2010 Nisan Anneleri

bende bu cmt gidicem dr a. bakalım ne dicek. ben artık test lafı duymak istemiyorum da yaptırmasam nasıl olur diye düşündüm.

neyse kızlar ben çıkıyorum bizim kayınvalide sıkılmış heralde gel beraber oturalım diyor bir gidelim bakalım derdi neymiş kib aeolun öptüm sizleri..byy

kıslar merdıven cıkarken tıkanıyomusunuzzz ben soluk soluga kalmaya basladım bacaklarım kasılıyo resmen bıkac merdıvenden sonra.

kıslar merdıven cıkarken tıkanıyomusunuzzz ben soluk soluga kalmaya basladım bacaklarım kasılıyo resmen bıkac merdıvenden sonra.
hemde nasıl 5. katta oturuyoz bizim asansör gidip gelip 3. katta takılıyo. akşamları 1-2 kere merdiven çıktım baktım ne nefes ne tansiyon kalmıyo artık eşimi arıyom iniyo 3. kattan asansörü düzeltip beni alıyokaydirigubbakcemile3 bende herseferinde diyom merdivende doğuracam bu asansör yüzündenkaydirigubbakcemile3

anladımcanlarım bende bukadar erken baslarmı bu tıkanmalar dıyıp duruyodum düşünüyodum..

ama kıslar bende nadıren yürüyorum bu aksamdan ıtibaren eşimle söz verdık bırbırımıze mutlaka 1 saat yürüycez sitede..olmuyo böle hareket etmemız lazım.yoksa nası dogurucaz biz.

off bu yürüyüş olayını bende aksatıyorum çevresel nedenlerden dolayı eşimde çok geç geliyor napcm bilmiyorum valla bi de utanmadan normal doğum istiyom nasıl olcaksa

yürüyüş demeyin kızlar kan ter içinde kalıyorum ve belli bir süre sonra bebek çok baskı yapıyor sanki bişi beni aşağı çekiyor ayaklarımı sürüyorum aslında hergün yavas tempo ile bir saat yürümek normal doğum için çok sağlıklı ben de yapmıyorum valla......

yapalım canlarım yapalım ağır ağır 1 saat olmasada en az yarımsaat yürüyelım alıstıra alıstıra baslarda zorlanırız mutlaka.ama doktorumda dedı gunde 1 saat mutlaka yürüyosun dıye.

kızlar ben hergun işe gelırken ve gıderken yaklaşık 20 dk yuruyorum.. onun dısındada yok.. ama kendımı pek yorgun hıssetmıyorum yürüyüşe çıksam yururum ama çok üşengecım yaa

Son düzenleme:
Merhaba nisan anneleri, a.s. Nasılsınız?

Kızlar biz dün akşam o kadar çok yemişizki gece boyunca resmen patlayacağım sandım ve çok zor uyudum. Kendime kızdım durdum. klava: Şimdide sabahtan beri hiçbirşey yiyemedim.
Akşamda doktora gideceğim oğlumu göreceğim heyecanda eklenince inanın boğazımdan hiçbirşey geçmiyor.

Yürüyüş demişsiniz, burada havalar çok soğuk, hiç yürüyüş yapamıyorum. Of of nasıl yapacağım normal doğumu yürümeden. :uhm:

bazen kacırıyoruz guzelım işte öle ipin ucunu.kendı kendıme dur artık napıyosun demesem yemeye devam edıcem ama artık yeter dıyorum ..eğer yersem dedıgın gıbı cok rahatsız oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…