bzi geldik oğluşumla kızlar...
bu sefer işte oldu doktor teysemizi sevdik,sırada hiç beklemedik bizimle konuştu ilgilendi bu çok hoşumuza gitti,hemde doğuma acil bişi olmazsa kendinin bizzat gireceğini söledi çok sevindik...
tetenaz aşısını aslında her gebe kadının olması gerekirmiş vucut bağışıklık kazanırmış....
biz yarın ilk dozumuzu olucaz,ayrıntılı ult içinde bu hafta giderim artık hastanede varmış....
bebişim 484 gr. olmuş bzim ölçümlerde yine büyük çıktı oğluşum 23 +4 haftalık gözüküyor gelişimimiz öndeymiş,bukadar kzıalr daha da bişi aklıma gelmiyor....bebeğin suyu gayet iyiymiş,eşi rahimden yukarı ıkmış,bebeğimde artık annesinin göbüşünde yer etmiş yaşasın......
özgeciğim ve hacerciğim maşallah paşalarımıza canlarım demk büyümüşler yaa bende kızımı çok özledim artık görmek için şafak 9 inşallah haftaya cumartesi günü iple çekiyorum inşallah bende sizlere güzel haberler veririmhayırlı akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi okumadım birazdan okurum umarım herkes iyiir
bilindiği gibi bugün doktordaydım bebişimi dördüm yavrum benim herşeyi belliydi yaa gözlerine kadar gördüm kalp atışı çok güzel midesi böbrekleri idrar torbası yarine yerleşmiş dedi cinsiyet dedim ÇOK SAĞLIKLI BOYU KİLOSU ÇOK GÜZEL Bİ ERKEK BEBEK DÜNYAYA GETİRECEKSİN DEDİ evet 2. PRENSİM GELİYOR ama çok güzeldi yarım kilo olmuş 6. ayındasın tetenoz aşını ol yarın sabah aç karına gel şeker yüklemesi yapalım dedi kan tahlili falan renkli ultrasonu çektir ilaçlarına devam et dedi
hiç bişey soramadım yine zayıflamışım 1 kilo daha gitmiş 77 kiloya düşmüşüm eşimde gelmişti benle ama içerde hasta vardı dışarı çıkardılar üzüldüm biraz çıkarken dedim neden girmedin sonra gelseydin neyse dedim cinsiyeti belli oldu oğlun çok istiyordu erkek kardeşi olsun allah dualarını kabul etti evet bi oğlumuzdah olcak dedim yok canım şaka yapıyorsun kız olcak benim içime doğmuş dedi drar torbasını bile gösterdi oğlumuz olcak dedim ama oda çok sevindi
doktorun çok sağlıklı birbebek dünyaya getireceksin demesi ayaklarımı yerden kesti yavrum benim fotoğrafına bakıp duygulanıyorum
ayy çok uzattım ama çok mutluyum
selam kızlar
bayadır yattığım için pek giremiyorum nete..detaylıyı 20. haftamda 350 tl ye çektirdim. bence illa çektirmek gerekmiyor. içim rahat etsin diye girdim sırf...en ince ayrıntıya kadar bakılıyor..
ben tetenoz aşısını soracaktım size..olmak şart mı? 23. haftam bitiyor ama henüz yaptırmadım.iğneden zaten çok tırsarım hemde düşük riski atlattığım için bol iğneleri günler geçirdiğim için bıktım(((
sağol zeyracım hemde nasıl büyümüşler hiç sorma zaten dr dediki bundan sonra gelirsen bir bütün olarak göremeyeceksin parça parça gösterecem başı karnı ayakları falan ama çok tatlı yaa fotoğrafını seviyorum gidip gelip bakıyorum eşim diyor artık yeter kıskanıyoruz oğlumla ben
buarada sanada kolay gelsin canım bilirim gelen giden bitmez bizimkilerde gitmişlerdi ben çok yorulmuştum altlı üstlü oturduğumuz için
kızlar saat şu an üç ve ben korkudan uykum kaçmış vaziyette internette dolanıyorum
nolur sabah ilk hanginiz girerseniz bana akıl verin
su içmeye kalktım yarım saat kadar önce, koridorda uyku sersemi yürürken göbeğimi dolaba çarptım
göbek deliğimin dört parmak kadar altına denk geliyor vurduğum yer. bi onbeş yirmi saniye acısı geçmedi, sağlam vurdum yani. ama şu an geçti acı macı yok.
bir şey olmuş mudur bebeğime, yarın acil gideyim mi doktora?
bu kadar darbe bebeğe zarar verir mi ??
internette bakındım biraz ama bir şey bulamadım. çok gerildim.
kafama okuyayım, gece gece ne dolanıyorum ki ben evde.
Ben de aynıyım,gece yatakta dönerken ters hareket yaptım karnım acıdı,ne zıplıyon yatakta.şimdi bekliyom ki oynasın iyi oldugunu bileyim...sevk aldım kontrolümü 1 hafta erken gidicem..cok dikkat etmek lazım.suyun içinde gerci travmalara dayanıklı diyolar ve bişi olursa belli eder kendini.gecmiş olsun sana da ...patlayacak bomba gibiyiz valla...
iki kedılı canım geçmiş olsun ama korkma hayatım şuan agrı falan yok dıyosun kasıklarında belınde belırgın bır agrı olmadıkca korkma..hem bebişle çok korunaklı yerdeler sen merak etme..bütün dış etkenlere karsı korunuyolar çoksert bısekılde bıyerden düşmedıkce bıseycık olmazzz tatlımm.
günaydın kızlar nasılsınız.
bugün iki kaza mağdurumuz var galiba. iki kedili delicim merak etme bence de bebeğe zarar verecek bir darbe değildir o. yinede içini rahatlatmak için doktorunla görüşmen iyi olcak. bizede haber vermeyi unutmaopuyorumnanaktan rönesans canım yatakta olan bir hareketin bebeğe bir zarar vereceğini hiç sanmam. uyurken bilmeden ne şekillere giriyoruz kimbiliropuyorumnanaktanbirpericim sanada günaydınnopuyorumnanaktan
günaydn kızlar.....
günaydın birperi..
bir şey olmamııştır di mi :Saruboceq:
ben de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, bebek korunaklı yerde, çok büyük bir şey olmadıkça Allah korur diye..
ama ne bileyim ya, insan pipirikli olmaya meyilli oluyor.
bi de aksilik işte tam göbeğimi vurdum :1no2:
zeynepcim canım endişelenmekte haklısın,dün akşam bende bir sakarlık yaptım sakarlık demiyelimde çılgına dönmüş bir kadının deli gibi çalan kapıyı açma isteği.....
eşim annesine çıkmıştı evde tektim;görümcemin kızı (daha 4-5 yaşında) nasıl kapıyı çaılıyo deli gibi hem zil hemde ayak tekmeleri ile ve ben wc 'yim çıkamıyorum da.....
biran nedense aklıma eşim geldi acaba omu beni çok merak etti bişimi oldu diyo dedim ve apar topar çıkmaya çalışırken bu arada içimden gecirdiğim cümleleri siz hesap edin,bir yanımda diyoki bu kesin ufaklık biran önce aç kapıyı ve ağzının payını ver derkeneeeee ben kaydım ve karnım lavaboya çarptı(((
sonra sinir krizi geçirdim titremeye başaldım hatda ağlıycak çünkü kapıyı kırma sebebi mısır istemek içinmiş,eşim geldi bi postada ona sölendim rahatldım.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?