2010 Nisan Anneleri

ama yani biz de hep hareket etsin istiyoruz da çocuğun uyuması da lazım bi yerde ama demi ? :)

senin de gözün aydın nazcım. büyümüş olamaz mı 1 haftada okadar kilo alınmaz mıymış bilmiyorum ama hep heryerde tam en hızlı gelişme zamanı diye 6 aya kadar olan zamanı gösteriyor.

kızlar İSTİFAMI yazdım en sonunda çok mutluyum::))))
hatta patronlardan biri buraya geliyor.

hayırlı olsun inşallah hakkında hayırlısı olur ve bundan sonrasını huzurlu ve sakin geçirirsin arkadaşım hadi bakalım

yaz diycem eğlenelim diye ama yine de sen bilirsin :)

ben yine geldim arkadaşlar ama siteye girmek bir dert yazmak başka bir dert.nazcım hayırlısı olsun inşallah.bence 460 gr doğrudur.ilk oğlum yedi aylıkken 1080 grdı.doktor 3 kg olur doğum esnasında demişti.gerçi doğduğunda 3830 gr olmuştu ama...

takraradan selam kızlar
naz_24 canım ii yapmışsın valla bu strese değmez bence bebeğinden daha önemli değil yaaa
tarhancımne güzel bebeğin sağlıklı ama sana poposunu dönmüş olsun yaaa bende domuz gribi aşısı ile ilgili kararsızım yaaa ne yapmalyız hiç bilmiyorum çevremde de yaptıran hiç kimse yok hayırlısı yaa ii düşün bence

Son düzenleme:

saol canım benim. aşı konusu benide çok düşündürüyo:sinifsinif:

hoşgeldın canımmm.. maşallah oğluşuna ne kadarda büyümüş annesi canım bence domuz gribi aşısı yaptırma. doktorunda kırılırsa kırılsın..

saol ilkecim koca adam oldu kaancık tam yaırm kg. bayılıyorum yaa resmen kg lı ölçülere gidiyoruz. ahh ahh doktoru kırarım da eşimi kırmak istemiyom asıl bakalım kimin gücü kime yetecekkaydirigubbakcemile3

canım ya bende o olaya sinir oluyom hastanede bi ton sıra bekle sonra çık işe gel. keşke tüm gün izinli olsam diyom ama mümkün değil bana daha niye geç geldin diyolar. şu savunmayı harbi merak ettim amakaydirigubbakcemile3 nazcım bana süper fikir verdin valla bende dayanamadığım yerde çıkıp ssk primlerimi kendim tamamlarımzemuszemus

ama yani biz de hep hareket etsin istiyoruz da çocuğun uyuması da lazım bi yerde ama demi ? :)

sorma şekerim doğduktan sonra da ha bi dur yavrum hareket etme dicez ama şimdi hareketleri varlığına işaret ya çok kıymetli. tabiki uyusunda büyüsün minnoşlar. akşamlar biz eşimle bebiş hareketlerini anlamaya çalışıyoz kayınvalidem de eşime kızıyo rahat bırakda uyusun torunum uyucakki büyücek diyekaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada haftasonu çok ağır misafirlerim var. dedemler geldi, abimle kızkardeşimde gelecek ben heralde hiç giremem siteye artık pazartesi görüşürüz sanırsamdelikafadulden

selam kızlar..nasılsınız bakalım...geçmişi okumak artık pek mümkün olmuyor neyazıkki((umarım tüm anneler ve güzel bebişleri iyidir:))))

kıslar merhaba doktordan geldık şimdi çok şükür hersey yolunda 23 cm boyumuz 413 gr kılomuz olmus gelısımımız guzelmısvçok sukur ıkı hafta sonrası ıcın ayrıntılı ultrason olucaz. yanlız dedıkı kafam takıldı bıraz herne kadar kendısı kafayı takacak bısey yok desede ıkız gebelıklemı baslamıstı dedıı yooo dedım. sankı zar gıbı bısey gördu ikiye bölüyo gibi herıkı tarafada gecıyo bebek ama .rahımde böle ınce bısey anlayamadı. dedım daha önce kanama gecırmıstım ondan olabılır mı dıye olabılır dedı.. böle bısey duyanınız varmı acaba

birpericim maşalh kocaman olmuş bebiişin kilosuda gayet iyi.... benimde iki hafta sonra ayrıntılı ultrosonum var bakalım ne çıkacak ordada....ben merakla bekliyorum açıkcası...

birperi canım ne güzel bebeğinin gelişimi güzzelmiş doktorunda önemli değil demiş sende bence kafaya takma ayy bende gitseydim artık yaa bebeğimi özledim

sorma şekerim doğduktan sonra da ha bi dur yavrum hareket etme dicez ama şimdi hareketleri varlığına işaret ya çok kıymetli. tabiki uyusunda büyüsün minnoşlar. akşamlar biz eşimle bebiş hareketlerini anlamaya çalışıyoz kayınvalidem de eşime kızıyo rahat bırakda uyusun torunum uyucakki büyücek diyekaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada haftasonu çok ağır misafirlerim var. dedemler geldi, abimle kızkardeşimde gelecek ben heralde hiç giremem siteye artık pazartesi görüşürüz sanırsamdelikafadulden[/QUOTE]

uyusun da büyüsünler tabi ama anneler merak edince de azıcık oynasınlar ne iyi olur demi :) sanki pilli bebek tövbe tövbe yarabbim ama allah eksik etmesin çok güzel bir duygu gerçekten de. canım sana kolay gelsin. kendini fazla yorma ne yapacaksan.

selam kızlar..nasılsınız bakalım...geçmişi okumak artık pek mümkün olmuyor neyazıkki((umarım tüm anneler ve güzel bebişleri iyidir:))))

merhaba ersos biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım?

birperi gözün aydın canım bebeğin gayet sağlıklıymış bence önemsiz denilen şeyleri de kendine sıkıntı yapma iyi olan şeyleri düşün bak başka bir sebeple görülmüş bişey olabilir demişler. çok şükür önemli değilmiş öyle olsa zaten söylerlerdi kuzum sıkma canını sakın annesi yoksa bebişin de üzülür

kızlar hepiniz sağolun inş iyi olur hakkımızda hayırlısı diyelim

tarhancım kayınpederim ssk primlerimi ödicek sağolsun ozaman alırım parayı
alıncada veririm ona ödediğini hiç değilse prim ödenmiş olur ölede kardayım bölede

kızlar hepinize iyi akşamlar ve iyi hafta sonları kendinize ve bebişlere iyi bakın. opuyorumnanaktan

sagolun canlarım ya bencede önemsızdır yoksa zaten bukadar gelısemezdı dımı amaaan takmıyorum kafaya işte bu arada doktorum ayrıntılı ıcın profösere yönlendırdı 3tane ısım verdı..hastaneye gelenının fıyatı 450 tl ımıs ya sız hıc fıyat aldınızmı sımdı dıgerlerını arastırıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…