2010 Nisan Anneleri

zeyracım tekrar konuşursam bizden slm söyle geçmiş olsun de emi

iki kedili sen de refiyeye slm söyle geçmiş olsun de bizden en sonunda yattı kızcağız ya tüh

slm anisler neler kaynatiyosunuz yineeeekaydirigubbakcemile3

slm canım hg gel gel sohbet biraz endişeli başlamıştı ama giderek aksiyonu yükseliyo ve komediye dönmek üzere

bu arada ademircim benimki de başta bana garip sorular soruyo plesanta nereye bağlı bi yere bağlıysa doğumda senin içindemi kalacak (çocuğunkini kesiyolarya) yok bağlı değilse çocuk nasıl beslenecek falan ayyyy beni hem güldürüp hem düşündürüyodu ben de annen orda bak git ona sor bn daha doğurmadım bilmiyorum deyip kayınvalideye topu atıyodum tabiki o da bilmiyo cvpları öyle bi garip sohbet mi desem ne desem garip b,işey çıkıyodu neyseki artık o konuları bıraktı

kızlaar. size doyum olmaz
ben kaçıyorum. anneme gidicem.
evde yemek yok , gideyim oraya karnımı doyurayım etleneyim sütleneyim..

ya da yok, ben sütleneyim, sırf dila etlensin :)

öpüyorum hepinizi
hoşçakalıın

günaydın millet napıyonuz biz geldik...

canım çok sıkılıyor bugün.. kızımda bugün pek kıpraşmıyor ya niyeki acep?

valla benim git sor diyecek adamımda yok çevremde anasıyla limoni de bizimki o sebeple pek görüşmüyoz. yav zaten ben doğururken müsait olmayacaksın madem sanane kaç kordon var, boyu kaç de mi? sen mi doğurtacan beni. ben çıkarayım yarıla yarıla, hemşireler yıkasın, paklasın giydirsin. sen de ben baba oldum diye dolaş ortada. ama yok Rabbim bana biz evlendiğimiz daha ilk hafta göstermişti bu adamla olmayacağına. eve gelen çiçeği vazoya koyup içine novalgin attığında anlamalıydım herfimin tır tır olduğunu, neymiş hani aspirin atarlatmış ya, evde asprin bulamamış novalgin atmış. güzelim çiçekler solana kadar hiç baş ağrısı çekmedi.

kizlar ben her aksam esimle yürüyorum artik günler kisa oldugu icin gece bitmiyor 1 saat yürüydükten sonra iyi oluyorum uyuyorum misil misil,esim yaprak dökümü meraklisi dün aksam izletmedim kaydirigubbakcemile3hadi cikalim yürüyelim diye basinda bekledim

güle güle canım afiyet bal şeker olsun dila'na yarasın

günaydın millet napıyonuz biz geldik...

canım çok sıkılıyor bugün.. kızımda bugün pek kıpraşmıyor ya niyeki acep?

hg rüzgaryağmur napıyosunuz bakalım. al benden de o kadar benim oğlumun da canı bugün pek oyun istemiyo heraldeki anneyle iletişie pek geçmedi

güle güle canım afiyet bal şeker olsun dila'na yarasın

hg rüzgaryağmur napıyosunuz bakalım. al benden de o kadar benim oğlumun da canı bugün pek oyun istemiyo heraldeki anneyle iletişie pek geçmedi

iyidir canım napalım valla kızımı merak ettim işte. babasına daha çok oynuyor.

günaydın hg rüzgaryağmur nasılsın canım,,

iyidir canım sen napıyosun? bebiş nasıl?

çözüm insanı demekki seninki şekerim. aspirin yoksa bu var deyip çözüm bulmuş kendince ayrıca evlendiğinizin haftasında adam sana çiçek getirmiş daha ne istiyosun kız? :)

valla güzelim yürümek en iyisi hakkaten ben de öğlenleri yürüyorum 1 saat olmasa da iyi oluyo

kizlar aksamlari yürüyün tavsiye ederim inanin cok rahatliyorum ben,burda yanlizim gündüz evisleri cocuklarla geciyoda...ama aksamlari gecmek bilmiyomafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…