insallah canim ya haftaya randevümda doktoru biraz SIKISTIRCAM yeter artik demi yaa:CüvCüv:ben cikiyom aciktik öptm hepiniziii
merhaba kızlar
bugün ki dr da farklı birşey söylemedi.dudak ve damak yarığı( yapacak hiçbirşey yok.Allah yardımcım olsun
günaydın kızlarr... hepinize sağlklı güzell birgün diliyorumm... ilaç saatimdi kalkmışken size de bi slm veriyim dedim ama daha kimseler yok :) buraya da allahtan yazılıyo yani yoksa konuşmakta halaa çok sıkıntım varr.. hadi yemek yemeyi geçtim de su bile içemiyorum.. dün dr. a gittik.. sabahtan annem gelmişti kızımı okula götürdü. sonra da beni doktora :)) yolda açlıktan birkaç kez bayılma tehlikesi atlatsamda sağ salim gidip gelebildik.. dr. mecburen antibiyotik tedavisine başlamak zorundayız dedii.. ama tabi boğazlar pert durumdaa... bunun asıl ilacı penisilin ama biz bebeğe sıfır zarar verecek ilaçlar seçicez dedii.. bir antibiyotik.. parol.. bi de gargara verdii.. amaann ne gargara yaa.. akşam antibiyotikten sonra biraz iyiceydim 1 tabak çorba 1 tabak da yemek yedim.. hatta salata bile yemiştim az bişeyy.. ama sonrasında gargarayla hepsi gitti tabii.. ama anneme göre az da olsa bebeğe gidicek bişeyler kalmıştırmış :)) neyse benden son durumlar bunlarr.. lavabo dışında yataktan çıkmam yasakk.. bol istirahat ... sizinle paylaşmak istedim sadecee... biraz geçmişe bakınıyım yatıcam yinee.. bu sayfaya dönmezsem görüşürüz şimdidenn.. öptüm hepinizii ama uzaktan :)))
hıı oğlum da 2 gündür bir kıpır kıpır anlatamam.. 400 gr.lık haliyle annesine destek oluyo yavrum.. gerçi babasına göre açlıktan uyuyamıyomuş da ondan kıpırdıyomuş ama neyse :)) onun hareketleri bana moral oluyoo... yavrum benim.. rabbim hepimize sağlıkla kucağımızda görmeyi nasip etsiinn..
hıı bide dün ananemiz 3 tane daha süveter getirdi.. örmüş sağolsunn.. ikisine bayıldım.. biri önünde tren işlemeli.. biri de balinalı (ben daha hamiş kalmadan beğenmiştim netten.. bulup örmüş sağolsun:)) bide mont almış :)) lacivert-beyaz. annemlere gittiğimde inş. fırsatım imkanım olur da eklerim hepiciğini :))
Günaydın bayanlar,benim de güzel haberlerim var,dayanamadım dün gittim dr uma.bebiş iyiydi,460 gr olmuş.annesi 8 kg almış:)elleri yüzüne kapamıştı bi yüzünü göstermedi bize.ayrıntılı usg temiz cıktık,3 hafta sonra tekrar cagırdı dr um.
bugün cuma ,inş iş yeri sakin olur da dinlenirim..hepinizi öptüm...opuyorumnanaktan
Ben geldimmm...
herkese günaydın
refiyecim günaydın çok geçmiş olsun tatlım. oğluşun sana kuvvet versin bir an önce iyileşip topiğe geri dönmeni dilerim tatlım a.s.
rönesans canım gözün aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
günaydın kızlar..
refiyecim daha iyi olmana çok sevindim..
ama ysmnshn'nin haberine o kadar üzüldüm ki bütün modum değişti.
güzelim, ne denir bilmiyorum.. her şey Allahtan.
ölümcül bir hastalık olmadığını, otizm gibi tüm hayatınızı a'dan z'ye etkileyecek bir şey olmadığını düşün nolur... çok zor moral vermek, üzülme demek. üzülünmez mi. ama erkenden yapılan ameliyatlarla harika sonuçlar alınıyor, pek çok örneği var bunun..siz de böyle bir yola girdiniz şimdi. derdini veren Allah dermanını da verir...bundan beter gün göstermesin size inşallah......
günaydın herkese hayırlı cumalar diliyo bebgcim çok geçmiş olsun canım rönesans gözünaydın ne güzel herşey yolundaymış ysmnshn canım çok üzüldüm ama yinede moralini yüksek tut canım zeynepinde deidği gibi allah beterinden saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?