2010 Nisan Anneleri

zeyracım sağol bende öyle diyorum ama şüphe etmedende duramıyorum.
bu arada kimsede el uyuşması yok sanırım,aman olmasında.önce geceleri karıncalanıyordu şimdi ise günün her vakti ellerim uyuşuyor.geceleri uyanıp dolanıyorum ağrıdan artık.doktor yapılacak birşey yok sabır dedi.sağlıkla gelsin nasıl olsa bütün ağrılarımız bitecek birgün.onlar sağlıklı olsun yeter.

dünür kıs beşik kertmesi nasıl yapılıyo öğrenelim.ben yarın tetanz aşısı vurduracağım.ablam bugün dr ma gitmişti ona demiş istersen 1 doz vurun demiş bende yaptırcağım

canım benim bencede vurulmanda fayda var bitanem sonuçta zararsız bir iğne yararı olacak aynı zamnda canım ama iki doz vurulcak canım etkisi olması için ebe öyle dedi tek dozun bir etkisi olmuyomuş sen yinede doktoruna sor bitanem gidince zaten ebelerde söyler sana yarın :1hug:

benim ebe dedi ki 1 ay sonra 2. doz. 6 ay sonra 3. doz. bu seni 3 yıl, 4. dozu vurdurursan 10 yıl, beşi tamamlarsan öbür boyu korur muş.

canım vurulacağım tek doz vurulabilirsin demiş ya ablama.ya benim fırınlı ocağım paslandı ya fazla silmekten mi oldu anlamadım ya.sırf onun için vurulacağım.eşimde illa beraber gidelim diyo.bende yarın gitmek istiyorum.acaba sağıma mı vurulsam iğneyi...sola yatıyorum ya genellikle...

ebramcım benimde uzun zamandır geceleri ellerim uyuşuyor, beni uyandırıyor uykudan ağrı ve uyuşma. ama hiç gün içinde olmadı neden oluyomuş doktorun birşey söyledimi?

benim dr a sorsam derki sen niye vuruldun bana güven miyomusun?biliyosun dünür bizim drla muhabbetimiz biraz farklı arkadaş gibiyiz ailecek.düşünsene kocamla baş başa verip beni kızdırmak için ellerinden geleni yaparlar

tamam canım deme o zamn sen sağa vurdur bence o zman canım ben sola vurdurduğuma pişman oldum gerçi şu an iyiyim canım fazla sızlamadı o kadar ama en çok hangi elini kullanıyosan ona vurulma bitanem sola yatıyosan hiç sola vurdurma :1no2:

ebramcım benimde uzun zamandır geceleri ellerim uyuşuyor, beni uyandırıyor uykudan ağrı ve uyuşma. ama hiç gün içinde olmadı neden oluyomuş doktorun birşey söyledimi?

k.doğum doktoruma değilde iş yeri hekimimizle konuştum.bütün sinirler boyunda ve karnın öne doğru ağırlık yapması sebebiyle boyuna baskı yapıyor ve boyun düzleşmesi oluyor dedi.el ve kollardaki uyuşma sebebi budur dedi.hamile iken rontgen veya ağrı kesici alamayacağına göre biraz sabret dedi bana.napalım katlanıcaz söylenmiycem.
tetanoz aşısıda oldum bugün ağrısı şimdi başladı yani bana bu gece uyku yok.sabah kalktığımda bardak telefon hiçbirşey tutamıycak kadar his kaybı var ellerimde.

canım ilk zamnlarda bendede oluyodu el uyuşmam ama ne zamn elevite başladım geçti benide sürekli diş kanamam oluyo sanırım bebişler artık kanımızdan besleniyo yani bizde ne bulursa kullanıyo magnezyum eksikliğinden olabilir bitanem bence doktorun hangi ilaçları verdi sana canım :uhm:

slm kızlar nasılsınız bişey sorucam biz kontrole gittiğimizde dr. doppler randevusu istedi radyolojiden alınıyomuş doğuma iki ay kalaya randevu verdiler yani şubata ama anlamadım ne randevusu olduğunu ne işe yarıyo bilen varmı??

kızlar herbişeyimiz belli oldu şükür :)) testlerimiz temiz çıktı şeker normal çıktı bebişim ben kızım sinyalleri yaktı bu ay kesin belli olur heralde doktor net göremedi çünki.. nisanın 28-29 gibi doğumumuz :)

ben multi vitamin ve demir hapı kullanıyorum.ama canım onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum,olsa doktor söylerdi.

canım sağ elimi kullanıyorum napıcam ya

slm canım hoşgeldin bitanem valla ezgiciğim bilmiyorum bazen detaylı bakıyo sanırsam bazı hastahaneler bizde sadece detaylı usg yaptı bakalım bu ay ne olacak hiç öyle bişey demedi bize doktorumuz canını sıkma bitanem demekki gerkli bişey bakalım bu ay belki bizede diyecektir doktorumuz :uhm:

gözün aydın bitanem hoşgelmiş prensesimiz canım sağlıcakla gelsin :hulya:a.s:sm_cool:

canım sağ elimi kullanıyorum napıcam ya

olsun canım sen ama soluna yatıyosun benim gibi o yüzden sola vurdurma canım zaten akşam sızlıyo hafif hangi tarfa çok yatıyorsan oraya vurdurma bişey hissetmiyosun iş yaparken yemek yaparken ama yatarken hissediyosun bayaa.s

bende eleviti 1 aydır kullanıyom ama bir düzelme olmadı. aynen sabah telefonun alarmı çalıyo tutamıyom telefonu düşürüyom. bişi diil telefon hurda oldu büyüyünce oğluşuma dicem bana herşeyden önce bir telefon borcun var diyekaydirigubbakcemile3

gözünüz aydın canımcım. kızın hayırlı olsunopuyorumnanaktan

mrb ezgicim hoşgeldin. valla doppler konusunda zamanlamanın önemini bilmiyom ben 2.5 ay önce şişkoluktan bebişim usg de görülemeyince girmiştim dopplere onda incelemişti bebişi. böyle kalbi, göbek kordonu bi düğmeye basınca mavi kırmızı damarları görülüyodu yerim ben onun damarlarını:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…