2010 Nisan Anneleri

Çok sağolun kızlar, çok heyecanlıyım böyle güzel şeyler duymak çok iyi geliyor. Hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz.

Dereotunu benim kocacım hiç sevmiyor. Öyle olunca hiç kullanmıyoruz. Ama bu cumartesi hemen pazardan alıyım bari.

selam canım ..evet duymuştum dereotunu çay olarak içemiyorumda neredeyse tüm zeytinyağlılara ve salatalara bol bol koyuyorum mutlaka:)))

evet koyulabilcek tüm yemeklere koyulmalıymış. helede ben gibi süt ve yoğurt özürlü insanlar için alternatif..

hg canım sağol yararlı bilgilerin için ama bitkiler her zaman faydalı olmuyo bize kesin yan etkisi yoktur demi?[/QUOTE]

hb şeker. bildiğim üzere 4. ayımızdan sonra maydonoz dereotu nane gibi hep yediğimiz otların sakıncası yok. ama 4ayımızdan önce mesela maydanoz sakıncalıydı

kızlar şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ne durumda yapılıyor. bana ne hemşirem söledi ne de doktorum. bilgisi olan yazabilirmi

Merhaba kızlar, 2 gün önce detaylı ultrasonumu çektirdim. Bir sorun çıkmadı çok şükür.Oldukça büyümüş. Her görüşümde kendime benzetiyorum yüzünü. Ultrason sonrasında 3'lü test dedikleri şeyi yaptırdınız mı kızlar. Hani kandan bakılan. Doktorum o testi yaptır demedi ben de sormayı unuttum. Arada bir türk kahvesi içen varmı aranızda. Sakıncası varmıymış, Bazen canım çekiyor yapıp içiyorum.

kızlar şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ne durumda yapılıyor. bana ne hemşirem söledi ne de doktorum. bilgisi olan yazabilirmi

canım seninle günlerimiz yakın benim c.tesi detaylı var 19 aralıkta doktorumla randevum ondan sonra yapıcaz şeker yüklemesini dedi..yani yaklaşık 23. haftaya denk geliyor sanırım..

gözün aydın arkadaşım maşallah. benim 16+3 te yapıldı 3lü testim ayrıntılıya anca salı giricem inşallah 21+3 te yani. ama 2li test yapmamıştı bana ult iyi diye belki sana onu yaptıysa gerek görmemiştir.
kahveyi de haftada 1 falan eğer başka kafeinli şeyler içmiyosan içebilirsin bence çünkü çok çay n.kafe falan içmeyince bi zararı olmaz

merhaba canım sen kaçıncı haftadasın?yanlış hatırlamıyorsam 17. haftada yapılıyordu 3.lü test..ama bazı doktorlar 2.li testi yaptırıp 3.lüyü istemiyor...

ya ben de merak ediyorum ona göre aç gideyim kaçıncı haftada oluyo

canım benim bu ayın 24 de şeker yüklemem yani ortalama 25. haftada olucam
yani 5 ayımız bitmiş olucak 6. ayımıza girmiş olucaz artık hesaplayın.CADIARZU

ademir beni öldürdün gülmekden yıkıldım resmen iş yerinde sizçok yaşayın emi..delikafadulden

Hadi bakalım cnm, inşallah sen de iyi haberlerle gelirsin. Evet, 2'li testi yaptırmıştım ve sorun çıkmamıştı. Dediğin gibi ondan gerek görmemeiş olabilir. Bu arada çayla hiç aram yok. Sıvı olarak tükettiğim şeyler sadece süt ve ayran. Hamile kalmadan öncede böyleydi. Ama kahveyi nedense arıyorum. Haftada 2-3 fincan içiyorum.

Kızlar şeker yüklemesi 24- 28. haftalar arası yapılıyor. Aç karna değil bildiğim kadarıyla, geçen doktora gittiğimde 26 aylık hamile bir bayan şeker yüklemesi için gelmişti tok karna geldiğini söylemişti.

50 gram şeker yüklemesi yapılıyormuş. ıçiyormuşsun sonra 1 saat bekliyorsun ve kan veriyorsun. Şeker yüklemesi benim gördüğüm ve bildiğim böyle.

Şeker sonuçları kötü çıkarsa 100 gram glikozlu olan testi yapıyorlarmış. Ondada 4 kez 1'er saat arayla kan veriyorsun.

Şeker çıkarsa doktorunuz rejim veriyor.

merhaba canım sen kaçıncı haftadasın?yanlış hatırlamıyorsam 17. haftada yapılıyordu 3.lü test..ama bazı doktorlar 2.li testi yaptırıp 3.lüyü istemiyor...

Esroscum ben şu anda 21+2 deyim. 2'li testimi 11. haftada, 3'lüyü ise tam 21. haftada yaptırdım. Doktorum istedi ikisini de.

Smuffçum, benim doktorum kahveye çok nadir olabilir demişti. Kalsiyum emilimini azaltıyormuş.
Süt, peynirle filan aran iyise sanırım içmen çok büyük sorun yaratmaz.

canım be aç gidicem sabah erkenden aç olmak şartmış öle dediler mafoldumben
nasıl içicem bilmiyorum:sinifsinif:

Smuffçum, benim doktorum kahveye çok nadir olabilir demişti. Kalsiyum emilimini azaltıyormuş.

Canım sütle ayran ve peynirle aram çok iyi. Günde 2 şişe süt 1 şişe de ayran içiyorum. peynir'i git gel yiyorum. Bu arada arkadaşlar günlük şişe sütü tercih etmenizde fayda var. Diğer paket sütlerin biliyorsunuz daha uzun ömürlü olsun diye içine katkı maddeleri koyuluyor.

ya ben de merak ediyorum ona göre aç gideyim kaçıncı haftada oluyo

24-28. haftalar arası yapılıyo. benim dr. aç gel dedi. sabah sabah dayayacak aç karna şekerli suyu. ıyyyyy. neyse ben ocakta gitcem zaten.

valla kolamı da içiyorum, nescafemide içiyorum, abur cuburumuda yiyorum. ama sütm, yoğurdum, myvem sebzemde yaniyoo. yani bi nevi dengeli besleniyorum. iiler ve kötüler dengede..

canım be aç gidicem sabah erkenden aç olmak şartmış öle dediler mafoldumben
nasıl içicem bilmiyorum:sinifsinif:

Naz_24 aç gitmek zor olacaktır. 50 gram glikozu içip 1 saat bekliyorusun. Benim bildiğim o bir saatte hiçbirşey yiyip, içmemen gerekiyor. cokacimcoook
Benim gördüğüm bayan saat 11 gibi içmişti glikozu, demekki sabah erken değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…