maşallah ummuhancım.. kızlar bu şeker yüklemesi ne zmn yapılıyo gerekli bişimi?
hoşgeldin rüzgaryagmur
iyidir canım napalım valla kızımı merak ettim işte. babasına daha çok oynuyor.
günaydın hg rüzgaryağmur nasılsın canım,,
iyidir canım sen napıyosun? bebiş nasıl?
kız babaya düşkün olur derler ya ondandır
ahahahah
bu adamların hepsi bi tuhaf yaa :)))
benimki de koç burcu istemiyormuş ademircim
geçen gün beni karşısına aldı, "nisanın 20'sinden sonra doğurman mümkün mü" dedi..
babası boğa burcuymuş, boğa olsun istiyormuş.
he dedim tabi biz sipariş usulü çalışıyoruz zaten. sen saat de ver, yükseleni de belli olsun.
ayyy öldürcek bunlar bizi bi gün.
kız benimkinin atraksiyonlarının sonu yok ki. işe gidiyo geliyo bi şey yumurtluyo ortaya. ha bi de dün yaprak dökümünde hani fikret erken doğurdu ya plasentadan ayrılmıştı bebek, bizimkinin soruya bak: senin kordonun kaç cm., bebeğinki kaç cm? seninkide ayrılır mı? bu herhalde laptop falan gibi bi şey sanıyo beni, şarj kablosu ayrı, modem kablosu ayrı, kamera kablosu ayrı...
hıh bıtane dahaaa ....
benımkıde dıyokı keşke bırazdaha gec yapsaydık bunu bi onbes gun kadar eee dedım neden ozaman onun dogumtarıhıne gelırmıs aynı tarıhte dogmus olurlarmıs 1 mayıs pehhhh dedımmm..delikafadulden
hemde nasıl 5. katta oturuyoz bizim asansör gidip gelip 3. katta takılıyo. akşamları 1-2 kere merdiven çıktım baktım ne nefes ne tansiyon kalmıyo artık eşimi arıyom iniyo 3. kattan asansörü düzeltip beni alıyokaydirigubbakcemile3 bende herseferinde diyom merdivende doğuracam bu asansör yüzündenkaydirigubbakcemile3kıslar merdıven cıkarken tıkanıyomusunuzzz ben soluk soluga kalmaya basladım bacaklarım kasılıyo resmen bıkac merdıvenden sonra.
Merhaba nisan anneleri, a.s. Nasılsınız?
Kızlar biz dün akşam o kadar çok yemişizki gece boyunca resmen patlayacağım sandım ve çok zor uyudum. Kendime kızdım durdum.klava: Şimdide sabahtan beri hiçbirşey yiyemedim.
Akşamda doktora gideceğim oğlumu göreceğim heyecanda eklenince inanın boğazımdan hiçbirşey geçmiyor.
Yürüyüş demişsiniz, burada havalar çok soğuk, hiç yürüyüş yapamıyorum. Of of nasıl yapacağım normal doğumu yürümeden. :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?