2010 Nisan Anneleri

herkese günaydın hanımlar.biz bugün erkenciyiz.aile mahkememizde duruşmamız vardı.sağolsun hakim bey hemen aldı.bende büroya geldim.aaaaay çok babacan bir adam hakim bey.tam bir aile mahkemesi hakimi.insanı rahatlatan bir insan.Allah onları çoğaltsın.

Tamam canım aklımda bulunsun.Belki seni daha sonra gene rahatsız edebilirim...
est.yardım edebilirsem ne mutlu.
kızlar ben geldim bebişe bi dünya biş ialdım resmini ekliycem çok şaşırcaksnız hepsine 17.50 lira verdim.....
çok beğendim canım cicilerinizi.burada pazarda öyle güzel şeyler bulamıyoruz maalesef.
hoşbuldum arkadaşlar,hepinize teşekkür ederim.

canım bebişim 22+5 oldu inş hihoyyyt
hayırlı olsun canım.günlerimiz aynı.
canım benim burası dünya.ne yazık ki herşey istediğimiz gibi olmuyor.ben 5 yaşındaki oğlumu bile alıştırdım.yapılmayacak bir şey isteyince'' oğlum bu dünyada herşey istediğimiz gibi olmuyor diyorum.bak bende neler istiyorum,ama olmuyor ''diyorum.çocuk artık alıştı.en iyisi bol bol dua etmek.dua her kapıyı açıyor.
canım Allah kavuştursun.çık çık benim yerimede alışveriş yap.
günaydın kızlar nasılsınız?bugün benim 16.30 da dr randevum var.aya saat hiç ilerlemiyo durdu sanki....

evet niyeyse kontrol günü geldimi saatler geçmiyor.hayırlı haberlerle dön canım.birde unutma d.gribi aşısını sor.bakalım senin doktor ne yumurtlayacak.

günaydın tarhancığım...çok heyecanlıyım çooookkkk.son 4 saat 20 dakikka.....kalbimin sesi geliyo mu oralara.......:sm_cool:

günaydın kızlarrr.
bugunlerde çok yoğunum malum yıl sonu işlemleri ((
bende dunden bellı cok sıkılıyorum ya.. herşey monoton gelmeye başladı.
eşimlede bır sorun yok ama zavallımın başının etını yıyıp duruyorum (

inşallah canım sağlık haberleriyle geliriz....gerçekten bu dr günleri çok heyecanlı oluyor...

aynen öyle tuğbacım sabah gözümü kime çatsam diye açıyorum böyle zamanlar bir de genellikle satt 3,5 veya 4,5 sıraları uyanıyorum ve en az 1 saat uykuya dalmaya çalışıyorum sinir oldukça hepten kaçıyo sonra tam 5,5- 6 gibi dalıyorum dediğin gibi 1 saat sonra da uyanıyorum. ve insanın uykusunun en ağır olduğu saatlermiş bu saatler ve ben o en ağır uyku saatlerinde wc su vb gibi ihtiyaçlar için kalkıp sonra uyuyabilmekle harcıyorum kafamçokkarıştı

Günaydın kızlar.a.s.Nasılsınız?

iyiyiz canım sen nasılsın

Çok kızdımçkötükedihüsoya hamilenin halinden anlamıyorlar.Neden yani ol biraz anlayışlı ölür müsün?
üzülme arkadaşım.Boşver de allaha havale et.sana da yazık dilamıza da yazık...Hele ki bebişe o daha minicik annesi.Onun için sabırlı olmalısın canım benim...

budebecımmm heyecan hıc bıtmıyo tabı..ınsallahh guzel haberlerlede döneceksın...sırayla gıdıyoruz artık ayrıntılıyaa yarında özgee

özgecım sende guzel haberlerle gel ınsallah....

pazartesı de ben ...allahım hayırlısıyla bunuda atlatsakkk..

günaydın yosuncuğum.bizi iyiyiz oğluşla ayrıntılı usg miz var bugün...sen nasılsın*

canımm ayrıntılı usg super oluyor biz kocişle 40 dk izlemiştik oğlumuzu.. senınkıde cok guzel gececek ınsallaha:))) keşke fıyatı uygun olsada her ay ayrıntılıya gırsekk :)
oğluşun baya buyumuştur annesi .. şaşıracaksın gorunce :)

günaydın ilkenur uykusuz fakat iyiyiz allaha şükür senin de iş yoğunluğun var demek allah kolaylık versin.

selam kızlar...
nasılsınız bakalım?

iyiyiz esros siz nasılsınız bakalım

canım evet dr kontrolü olduğu zaman vakit 1 dk öteye gitmiyo sanki...canım dr un d.gribi aşısı hakkında diyeceğini ben sana hemen söyleyeyim...dr um hamileliklte yapılan her türlü aşıya karşı...tetanoza bile karşı yani...vurulma diyecek .eşide hamile onada vurdurmamış....düşünmüyorda....kendisi bile vurulmamış....ama ben korkuyorum diyeceğim o da sen bilirsin diyecek.....

günaydın ilke nurcum....
kolay gelsin canım sana.....

birpericiğim sağol tatlım.inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz....

kıslarr tetenoz aşısı vuruldunuzmuuu

canım ben ıkı gun önce vuruldum.. vurulacaksan sağ koluna vurun... şuan ben soluma yatamıyorum .. acı yapıyor (

günaydın ilkenur uykusuz fakat iyiyiz allaha şükür senin de iş yoğunluğun var demek allah kolaylık versin.
iyiyiz esros siz nasılsınız bakalım

sağol canımm.. biran önce bıtse şu yıl (

günaydın yosuncuğum.bizi iyiyiz oğluşla ayrıntılı usg miz var bugün...sen nasılsın*

Bende iyiyim kıslar çokşükür.Fundacığım güzel haberlerle geleceksin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…