2010 Nisan Anneleri

anneeeciğim valla eşim benim üzülmemem dayanamaz bilirde benim öyle her insana cvb vermeyeceğimi birde adın gelin sonuçta cvb versen bak cvb verdi olur sallıyorum canımcım yok ama benimde huyum ben daha slm falanda vermem inadım yani o lafını söylemesiyle kalır o kadar

ademirciğim yine ne oldu:)))

HaceroĞuzcum sana da gÖzÜn aydın dıyelım canım bugÜne daır gÜzel haberler senden Şımdılık maŞallah oĞluŞa da allah nazardan saklasın

kızlar bizim kıl müdür asker kaçağıydı evlerine jandarma gelmiş bugün
yarın asker akannehirkimin önce gideceği belli olmuyor görüyonuz dimi:umursamaz:

iyi o zaman zeyracım onu bari yap da insanlar sana karşı hatasını saygısızlığını tepkinle anlasın sen seviyenle onlara cvp vermiş olursun anlayana bu daha ağır bi cvp aslında

kızlar dün ben de azıcık kızdım. kayınvalidemle bir sorunum yok hep söylerim ya burdan birlikte oturuyoz. yalnız kadın bu aralar neyden bahsetsem bebekle ilgili eşim için ben cem de şöyle yapardım o zamanlar bu mu vardı oh mis gibi hallederdim diyor. buhar makinesi indirimli alsak mı dedim sonrada dedim ki bizim bebeiş yaz bebeği olcak doktor önermedikçe almaya gerek yok şimdilik. yine başladı ben cemin burnuna vazelin sürerdim de yumuşacık olurdu da. hiçbişi olmazdı da. sonra da dedi ya dedi kundaksız olmaz bebek ama kızım yaa. bende dedim anne o öncedenmiş çekicez zıbınları saracaz battaniyeye tamam. bi zararı olsa hastanede öyle giydirip çıkarmazlar zaten dedim. offf yaaa 30 yıl önceki uygulamaları anlatıp duruyo. tamam ısrar etmiyo baskı yapmıyo o öyle diyo bende yok böle olacak diyom oluyo bitiyo. ama ben çok sıkıldım eski uygulamaları övmesinden yaaakaydirigubbakcemile3

aydemir alemsinn kız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benzetmene bayıldımmmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:icecream:

kızlar merhaba 1,5 gündür izinliyim evde dinlendim biraz belim çok ağırmıştı sölemiştim sizede.dün tüm gün dinlendim çok ii geldi valla.fakat kızlar dün sabahtan akşama kadar oğluşum karnımda geriliodu sanırım acaip bi kasılma ve sancı hissettim.sizde hissediyormusunuz böle şeler??

haa unutmadan iki kedili deli ve ruzenin cim canım geçmiş olsun allah korusun hepimizi.dikkatli olalım kızlar.az kaldı allahın izniyle..

hb zeyra cım sağol tatlım bizde iyiyiz çok şükür..
dün bebişimi görmaya sağlık ocağına gittim ultrason odasını su basmış iyimi :S şans yokki bizde

ay yemin ediyorum kendimi bi baloncuk içine sokup nisana kadar orada yaşayasım var..
bu densiz, lafını sözünü bilmeyen insanlardan, her şeyin en iyisini kendisinin bildiğini iddia edenlerden nefret ediyorum. hiçbiri olmasın etrafımızda, hiçbirini duymayalım görmeyelim.. delirtmesinler bizi..
Allahtan kocan yapıştırmış cevabı canım.. benimki onu da yapmaz.. durur malak gibi dinleriz kim ne diyorsa.. ben hepten deliririm...

günaydın kızlar Şeniz

zeynepcim,özgecim ve rönesans çok geçmiş olsun kızlar.. aman ha dikkatli olun lütfen.. gerçi kaza bu geliyorum demiyor ama (

çok sağol tatlım dediğin gibi kaza işte, bugün öyle bi yaralı gün geçiriyoruz topicte :)
Allah beterinden korusun hepimizi..

zeynepcim ve rönesans sizlerede geçmiş olsun

çok çok sağol ymercim..
iyiyiz çok şükür şimdi. hava yastığına çarpmış gibi oldu kızım kesin :) ama anasının yağlarının içinde bıngıl bıngıl sallanmaktan alışkındır herhalde, fazla etkilenmediğini umuyorum :)

günaydın kızlaaar. yarın gazete ve televizyon kanallarından takip edin beni. herifi öldürcemde bugün yarına çıkarım herhalde ekranlara.

ademiiiiiiiiiir
bikaç kişinin adresini verebilir miyim sanaa
elin değmişken benimkileri de aradan çıkart..

benimkileri de elden geçirirsen zaten kesin ana haberdesin :))

günaydın canım. hoşgeldin. bugün böyle tuhaf bir gün oldu hakkaten..bak sen de keyifsizmişsin...
sonu iyi olsun inşallah..
ben de hem uykusuzluktan hem gerginlikten dellenmiş vaziyetteydim ama doktorla konuşmak iyi geldi..

dediğin gibi onların sistemi sağlam :) içerde iyiler , bir şeycik olmadı çok şükür..
Allah beterini göstermesin

kızlar bizim kıl müdür asker kaçağıydı evlerine jandarma gelmiş bugün
yarın asker akannehirkimin önce gideceği belli olmuyor görüyonuz dimi:umursamaz:

:) o ettiğini çabuk bulmuş darısı bizimkilerin başına. kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaaar. yarın gazete ve televizyon kanallarından takip edin beni. herifi öldürcemde bugün yarına çıkarım herhalde ekranlara.

meraba canım yine ne yaptı ne seninkiopuyorumnanaktan

zeyracım boşver konu hamilelik olunca herkes doktor herkes bilgin

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay sen çok yaşa emi herkese okudum valla

nacım alma mazlumun ahını hesabı ii olmuş senin müdüre darısı tarhanın da dediği gibi bi şekilde bizimkileirn başına:) ademircim ne yaptı yine senin kocan çok alemsin

merhaba canım hoşgeldin..

çok sağol. öyle bi sakarlıktır ettim işte, bundan sonra dediğin gibi çok daha dikkatli olucam onlardan önemli ne var ki artık hayatta..

bahsettiğin o kasılmaları da ben de hissediyorum bazen.. büyüyen karnımıza ve rahmimize ayak uyduramayan kaslarımızın gerilmesinden oluyormuş. çok da normalmiş. sana çok sıkıntı yaratacak şiddete ulaşmadığı müddetçe endişeleneceğin bir şey yok bence..

bi de ben çok hareket ettiğimde artıyor sanki, dinlenmek iyi geliyor.

hb zeyra cım sağol tatlım bizde iyiyiz çok şükür..
dün bebişimi görmaya sağlık ocağına gittim ultrason odasını su basmış iyimi :S şans yokki bizde

hoşgeldin ummuhancım.
ay kısmete bak, sen bebişi görcen diye gittin de odayı su mu basmış..
kısmet işte..
bi dahakine inşallah.

bende dün boğacaktım kocamı en iisi tartışmamak deyip erkenden yattım valla benim kardeşim asker malum 7 askerimiz şehit oldu ve ben üstüne hamileyim benim kocam öle genişki millet beni ondan daha çok düşünüyo akşam açmış bangır bangır izliyor haberlerini kapa kötü oluyorum diyorum kapamıyo en az 5 kere deidm haber izliyorum ne var diyo ben ağlamaktan içim çıkmış vaziyetteyim böle adam görmedim ya.

nazcığım rabbimin sopası yokki iyi olmuş canım aklına gelir şimdi izin vermediği günler tesellisi olur askerde:))))

tarhancığım benim kayınvalidemde dediki bize hamileliğimin 3. ayında ne gerek var her ay doktora gitmeye falan dedi biz eskiden cinsiyetini falan doğunca biliyoduk dedi bende ddedimki o sizin zamnınızdaymış şimdi ben evde doğum yapan bilmiyorum dedim benim kayınvalide çok iyidir ama illa kendi dediğini yaptırmak içinde çabalar iyikide aynı evde değğiliz çünkü her işe karışır valla ama bana bir zararı oolmaz beni çok iyi tanır huyumu bilir konuşmayacağımı falan o yüzden kızlarını bile öğüt verir sakın laf söylemeyin diye hissediyorum:)))

zeynepciğim sorma canım valla annem ve eşim hariç hiç birini görmek istemiyorum çevremde inan canımcım ama olmuyo işte yok canım benim eşim valla saolsun herzaman ailesine karşıda beni savunmuştur herzamn haklı olduğumu bildiği için benim üzülmeme dayanamıyo canım eee birde çok hasassız onu kimselerde anlamıyo yinede eşlerimiz sağolsun yanımızdalar

kızlar bu arada güzel dünürüm hepten kötülemiş (
boğazları falan felaket durumda..
selam söyledi hepinize refiye.. kk'ya girecek gibi değilmiş, dinleniyor..

şimdi de annesiyle doktora gidecek inşallah.
ilaç falan ne verecekler bakalım...

aman dikkat edelim kendimize valla
kış hepten geldi.
şu salgından falan da yırtıp, hasta olmadan nisanı bulursak ne şahane olacak...

yaa kızlar benim dünür nerelerde dünde girmemiş topiğe ay özledim dünürcüğümüde ben zaten şimdi çıkacağım kızlar hepinizi öpüyorum dünürüme slm söyleyin benden hepinize iyi günler görüşürüz prens ve porenseslere iyi bakınız canlarım görüşmek dileğimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…