Merhaba nisan anneleri, a.s. Nasılsınız?
Kızlar biz dün akşam o kadar çok yemişizki gece boyunca resmen patlayacağım sandım ve çok zor uyudum. Kendime kızdım durdum.klava: Şimdide sabahtan beri hiçbirşey yiyemedim.
Akşamda doktora gideceğim oğlumu göreceğim heyecanda eklenince inanın boğazımdan hiçbirşey geçmiyor.
Yürüyüş demişsiniz, burada havalar çok soğuk, hiç yürüyüş yapamıyorum. Of of nasıl yapacağım normal doğumu yürümeden. :uhm:
bazen kacırıyoruz guzelım işte öle ipin ucunu.kendı kendıme dur artık napıyosun demesem yemeye devam edıcem ama artık yeter dıyorum ..eğer yersem dedıgın gıbı cok rahatsız oluyorum
her doktor günü yasanan o heyecanlar zaten bitmek bılmıyor herdefasında aynı endıse heyecan ve gergınlık...ne guzel bugün oglunu göreceksın demekkı bırazdaha büyümüş halde..insallah guzel haberlerle dönersın guzelım
hamile olduğumu öğrendiğimden beri yürüyorum. artık vücut alıştı nefes nefese kalmak yok hiç. zaten açmak lazım ciğerleri de nasıl ıkınacaksınız yoksa?
kızlar kimsecikler yok valla bende ancak bu aralar geceleri girebiliyorum kayınvalidemlerdeyim gün boyu iş yapmasamda varlığım yetiyokaydirigubbakcemile3 sizlerin muhabbetini özledim en kısa zamanda bi kaç güne gelirim burda olurum belki bakalım hafta sonu eşimle alışverişe çıkacağız bebişe bişeyler alıcağız yoksa ben artık iyicene ağırlaşıyorum kendimede bi tane pantalon daha alıcam inşallah olmazsa haftaya çıkıcaz bakalım
kızlar saat şu an üç ve ben korkudan uykum kaçmış vaziyette internette dolanıyorum
nolur sabah ilk hanginiz girerseniz bana akıl verin
su içmeye kalktım yarım saat kadar önce, koridorda uyku sersemi yürürken göbeğimi dolaba çarptım
göbek deliğimin dört parmak kadar altına denk geliyor vurduğum yer. bi onbeş yirmi saniye acısı geçmedi, sağlam vurdum yani. ama şu an geçti acı macı yok.
bir şey olmuş mudur bebeğime, yarın acil gideyim mi doktora?
bu kadar darbe bebeğe zarar verir mi ??
internette bakındım biraz ama bir şey bulamadım. çok gerildim.
kafama okuyayım, gece gece ne dolanıyorum ki ben evde.
zeynepcim canım endişelenmekte haklısın,dün akşam bende bir sakarlık yaptım sakarlık demiyelimde çılgına dönmüş bir kadının deli gibi çalan kapıyı açma isteği.....
eşim annesine çıkmıştı evde tektim;görümcemin kızı (daha 4-5 yaşında) nasıl kapıyı çaılıyo deli gibi hem zil hemde ayak tekmeleri ile ve ben wc 'yim çıkamıyorum da.....
biran nedense aklıma eşim geldi acaba omu beni çok merak etti bişimi oldu diyo dedim ve apar topar çıkmaya çalışırken bu arada içimden gecirdiğim cümleleri siz hesap edin,bir yanımda diyoki bu kesin ufaklık biran önce aç kapıyı ve ağzının payını ver derkeneeeee ben kaydım ve karnım lavaboya çarptı(((
sonra sinir krizi geçirdim titremeye başaldım hatda ağlıycak çünkü kapıyı kırma sebebi mısır istemek içinmiş,eşim geldi bi postada ona sölendim rahatldım.......
günaydın kızlaaar. yarın gazete ve televizyon kanallarından takip edin beni. herifi öldürcemde bugün yarına çıkarım herhalde ekranlara.
canım bunları bna söleye kendi annem eşim farketmiş hatda özge diyo sen bişi anlatsan annen heen bende şöle yapardım bendede öle olmuştu diyo dedi bende deidm olsun kadoncağız kendi tecrübelerini anlatıyo diye insanın kendi annesi söleyince dokunmuyo be tatlım ama unutma kaynana pamuk ipliği olupta gökten düşmüş genede gelinin kafası yarılmış.....:=))))))))))))
Çok sağol canım sorma öyle heyecanlıyımki. İçimdede bir korku.
Bugün okulda bayanlar, benim hamile olduğumu hala kimse dışardan anlayamıyor. İşte bizim bebekler büyüktü kendini hemen belli etti filan dediler. Oğlumun kilosu hep iyiydi ama içimede bir korku düşmedi değil. Bir akşam olsa, bir güzel haberler alsam bebişimden. :Saruboceq:
anladımcanlarım bende bukadar erken baslarmı bu tıkanmalar dıyıp duruyodum düşünüyodum..
ama kıslar bende nadıren yürüyorum bu aksamdan ıtibaren eşimle söz verdık bırbırımıze mutlaka 1 saat yürüycez sitede..olmuyo böle hareket etmemız lazım.yoksa nası dogurucaz biz.
Çok sağol canım sorma öyle heyecanlıyımki. İçimdede bir korku.
Bugün okulda bayanlar, benim hamile olduğumu hala kimse dışardan anlayamıyor. İşte bizim bebekler büyüktü kendini hemen belli etti filan dediler. Oğlumun kilosu hep iyiydi ama içimede bir korku düşmedi değil. Bir akşam olsa, bir güzel haberler alsam bebişimden. :Saruboceq:
selam kızlar geçmişi okuyordumda güne biraz kötü başlanmış ama sonrasında kopmuşsunuz süpersiniz:))))
hg esros naber nasılsın bakalım. e bizi sorarsan sabahtan beri görmüşsün işte böyleyiz :)
duygu boşalması yaşıyoruz galiba sinir gülme krizi (bende bide ağlamaya çeviriyo kendisi ama olsun ) tedirginlik sorular vs vs
vallahı karnın büyüse kilo alsan ayrı seyler ayyy çok buyumus dıyolar büyüymemişse bebekmi küçükkalmıs dıyolar herkesın vücudu aynımı yaaa...hamıle hamıle dir işte ötesı varmı bunun...
inşallah erkflz hayırlı güzel haberlerle gelirsin yarın bize
selam kızlar geçmişi okuyordumda güne biraz kötü başlanmış ama sonrasında kopmuşsunuz süpersiniz:))))
hg esros naber nasılsın bakalım. e bizi sorarsan sabahtan beri görmüşsün işte böyleyiz :)
duygu boşalması yaşıyoruz galiba sinir gülme krizi (bende bide ağlamaya çeviriyo kendisi ama olsun ) tedirginlik sorular vs vs
hoşbulduk canım:)))vallahi sizi gördüm daha iyi oldum:))))
sorma yaa o ağlama bana da geliyo bazen gülmem gereken şeylere ağlayıveriyorum:))))inşallah normale döneriz doğurunca böyle kalırsak yandık:)))))kafamçokkarıştı
Sorma sorma, özellikle bebişimi görmeme az kaldığında söylenen herşey beni üzüyor.mafoldumben Çok hassaslaşıyorum. Yoksa kim ne derse desin gülüp geçiyorumda. Doktorumuz iyi desinde bu akşam herşey benim olacak.:dance:
slm kızlar hepinize bol vitaminli günler dilerim. vitamin demişken dereotunda sütten daha fazla kalsiyum varmış mümkün olduğunca tüketin özellikle tohumları çok yararlıymış. 10-15 üzerine sıcak su döküp çay gibi demleyerek içilmesi yazılıyor. benden tavsye etmesi öperim hepinizi.
Sorma sorma, özellikle bebişimi görmeme az kaldığında söylenen herşey beni üzüyor.mafoldumben Çok hassaslaşıyorum. Yoksa kim ne derse desin gülüp geçiyorumda. Doktorumuz iyi desinde bu akşam herşey benim olacak.:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?