2010 Nisan Anneleri

Nisan Anneleri ıyi geceler, a.s.
Nasılsınız? Uyku öncesi bir bakalım dedim foruma.
Bugün bizde şeker yüklemesini yaptırdık. Şekerim biraz düşük çıktı. Az az ve sık sık ye dedi doktorum.
Bütün nisan anneleri iyisinizdir ins.

canım ayy anenele gitmek daha heyecan verici bende gitmiştim levent beye giderken annemin gözleri dolmuştu izlerken torununu :gitme: canım duydum bu adjuvansız olanlar hamile ve çocuklara vurulanlar etkili değilmiş sanırım gribe ondanmış sanırım yaa çok uzattılar bu aşı işini yaa neden şimdi vurduranlar boşunmı aşı oldu şimdi anlamadım:1no2:

iyi geceler canım şükürler olsun iyiyiz ben daha yaptırmadım canım şeker yüklemesini:1no2: geçmiş olsun canım sende az az sık sık yersin sık sık yemek benim işimde az değil işte ne yapıcam bilmiyorum:roflol:

Zeyracım, sürekli yemek yemek bazen çok zor. Bende açıkırım sonra deli gibi yerim. cokacimcoook Bu huyumu değiştirmeliyim.
ıns hepinizin sonuçları çok iyi çıkar. :Saruboceq:

teyzoşlar biz çıkıyoruz artık iyi geceler yorulmuşuz bugün yarın görüşürüz inşallah hayırlı geceler öptük hepinizi

Zeyracım, sürekli yemek yemek bazen çok zor. Bende açıkırım sonra deli gibi yerim. cokacimcoook Bu huyumu değiştirmeliyim.
İns hepinizin sonuçları çok iyi çıkar. :Saruboceq:

amin canım inşallah :Saruboceq:

canım bizimki torunnu görmek için gitmiyo zati benimki 7 .si...annem migrosa gidip kıyafet bakacakmış.ben giremem dedim bişey olmaz ben seni korurum diyor.eşim itiraz eder ama bakalım napıcaz....annemide kırmak istemiyorum.bugün bize gelen gelinimizin abisinin eşide senin dr a gidiyor canım.daha 1 aylık hamiş.dr unuz ne güzel takip çizelgesi vermiş öyle....
canım aşıyı şimdi internet haberde okudum.sağlık bakanlığı bizimki ABD ile aynı aşıdan değil diyor.yarın ben birkez daha konuşacağım dr umla bakalım ne diyecek....

teyzoşlar biz çıkıyoruz artık iyi geceler yorulmuşuz bugün yarın görüşürüz inşallah hayırlı geceler öptük hepinizi

canım iyi geceler.ben daha namaz kılmadım.kılıp hemen yatağa ışınlanıcam bende çok uykum geldiiiiiiiopuyorumnanaktan

ii geceler kızlar. kardeşimim laptop ıyla giriyorum o yüzden bi kaç gn daha yokum. 1 haftalık özet geçeyim. 2 kuzenim askere gitti onların yemeği vardı. hem kısa dönem hem istanbuldalar. rahatlar yani. c. tesi,pazar alışveriş merkezlerini gezdim. alacaklarımı kafamda toparladım. kış indirimini bekleyeceğim. artık uyku bana haram. bi da kasık sancım var bi kaç gündür ama hanım kızımızın keyfi yerinde sanırım. aşı konusunda ana muhalefet partisis lideri kılıklı herifim dr. um yaptır demesine rağmen izin vermiyo. laf herifimden açılmışken cuma gene istanbula kursa gidiyo. bu da tam bir haftalık özgür ve bağımsız bir ademir demek. bu arada hastalara şifa, dertlilere deva, ii haberler alanlara da devamlılık dilerim. bizizm şeker yüklememiz ocak 2010 da. ben 26. haftamda gitmeye karara verdim. ööle sizler gibi içimde gidip görem isteğim yok. ruhsuzmuyum neyim ayol? içimde tepiştiğini hissetmek yetiyo. hani derler ya kızım,oğlum ben senin ii olduğunu bileyim hiç görmesemde olur. sanırım ben de o kafadayım. neyse saat 2,30 olmuş. daha diğer topikleri okuycam. byeee...

günaydınlarrr..... herkese iyi birgün diliyorummm.. derkeennn ahannda dünürümü gördüm... :))),

günaydınn balımm.. şekerimm.. kaymaklım :))) ayy bugün bi enerji yüklüyüm anlatamam.. bu saatte ne çok iş yapasım var ama hava buzz gibbiii :)))) .... hem bugün annem gelicekk.. 9 gibi burda olur diye erkenden giriyim dedim topiğee.. gün içinde giremem diye düşünüyorum.. annişimle sohbet ederizz.. dünürcüümm nasılsın bitanem? benim leblebi burunlu dilam nasıl? :)

kuzum ben okul saatim geldi diye ani çıktım hadii.. sen neden kaçtınn kızz.. az önce açık görünüyodunn... lmaz: bi denk gelemiyoruz kk de.. ama kk de sadece allahtan kaydirigubbakcemile3 şu dilamı almaktan vazgeçme konusuna hiiç girmiyorumm :) olur mu öyle şeyy canımm.. bak oğlum da tepikleriyle destekliyo bennii.. :)))
bu arada ben şeyma'yı çok merak ediyorum (

o da , bebekleri de iyidir di mi kızlar ??
geçmişi okuyamadım ben.. dün neler oldu hi bilmiyodumm.. amaaz önce gördüm biri alıntı yapmışş.. canımm .inş. şeyma da bebklerde iyidirr.. neden acele etmişler ki bu kadarr.. içerde alan daralmaya başladı tabii.bi de ikizz.. allah yardımcıları olsun.. inş. ameliyatıda iyi geçmiştir.. üçü de iyidir..:Saruboceq:
mafoldumben mafoldumben bende gelmek istiyorum mafoldumben mafoldumben
mafoldumben çok isterim ben yaa...mafoldumben ama nasıl gelicemm mafoldumben
herşeyin iyi olması ne güzell.. askerleriniz için allah kavuştursun ve allah korusun diyorum cnımm. eşinin iş seyahati içinde gözün aydın diyiim barii kaydirigubbakcemile3 kızın iyi diye için rahattım cnımm.. yoksa ruhsuzlukla ilgisi yoktur sanmam.. kasık sancın da geçer inş. kısa zamandaa opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canım.. günaydın
çok canım sıkkın bu sabah benim
salya sümük ağlıyorum bilgisayar başında.

şimdi gördüm senin geldiğini de..

iyi olmana çok sevindim.
keyfinin çeyreğini, ya da beşte birini bugün dila'yla bize ödünç verir misin be dünür..
biz hiç iyi değiliz.............

Noldu canım benim?

Noldu canım benim?

günaydın..

hep aynı şeyler.
iki ileri bir geri.. ya da bu durumda, iki geri bir ileri.

kayınvalide. eş. kavga. gürültü. huzursuzluk. tatsızlık. anlayışsızlık. hoyratlık.

tekrarlanan olaylar insanı nasıl yoruyor anlatamam...

kendime de kızıyorum. bebeğim için umursamamayı öğrenebilsem.
bu kadar takmasam..
bir yolunu bulabilsem dila'yı koruyabilmenin.

günaydın canlarımmm nasılsınız bakıyımm...zeynepcımm hayırdır hayatım yaa. konu nedır bılmıyorum ama hep oluyo hayatımya herkes yasıyo şimdi tabı bız coketkılenıyoruz daha hassasız amann bi rahat vermıyolar adama yaaaa...takma kafana gülüm benım..dilamızı düşün tabı ..

geçmişi geç geç okuyorum... çook geçmiş olsun cnım.. inş. daha iyicesindirr.. opuyorumnanaktan
nasır zor diye duymuşluğum var cnım.. çook geçmiş olsun.. opuyorumnanaktan
rabbim sağlık sıhhat versin inş.. inş. şu an şeyma da bebişlerde iyidir.. inş. bebişler zamanını beklerler.. :Saruboceq:
ne güzel haberlerle glmişsin cnım.. gözün aydın.. opuyorumnanaktan
iyi bari seninki patik fln başlamış bişeyler.. benimki ne almede haberim yok valla.. bayramda gördüm en son hiç bir kıpırtısı yoktu ama zaten kaynanam köyde benim yaa.. örgü olarak da sadece yün çorap örebiliyo.. onu da mutlaka yapmıştır zemuszemus onun dışında her torununa sadece altınını alır takar gelince.. yoksa kaynanamdan allah razı olsun.. çook iyidirr.. ayy kıymızı kıymızı yanaklarr ısırasım gelir bazenopuyorumnanaktan görümce konusunda da bişiycik diyemiyorumm benimkinin fotokopisi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimki de babasının evine kapağı atamadı yaa ona dertli ki sorma.. ölcek kahrından.. bizim ev 3 kat.. 3 erkek kardeş oturuyoruz :) 2 elti yani.. o da 1 sokak arkada kirada kaydirigubbakcemile3 ayy her kattan 1 oda onunmuş.. ollddduuu gözlerim dollduu.. kaydirigubbakcemile3 piyango çıksa bana yapıcağım ilk iş all benim kat senin tepe tepe kullan demek olcak kaydirigubbakcemile3 pess diyiimm sadece de görümcene laf etmeden geçmiimm.. klava:
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım bi bakayımdedim ruzenincim takma bunları kafaya bebişim sen oğluşunla ilgilen amannn ne derlerse desinler çokta fififffff
canım önceki sayfalarda okumuştum alıntı yapmamışım.. bebekler bi kız bi erkekmiş.. gözün aydın.. ağlıkla zamanında gelsinler inş.. :Saruboceq:
klava: ayy ne terbiyesiz adamlar var yaaa... patronlarına şikayet de işe yaramaış okuduğum kadarıyla.. tekrar bi konuş bence de patrolarına.. üst mercilere şikayet edicem de belki bi önlem alırlarr.. ama çokkk kızıdım.. bide hamile bi kadına klava:
bende kaç 4 cm. yağ vardır acaba.. olsun yaa ben hissediyom ya yetrr.. ama bizde ki sorun babamız daha 1-2 kez hisseder gibi oldu.. daa ben ve ablamız hep hissediyoz.. kızımda elini koyunca anne elimi ittirdi diyo ama acaba benim zilli uyduruyomu kaydirigubbakcemile3 kızımı bol bol hissetmişti benim adam.. ee babaya da düşkünüz valla.. oğlan da bana düşkün olsun ama demi.. ayy küçük aşkım.. minik adamım benim :asigim:
hamilelikte dökülen saçlar doğumdan sonra tekrar çıkıyo canım.. bende kızıma hamileyklen kel kalıcam diyodum çok dökülüyodu ama araştırdım yerne çıkıyoarmış.. kii şu an da gür saçlarım varr... benimde hmg:11,72 hct:%35,2...
merhaba arkadaşlar
aranıza geçte olsa yeni katılan bi nisan annesiyim.İnş yolun kalan kısmını birlikte geçirmek istiyorum
:)
hoşgeldin cnımm.. inş. sağlıkal alırız hepimiz bebeklerimizi kucağımıza.. :Saruboceq:

dünürcüm.. allah ıslah etsin.. allah akıl fikir versin ne diyeyim bilemedim cnım yaa.. zor bi durumm... ama sen kendini nolur daha fazla üzüp hırpalama canım yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…