2010 Nisan Anneleri

kızlar valla havalar kar kış bastırmadan değerlendirip yürüyün mutlaka ben hergün 10 dak bile olsa yürüyorum öğle araları ama yürürken de merdiven çıkarken de km ce yürümüş gibi soluk soluğayım hatta evde oturup kalkıyorum biraz wc ye gitsem biraz başka odalara gidip gelsem nefesim içimde kalıyo sanki yine soluklanıyorum

her doktor günü yasanan o heyecanlar zaten bitmek bılmıyor herdefasında aynı endıse heyecan ve gergınlık...ne guzel bugün oglunu göreceksın demekkı bırazdaha büyümüş halde..insallah guzel haberlerle dönersın guzelım

bazen kacırıyoruz guzelım işte öle ipin ucunu.kendı kendıme dur artık napıyosun demesem yemeye devam edıcem ama artık yeter dıyorum ..eğer yersem dedıgın gıbı cok rahatsız oluyorum

ben çok yemesem de artık yemekler beni sonrasında rahatsız ediyo ama ben çözümü buldum ne soda ne bişey sadece sakız atıyorum ağzıma midem hemen rahatlıyo ve tamamen iyi hissedene kadar siz de deneyin

hamile olduğumu öğrendiğimden beri yürüyorum. artık vücut alıştı nefes nefese kalmak yok hiç. zaten açmak lazım ciğerleri de nasıl ıkınacaksınız yoksa?

Çok sağol canım sorma öyle heyecanlıyımki. İçimdede bir korku.
Bugün okulda bayanlar, benim hamile olduğumu hala kimse dışardan anlayamıyor. İşte bizim bebekler büyüktü kendini hemen belli etti filan dediler. Oğlumun kilosu hep iyiydi ama içimede bir korku düşmedi değil. Bir akşam olsa, bir güzel haberler alsam bebişimden. :Saruboceq:

kızlar yeni bişey duydum
sigorta eskiden doğum ücretinin %70 ini ödüyormuş ama artık 2010 da sadece %30 unu ödeyecekmis. bilgisi olan varmı?

selam kızlar geçmişi okuyordumda güne biraz kötü başlanmış ama sonrasında kopmuşsunuz süpersiniz:))))

Zeyracım çok özletme kendini yaaa...alıştık sana göremeyince olmuyo:))))

canım çok geçmiş olsun..iyi olduğunuda okudum şimdi gözün aydın:)))

canım benim sanada geçmiş olsun...bilirim bir arada oturmak çok zordur annemlerdeyken öyleydik biz babaaannemler amcamlar herkez toplanıyordu...kapıyı bile kapatamıyorsun...Allah yardımcın olsun

günaydın kızlaaar. yarın gazete ve televizyon kanallarından takip edin beni. herifi öldürcemde bugün yarına çıkarım herhalde ekranlara.

yaa sen beni erken doğurtacaksın gülmekten..nedenini okudum ondan gülüyorum bukadar...canım benim boşver sorunlar böyle komik şeyler olsun:))))

Özge koptum ben bu lafa:)))))))

vallahı karnın büyüse kilo alsan ayrı seyler ayyy çok buyumus dıyolar büyüymemişse bebekmi küçükkalmıs dıyolar herkesın vücudu aynımı yaaa...hamıle hamıle dir işte ötesı varmı bunun...

canım bendede bu solunum problemi var..iki adım telefona bile koşsam soluk soluğa kalıyorum(((

bende çıkıp biraz yürüyeyim diyorum gündüzleri ama sağolsun bizim burdaki köpeklerden ne mümkün(((onlar sitenin içinde rahat rahat yayılıyorlar ben sitenin dışında dolaşıyorum(((

inşallah erkflz hayırlı güzel haberlerle gelirsin yarın bize

Sorma sorma, özellikle bebişimi görmeme az kaldığında söylenen herşey beni üzüyor.mafoldumben Çok hassaslaşıyorum. Yoksa kim ne derse desin gülüp geçiyorumda. Doktorumuz iyi desinde bu akşam herşey benim olacak.:dance:

Annee, teşekkürler canım ins oğluşumun iyi haberlerini alırım. :Saruboceq: Öyle özledimki onu artık. Bir ay geçti en son gördüğümden beri.

sorma canım yaa o stres bendede var c.tesi detaylı var bende stres başladı..pozitif düşünmeye çalışıyorum ama işte nekadar başarabilirsem(((

slm kızlar hepinize bol vitaminli günler dilerim. vitamin demişken dereotunda sütten daha fazla kalsiyum varmış mümkün olduğunca tüketin özellikle tohumları çok yararlıymış. 10-15 üzerine sıcak su döküp çay gibi demleyerek içilmesi yazılıyor. benden tavsye etmesi öperim hepinizi.

selam canım ..evet duymuştum dereotunu çay olarak içemiyorumda neredeyse tüm zeytinyağlılara ve salatalara bol bol koyuyorum mutlaka:)))

canım banada aynı şeyler söyleniyor takma kafanı.. ama oğluşum 22 haftalıkken 510 gr dı ınternetten baktım 22 haftada 450 gr felan olması gerekıyor bende de pek gobek yok.. hem kılodan çok onların sağlıgı ve kemık gelışımı önemlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…