo genelde benim rahimde arada küt diye bir ses çıkıyo ama anlamadım hala :uhm:

dünür yengem belden aşağısını uyuşturarak nomal doğum yaptı,onun bi adı var mı bilmiyorum.ya canım benim koca gitmeyelim diyo nasıl olsa umuta gitcez diyo.spinal nasıl*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…