inşallah erkflz hayırlı güzel haberlerle gelirsin yarın bize
hoşbulduk canım:)))vallahi sizi gördüm daha iyi oldum:))))
sorma yaa o ağlama bana da geliyo bazen gülmem gereken şeylere ağlayıveriyorum:))))inşallah normale döneriz doğurunca böyle kalırsak yandık:)))))kafamçokkarıştı
ya benim daha önce bişeyim yoktu bunu da geçen gün farkettim çok komik geldi anlatılan bişey kahkahalar attım sonra başladım ağlamaya etrafımdaki herkes şokta tabi kimse ne yapacağını da bilemedi. bugün de sağolsun ademir beni mahvetti. ama sanıyorum hormonlardan lohusalıkta da belki olur sonrasında olmaz diye düşünüyorum. neyse allah üzülecek dert vermesin de dertten üzüntüden ağlamayalım tek böyle olsun :Saruboceq:
Annee, teşekkürler canım ins oğluşumun iyi haberlerini alırım. :Saruboceq: Öyle özledimki onu artık. Bir ay geçti en son gördüğümden beri.
benim de tatlım ya seni çok iyi anlıyorum o yüzden ben de salı gününü iple çekiyorum allah izin verirse
slm kızlar hepinize bol vitaminli günler dilerim. vitamin demişken dereotunda sütten daha fazla kalsiyum varmış mümkün olduğunca tüketin özellikle tohumları çok yararlıymış. 10-15 üzerine sıcak su döküp çay gibi demleyerek içilmesi yazılıyor. benden tavsye etmesi öperim hepinizi.
hg canım sağol yararlı bilgilerin için ama bitkiler her zaman faydalı olmuyo bize kesin yan etkisi yoktur demi?
selam canım ..evet duymuştum dereotunu çay olarak içemiyorumda neredeyse tüm zeytinyağlılara ve salatalara bol bol koyuyorum mutlaka:)))
kızlar şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ne durumda yapılıyor. bana ne hemşirem söledi ne de doktorum. bilgisi olan yazabilirmi
kızlar şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ne durumda yapılıyor. bana ne hemşirem söledi ne de doktorum. bilgisi olan yazabilirmi
Merhaba kızlar, 2 gün önce detaylı ultrasonumu çektirdim. Bir sorun çıkmadı çok şükür.Oldukça büyümüş. Her görüşümde kendime benzetiyorum yüzünü. Ultrason sonrasında 3'lü test dedikleri şeyi yaptırdınız mı kızlar. Hani kandan bakılan. Doktorum o testi yaptır demedi ben de sormayı unuttum. Arada bir türk kahvesi içen varmı aranızda. Sakıncası varmıymış, Bazen canım çekiyor yapıp içiyorum.
ya ben de merak ediyorum ona göre aç gideyim kaçıncı haftada oluyo
Merhaba kızlar, 2 gün önce detaylı ultrasonumu çektirdim. Bir sorun çıkmadı çok şükür.Oldukça büyümüş. Her görüşümde kendime benzetiyorum yüzünü. Ultrason sonrasında 3'lü test dedikleri şeyi yaptırdınız mı kızlar. Hani kandan bakılan. Doktorum o testi yaptır demedi ben de sormayı unuttum. Arada bir türk kahvesi içen varmı aranızda. Sakıncası varmıymış, Bazen canım çekiyor yapıp içiyorum.
Canım şeker yüklemesi 24. haftada yapılıyor.
gözün aydın arkadaşım maşallah. benim 16+3 te yapıldı 3lü testim ayrıntılıya anca salı giricem inşallah 21+3 te yani. ama 2li test yapmamıştı bana ult iyi diye belki sana onu yaptıysa gerek görmemiştir.
kahveyi de haftada 1 falan eğer başka kafeinli şeyler içmiyosan içebilirsin bence çünkü çok çay n.kafe falan içmeyince bi zararı olmaz
merhaba canım sen kaçıncı haftadasın?yanlış hatırlamıyorsam 17. haftada yapılıyordu 3.lü test..ama bazı doktorlar 2.li testi yaptırıp 3.lüyü istemiyor...
Kızlar şeker yüklemesi 24- 28. haftalar arası yapılıyor. Aç karna değil bildiğim kadarıyla, geçen doktora gittiğimde 26 aylık hamile bir bayan şeker yüklemesi için gelmişti tok karna geldiğini söylemişti.
50 gram şeker yüklemesi yapılıyormuş. İçiyormuşsun sonra 1 saat bekliyorsun ve kan veriyorsun. Şeker yüklemesi benim gördüğüm ve bildiğim böyle.
Şeker sonuçları kötü çıkarsa 100 gram glikozlu olan testi yapıyorlarmış. Ondada 4 kez 1'er saat arayla kan veriyorsun.
Şeker çıkarsa doktorunuz rejim veriyor.
Smuffçum, benim doktorum kahveye çok nadir olabilir demişti. Kalsiyum emilimini azaltıyormuş.
Süt, peynirle filan aran iyise sanırım içmen çok büyük sorun yaratmaz.
Smuffçum, benim doktorum kahveye çok nadir olabilir demişti. Kalsiyum emilimini azaltıyormuş.
Süt, peynirle filan aran iyise sanırım içmen çok büyük sorun yaratmaz.
canım be aç gidicem sabah erkenden aç olmak şartmış öle dediler mafoldumben
nasıl içicem bilmiyorum:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?