2010 Nisan Anneleri

özgeciğim ve hacerciğim maşallah paşalarımıza canlarım demk büyümüşler yaa bende kızımı çok özledim artık görmek için şafak 9 inşallah haftaya cumartesi günü iple çekiyorum inşallah bende sizlere güzel haberler veririm

canım ben oldum tetanoz aşımın ilk dozunu ben doktoruma sormadım ama vurdurmak gerekildiğini düşünüyorum bu aşının bnede ne kadar özel hastahanede doğum yapcak olsamda içim ferahlatmak amacıyla vurdurdum hemde bebişler sanırım 6 ay falan bağışıklık kazanıyomuş doğduktan sonra a.s

kızlar kimsecikler yok valla bende ancak bu aralar geceleri girebiliyorum kayınvalidemlerdeyim gün boyu iş yapmasamda varlığım yetiyokaydirigubbakcemile3 sizlerin muhabbetini özledim en kısa zamanda bi kaç güne gelirim burda olurum belki bakalım hafta sonu eşimle alışverişe çıkacağız bebişe bişeyler alıcağız yoksa ben artık iyicene ağırlaşıyorum kendimede bi tane pantalon daha alıcam inşallah olmazsa haftaya çıkıcaz bakalım

sağol zeyracım hemde nasıl büyümüşler hiç sorma zaten dr dediki bundan sonra gelirsen bir bütün olarak göremeyeceksin parça parça gösterecem başı karnı ayakları falan ama çok tatlı yaa fotoğrafını seviyorum gidip gelip bakıyorum eşim diyor artık yeter kıskanıyoruz oğlumla ben
buarada sanada kolay gelsin canım bilirim gelen giden bitmez bizimkilerde gitmişlerdi ben çok yorulmuştum altlı üstlü oturduğumuz için

saol canımcım ben fazla yorulmuyorum genelde oturuyorum ama tabikide evindeki gibi olmuyo evimde yoruldummu uzanıyorum ama orda uzanamıyorum canım malum misfir geliyo eşim zaten arada bakıyo geliyo sen otur yapma diyo zaten hazır şeyleri tabağa koymak yormuyo canımcım rabbim bizlerede nasip eğlesin inşallah çok güzel bir duygu tabikide:Saruboceq:

kızlar saat şu an üç ve ben korkudan uykum kaçmış vaziyette internette dolanıyorum

nolur sabah ilk hanginiz girerseniz bana akıl verin

su içmeye kalktım yarım saat kadar önce, koridorda uyku sersemi yürürken göbeğimi dolaba çarptım
göbek deliğimin dört parmak kadar altına denk geliyor vurduğum yer. bi onbeş yirmi saniye acısı geçmedi, sağlam vurdum yani. ama şu an geçti acı macı yok.
bir şey olmuş mudur bebeğime, yarın acil gideyim mi doktora?

bu kadar darbe bebeğe zarar verir mi ??
internette bakındım biraz ama bir şey bulamadım. çok gerildim.

kafama okuyayım, gece gece ne dolanıyorum ki ben evde.

Ben de aynıyım,gece yatakta dönerken ters hareket yaptım karnım acıdı,ne zıplıyon yatakta.şimdi bekliyom ki oynasın iyi oldugunu bileyim...sevk aldım kontrolümü 1 hafta erken gidicem..cok dikkat etmek lazım.suyun içinde gerci travmalara dayanıklı diyolar ve bişi olursa belli eder kendini.gecmiş olsun sana da ...patlayacak bomba gibiyiz valla...

günaydın canım
sana da geçmiş olsun. ama sen ferah tut içini, yatakta yaptığın bir şey bebişi etkilemez bence.

ben bayaa bayaa daldım dolaba valla. canım çok yandı.

doktorumu aradım, ameliyattaymış, bir saat sonra tekrar arayacağım. şu an hiçbir anormalliğim yok, ama gel derse gidicem.. içim bulandı.

bi de ben zaten hissetmiyorum bebeği, "oynasın da iyi olduğunu anlayayım" durumum da yok
off, dediğin gibi patlayacak bomba gibiyiz valla.

şu nisan hayırlısıyla bi gelse.. bi alsam bebeğimi kucağıma..Allah'tan başka hiçbir şey istemiyorum.
göz görmeden, iyi olup olmadığını bilmeden içerde onu büyütmek hakkaten tuhaf bir işkence.

iki kedılı canım geçmiş olsun ama korkma hayatım şuan agrı falan yok dıyosun kasıklarında belınde belırgın bır agrı olmadıkca korkma..hem bebişle çok korunaklı yerdeler sen merak etme..bütün dış etkenlere karsı korunuyolar çoksert bısekılde bıyerden düşmedıkce bıseycık olmazzz tatlımm.

günaydın birperi..
bir şey olmamııştır di mi :Saruboceq:

ben de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, bebek korunaklı yerde, çok büyük bir şey olmadıkça Allah korur diye..
ama ne bileyim ya, insan pipirikli olmaya meyilli oluyor.

bi de aksilik işte tam göbeğimi vurdum :1no2:

günaydın kızlar nasılsınız.
bugün iki kaza mağdurumuz var galiba. iki kedili delicim merak etme bence de bebeğe zarar verecek bir darbe değildir o. yinede içini rahatlatmak için doktorunla görüşmen iyi olcak. bizede haber vermeyi unutmaopuyorumnanaktan rönesans canım yatakta olan bir hareketin bebeğe bir zarar vereceğini hiç sanmam. uyurken bilmeden ne şekillere giriyoruz kimbiliropuyorumnanaktanbirpericim sanada günaydınnopuyorumnanaktan

günaydın canım.
çok sağol.. inşallah dediğiniz gibidir, inşallah bebeğime zarar verecek bir halt yememişimdir.
10'da çıkacakmış doktorum ameliyattan. merakla onu bekliyorum şimdi

günaydn kızlar.....

günaydın tatlım...

olmamıstır tabı güzelimmm sen rahat ol...malasefkı en ufak bısey kafaya takıyoruz .elde degıl tabı..ama illakı içim rahat etsındıyosan git bı doktora gör gel kuzucugunu..

tarhancım ruzencım günaydınlarrrr

rönesans canım bende gecen aksam yatakta sola dönmeye calısırken bi battı anlatamam müsade etmedı bızımkı dönmeye sırtüstü yatmak zorunda kaldım tekrar..

ulennn bazen ne yaramaz oluyo bu bebısler sagdansola döndurmuyolar ınsanı..."heyyyy anneee orda ben varım yatma üstümeee" :))

günaydın kızlar

darbe madurlarımızmı var bugün aramınzda hımmmm korkmayın kızlar onlara bişiycik olmaz
allah koruyor onları inş ya bazen ben gece uyanıyorum kocişin bacakları karnımda
o bile şaşırıyor normalde hayatta yapmadığı şeyler sakınan göze çöp batıyor napalım
endişelenmeyin iyidirler inş geçmiş olsun bu arada daha dikkatli olmalıyız..

zeynepcim canım endişelenmekte haklısın,dün akşam bende bir sakarlık yaptım sakarlık demiyelimde çılgına dönmüş bir kadının deli gibi çalan kapıyı açma isteği.....
eşim annesine çıkmıştı evde tektim;görümcemin kızı (daha 4-5 yaşında) nasıl kapıyı çaılıyo deli gibi hem zil hemde ayak tekmeleri ile ve ben wc 'yim çıkamıyorum da.....
biran nedense aklıma eşim geldi acaba omu beni çok merak etti bişimi oldu diyo dedim ve apar topar çıkmaya çalışırken bu arada içimden gecirdiğim cümleleri siz hesap edin,bir yanımda diyoki bu kesin ufaklık biran önce aç kapıyı ve ağzının payını ver derkeneeeee ben kaydım ve karnım lavaboya çarptı(((
sonra sinir krizi geçirdim titremeye başaldım hatda ağlıycak çünkü kapıyı kırma sebebi mısır istemek içinmiş,eşim geldi bi postada ona sölendim rahatldım.......

ayy çok uzatmışım kızlar ama ne yapayım bu hep böle bizim kapı şey kapısı gibi hiç susmaz ve örtük kalmaz ve bu akşam artık zil olduğu yerden sökülüyor ve özge rahatlıyor kapıyı bidaha yumruklyan olursa ben onları yumrukluycam diyorum ve bebiş içinse zaten onlar çok korunaklı bir yerde içleirndeki su onları her darbeden koruyor dün doktorada sormuştum endişe etme kolay kolay bşi olmaz demişti,sonra bebişim tekmeleriyle ben burdayım iyiym anne dedi ve ben rahatladım......
ama hala çok sinirliyim ve mümkünse kendi çocuğumdan baska çocuk görmek istemiyorum çevremde üff ya adım da psikopat yengeye çıkcak ama ne yapayım.....

ayyy özgecımm sanada geçmiş olsun hayatım..valla yazdıklarını okurken benımde sınırler oynadı yerınden tövbee tövbeeee...

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh

doktorumu aradım, konuştum rahatladım.
bir şey olmaz, merak etme dedi.
aklınızda bulunsun kızlar, bu tip kazalarda bir aksilik olursa kısa süre içinde anlarmışız sorun olduğunu zaten. ağrımız, krampımız olurmuş ve muhtemelen de kanama yaparmış... böyle belirtiler yoksa endişelenmeye gerek yokmuş..

off. çok şükür ya. ama ders olsun bana da. artık otuz kat dikkatli olucam..
dünyanın en sakar, en dengesiz insanlarından biriyim.. yaralı bereli dikişli yanık yerlerimin haddi hesabı yoktur, artık kendimden geçtim kızım için bu sakarlığın bir tedavisini bulmam lazım..

tatlım, sana da geçmiş olsun yüreğin ağzına gelmiştir.
insan öyle endişeleniyor ki..
ufaklık da az değilmiş yahu..gerçi çocuk işte tamam ama, insan sinir oluyor.

senin de bi daha dünya yansa umrunda olmasın valla özge, yavaş çekimde yaşamamız lazım artık hayatı.. minimum hareket, maksimum dikkat..
eşin gelmiş aklına direkt, ama adam seni öyle korkutacak bir şey yapar mı..
boşvver bundan sonrasını da valla. kendine, oğluna bak sen.

psikopatlık modunda da seninle yarışacağıma eminim ben :)
şimdiden hesap yapıyorum, çevremdeki küçük çocukları, çocukları sürekli haşin biçimde seven fıkfık küçük görümcemi falan düşünüyorum... bunları nasıl engellicem, nasıl koriycam dila'yı diye dertleniyorum..
deliye çıkacak adım. çıksın, umrumda değil..
insanın çocuğunu koruma, onunla kendi ilgilenme güdüsü nefes almak kadar doğal bir refleks. halimizden anlayan anlar, anlamayan gönül koyan da kendi bilir, evimdeki kapının yeri belli, geldikleri gibi gidebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…