2010 Nisan Anneleri

refiyecim çok dolaşma lütfen yat dinlen ev işi kaçmıyoopuyorumnanaktan
hoşgeldin anneee sana da günaydın

kızlarr bana şimdilik müsadee... uzun süre kaldım ayakta.. gerçi oturuyorum ama :)) yatağıma döneyim yinee... öpüyorum hepinizii çooook çoookkk... en kısa sürede görüşmek dileğiyle.. hepinize iyi günler ve hayırlı cumalarr...

yokk be tuğbacımm. ne ev işiii.. dolanmak sadece kızıma kahvaltı hazırlamakk... yoksa gün içi bulaşıklarımı bile akşam kocişim yıkıyo sağolsunn..(zaten sadece bardak oluyo bişey yemediğinden.. ıhlamur bardağı,salep bardağı,süt bardağı fln :)) yada eltim uğruyo 2-3 kere.... annem, dün yemek yapmıştıı.. bugüne de yeterr... bugün full yataktayım yanii.... :)) sağol yine dee.. öpüyorum canımcımm..

hadi canım dikkat et kendine senin için durmaz zaten şimdi gün içinde illa iş yaparsın bari şimdilik yat dinlen de sonra hepten harap olma ben bilirim böyle senin gibi atik ev hanımlarını :) yapmıyorum derler evi kaldırılar sonra. çok öpüldün canım

günaydın kızlar

günaydın özgecim

günaydın kızlar...hayırlı cumalar herkese ....umarım herkes iyidir.benim gibi hasta olanlara geçmiş olsun....dr a gidenler ve ya gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelin inşallahhhh,,,,YSMSH canım ne diyeceğimi bilemiyorum ama zeynepciğimin dediği gibi erken müdahalede iyi sonuçlar alınabiliyormuş....hayırlısı Allahtan canım....
kızlar dünürüm aradı dün sağolsun benden haberler verdi size....beni soran sormayan herkesten Allah razı olsun....salıdan beri hastayım maalesef.faranjit olmuşum o kadar zor atlatıyorum ki...dr uma gittim serum verdiler,serum baya iyi gelmişti ama eve gelince tıkandım yine.nefes almakta çok zorluk çekiyorum.dr um antibiyotik verdi kullan dedi,biraz iyileşsem bırakıcam kullanmayı,bebeğime bişey olur diye korkuyorum.canım oğlum göktuğ umda annesine moral veriyor,sürekli tekme atıyo canım ya.anne ben iyiyim üzülme diyo.........
umarım sizde de herşey yolundadır.....

tamam o zaman bebegcim sana iyi dinlenmelerropuyorumnanaktan eşine de maşallah. benim ki olsa ne bana yaptırır ne de kendi yapar bırak kalsın derkaydirigubbakcemile3
ruzenin hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

budebe cim çok çok geçmiş olsun nisan annelerine yine nazarlar değdi en kısa zamanda toparlanmanı dilerim canımopuyorumnanaktan

bu arada ilkenur un dediği gibi herkes bana gripten çok korkuyodun kimseyle tokalaşmıyodun,öpüşmüyodun diyo nasıl hasta oldun diyolar.hemşireler falan dr um iyice ti ye aldılar beni.dr um diyo şimdi tokalaşcakmısın benle diyo bende dedim ilk size geçireceğim hastalığımı diye....alay konusunu oldum hastanede : )

budebe cim çok çok geçmiş olsun nisan annelerine yine nazarlar değdi en kısa zamanda toparlanmanı dilerim canımopuyorumnanaktan

canım sağolasın valla nazar değdi bize.inşallah en kısa zamanda toparlanırız o kadar özledimki buraları.....ben kahvaltı yapıp geliyorum şimdi....

günaydın kızlar, ayy gece uyayamadım karnım ağrıdı korktum benimkide kıpraşmıyodu çok evhamlı anne olucam ben ya. ödüm patlıyo valla. döndüm durdum kıpraşmadı şimdi ara ara tepişiyo çok rahat bi kız olcak bu benim başıma. ee sizlerde ne var ne yok? yarın dr günümüz. opuyorumnanaktan

kızlar yazamadım bi türlü ysmh arkadasımıza allah sabır versin çok zor bir durum ama dualrım onunla inşlh sorunsuz iyilesecek ......
refişimde daha iyiymiş sevndim ...
bende hafif bi nezlle gibiyim ama inşlh grip olmamm......

nolduki ysmh a? ben geçmişi okumuyorum noldu banada söyleyin.

nolduki ysmh a? ben geçmişi okumuyorum noldu banada söyleyin.

canım ne yazık ki bebeklerinde yarık damak ve dudak çıktı. ayrıntılı ultrasonda öğrendiler..
onun için üzüldük hepimiz

fundacım hoşgeldin bu arada.. çok çok geçmiş olsun, ne kadar dikkat etsek de böyle bir yerden patlak veriyor işte.

ben de bugün dışarıya oda için boya beğenmeye çıkacaktım dışarı ama dışarısı yağmur çamur felaket.. ben de korktum hastalanırım diye oturdum kaldım evde.
ay gerçi bundan sonrası hep soğuklar. nasıl bitircez hazırlıkları hastalanmadan..

Allah korusun hepimizi

ay canım ya geçmiş olsun diyelim detaylı ultrasonda çıkmaz inşallah allah sağlk versin bebeklerimize ve bize. en baş duam bu.

canım zeynepciğim çok sağol tatlım.aman çıkma bak ben evden çıkmadım sırf gripli bir kiş yanıma geldi hasta oldum.sonra hava açınca çıkarsın tatlım.kızın odası için boya alıcaksın sanırım.ne renk düşünüyosun?ay hastalık çok zor ya nefes alamıyorum bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…