kızlarr bana şimdilik müsadee... uzun süre kaldım ayakta.. gerçi oturuyorum ama :)) yatağıma döneyim yinee... öpüyorum hepinizii çooook çoookkk... en kısa sürede görüşmek dileğiyle.. hepinize iyi günler ve hayırlı cumalarr...
günaydın kızlar
budebe cim çok çok geçmiş olsun nisan annelerine yine nazarlar değdi en kısa zamanda toparlanmanı dilerim canımopuyorumnanaktan
kızlar yazamadım bi türlü ysmh arkadasımıza allah sabır versin çok zor bir durum ama dualrım onunla inşlh sorunsuz iyilesecek ......
refişimde daha iyiymiş sevndim ...
bende hafif bi nezlle gibiyim ama inşlh grip olmamm......
nolduki ysmh a? ben geçmişi okumuyorum noldu banada söyleyin.
canım ne yazık ki bebeklerinde yarık damak ve dudak çıktı. ayrıntılı ultrasonda öğrendiler..
onun için üzüldük hepimiz
fundacım hoşgeldin bu arada.. çok çok geçmiş olsun, ne kadar dikkat etsek de böyle bir yerden patlak veriyor işte.
ben de bugün dışarıya oda için boya beğenmeye çıkacaktım dışarı ama dışarısı yağmur çamur felaket.. ben de korktum hastalanırım diye oturdum kaldım evde.
ay gerçi bundan sonrası hep soğuklar. nasıl bitircez hazırlıkları hastalanmadan..
Allah korusun hepimizi
canım ne yazık ki bebeklerinde yarık damak ve dudak çıktı. ayrıntılı ultrasonda öğrendiler..
onun için üzüldük hepimiz
fundacım hoşgeldin bu arada.. çok çok geçmiş olsun, ne kadar dikkat etsek de böyle bir yerden patlak veriyor işte.
ben de bugün dışarıya oda için boya beğenmeye çıkacaktım dışarı ama dışarısı yağmur çamur felaket.. ben de korktum hastalanırım diye oturdum kaldım evde.
ay gerçi bundan sonrası hep soğuklar. nasıl bitircez hazırlıkları hastalanmadan..
Allah korusun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?