2010 Nisan Anneleri

evet valla yağmursuz durgun havalarda yapmak lazım artık alışverişi.

biz geçen hafta odasını sipariş verdik dila'mın. çok şükür hallettik o koşturmacalı işi.. önümüzdeki ay teslim edecekler. o yüzden şu 3 hafta içinde odasını boyamamız lazım..

oda düz beyaz.. kulpları renkli sadece :)
o yüzden duvarlar uçuk pembe olsun istiyorum.. ama azıcık renk katsın, oda çok ruhsuz görünmesin diye duvara bordür çekmek istiyorum. onun için de model bakıcam..

bi de yatağının içi için yatak örtüsü modeli falan bakıcam :)
artık bugün hava böyle olunca haftasonuna kaldı.. eşim de evde hazır, onunla gezeriz artık.

çok keyifli işler bunlar ya :) Allah sağlık sıhhat versin, dermansız dert vermesin hiçbirimize de, ağız tadıyla yapalım hazırlıklarımızı inşallah...

kızlar sizlere birşey soracam. ben gebzede oturuyom ve önümüzdeki ay istanbula eminönündeki havuzlu han'a gelip bir günde bebeğin alışverişini yapmayı düşünüyoruz. yalnız daha önce gidenler varmı aranızda oraya? benim almayı düşündüğüm şeyler iç kıyafetleri kaliteli markalı olsun, geri kalanı uygun fiyatlı olsun diyorum. ama bu havuzlu han da chicco, kraft, mothercare gibi markalar varmı acaba. çünkü gebzede de çok ucuza markasız bebek dükkanları var sırf bunun için oraya gitmeme gerek yok. yine bebeğin parkyatağı ana kucağı falan da markasız olmasın en azından gözümle görüp karşılaştırarak alayım diyorum. bu havuzlu han daki dükkanlar ve ürünler nasıl acaba?? gidenlerin fikirlerini alabilirmiyim??. eğer markalı ürünlerde fiyatlar piyasaya yakınsa oraya gideceğime forum istanbul gibi büyük alışveriş merkezlerine giderim.

canım güzel günlerde kullansın dilamız.gerçekten bebek için bişeyler yapmak en küçüğünden bir çorap bile almak insanı mutlu ediyor,zevk alıyorsun.beyaz renk çok güzel bir seçim ben çok sevmeme ve istememe rağmen almadım.çilekten aldık biz odasını,önümüzdeki ay getirteceğiz inşallah....
canım benim yatağın iç seti olan uyku setini içinde verdiler sende yoktu sanırım.o uyku setinden ben 2 tane almayı düşünüyoum hep yeter dediler.sen ne yapacaksın çift mi alacaksın?ben baktım yetmedi daha sonra tekrar alırım.
acaba bende mi boyasam oğlumun odasını ya.ben beyaz badanayı çok sevdiğm için boyatmayacaktım....

dünürüm hoşgeldin canım.nasılsın?ben aynıyım ya dünki gibi nefes almakta güçlük çekiyorum...

canımsın yaaa kıyamam canımcım benim şükürler olsun iyi haberini aldımya az sonra arayacaktımbende seni geçmişi okuyodum burda olduğunu farkettim bende nasıl olayım şükürler olsun iyiyim kendimi bebiş alışverişine odakladım canım dün sana demiştimya en kısa zamanda çıkıcağız eşimle zaten bol bol zıbın tulum türü şeyler alıcaz haa bu arada zelfi teyze geldi kayınvalidemi bakmaya seni sordum oyyy oyy diyo çok tatlıdır funda diyo aynen senin gibi diyo bana sordu nerde tanıştınız diye bende hastahanede dedim çaktırma anlamasın diye şimdi biliyosun küçük yerde tedaviyle denildimi yayılır zati benimkini millet biliyo bu misafir yoğunluğunda daha iyi anladımda:kedi:

tarhancığım canım bende senin gibi düşünüyorum bazı şeylerini chicco dan alıcağız canım eşimle konuştuk karar verdik o dediğin yer hakkındada bir bilgim yok ama çok güzel düşünmüşünüz canımcım:1hug:

ysmhn canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar verir inşallah zeynepciğimizin dediği gibi rabbim daha beterinni göstermesin yaşatmasın inşallah tedavisi mümkün bir şeymiş canımcım

Hayırlı cumalar kızlar,

Hasta olanlara çok geçmişler olsun bende 3 haftadır bir nezle-soğuk algınlıgı çektim, ama u sürede öğrendim ki hamileyken;
Arabada terleyince cam açılırsa,
tam iyileşmeden dışarılara çıkılırsa,
aynı eskisi gibi iş yapmaya kalkılıp ter içinde kalınırsa,
hee birde banyo yapıp ne kadar saç baş kurulansa da, sıkı giyinilse de hatta araba ile bile olsa dışarı çıkılırsa hastalık kendini yeniliyor hiç geçmiyormuş,
o yüzden sağlığınıza çok dikkat edin kızlar ben etim siz etmeyin yeni yeni iyileşiyorum inşallah.

Tarhancığım ben de gittim havuzlu han a aziz bebede antibakteriyel ve anti allerjenik kiyafetler var. özelikle tenine ilk temas edecek olan giysileri kalitelilerinden seçmelisin.

tarhancım ben daha önce havuzlu hana gittim orda aradığın herşeyi bulabilirsin
zaten eminönünde aradığın her marka var canım toptan yerleri orası
türkiyenin her yerine ordan dağıtım yapılır iyi alışverişler sadece havanın yağmurlu olmamasına dikkat
edin yoksa tadı çıkmaz ::)))

canım iyi hatırlamış beni zelfi teyze.canım al valla.bende bi iyileşeyim herşeyi alacağım ne olur ne olmaz havalar soğuyor.bir hafta sonuda beraber gideriz canım orduya:sm_cool:

kızlar sizin bebek nerede hareket ediyor beninki çok aşagıda karnımın altında hissediyorum hep, ne işi var oralarda yahu

canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar....sağol tatlım ya dikkat etmek lazım hamilelikte ne kadar zormuş hasta olmak....sanada geçmiş olsun canım....

kızlar sizin bebek nerede hareket ediyor beninki çok aşagıda karnımın altında hissediyorum hep, ne işi var oralarda yahu

bende oralarda tam göbek hizmın altına tekmeliyo söylemesi ayıp hemen wcim geliyo canım benimde:1rolleyes:

cumanız mübarek olsun kızlar a.s.a.s.

ysmh çok üzüldüm canım derdini veren Allah dermanınıda verir.. hem tedavısıde varmış sanırım .. çok üzme kendini ne olur..

fundacımm hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun tekrardann.. inşallah en yakın zamanda ıyıleşirsin.. buarada sakınan göze çöp batar derler ya cidden doğru.. d.girini atlatmış biri olarak bende bu aralar kendımı cok sakınır oldum .. bakalım doktor tekrar yakalanma ıhtımalın az dedı ama korkuyorum.. kardeşimin staj yaptıgı hastanede bır hamıle kadın vefat etmıs.. 25 haftalık bebegıyle bırlıkte ( dunde bırtane daha gelmış 32 haftalıkmış bu hemen bebegı almışlar.. şükür bebek yaşıyormus ama anne solunum cihazına bağlıymışş.. bunları duyunca çok korkmaya basladım.. ben vırusu tam kapmamıştım zaten ama suan çok yayılacakmış sanırım.. sızıde korkutmak ıstemıyorum ama dunden bellı benım içim bır garıp.. bu haberlerden sonra.. kardesım anneme anlatırken dınledım.. guya benden saklıyorlardı.. anne ablama dıkkat edelım felan dıyordu canım kardeşim benım ...

refiyecimm canım sanada çok çok geçmiş olsun tatlım.. aman sen duramaz yaparsın birşeyler bırak evı işi felan yat dınlen lutfen... bol bol... bıranönce ıyı haberlerını beklıyoruz.

------
bende bebeğimin kıyafetlerını havuzlu handan almayı dusunuyorum.. kısmet olursa gıdecegız önumuzdekı ay eşimle..

selam kızlar nasılsınız
net yoktu iki gündür olsaydı da giremezdim zaten dün sabahtan akşama kadar hastanedeydim birsürü tahliller falan ayy artık mahvoldum ama çok şükür hepsi iii çıktı şeker yüklemeside yapıldı şekerim düşük çıktı dr korkulacak bişey değil bizim için ii bille dedi sık sık azar azar beslen düzelir şekerim düşük diye çok şekerli gıdalar yeme dedi adjuvanlı aşıyı da sordum olmaz dedi önermiyorum kesinlikle böyle giderse normal doğum olurmuş çok şükür buna sevindim bide renkli ultrason çektirmesem ne olur dedi sen bilirsin dedi çocuk sağlıklı dedi dedim hiç olmazsa hastanede çektireyim özel hastaneler bide bazı yerlerde pahallı dedim olurmu öyle şey tıp merkezleri bedava yapıyor çok az bi miktar ödüyosun dedi yanma başlamış bende akıntı ile beraber dedim bolbol su iç dedi geçecek gerçektende dünden buyana su içiyorum 2 günde düzeldi
sizin yanınıza geldiğimde herşeyi unutuyorum dedim bundan sonra liste yapacam evden çıkmadan soracaklarımı yazdım bu şekilde unutmadım bebeğimi gördümmü herşey aklımdan gidiyor

gözün aydın canımcım tahlillerin güzel çıkmış :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…