2010 Nisan Anneleri

Merhaba arkadaşlar.NasIlsınız?

Refiyeciğim geçmiş olsun cnmm.a.s.

Ayrıca diğer kaza geçiren arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.opuyorumnanaktan

Erkflz güzel haberlerle gel canım.kaydirigubbakcemile5

Özgeciğim-hacerciğim bebişlerin iyi olmasına çok sevindim.Hacer canım dünür olacaktık ama olmadı hayırlısı.Dediğin gibi kanka olsunlar.a.s

Son düzenleme:

hadi ruzenin ilk dogumun senin yürürsen faydasini görüceksin tabiki öbür anislerde öyle....:icecream:

valla canım zaten muhakak yürümeye çalışıyrum gün içinde....
çalışıyorum hemde bunun da faydası olacaktır eminim....
haydi kızlar toplanıp hepbirlikte yürüyelim:))))

ahh canim ya bende bunu duymak icin yazdim sanna ne iyi olurdu demii(esim saolsun bana arkadas oluyo....opuyorumnanaktan

ewt ozaman izlediklerimiz aynı kızlar bende çok güldüm özellilkle bebek babanın göbeğinde yatıyodu bayıldık eşimle çok çok şirinlerdi ya hemen ben hayallere daldım tabi.....

ewt ozaman izlediklerimiz aynı kızlar bende çok güldüm özellilkle bebek babanın göbeğinde yatıyodu bayıldık eşimle çok çok şirinlerdi ya hemen ben hayallere daldım tabi.....

ruzenin ne güzel sen oglusun icin daliyosun hayallere bide ben ögrensem cinsiyetini bebegimin haftaya randevumda görteriri garik kendini kuzum insalahh:hulya:

ruzenin ne güzel sen oglusun icin daliyosun hayallere bide ben ögrensem cinsiyetini bebegimin haftaya randevumda görteriri garik kendini kuzum insalahh:hulya:

anaaa sen daha öğrenmedinmi cinsiyetini.....
kesin gösterir artık cinsiyetini.....
merak fazladır valla.....
kaçhaftalıkki daha belli olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…