est.yardım edebilirsem ne mutlu.Tamam canım aklımda bulunsun.Belki seni daha sonra gene rahatsız edebilirim...
çok beğendim canım cicilerinizi.burada pazarda öyle güzel şeyler bulamıyoruz maalesef.kızlar ben geldim bebişe bi dünya biş ialdım resmini ekliycem çok şaşırcaksnız hepsine 17.50 lira verdim.....
hayırlı olsun canım.günlerimiz aynı.hoşbuldum arkadaşlar,hepinize teşekkür ederim.
canım bebişim 22+5 oldu inş hihoyyyt
canım benim burası dünya.ne yazık ki herşey istediğimiz gibi olmuyor.ben 5 yaşındaki oğlumu bile alıştırdım.yapılmayacak bir şey isteyince'' oğlum bu dünyada herşey istediğimiz gibi olmuyor diyorum.bak bende neler istiyorum,ama olmuyor ''diyorum.çocuk artık alıştı.en iyisi bol bol dua etmek.dua her kapıyı açıyor.günaydın..
hep aynı şeyler.
iki ileri bir geri.. ya da bu durumda, iki geri bir ileri.
kayınvalide. eş. kavga. gürültü. huzursuzluk. tatsızlık. anlayışsızlık. hoyratlık.
tekrarlanan olaylar insanı nasıl yoruyor anlatamam...
kendime de kızıyorum. bebeğim için umursamamayı öğrenebilsem.
bu kadar takmasam..
bir yolunu bulabilsem dila'yı koruyabilmenin.
canım Allah kavuştursun.çık çık benim yerimede alışveriş yap.:CüvCüv:Günaydın kızlar,dün akşam benim için cok sıkıcıydı,içime fenalık geldi resmen.anneme gittim 18 gibi yattım 21 gibi kalktım pasta mevye yedim,için sıkıldı geri yattım,3 saat yatakta dön dur.eşim de yok,işim de stressli onun da etkisi sanırım. baktım aglıyorum...bebek oynuyo.bugün gidip bi gezecem cıkışta,bişiler alayım...herkese kolaylıklar diliyorum,moralinizi yüksek tutun...
günaydın kızlar nasılsınız?bugün benim 16.30 da dr randevum var.aya saat hiç ilerlemiyo durdu sanki....
günaydın budebecim çok heyacanlısındır sen şimdi akşama iyi haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan
rönesans (adaşım, tuğba:) : taaa antalyaya gitti demek eşin allah kavuştursun. bu arada benim annem malatyalı küçüklüğümde çok gittim ama en son 10 yıl falan olmuştur gideli.
anneee hoşgeldin:) bugünlerde ben de bütün gece uyanıp duruyom tam dalıyom güzel uykuya bu seferde kalkma zamanı geliyo offff şu izin zamanı gelsin artık. bence biz uyuyamadığımız günler bir tabela asalım göbeğimize: ATEŞLE YAKLAMAYIN PATLAYABİLİR diyekaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar.a.s.Nasılsınız?
budebecim bugüne kadar gelmişsin ya bugün de geçer çabucak bebeğini de görürsün inşallah sağlıkla.
özgecim senin de şimdiden gözün aydın o randevu günleri çok güzel oluyoo çok şükür hele de iyi haberlerini alınca :)
kızlar iyi haberlerle gelin inşallah başka gidecek olan var mıydı bugünlerde acaba.
salı günü dr a gittiğimde ayrıntılı ult. vardı kalp sesini dinletiyo ama birden o kadar hızlı atıyo gibi geldi ki çünkü ben çok heyecanlanmıştım bebekimi görücem diye kalp atışlarımı dizginleyememiştim o anda onu da öyle hızlı duyunca heralde benim kalp atışlarım da duyuluyo şu anda dr hanım dedim yok dedi o yalnızca bebeğinkiler ve hızlı olması da normal seninkinden daha çok atıyo onunki dedi. halbuki biliyordum ama o an onu düşünecek bilincimi yitirmiş gibiydim düşünün kaçıncı kez gidiyorum ama hiçbişey değişmiyo aynı heyecanı hatta belki daha fazlasını hissediyorum.o yüzden her dr a gidenle aynı sevinç ve heyecanı yaşıyorum :sm_cool:
günaydın budebecim çok heyacanlısındır sen şimdi akşama iyi haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan
rönesans (adaşım, tuğba:) : taaa antalyaya gitti demek eşin allah kavuştursun. bu arada benim annem malatyalı küçüklüğümde çok gittim ama en son 10 yıl falan olmuştur gideli.
anneee hoşgeldin:) bugünlerde ben de bütün gece uyanıp duruyom tam dalıyom güzel uykuya bu seferde kalkma zamanı geliyo offff şu izin zamanı gelsin artık. bence biz uyuyamadığımız günler bir tabela asalım göbeğimize: ATEŞLE YAKLAMAYIN PATLAYABİLİR diyekaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar.a.s.Nasılsınız?
günaydın..
hep aynı şeyler.
iki ileri bir geri.. ya da bu durumda, iki geri bir ileri.
kayınvalide. eş. kavga. gürültü. huzursuzluk. tatsızlık. anlayışsızlık. hoyratlık.
tekrarlanan olaylar insanı nasıl yoruyor anlatamam...
kendime de kızıyorum. bebeğim için umursamamayı öğrenebilsem.
bu kadar takmasam..
bir yolunu bulabilsem dila'yı koruyabilmenin.
günaydın yosuncuğum.bizi iyiyiz oğluşla ayrıntılı usg miz var bugün...sen nasılsın*
günaydın kızlarrr.
bugunlerde çok yoğunum malum yıl sonu işlemleri((
bende dunden bellı cok sıkılıyorum ya.. herşey monoton gelmeye başladı.
eşimlede bır sorun yok ama zavallımın başının etını yıyıp duruyorum(
selam kızlar...
nasılsınız bakalım?
herkese günaydın hanımlar.biz bugün erkenciyiz.aile mahkememizde duruşmamız vardı.sağolsun hakim bey hemen aldı.bende büroya geldim.aaaaay çok babacan bir adam hakim bey.tam bir aile mahkemesi hakimi.insanı rahatlatan bir insan.Allah onları çoğaltsın.
est.yardım edebilirsem ne mutlu.
çok beğendim canım cicilerinizi.burada pazarda öyle güzel şeyler bulamıyoruz maalesef.
hayırlı olsun canım.günlerimiz aynı.
canım benim burası dünya.ne yazık ki herşey istediğimiz gibi olmuyor.ben 5 yaşındaki oğlumu bile alıştırdım.yapılmayacak bir şey isteyince'' oğlum bu dünyada herşey istediğimiz gibi olmuyor diyorum.bak bende neler istiyorum,ama olmuyor ''diyorum.çocuk artık alıştı.en iyisi bol bol dua etmek.dua her kapıyı açıyor.
canım Allah kavuştursun.çık çık benim yerimede alışveriş yap.
evet niyeyse kontrol günü geldimi saatler geçmiyor.hayırlı haberlerle dön canım.birde unutma d.gribi aşısını sor.bakalım senin doktor ne yumurtlayacak.
selam kızlar...
nasılsınız bakalım?
günaydın kızlarrr.
bugunlerde çok yoğunum malum yıl sonu işlemleri((
bende dunden bellı cok sıkılıyorum ya.. herşey monoton gelmeye başladı.
eşimlede bır sorun yok ama zavallımın başının etını yıyıp duruyorum(
selam kızlar...
nasılsınız bakalım?
budebecımmm heyecan hıc bıtmıyo tabı..ınsallahh guzel haberlerlede döneceksın...sırayla gıdıyoruz artık ayrıntılıyaa yarında özgee
özgecım sende guzel haberlerle gel ınsallah....
pazartesı de ben ...allahım hayırlısıyla bunuda atlatsakkk..
kıslarr tetenoz aşısı vuruldunuzmuuu
kıslarr tetenoz aşısı vuruldunuzmuuu
günaydın ilkenur uykusuz fakat iyiyiz allaha şükür senin de iş yoğunluğun var demek allah kolaylık versin.
iyiyiz esros siz nasılsınız bakalım
günaydın yosuncuğum.bizi iyiyiz oğluşla ayrıntılı usg miz var bugün...sen nasılsın*
Bende iyiyim kıslar çokşükür.Fundacığım güzel haberlerle geleceksin inşallah.aynen öyle tuğbacım sabah gözümü kime çatsam diye açıyorum böyle zamanlar bir de genellikle satt 3,5 veya 4,5 sıraları uyanıyorum ve en az 1 saat uykuya dalmaya çalışıyorum sinir oldukça hepten kaçıyo sonra tam 5,5- 6 gibi dalıyorum dediğin gibi 1 saat sonra da uyanıyorum. ve insanın uykusunun en ağır olduğu saatlermiş bu saatler ve ben o en ağır uyku saatlerinde wc su vb gibi ihtiyaçlar için kalkıp sonra uyuyabilmekle harcıyorum kafamçokkarıştı
iyiyiz canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?