selam kızlar bugün nasılsınız??
anneeeciğim valla eşim benim üzülmemem dayanamaz bilirde benim öyle her insana cvb vermeyeceğimi birde adın gelin sonuçta cvb versen bak cvb verdi olur sallıyorum canımcım yok ama benimde huyum ben daha slm falanda vermem inadım yani o lafını söylemesiyle kalır o kadar
ademirciğim yine ne oldu:)))
ay dün banada çarşıda karşılaştığım komşum elini koydu karnıma duruyo mu? dedi yaaa. hiç belli olmuyomuş. ulen çağla şikel 6 kilo alıp armut kadar karnıyla doğum yapınca helal kadına formunu korudu oluyo, bizim kine gelince düşmüş oluyooo. hayret ayol..
dünde benim canımı sıkan bir olay oldu kızlar inanın çok zor tuttum kendimi şimdi ben kayınvalidemlerdeyimya malum belki bilmeyenler hacılıktan geldilerya mahallaeden oradan buradan bayanlar geliyo tabiki sonra bunların bana sorduğu ilk soru eee 5 yıl diyende oldu fazla iş yapıyomusun yoksa yatıyomusun,kalkma fazla ayağa falan filan sanki bu bebiş uzaydan geldi bende normal hamilelik yaşıyorum daha hatırlamadığım o kadar sorular varki sıkılıyorum artık haaa birde dün kadının teki diyoki kız senin kızmı kesin diyo eşimde vardı o an yanımda bende evet dedim oda bana dediki ne bilim üzüm sepeti gibi hiçmi kilo almaz insan hiçter kıza benzemiyo falan dedi eşimde lafı patlattı bundan sonra biz bebeğin durumunu öğrenmek için sana gelelim sen bizim doktorlardan daha net karar veriyosun dedi çıktı ayyy ddaha neler neler bir anlatsam varya muhatap olmak istemediğim insanlar ben onlarla tartışmaya bile girmem seviyemi düşürmem tartışcağım insanda akıllı seviyeli olcak inanın aslında duymazdan geliyorum ama birine patlamasam inşallah
günaydın kızlar Şeniz
zeynepcim,özgecim ve rönesans çok geçmiş olsun kızlar.. aman ha dikkatli olun lütfen.. gerçi kaza bu geliyorum demiyor ama(
zeynepcim ve rönesans sizlerede geçmiş olsun
günaydın kızlaaar. yarın gazete ve televizyon kanallarından takip edin beni. herifi öldürcemde bugün yarına çıkarım herhalde ekranlara.
GÜNAYDIN BAYANLAR. GALİBA BUGÜN DOLUNAY VAR HERKES GERGİN (BEN DE DAHİL ) BU SABAH MUHTEMELEN SOLUMDAN KALKTIM ALLAH HAYRA ÇIKARTSIN AMA Bİ GARİP GERGİNİM. ELİME NE ALDIYSAM SABAH YERE DÜŞTÜ ONA BİŞ SİNİRLENDİM BEN EĞİLMEMEYE ÇALIŞTIKÇA YERE BİŞEY DÜŞÜYO EN SON HEPSİNİ FIRLATACAKTIM. NEYSE SABAH BİKAÇ KAŞIK NUTELLA YEDİM DE AZICIK FAYDA ETTİ SİNİRLERİME
KIZLAR ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AMAN ALLAH KORUMUŞ DİKKAT EDİN KENDİNİZE GERÇİ RABBİM KORUYO ONLARI ÖYLE Bİ SİSTEMİN İÇİNDELERMİŞKİ ÖYLE HAFİF VURUP ÇARPMALARLA BİŞEY OLMUYOMUŞ ALLAH DA ETMESİN GERÇİ DİKKAT EDİN KENDİNİZE.
BEN DE BURALARDA KAR YAĞINCANIN DERDİNE DÜŞTÜM ŞİMDİDEN RAPOR ALIP EVDE Mİ OTURSAM ACABA DİYORUM ALLAHA EMANET GERÇİ AMA :Saruboceq:
kızlar bizim kıl müdür asker kaçağıydı evlerine jandarma gelmiş bugün
yarın asker akannehirkimin önce gideceği belli olmuyor görüyonuz dimi:umursamaz:
günaydın kızlaaar. yarın gazete ve televizyon kanallarından takip edin beni. herifi öldürcemde bugün yarına çıkarım herhalde ekranlara.
sormayın kızlar valla çevrede o kadar dengesiz ne dediğini bilmeyen art niyetli insan varki anlatamam ben kimsenin ne bebğinin kilosuna takarım ne adına ne boyuna çevremde rabbim sağlık versin inşallah sağlıcakla kucağına al derim o kadar bu insanlar neden böyle anlamadım ilkenurcuğum onuda dediler ayyy sen hiç kilo almamışsın yoksa bebk beslenemiyomu falanda filanda ooo bunlar her lafa bişey bulurlar valla
ay dün banada çarşıda karşılaştığım komşum elini koydu karnıma duruyo mu? dedi yaaa. hiç belli olmuyomuş. ulen çağla şikel 6 kilo alıp armut kadar karnıyla doğum yapınca helal kadına formunu korudu oluyo, bizim kine gelince düşmüş oluyooo. hayret ayol..
kızlar merhaba 1,5 gündür izinliyim evde dinlendim biraz belim çok ağırmıştı sölemiştim sizede.dün tüm gün dinlendim çok ii geldi valla.fakat kızlar dün sabahtan akşama kadar oğluşum karnımda geriliodu sanırım acaip bi kasılma ve sancı hissettim.sizde hissediyormusunuz böle şeler??
haa unutmadan iki kedili deli ve ruzenin cim canım geçmiş olsun allah korusun hepimizi.dikkatli olalım kızlar.az kaldı allahın izniyle..
hb zeyra cım sağol tatlım bizde iyiyiz çok şükür..
dün bebişimi görmaya sağlık ocağına gittim ultrason odasını su basmış iyimi :S şans yokki bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?