2010 Nisan Anneleri

hacercim canım çok sevindim çok güzel haberler almışın,demek bir oğlan daha valla topikimize gelin yetiştiremiycez....bende gördüm bugun oğlumu çok mutlu oldum....

kızlar ya nerdesiniz??? ben de sıkıldım kimse yok bakınıyorum öle ocak analarının topikine göbüşler kocaman olmuş...

hacer gözün aydın canım hayırlı olsun inş.
ruzenin ben geldim canım sıkılma.

hoşgeldin canım..çok sevindim senin adına bebişinin sağlıklı oluşuna..hayırlı olsun oğluşun hadi bakalım bi erkek daha geliyor:))))))):lepi::lepi:

hacercim canım çok sevindim çok güzel haberler almışın,demek bir oğlan daha valla topikimize gelin yetiştiremiycez....bende gördüm bugun oğlumu çok mutlu oldum....

çok sağolun kızlar yakışıklı erkeklerimiz gelecek fotoğrafına bakıyorumm duygulnıyorum şimdiye kadar neye benzediğini zar zor seçiyordum ama şimdi eşim diyor bu sana benziyecek sanki gözleri ağzı burnu yavrum beni yine özledim yaa keşke biraz daha baksaydım
özgecim ne güzel canım yaa küçük bi insan minyatürü resmen böbrekleri idrar torbası yerine yerleşmiş ellerini yumruk yapmış dr bakarken oda beni umrukluyordu hem gördüm hem hissettim canım yavrum benim

yaa kızlar bişey soracam doktor dediki herşeyi normal bi sorun yok
üç boyutlu ultrason çektir hastane çok yoğun ii verim alamıyoruz bazen sonuçlar yanlış çıkıyor başka bi yerde çektir bende başka bi yerde çektirsem sizin söylemenizle 150 ile 350 arası değişiyor ee bi sorun yoksa neden çektireyimki kararsızım

hacercim ya sorma ben de oğlumu görünce kendimden geciyorum bebeğim öle güzelki ....
doktor anlattıkça bana ninni gibi geliyo...
canım oğlum ya....
rabbim hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin cümlemize....

bizimkide sıkışdıkça beni tekmeliyor sıpa

ya kızlar ben oğluma isim bulamadım iş yerinde ali diye seviyolar
adı ali kaldı oğlumun kızlar ben çıkıyorum kasa yapacağım hadi görüşürüz...

eşim diyor bi araştırayım nasıl fiyatlar bende diyorum yarın tekrar gidecez ben bi dra sorayım eğer mutlaka çekmelisin derse ne yapalım çektiririz ama o kadar para vereceğime bebeğime bişeyler alırım yazık yani ama bilmiyorum tabbii

angelsky sağol canım hoşgeldin

hoşbuldukk cnmm bende 4 boyutluya girdimm çokk tatlıydıı paşa oğlummm 19 haftalıkken girmiştimm 20 lira vermiştimm ben ekstradann neden okadar pahalı dediler anlamadımm

amin inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
kız olsaydı iismi hazırdı eşim nisa koyacaktı ama şimdi erkek isim arama işine girişmem lazım

angelsky canım evet hastanede çektirsem bursıda öyle gittiğim hastanede kayıt ücreti kadar ödüyorsun ama doktor ii verim alamıyoruz dediği için özelde yaptırmak lazım oda çok pahallı oluyormuş

anladımm hacercimm bana öyle bişeyy söylenmedii bilmemm
bence ozaman hastanede çektir hiç çektirmememkten iyidirr sonuçta

selam kızlar
bayadır yattığım için pek giremiyorum nete..detaylıyı 20. haftamda 350 tl ye çektirdim. bence illa çektirmek gerekmiyor. içim rahat etsin diye girdim sırf...en ince ayrıntıya kadar bakılıyor..
ben tetenoz aşısını soracaktım size..olmak şart mı? 23. haftam bitiyor ama henüz yaptırmadım.iğneden zaten çok tırsarım hemde düşük riski atlattığım için bol iğneleri günler geçirdiğim için bıktım(((

kızlar nasılsınız;? nerelerdesiniz. ya ben sizin şu aşerme topiğinize giremiyorum çok kötü oluyorum. karnım ne kadar tok olsada bişiler hep istiyor. 2 haftada 2 kilo aldım yine... baksanız öyle çok abartı yemiyorum aslında ama napalım.. yine fırça yicem doktordan:)))

sütde içemiyorum ben ondan konuşmuşsunuz.. birazda tembellik yapıyorum sanırım bu konuda. biri verirse içiyorum ama kendim hazırlamaya gelince yok.. neyse şu an kalkıp bebişim için kocaman bir bardak süt içmeye gidiyorum.. görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…