2010 Nisan Anneleri

ayyy özgecımm sanada geçmiş olsun hayatım..valla yazdıklarını okurken benımde sınırler oynadı yerınden tövbee tövbeeee...

vall tatlım çocukları severim ama bu öle bişiyki yeter artık dedirtcek cinsten....
ya yok ben bi kere kıl oldummu geçmez işte ama ana babanın sorumsuzluğu bu ya çocuğun kapıyı kırıyo senin kapında açık kızım napıyorsun der insan rahatsız etme der ama ya....
ben ne yapcam bu çocukla bebeğim doğunca eşimde kızı gibi üstüne titrer ve ben dellenirim daha çok off offf benden çıkmıycak ayvayı yedim ben....

evet yaa sen hamile bi insansın belkı uyuyosun belkı uzandın tuvalettesın..çocuk tabı anlamazda ana baba uyaracak vurdumduymaz olmayacak ama malasefff kı kimse kimseyı düşünmüyor..biz düşünücez guzelım kendımızı.ikikedılınınde dedıgı gıbı ağır hareket edıcez düşünerek adım atıcaz.can tasıyoruz.yerı gelıyo kocalar bıle düşünmüoyo ya..

günaydın kızlar ,zeynepciğim,özgeciğimve rönesanscığım geçmiş olsun kızlar yaa evden çıkmadan bir gireyim dedim ayyy çok üzüldüm ama inanın bişey yoktur özgeninde dediği gibi o tür durumlarda kanama muhakkak oluyormuş ve de ağrı rabbim korusun bebişlerimizi canlarım sakınan göze çöp batar misali aynı valla çok dikkatli olmak lazım hjatta kar yağınca diyorum bende eşime kesinlikle dışarı tek çıkmam diyorum ne olur ne olmaz

ahh zeynepcim nası güzel anlatmışsın tatlım evet evdeki kapının yeri belli ama bende senin gibiyim bebeğimi şimdi karnımda koruyabiliyorum ama doğduğunda ne olcak hiçç bilmyrum....

dünde benim canımı sıkan bir olay oldu kızlar inanın çok zor tuttum kendimi şimdi ben kayınvalidemlerdeyimya malum belki bilmeyenler hacılıktan geldilerya mahallaeden oradan buradan bayanlar geliyo tabiki sonra bunların bana sorduğu ilk soru eee 5 yıl diyende oldu fazla iş yapıyomusun yoksa yatıyomusun,kalkma fazla ayağa falan filan sanki bu bebiş uzaydan geldi bende normal hamilelik yaşıyorum daha hatırlamadığım o kadar sorular varki sıkılıyorum artık haaa birde dün kadının teki diyoki kız senin kızmı kesin diyo eşimde vardı o an yanımda bende evet dedim oda bana dediki ne bilim üzüm sepeti gibi hiçmi kilo almaz insan hiçter kıza benzemiyo falan dedi eşimde lafı patlattı bundan sonra biz bebeğin durumunu öğrenmek için sana gelelim sen bizim doktorlardan daha net karar veriyosun dedi çıktı ayyy ddaha neler neler bir anlatsam varya muhatap olmak istemediğim insanlar ben onlarla tartışmaya bile girmem seviyemi düşürmem tartışcağım insanda akıllı seviyeli olcak inanın aslında duymazdan geliyorum ama birine patlamasam inşallah

canım hoşgeldin.. özlettin kendini ya.

sorma bak, bu sabah nazar değmiş bi sürümüze. düşen düşene.
ama Allahtan mühim bir şey yok, bebişler iyi..

dediğin gibi sakınan göze çöp batıyor..
ben zaten sakar bi tipim, öyle dediğin gibi karda kışta kapı dışarı çıkmam. ya da koruma timi eşliğinde, kocam annem arkadaşlarım falan :) sürü halinde gezeriz mecbur :)

ahh zeynepcim nası güzel anlatmışsın tatlım evet evdeki kapının yeri belli ama bende senin gibiyim bebeğimi şimdi karnımda koruyabiliyorum ama doğduğunda ne olcak hiçç bilmyrum....

ah yaşayınca görücez bunları da herhalde tatlım..
Allah yardımcımız olsun.
ben bi de süt meselesinden korkuyorum...beni gerecekler, bir şey ypacaklar da sütüm olmayacak diye aklım çıkıyor..

pff.. düşünmemek lazım bunları şimdiden.. günü gelince bakıcaz artık...
Allah'a emanetiz......yok ötesi

off zeyracım varya bazen gercekten insan görmek istemiyorum çevremde hatda mümkünse ben uzayda falan yaşıyım ya.....
hoş ordada bulur beni de.....valla bıktım insanların çenesinden dengesizler ya,hiç gelemem böle şeylere allahtan ki eşinde lafı yapıştırmış .....

günaydın kızlar Şeniz

zeynepcim,özgecim ve rönesans çok geçmiş olsun kızlar.. aman ha dikkatli olun lütfen.. gerçi kaza bu geliyorum demiyor ama (

zayracım hoşgeldin.. takma kafana lutfen bu tur cahıl ınsanları.. banada bayramda eltımın annesı " çok zayıfsın hıç göbeğin yok bebeğin küçük mü ? yoksa ? demişti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende hemen savunmaya gectım tabı yok yok haftasına gore fazla kıloda hatta felan dıye :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi kızıyorum kendıme ne dıye savunuyorsam CADIARZU ben o yuzden elımden geldıgınce kalabalık ortamlra gırmıyorum.. evımdeyım hep.. zaten ne komsum var ne arkadasım oturdugum yerde... ınsallah sende bıran önce dönersınde evıne kurtulursun butur seylerden tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

takma zeyracım bu tür insanlardan o kadar çokki etrafta cvp bile vermiyorum bende salla gitsin boşver dalganı geç sende onlarla :) ruzenincim geçmiş olsun sanada cnm

günaydın kızlaaar. yarın gazete ve televizyon kanallarından takip edin beni. herifi öldürcemde bugün yarına çıkarım herhalde ekranlara.

sormayın kızlar valla çevrede o kadar dengesiz ne dediğini bilmeyen art niyetli insan varki anlatamam ben kimsenin ne bebğinin kilosuna takarım ne adına ne boyuna çevremde rabbim sağlık versin inşallah sağlıcakla kucağına al derim o kadar bu insanlar neden böyle anlamadım ilkenurcuğum onuda dediler ayyy sen hiç kilo almamışsın yoksa bebk beslenemiyomu falanda filanda ooo bunlar her lafa bişey bulurlar valla

GÜNAYDIN BAYANLAR. GALİBA BUGÜN DOLUNAY VAR HERKES GERGİN (BEN DE DAHİL ) BU SABAH MUHTEMELEN SOLUMDAN KALKTIM ALLAH HAYRA ÇIKARTSIN AMA Bİ GARİP GERGİNİM. ELİME NE ALDIYSAM SABAH YERE DÜŞTÜ ONA BİŞ SİNİRLENDİM BEN EĞİLMEMEYE ÇALIŞTIKÇA YERE BİŞEY DÜŞÜYO EN SON HEPSİNİ FIRLATACAKTIM. NEYSE SABAH BİKAÇ KAŞIK NUTELLA YEDİM DE AZICIK FAYDA ETTİ SİNİRLERİME

KIZLAR ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AMAN ALLAH KORUMUŞ DİKKAT EDİN KENDİNİZE GERÇİ RABBİM KORUYO ONLARI ÖYLE Bİ SİSTEMİN İÇİNDELERMİŞKİ ÖYLE HAFİF VURUP ÇARPMALARLA BİŞEY OLMUYOMUŞ ALLAH DA ETMESİN GERÇİ DİKKAT EDİN KENDİNİZE.
BEN DE BURALARDA KAR YAĞINCANIN DERDİNE DÜŞTÜM ŞİMDİDEN RAPOR ALIP EVDE Mİ OTURSAM ACABA DİYORUM ALLAHA EMANET GERÇİ AMA :Saruboceq:

BAK İŞTE BEN CEVAP DİYE BUNA DERİM VALLA ZEYRACIM ÇOK ŞANSLISIN BENİM EŞİMDE OLSA AŞAĞI YUKARI BENZER Bİ CEVAP VERİRDİ HATTA ÇOK TINMADIĞI Bİ İNSANSA Bİ DAHA SELAM VEREMİCEK HALE SOKARDI. AMA HAKETMESİN İNSANLAR DA DEMİ ALLAH ALLAH BİLİYOSAN KENDİNE SAKLA BANA SÖYLEME

takmıyorum valla ymerciğim ben basit insanları kaale almam pek dedimya hiç huyum değğildir cahil insanlara laf anlatmak bikez derim ikinci kez cvb bile vermem

ay dün banada çarşıda karşılaştığım komşum elini koydu karnıma duruyo mu? dedi yaaa. hiç belli olmuyomuş. ulen çağla şikel 6 kilo alıp armut kadar karnıyla doğum yapınca helal kadına formunu korudu oluyo, bizim kine gelince düşmüş oluyooo. hayret ayol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…