2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlar.sitedeki problem yüzünden ancak girebildim.sabah sinir etti beni.nasılsınız*
TARHANCIĞIM,NAZCIĞIM VE BİRPERİCİĞİM ne güzel haberlerle gelmişsiniz böyle...maşallah yavrularınıza.bende oğlumu özledim artık.
bugün dr umun karşı çıkmasına rağmen 1 doz tetanoz aşısını yaptırmak için gittim sağlık ocağına,gitmeden de aradımki yapıyomusunuz diye yapıyoruz dediler.gittim ebe çarşambaya gel dedi ya dedim bana vuruyoruz diyene selam söyle dedim....
ya tarhancığım bende domuz gribi aşısı vurdurmayı düşünüyordum.dr um kaşı çıkıyo ama birde bayramda teyze oğluyla görüştüm doçent gaziosmanpaşa üniversitesinde bana dediki 20 haftadan küçük gebelere yapılıyo dedi sana olmaz dedi.bunu da ilk defa duydum.bir durum varki bizim son 3 ayımız grip salgınının en fazla olacağı zaman ve o zaman çıkacak bir ateş bebeği de etkileyebiliyormuş

ayy alah korusun ben hiç böyle düşünmemiştim budebeciğim gerçekten 6. aydan sonra çıkaan ateş bebeği çok etkiliyormuş ayy allah korusun yaa biz hamilelerden uzak dursun ama diyolar aşı bile kar etmiyormuş

kıslar doktorumda vurunabılırsın dedı bu yenı gelen asıdan bende vurunucam dedı fazla bulabılırsem dedı.kalabalık yerlerden uzak duruyosun dedı.. kıslar dıkkat edın en azından kalabalık ortamlara gırdıgımızde maske takalım olurmu

yosuncuğum merhaba nasılsın?canım size 20 haftadan küçük gebeler bu aşı vurlacak diye bir bilgi geldimi*

canım bende haftaya gidicem...benim doktorumun gönderdiği profta 300 tl dedi..doktor indirimi var dedi sekreteri ama bilmiyorum..hastaneye falan gelmiyor nişantaşında muayenehanesi..

ruzenin bana bişey öner ya. pul pul dökülüyom. sırtım, karnım, göğüsler. deri deiştiriyom resmen. ne süreyim ya.

kızlar siz ne diyosunuz ne 450 si ne 300 ü dopler ultrasondanmı bahsediyorsunuz
anlayamadım da

TARHANCIĞIM,NAZCIĞIM VE BİRPERİCİĞİM MAŞALLAH BEBİŞLERİNİZE ALLAH ESİRGESİN.

Budebeciğim kaç kez siteye yazmaya çalıaştıysam gataway deyip duruyor.Git evine diyor yahu sitecimm evimdeyim zaten:))

Şaka bir yana daha hamişlerin aşısı gelmedi ülkeye.Gidipte adjuvanlı aşı yaptırmayın.
Hepinizi a.s. öpüyorumm kızlarr.Güzel anneler.

merhaba kızlar sitede sanırım yine sorun vardı bir bakayım dedim bende eve geleli 1 saat falan oluyo görümcem gelmişti ordaydık şu kızımın meşhur halası:)))

birpericiğim canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin canım

dünürcüğüm neden vurmadılarki aşını ya ne demek çarşamba gel canım sonuçta vurulcaksa vurulur anlamadım canım neyse hayırlısı artık

yosuncuğum okuduğum habere göre ya bugün ya da dün aşılar geldi hamilelerr için adjuvansız aşı.hatta teste tabi tutulmaya başlanmış.ben zaten bundan vurulmak istiyorum ama teyze oğlum aklımı karıştırdı.20 haftadan küçük hamilelere yapılıyor dedi.bunu hiç duymamıştım sen duydun mu*teyze oğlu üniversitede doçent....birde hamileliğin son 3 ayındaki ateş bebeğe de geçiyor diye biliyorum ben.

canım sabah ardaım sağlık ocağını gel vuruyoruz dediler.gittim bugün vuramayız çarşamba gel dediler.aşı açılınca 3 vurumluk iğne oluyomuş.bana 1 vurumluk yapınca geri kalan 2 si bozulacak.o yüzden çarşamba vuruyoz dediler.
sen nasılsın bugün*neler yaptınız?

dünürcüğüm nasılsın ne var ne yok bende eve az önce geldim sayılır görüşemedik iğnenide vurduramamışsın canım bende tam çıkıyordum yorulmuşum biraz canım sanırım(

canım bende ne yapim görümcem gelmişti ordaydık amcalar falanda geldi dayılar baya kalabalıktık yani oturduk görümcem temizlik yaptı kayınvalidemlerin evini temizledi bende yemek hazırladım yardıma gittim pazar günü geliyolar hacılarımız:))turkbayragi

dünürcüğüm ben biraz yorulmuşum gideyim yatayım görüşmek üzere canımcım inşallah yarın site açık olur damadıma iyi bak bitanesi kocaman öptüm sizi

canım biz iyiyiz,sen nasılsın*niye yordun kendini ve de gelinimi?canım sen kayınvalidenleri karşılamak için hava alanına falan gitme sakın.dünyanın yolu var oraya.hazırlık falan mı yaptınız*

tamam canım yat dinlen bitanem çok yorulmamaya çalış canım .kendine iyi bak öptüm şeker ikinizide

günaydın kızlarrr... herkese iyi günlerr. ve güzel haftasonları diliyorumm...dün gezmedeydik :) akşam da site açılmadı maleseff.. inş. herkes iyidirr.. neyse ben bi geçmişe bakiim...

günaydın herkese neyse site düzelmiş ama yine bozulmazsa kimse yok ama
kızlar ben çok kötü uyku problebi çekiyorum yaa 1 haftadır hergün anca 1 yada 2 saat uyuyabiliyorum bu sabah 5 te yattım 7 dekalktım ne yapacam bilmiyorum agresifte olmuşum uykusuzluktan
bebeg83 sanada günaydın canım

günaydın refiyecimm ve hacerimmm...
hacer benım uyku problemım yok şuan hatta ılk aylardakı uyku tekrar geldı sanırım erkenden uyuyorum.. yatakta mı rahat edemıyorsun kı acaba ? göbekten dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…