yok benden gelmiyor süt falan ama ucunu sıktığımda bi sıvı akıyor bazen ee artık bebeklerimizin rızıkları gelmeye başladı daha onlar doğmadan
günydın kızlar.....
kıslar günaydın hepinize bu uyku problemı hepımızde var sanırım..uyu uyan durumları sürekli..
kıslar bide daha öncedende sormustumben göğsünden süte benzer sıvı gelen oldumu acaba
sanada günaydın canım uykum kaçıyor bende yerdendir dedim oturma odasında uyudum bugün ama yok banamısın demiyor aslında birazda rahat edemiyorum artık yüz üstü uyumayı çok seviyorum ama göbekte çıkmış uyuyamıyorum üstüne bazen uykuda uyuyorum uyandığımda karnım taş gibi oluyor garibim altta eziliyor sırt üstü de uyuduğumda belim ağrıyor bu bebekler iin nelere katlanıyoruz yaa
günaydın herkese nasılsınız kızlar.bende bu akşam hep sağıma yatmışım ya korktum.
kıslar dun ultrasona gırdım bugunde gırsem nolur
günaydın kızlar herkes aynı galiba bende geceleri bi rahat edemiyorum hep yüz üstü yatmak istiyorum ama içim rahat etmiyor bi sağ bi sol idare etmeye çalışıyorum ama doğru dürüst uyuduğum söylenemez
birde bu aralar sanki azaldı bebeğimin hareketleri daha yavas hareket ediyor önceden daha net anlıyordum ama şimdi çok belirsiz içim hiç rahat etmiyor acaba normalmi bu
bilmemki canım bi problem yoksa sık girme bence
kıslar günaydın hepinize bu uyku problemı hepımızde var sanırım..uyu uyan durumları sürekli..
kıslar bide daha öncedende sormustumben göğsünden süte benzer sıvı gelen oldumu acaba
ne bıleyım ya dün doktorundedıgı o zara taktım ben kafayı sanırımbaska bı doktorda görsemı dıyorumda önemlı degıl dedı ama offf yaa
Afiyet bal şeker olsun canım yarasın bebişe.opuyorumnanaktanbizde kahvaltımız yaptık etrafı topladık babamızı da gönderdik işine bugun 7. gemileri bitti suya inidrecekler erken gelirse gezeceğiz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?