2010 Nisan Anneleri

kıslar günaydın hepinize bu uyku problemı hepımızde var sanırım..uyu uyan durumları sürekli..

kıslar bide daha öncedende sormustumben göğsünden süte benzer sıvı gelen oldumu acaba

sanada günaydın canım uykum kaçıyor bende yerdendir dedim oturma odasında uyudum bugün ama yok banamısın demiyor aslında birazda rahat edemiyorum artık yüz üstü uyumayı çok seviyorum ama göbekte çıkmış uyuyamıyorum üstüne bazen uykuda uyuyorum uyandığımda karnım taş gibi oluyor garibim altta eziliyor sırt üstü de uyuduğumda belim ağrıyor bu bebekler iin nelere katlanıyoruz yaa

yok benden gelmiyor süt falan ama ucunu sıktığımda bi sıvı akıyor bazen ee artık bebeklerimizin rızıkları gelmeye başladı daha onlar doğmadan

kıslar günaydın hepinize bu uyku problemı hepımızde var sanırım..uyu uyan durumları sürekli..

kıslar bide daha öncedende sormustumben göğsünden süte benzer sıvı gelen oldumu acaba

canım bende dun akşam baktım sütyenıme sarıı bırsey gelmış leke vardı.. benımde kafam karıştı CADIARZUCADIARZU

canımcım göbeğinin üzerine yatmaya allah korusun ezersin annesi bebişini (

günaydın herkese nasılsınız kızlar.bende bu akşam hep sağıma yatmışım ya korktum.

günaydın kızlar herkes aynı galiba bende geceleri bi rahat edemiyorum hep yüz üstü yatmak istiyorum ama içim rahat etmiyor bi sağ bi sol idare etmeye çalışıyorum ama doğru dürüst uyuduğum söylenemez

birde bu aralar sanki azaldı bebeğimin hareketleri daha yavas hareket ediyor önceden daha net anlıyordum ama şimdi çok belirsiz içim hiç rahat etmiyor acaba normalmi bu

uyanıklık ve uyku süreleri degısmıs olabılır guzelım...

Günaydın güzel nisan anneleri a.s.birperi, budebe+, rabia fatma, ruzenin+

Birpericiğimm normal sıvı gelmesi süt bezleri bebişlere süt hazırlıyor ama sakın kimse sıkmasın göğüsleri o zaman uyarılarak süt gelmeye başlar gögüslerde çok ağrır.

ne bıleyım ya dün doktorundedıgı o zara taktım ben kafayı sanırımbaska bı doktorda görsemı dıyorumda önemlı degıl dedı ama offf yaa

canım belki bi an yanlış görmüş olabilir ama için raha etmiyecekse sen bilirsin canım istersen kendi doktorunu ara bi sor içim rahat etmedi neydi acaba diye

Sanada gÜnaydın rabıa-fatmacımm.ÇokŞÜkÜr sen nasılsın?bız bebıŞımle kahvaltımızı yaptık .

Bırperı canım usg ses dalgalarıyla gÖrÜntÜ verıyor.sakıncası yok dıye bılıyorum ben.

Son düzenleme:
bizde kahvaltımız yaptık etrafı topladık babamızı da gönderdik işine bugun 7. gemileri bitti suya inidrecekler erken gelirse gezeceğiz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…