2010 Nisan Anneleri

1.doğumun sezeryenmıydı normami hani sezeryzn olsa tehlikeli diye biliyorum

canımanladığımm kadarıyla sende yeni hamilsin diğer bebişin nek darlık oldu isteyerekmi hamile kaldın merak ettim[/QUOTE]

EVET İSTEYEREK HAMİLE KALDIM KIZIM 11 AYLIK BİRLİKTE BÜYÜSÜNLER İSTİYORUM

1.doğumun sezeryenmıydı normami hani sezeryzn olsa tehlikeli diye biliyorum

sezeryan ama sezeryanda 2 doğum arası 2 yıl olmalı benimde öyle olacak kızım 2008 de doğdu 2008 eylül annelerimizden 2. Bebeğini kucağına alan da var sezeryan olup.herşey allahtan.

canımanladığımm kadarıyla sende yeni hamilsin diğer bebişin nek darlık oldu isteyerekmi hamile kaldın merak ettim

EVET İSTEYEREK HAMİLE KALDIM KIZIM 11 AYLIK BİRLİKTE BÜYÜSÜNLER İSTİYORUM[/QUOTE]

hayırlıolsun canım tebrik ederim seni cesaretinden ötürü güzel bi düşünce ama ben cesaret edemem gibi geliyo şimdilik kzıım 4 aylık büyüüyünce fikrim değişirmi bilmem gerçi çalışınca daha zor kim bakcak bu kuzulara bilmem

kızlar günaydın... dün gece test yaptım pozitif çıktı 3 temmuz son adet başlangıç tarihim tahmini doğum 9 nisan yani bende eğer bir problem olmazsa nisan annesi olucam benide listeye ekleyin.

EVET İSTEYEREK HAMİLE KALDIM KIZIM 11 AYLIK BİRLİKTE BÜYÜSÜNLER İSTİYORUM

hayırlıolsun canım tebrik ederim seni cesaretinden ötürü güzel bi düşünce ama ben cesaret edemem gibi geliyo şimdilik kzıım 4 aylık büyüüyünce fikrim değişirmi bilmem gerçi çalışınca daha zor kim bakcak bu kuzulara bilmem[/QUOTE]

BENDE ÇALIŞIYORUM ŞİMDİ KAYINVALİDEM BAKIYOR AMA 2. BEBİŞ GELİNCE İŞTEN ÇIKMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BEN KIZIMI ÖZLÜYORUM KIZIMDA BENİ ÖZLÜYOR ÇOK FAZLA İLGİLENEMİYORUM BANA EN ÇOK İHTİYACI OLDUĞU ZAMANLARDA YANINDA OLAMIYORUM.VİCDANIM ÇOKTA RAHAT DEĞİL AMA MAALESEF ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZDA.

kızlar günaydın... Dün gece test yaptım pozitif çıktı 3 temmuz son adet başlangıç tarihim tahmini doğum 9 nisan yani bende eğer bir problem olmazsa nisan annesi olucam benide listeye ekleyin.

tebrik ederim inş. Bi problem olmaz sağlıkla alırsın kucağına

kızlar günaydın... dün gece test yaptım pozitif çıktı 3 temmuz son adet başlangıç tarihim tahmini doğum 9 nisan yani bende eğer bir problem olmazsa nisan annesi olucam benide listeye ekleyin.

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :CüvCüv:

yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum
dualarınızı bizden eksik etmeyin
rabia fatma üzme cnım kendini bugün kandil bol bol dua edelim
ii şeyler düşün
HEPıMıZıN KNDıLı MÜBAREK OLSUN
DUALARDA BULUŞMAK ÜMıDıYLE

Bütün iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah :Saruboceq:

canım benim inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına
banada folik asit verdi doktorum çok şükür şimdilik bir sorun yok ama bende tedirginim

günaydın canım
hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
zazezcim seninde kandilin mübarek olsun canım

kızlar günaydın... Dün gece test yaptım pozitif çıktı 3 temmuz son adet başlangıç tarihim tahmini doğum 9 nisan yani bende eğer bir problem olmazsa nisan annesi olucam benide listeye ekleyin.

hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın ..

2010 Nisan Anneleri ( Hamilelerimiz Gelmeye Başlıyor :) )

güneşim07.....son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : ???????

jnaz.................son adet tarihi : 26 haziran........................beklenen doğum tarihi : 2 nisan

zümmin............son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : 3 nisan

rabia fatma.......son adet tarihi : 27 haziran .....................beklenen doğum tarihi : 3 nisan

acer ................son adet tarihi : 3 temmuz ...................beklenen doğum tarihi: 9 nisan

gündoğmuş .....son adet tarihi : ....................beklenen doğum tarihi: 5 nisan

Nisan Annesi Olmayı ısteyenler ( ınşaallah )

brc....................Son adet tarihi : 4temmuz........................................... .beklenmeyen adet tarihi :5 ağustos

zazez................Son adet tarihi :5 temmuz............................................ .beklenmeyen adet tarihi : 2 ağustos

ebram...............Son adet tarihi : 9 temmuz............................................ ..beklenmeyen adet tarihi :9 ağustos

TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................b eklenmeyen adet tarihi :10 ağustos

bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................b eklenmeyen adet tarihi :10 ağustos

melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenmeyen adet tarihi :14 ağustos

cicekcik.......................................... .................................................. ........beklenmeyen adt tarihi : 19 ağustos

baharçelik....Son adet tarihi : 29 haziran........................................... ..beklenmeyen adet tarihi : 26 temmuz

Arkadaşlar herkesin kandilini kutluyorum...Hamile olanlara sağlıklı bir doğum , hamile kalmak isteyenlerede en kısa zamanda sağlıklı bebkler diliyorummm....Amiiiiiinnnnnn........

düzeltme yaptım.....

brc canım bir haber var mı? son adeti 1 gün geçmiş...

2010 Nisan Anneleri ( Hamilelerimiz Gelmeye Başlıyor :) )

güneşim07.....son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : ???????

jnaz.................son adet tarihi : 26 haziran.....................beklenen doğum tarihi : 2 nisan

zümmin............son adet tarihi : 27 haziran.....................beklenen doğum tarihi : 3 nisan

rabia fatma.......son adet tarihi : 27 haziran .....................beklenen doğum tarihi : 3 nisan

gundogdus .....son adet tarihi : 29 haziran......................beklenen doğum tarihi: 5 nisan

acer ................son adet tarihi : 3 ağustos .....................beklenen doğum tarihi: 9 nisan

Nisan Annesi Olmayı ısteyenler ( ınşaallah )

brc....................Son adet tarihi : 4temmuz........................................... .beklenmeyen adet tarihi :5 ağustos

ebram...............Son adet tarihi : 9 temmuz............................................ ..beklenmeyen adet tarihi :9 ağustos

TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................b eklenmeyen adet tarihi :10 ağustos

bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................b eklenmeyen adet tarihi :10 ağustos

melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenmeyen adet tarihi :14 ağustos

cicekcik.......................................... .................................................. ........beklenmeyen adt tarihi : 19 ağustos

baharçelik....Son adet tarihi : 29 haziran........................................... ..beklenmeyen adet tarihi : 26 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…