2010 Nisan Anneleri

selam kizlar gecmese baktigima göre hersey yolunda
buda beni cok sevindirdi
bizde cok sükür iyiyiz
artik bebisimizi daha net hissediyoruz ve bu mütis güzel bir duygu
annemlerdeyim daha insalah dönünce daha syk görüsme imkanimiz olacak
öpüyorum hepinizi canlar

kızlarrr iyiakşamlar burası bu akşam ne kadar sessiz. şubat anneleri topiğinden bakın ne çaldım liste gayet net gereksiz detaylarla şişirilmemiş benim aklıma yattıopuyorumnanaktan

Anne ıçin Gerekenler
Hamilelik Takip Dosyası ve Doktor-Hastane telefonları
2 Adet Önden açılır Gecelik (Biri kırmızı biri pembeydi. Kırmızı kısa kolluydu.Odaya çıkar çıkmaz giydim. Kanama durumuna karşı belli olmasın diye ama çok fazla kanamam olmadı. Diğeri pembe ve kolsuzdu. Ama açık renk pek kullanışlı olmuyormuş)
1 Takım Pijama (Hastaneden çıkarken giymiştim. Pembe renkte, Cicikom’dan almıştım. Üst yukardan aşağıya kadar düğmeliydi. Altın beli hamile pantalonları gibi ayarlanabiliyordu.)
1 Adet Sabahlık 1 (Ben almadım. Gerektiğinde pembe pijamanın üstünü pembe geceliğin üstüne giyiyordum.)
1 Adet Emzirme Atleti (Albimini marka aldım. Hastanede kullanmadım, ama sonrasında çok işime yaradı. Hala kullanıyorum. Eğer yaz sonu yada kış gibi doğum yapacaksanız en az 3 tane almanızı tavsiye ederim. Beli çok güzel koruyor. Hem sizde hem bebeğinizde üşütme kaynaklı gaz olmaz.)
1 Adet Emzirme sütyeni (Albimini marka aldım. Ama hiç kullanamadım. Onu giyince belim üşüdü hep. 2 Adet Çorap (Benim doğumum 18 Eylül’de oldu hava sıcaktı giymedim)
5 Adet Koyu renk büyük Külot (Jokerden lohusa kulotlarından aldım. Kullanıp atılıyordu. Çok pratik.)
1 Paket Ped (Yoğun gece uzun olandan aldım ama hastanede onların verdiklerini kullanmıştım) 1 Paket Gögüs Pedi (Chicco marka olanı tavsiye ederim. Diğer markaları da denedim ama en sızdırmayanı ve en yumuşağı O. Doğumdan hemen sonra şakır şakır süt gelmediği için hastanede kullanmadım ama sonrasında olmazsa olmaz.)
Terlik 1 (Süslü birşeye gerek yok hemşire terlikleri uygun.)
1 Adet Kırmızı Kurdela
1 Adet Ayna
Makyaj Malzemesi (En azından Göz kalemi, Ruj, Allık, Rimel)
Saç fırçası/toka
Fotoğraf Makinası
Kamera/Cd
Şarj Aletleri
Kapı Süsü
ıkram şekeri
Balon
Şeker sepeti 1
Kirli Torbası 1

Bebek ıçin Gerekenler
1 Paket 2-5 kg Bez
(1 gece kalıcaktık ama kıyafetlerini yere düşürme, kusma kaka ihtimalini düşünerek her şeyinden 3’er tane aldım) Zıbın
ıple bağlanan üstlerden
Ayaklı alt
Şapka
Eldiven
Çorap
Patik 3 Çarşaf
1 Adet ınce Battaniye (Büyük hastane çıkış setlerinde olan 2 katlı penye battaniyeler uygun)
1 Adet Kalın Battaniye (Kullanmadım)
Araba koltuğu (Arabanız varsa olmazsa olmaz)

merhaba kızlar
bugün ki dr da farklı birşey söylemedi.dudak ve damak yarığı ( yapacak hiçbirşey yok.Allah yardımcım olsun

iyi geceler kızlarr
bugün uğrayamadık oğlumla . baya işlerimiz vardı evde ne zamandır gardrobumla ilgilenmiyordum doğru dürüst katla yerleştir derken öğlen oldu sonrasında da çarşıya çıktım . şimdide hazır oturuyorken bi bakayım size dedim
tarhancım çok güzel bilgiler toplamışsın canım ellerine sağlık
ysmnshn canım ne denir bilmiyorum rabbim yardımcın olsun

günaydın kızlarr... hepinize sağlklı güzell birgün diliyorumm... ilaç saatimdi kalkmışken size de bi slm veriyim dedim ama daha kimseler yok :) buraya da allahtan yazılıyo yani yoksa konuşmakta halaa çok sıkıntım varr.. hadi yemek yemeyi geçtim de su bile içemiyorum.. dün dr. a gittik.. sabahtan annem gelmişti kızımı okula götürdü. sonra da beni doktora :)) yolda açlıktan birkaç kez bayılma tehlikesi atlatsamda sağ salim gidip gelebildik.. dr. mecburen antibiyotik tedavisine başlamak zorundayız dedii.. ama tabi boğazlar pert durumdaa... bunun asıl ilacı penisilin ama biz bebeğe sıfır zarar verecek ilaçlar seçicez dedii.. bir antibiyotik.. parol.. bi de gargara verdii.. amaann ne gargara yaa.. akşam antibiyotikten sonra biraz iyiceydim 1 tabak çorba 1 tabak da yemek yedim.. hatta salata bile yemiştim az bişeyy.. ama sonrasında gargarayla hepsi gitti tabii.. ama anneme göre az da olsa bebeğe gidicek bişeyler kalmıştırmış :)) neyse benden son durumlar bunlarr.. lavabo dışında yataktan çıkmam yasakk.. bol istirahat ... sizinle paylaşmak istedim sadecee... biraz geçmişe bakınıyım yatıcam yinee.. bu sayfaya dönmezsem görüşürüz şimdidenn.. öptüm hepinizii ama uzaktan :)))

hıı oğlum da 2 gündür bir kıpır kıpır anlatamam.. 400 gr.lık haliyle annesine destek oluyo yavrum.. gerçi babasına göre açlıktan uyuyamıyomuş da ondan kıpırdıyomuş ama neyse :)) onun hareketleri bana moral oluyoo... yavrum benim.. rabbim hepimize sağlıkla kucağımızda görmeyi nasip etsiinn..

hıı bide dün ananemiz 3 tane daha süveter getirdi.. örmüş sağolsunn.. ikisine bayıldım.. biri önünde tren işlemeli.. biri de balinalı (ben daha hamiş kalmadan beğenmiştim netten.. bulup örmüş sağolsun:)) bide mont almış :)) lacivert-beyaz. annemlere gittiğimde inş. fırsatım imkanım olur da eklerim hepiciğini :))

Günaydın bayanlar,benim de güzel haberlerim var,dayanamadım dün gittim dr uma.bebiş iyiydi,460 gr olmuş.annesi 8 kg almış:)elleri yüzüne kapamıştı bi yüzünü göstermedi bize.ayrıntılı usg temiz cıktık,3 hafta sonra tekrar cagırdı dr um.

bugün cuma ,inş iş yeri sakin olur da dinlenirim..hepinizi öptüm...opuyorumnanaktan

herkese günaydın

refiyecim günaydın çok geçmiş olsun tatlım. oğluşun sana kuvvet versin bir an önce iyileşip topiğe geri dönmeni dilerim tatlım a.s.
rönesans canım gözün aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.

günaydın kızlar..

refiyecim daha iyi olmana çok sevindim..

ama ysmnshn'nin haberine o kadar üzüldüm ki bütün modum değişti.
güzelim, ne denir bilmiyorum.. her şey Allahtan.
ölümcül bir hastalık olmadığını, otizm gibi tüm hayatınızı a'dan z'ye etkileyecek bir şey olmadığını düşün nolur... çok zor moral vermek, üzülme demek. üzülünmez mi. ama erkenden yapılan ameliyatlarla harika sonuçlar alınıyor, pek çok örneği var bunun..siz de böyle bir yola girdiniz şimdi. derdini veren Allah dermanını da verir...bundan beter gün göstermesin size inşallah......

10 gündür neler yaptınız kızlar.Okuyamadım bayağı bir sayfa birikmiş..Ben evde bol bol yattım.Nasıl alıştım yatmaya anlatamam iş çok ağır geldi bu sabah.
Mehmet Efe bey artık sürekli hareket hlinde gece bile uyutmuyor sizde de öylemi kızlarr..

günaydın herkese hayırlı cumalar diliyo bebgcim çok geçmiş olsun canım rönesans gözünaydın ne güzel herşey yolundaymış ysmnshn canım çok üzüldüm ama yinede moralini yüksek tut canım zeynepinde deidği gibi allah beterinden saklasın

ayy kızlarr valla varya iyileşmeyi şimdi daha da hızlandırmak istiyorum.. elimden gelse keşke.. dün neler kaynatmışsınız öylee.. ademirim laflarına özellikle güle güle okurken arada meyva yedim biracık.. açlıktan midem kazınıyoo... meyva acık iyi geldi valla.. yutmak zor olsa da gerekli biliyorum zorladım kendimii.. dün 1 kilo vermiş görünüyodum.. kilo vermek değil üzüntüm aslaa :))) keşke ben 10 kg. versem de bebeğim büyüse normal bi bebiş kilosunda sağlıkla doğsa ama bendeki iştah buna pek müsade etmiyo malesef.. 2-3 gündür yememek 1 kg. gdişi olarak göründü ama olsun gelicek nasılsa boğazlarım düzelince :))

bu arada sobanın yanında accık terledim sankim :) üzerimi değişip geliyim.. geçmişe cevaplarımı da yazıcamm.. duş almak istiyorum ama birazdan edoşuma kahvaltı hazırlamak için evde gezinirken daha da üşütmemek için öğleden sonraya bırakıyorum...

merhaba kızlar
bugün ki dr da farklı birşey söylemedi.dudak ve damak yarığı ( yapacak hiçbirşey yok.Allah yardımcım olsun

herkese günaydın kızlar bebegcim geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine aman deyim üşütme yatar kalkarken

ysmnshn canım moralini yüksek tutmaya çalış allah yardımcınız olsun dermansız dert vermesin rabbim geçeri olan şeyler versin.

rönesans canım gözün aydın çok sevindim iyi olmanıza

kızlar allah hepimize şu mübarek cuma günü bebeklerimizi sağ salim sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin. hakkımızda hayırlısını versin her zaman

hacercim.. gözün aydın cnmm.. maşallah oğluşun geliyomuşş.. sağlıkla gelsin inş. cnmm..
dünürcüm.. ufak bi kaza atlatmışsın cnm.. aslında sen dün tam anlatıcaktın da benim durumuma dalınca yarım kaldı anlatımın :) çok geçmiş olsun cnmm.. aama meraklanmakuzum dr.un da demiş bak bişey olmamıştır diyee.. ben eda ma hamişken 8 haftalıkken düşmüştüm .. düşük riski atlattım ama feci kanamam ve ağrım olmuştu.. yani bence de ağrı,sancı,kanama yoksa sorun yoktur diyorum.. inş. rabbim melekleriyle koruyo yavrularımızıı.. ayrıca da durumum hakkında bilgi vermişsin çok sağol bitanemm.. şimdi daha iyiceyim cnmm.. çook öpüyorum senii..
birperi.. sağol güzelim .. merak etmişsin beni.. daha iyi gibiyim ama boğazlarım hala falaket..
özge... kızzsende de mi var görümce kızıı :)) benim görümcemde sağolsun (mu acaba :)) ) gelirbana yarım saat oturur.. kızımm hadii gidelimmi? der :)) 4,5 yaşında kızı.. tabi oyunu bırakıp gidermi kızancık.. hayırr diyo.. o da iyi madem ben gidiyom der bırakıp giderr... :)) ya çocukları severim ama sonrasında bu kadın hazırlayabilirmi demezz evdeişlerini bitirir yemek saati çıkar gelirr.. çoğu kez kocasını da çağırır.. yemeğe kalırlar.. git de denmezz.. bide sonrasında abimleri de çağırsanıza diye alt kattakileri de çağırtırr.. kendi yayar kendini otururr.. ne bi çay döker ne bi kıpırdanırr... koştur bakalım refiye :)) bu arada geçmiş olsun dileklerin için sağolasın canımcım...
ymer... çook sağolasın cnm.. hem dün hem bugün yazdığın geçmiş olsun dileklerin için :)) öpüyorum senii..
ademir... kızz sen çok yaşa emii.. öldürdün beni.. sesimde çıkmıyoo.. cızırtılı bi şekilde güldüm valla.. bu arada sağolasın seni okurken bikaç meyva da yedim :)) senin herif müsait değilmiymişş doğumdaa.. bakk seennn... doğumda bulunamıcak madem müsait değil kordon kaç cm. neden merak ediyo cnmm :)) senin ki kaç cm.. bebeğinki kaç cm diye mi soruyo bide :))) novalgin olayına hiiç girmiyorumm :)))) bittim sabah sabahh.. neşem yerine geldi valla.. allah ta seni güldürsüünn... :))
smufy.. gözün aydın cnımm.. detaylın iyi çıkmışş.. çok sevindim...
mehtap.. sağol canımın içii.. bi an önce iyileşmek tek dileğim ama ilaçlar içime sinmeyerek içiyorum yine de yaa..
ysmnsh... nediyeceğimi hiç bilemiyorum canımm.. ama rabbim dermensız dert vermesin.. dediğin rahatsızlık operasyonla giderilebilicek bişeyy... çözümü var sonuçta.. rabbim beterinden korusunn...
ronesans... gözünüz aydın cnmm. bebişine de maşallahh....
deniz.. hoşgeldin cnımm.. iyi çalışmalarr sanaa.. uzun bi dinlenme sürecinden sonra zor gelicektir çalışmakk.. şimdiden kolay gelsin sanaa...
tarhan.. çook sağolasın canımın içii...

anneee.. amiinnn canımm.. çook sağolasın geçmiş olsun ve iyi dileklerin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…