2010 Nisan Anneleri

dünür yengem belden aşağısını uyuşturarak nomal doğum yaptı,onun bi adı var mı bilmiyorum.ya canım benim koca gitmeyelim diyo nasıl olsa umuta gitcez diyo.spinal nasıl*

epudral normal diyolar ona da. ağrı yok ama ne zaman ıkınman gerektiğini falan hissedebiliyomuşun.

kızlar benim bir tanıdığım var malatyada emekli anestezi uzmanı ben ona danışacam bu epidural konusunu. gerçi doğumda çalışmadı ama mutlaka biiliyodur bilmesede bir bilenle konuşur. doğuma yakın onunla konuşacam. ben de çok istiyorum epidurali ama aynen ıkınmada problem olurda vakumla çekerer diye de ödüm kopuyo. gerçi son aşamada belli bir açılmaya ulaşınca ilacı kesiyolarmış ama bilemiyorum

İyi akşamlar bayanlar,a.s.
Sitede pek birşey yazmak mümkün değil. Nasılsınız?
Bende bebişimin hareketlerini dinliyorum günboyu. :teytey:
Kızlar aman epidurali çok iyi araştırın doktorun ve anetezi uzmanın gerçekten alanında çok iyi olması lazım. Epiduralde her doktora güven olmaz.

normal doğum düşünen yokmu yaf :S

canım ben çok kararsızım bilmiyorum sezeryanmi olsa yoksa normalmi olsa ilk doktorum kesin sezeryan diyodu bu gittiğimde bana bıraktı sen bilirsin dedi daha var ddedi o gün bir gelsin dedi bakalım canım yaa bir aklım normal doğur diyo

zeyra cım ben doktoruma sordum bişey söylemek için erken dedi ama bir sorun olmadığı müddetçe normal doğum istiyorum..

Ummahan_d, slm canım.
Normal doğum istiyorum canım ben. Bir aksilik olmasada normal doğum yapsam keşke. :Saruboceq:

hoşgeldin canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…