slm kızlar az önce dünürcüğümle konuştum (budebe) faranjit olmuş telefonla aradım yatıyomuş pcside bozulmuş herkese selamı var dün bir tane serum almış doktoruna gitmiş şu an evde dinleniyo pcsi yapılınca girecekmiş herkese selam söyledi ben bidah geri döndüm bu arada ben çıkıyorum öptüm heoinizi
slm anisler neler kaynatiyosunuz yineeeekaydirigubbakcemile3
slm anisler neler kaynatiyosunuz yineeeekaydirigubbakcemile3
bu arada ademircim benimki de başta bana garip sorular soruyo plesanta nereye bağlı bi yere bağlıysa doğumda senin içindemi kalacak (çocuğunkini kesiyolarya) yok bağlı değilse çocuk nasıl beslenecek falan ayyyy beni hem güldürüp hem düşündürüyodu ben de annen orda bak git ona sor bn daha doğurmadım bilmiyorum deyip kayınvalideye topu atıyodum tabiki o da bilmiyo cvpları öyle bi garip sohbet mi desem ne desem garip b,işey çıkıyodu neyseki artık o konuları bıraktı
kızlaar. size doyum olmaz
ben kaçıyorum. anneme gidicem.
evde yemek yok , gideyim oraya karnımı doyurayım etleneyim sütleneyim..
ya da yok, ben sütleneyim, sırf dila etlensin :)
öpüyorum hepinizi
hoşçakalıın
günaydın millet napıyonuz biz geldik...
canım çok sıkılıyor bugün.. kızımda bugün pek kıpraşmıyor ya niyeki acep?
güle güle canım afiyet bal şeker olsun dila'na yarasın
hg rüzgaryağmur napıyosunuz bakalım. al benden de o kadar benim oğlumun da canı bugün pek oyun istemiyo heraldeki anneyle iletişie pek geçmedi
günaydın hg rüzgaryağmur nasılsın canım,,
iyidir canım sen napıyosun? bebiş nasıl?
valla benim git sor diyecek adamımda yok çevremde anasıyla limoni de bizimki o sebeple pek görüşmüyoz. yav zaten ben doğururken müsait olmayacaksın madem sanane kaç kordon var, boyu kaç de mi? sen mi doğurtacan beni. ben çıkarayım yarıla yarıla, hemşireler yıkasın, paklasın giydirsin. sen de ben baba oldum diye dolaş ortada. ama yok Rabbim bana biz evlendiğimiz daha ilk hafta göstermişti bu adamla olmayacağına. eve gelen çiçeği vazoya koyup içine novalgin attığında anlamalıydım herfimin tır tır olduğunu, neymiş hani aspirin atarlatmış ya, evde asprin bulamamış novalgin atmış. güzelim çiçekler solana kadar hiç baş ağrısı çekmedi.
kizlar ben her aksam esimle yürüyorum artik günler kisa oldugu icin gece bitmiyor 1 saat yürüydükten sonra iyi oluyorum uyuyorum misil misil,esim yaprak dökümü meraklisi dün aksam izletmedim kaydirigubbakcemile3hadi cikalim yürüyelim diye basinda bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?