ayyy özgecımm sanada geçmiş olsun hayatım..valla yazdıklarını okurken benımde sınırler oynadı yerınden tövbee tövbeeee...
vall tatlım çocukları severim ama bu öle bişiyki yeter artık dedirtcek cinsten....
ya yok ben bi kere kıl oldummu geçmez işte ama ana babanın sorumsuzluğu bu ya çocuğun kapıyı kırıyo senin kapında açık kızım napıyorsun der insan rahatsız etme der ama ya....
ben ne yapcam bu çocukla bebeğim doğunca eşimde kızı gibi üstüne titrer ve ben dellenirim daha çok off offf benden çıkmıycak ayvayı yedim ben....
günaydın kızlar ,zeynepciğim,özgeciğimve rönesanscığım geçmiş olsun kızlar yaa evden çıkmadan bir gireyim dedim ayyy çok üzüldüm ama inanın bişey yoktur özgeninde dediği gibi o tür durumlarda kanama muhakkak oluyormuş ve de ağrı rabbim korusun bebişlerimizi canlarım sakınan göze çöp batar misali aynı valla çok dikkatli olmak lazım hjatta kar yağınca diyorum bende eşime kesinlikle dışarı tek çıkmam diyorum ne olur ne olmaz
ahh zeynepcim nası güzel anlatmışsın tatlım evet evdeki kapının yeri belli ama bende senin gibiyim bebeğimi şimdi karnımda koruyabiliyorum ama doğduğunda ne olcak hiçç bilmyrum....
günaydın canım
sana da geçmiş olsun. ama sen ferah tut içini, yatakta yaptığın bir şey bebişi etkilemez bence.
ben bayaa bayaa daldım dolaba valla. canım çok yandı.
doktorumu aradım, ameliyattaymış, bir saat sonra tekrar arayacağım. şu an hiçbir anormalliğim yok, ama gel derse gidicem.. içim bulandı.
bi de ben zaten hissetmiyorum bebeği, "oynasın da iyi olduğunu anlayayım" durumum da yok
off, dediğin gibi patlayacak bomba gibiyiz valla.
şu nisan hayırlısıyla bi gelse.. bi alsam bebeğimi kucağıma..Allah'tan başka hiçbir şey istemiyorum.
göz görmeden, iyi olup olmadığını bilmeden içerde onu büyütmek hakkaten tuhaf bir işkence.
ayy çok uzatmışım kızlar ama ne yapayım bu hep böle bizim kapı şey kapısı gibi hiç susmaz ve örtük kalmaz ve bu akşam artık zil olduğu yerden sökülüyor ve özge rahatlıyor kapıyı bidaha yumruklyan olursa ben onları yumrukluycam diyorum ve bebiş içinse zaten onlar çok korunaklı bir yerde içleirndeki su onları her darbeden koruyor dün doktorada sormuştum endişe etme kolay kolay bşi olmaz demişti,sonra bebişim tekmeleriyle ben burdayım iyiym anne dedi ve ben rahatladım......
ama hala çok sinirliyim ve mümkünse kendi çocuğumdan baska çocuk görmek istemiyorum çevremde üff ya adım da psikopat yengeye çıkcak ama ne yapayım.....
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
doktorumu aradım, konuştum rahatladım.
bir şey olmaz, merak etme dedi.
aklınızda bulunsun kızlar, bu tip kazalarda bir aksilik olursa kısa süre içinde anlarmışız sorun olduğunu zaten. ağrımız, krampımız olurmuş ve muhtemelen de kanama yaparmış... böyle belirtiler yoksa endişelenmeye gerek yokmuş..
off. çok şükür ya. ama ders olsun bana da. artık otuz kat dikkatli olucam..
dünyanın en sakar, en dengesiz insanlarından biriyim.. yaralı bereli dikişli yanık yerlerimin haddi hesabı yoktur, artık kendimden geçtim kızım için bu sakarlığın bir tedavisini bulmam lazım..
tatlım, sana da geçmiş olsunyüreğin ağzına gelmiştir.
insan öyle endişeleniyor ki..
ufaklık da az değilmiş yahu..gerçi çocuk işte tamam ama, insan sinir oluyor.
senin de bi daha dünya yansa umrunda olmasın valla özge, yavaş çekimde yaşamamız lazım artık hayatı.. minimum hareket, maksimum dikkat..
eşin gelmiş aklına direkt, ama adam seni öyle korkutacak bir şey yapar mı..
boşvver bundan sonrasını da valla. kendine, oğluna bak sen.
psikopatlık modunda da seninle yarışacağıma eminim ben :)
şimdiden hesap yapıyorum, çevremdeki küçük çocukları, çocukları sürekli haşin biçimde seven fıkfık küçük görümcemi falan düşünüyorum... bunları nasıl engellicem, nasıl koriycam dila'yı diye dertleniyorum..
deliye çıkacak adım. çıksın, umrumda değil..
insanın çocuğunu koruma, onunla kendi ilgilenme güdüsü nefes almak kadar doğal bir refleks. halimizden anlayan anlar, anlamayan gönül koyan da kendi bilir, evimdeki kapının yeri belli, geldikleri gibi gidebilirler.
dünde benim canımı sıkan bir olay oldu kızlar inanın çok zor tuttum kendimi şimdi ben kayınvalidemlerdeyimya malum belki bilmeyenler hacılıktan geldilerya mahallaeden oradan buradan bayanlar geliyo tabiki sonra bunların bana sorduğu ilk soru eee 5 yıl diyende oldu fazla iş yapıyomusun yoksa yatıyomusun,kalkma fazla ayağa falan filan sanki bu bebiş uzaydan geldi bende normal hamilelik yaşıyorum daha hatırlamadığım o kadar sorular varki sıkılıyorum artık haaa birde dün kadının teki diyoki kız senin kızmı kesin diyo eşimde vardı o an yanımda bende evet dedim oda bana dediki ne bilim üzüm sepeti gibi hiçmi kilo almaz insan hiçter kıza benzemiyo falan dedi eşimde lafı patlattı bundan sonra biz bebeğin durumunu öğrenmek için sana gelelim sen bizim doktorlardan daha net karar veriyosun dedi çıktı ayyy ddaha neler neler bir anlatsam varya muhatap olmak istemediğim insanlar ben onlarla tartışmaya bile girmem seviyemi düşürmem tartışcağım insanda akıllı seviyeli olcak inanın aslında duymazdan geliyorum ama birine patlamasam inşallah
günaydın kızlar Şeniz
zeynepcim,özgecim ve rönesans çok geçmiş olsun kızlar.. aman ha dikkatli olun lütfen.. gerçi kaza bu geliyorum demiyor ama(
zayracım hoşgeldin.. takma kafana lutfen bu tur cahıl ınsanları.. banada bayramda eltımın annesı " çok zayıfsın hıç göbeğin yok bebeğin küçük mü ? yoksa ? demişti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende hemen savunmaya gectım tabı yok yok haftasına gore fazla kıloda hatta felan dıye :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi kızıyorum kendıme ne dıye savunuyorsam CADIARZU ben o yuzden elımden geldıgınce kalabalık ortamlra gırmıyorum.. evımdeyım hep.. zaten ne komsum var ne arkadasım oturdugum yerde... ınsallah sende bıran önce dönersınde evıne kurtulursun butur seylerden tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?