sorma canım ya geçmiyo günler valla.yarın 4.30 ta canım.tamam canım söylerim selamını.annemde gelcek bizimle migrosa gidecekmiş.ben dedim ben giremem diye.....birde bu amerikadaki aşıları hamileler için vurulanı toplatıyorllarmış duydun mu öyle bişey?ben bugün hiç haber okumadım
Nisan Anneleri İyi geceler, a.s.
Nasılsınız? Uyku öncesi bir bakalım dedim foruma.
Bugün bizde şeker yüklemesini yaptırdık. Şekerim biraz düşük çıktı. Az az ve sık sık ye dedi doktorum.
Bütün nisan anneleri iyisinizdir ins.
Zeyracım, sürekli yemek yemek bazen çok zor. Bende açıkırım sonra deli gibi yerim. cokacimcoook Bu huyumu değiştirmeliyim.
İns hepinizin sonuçları çok iyi çıkar. :Saruboceq:
canım bizimki torunnu görmek için gitmiyo zati benimki 7 .si...annem migrosa gidip kıyafet bakacakmış.ben giremem dedim bişey olmaz ben seni korurum diyor.eşim itiraz eder ama bakalım napıcaz....annemide kırmak istemiyorum.bugün bize gelen gelinimizin abisinin eşide senin dr a gidiyor canım.daha 1 aylık hamiş.dr unuz ne güzel takip çizelgesi vermiş öyle....canım ayy anenele gitmek daha heyecan verici bende gitmiştim levent beye giderken annemin gözleri dolmuştu izlerken torununu :gitme: canım duydum bu adjuvansız olanlar hamile ve çocuklara vurulanlar etkili değilmiş sanırım gribe ondanmış sanırım yaa çok uzattılar bu aşı işini yaa neden şimdi vurduranlar boşunmı aşı oldu şimdi anlamadım:1no2:
Hepinize iyi geceler kızlar. İyi uykular.
teyzoşlar biz çıkıyoruz artık iyi geceler yorulmuşuz bugün yarın görüşürüz inşallah hayırlı geceler öptük hepinizi
kuzum ben okul saatim geldi diye ani çıktım hadii.. sen neden kaçtınn kızz.. az önce açık görünüyodunn...benim bu dünür gene kaçtı iyi mi.
dilaaa, acaba kaynanan seni almaktan mı vazgeçti kızııım, çaktırmadan arayı mı soğutuyor napıyor ki bu kadııın...
bu aada 1453sym, canım, hoşgeldin aramıza.
hayırlı olsun bebeğin..
sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah...
geçmişi okuyamadım ben.. dün neler oldu hi bilmiyodumm.. amaaz önce gördüm biri alıntı yapmışş.. canımm .inş. şeyma da bebklerde iyidirr.. neden acele etmişler ki bu kadarr.. içerde alan daralmaya başladı tabii.bi de ikizz.. allah yardımcıları olsun.. inş. ameliyatıda iyi geçmiştir.. üçü de iyidir..:Saruboceq:bu arada ben şeyma'yı çok merak ediyorum(
o da , bebekleri de iyidir di mi kızlar ??
mafoldumben mafoldumben bende gelmek istiyorum mafoldumben mafoldumbenkızlar biz iki kedili ile(zeynep) 5 ocakta buluşmaya karar verdik onun doktor kont. varmış zaten ordan sonra bişiler yapalım diyoruz hemde doğurmadan görüşürüz bi konuşuruz keyifli olur dedik eğer gelmek isteyen olursa seve seve beklriz kızlar çokta güzel olur bizim içinde ama biz daha fazla ertelemek istemedik.... haaa isterseniz gelen olurda bu tarihten önce olsun diyen çıkarsa öncede olur yani.....artık nisan annecikleride görüşşün değilmi......
mafoldumben çok isterim ben yaa...mafoldumben ama nasıl gelicemm mafoldumbeneveeet.. mini nisan anneleri buluşması yapıcaz. :)
gelmek isteyen olursa çok seviniriz.
"o gün değil de şu gün olsun da ben de geleyim" diyeniniz varsa, ona göre günü konuşuruz.
siz yeter ki çıkın çıkın gelin delikafadulden
herşeyin iyi olması ne güzell.. askerleriniz için allah kavuştursun ve allah korusun diyorum cnımm. eşinin iş seyahati içinde gözün aydın diyiim barii kaydirigubbakcemile3 kızın iyi diye için rahattım cnımm.. yoksa ruhsuzlukla ilgisi yoktur sanmam.. kasık sancın da geçer inş. kısa zamandaa opuyorumnanaktanii geceler kızlar. kardeşimim laptop ıyla giriyorum o yüzden bi kaç gn daha yokum. 1 haftalık özet geçeyim. 2 kuzenim askere gitti onların yemeği vardı. hem kısa dönem hem istanbuldalar. rahatlar yani. c. tesi,pazar alışveriş merkezlerini gezdim. alacaklarımı kafamda toparladım. kış indirimini bekleyeceğim. artık uyku bana haram. bi da kasık sancım var bi kaç gündür ama hanım kızımızın keyfi yerinde sanırım. aşı konusunda ana muhalefet partisis lideri kılıklı herifim dr. um yaptır demesine rağmen izin vermiyo. laf herifimden açılmışken cuma gene istanbula kursa gidiyo. bu da tam bir haftalık özgür ve bağımsız bir ademir demek. bu arada hastalara şifa, dertlilere deva, ii haberler alanlara da devamlılık dilerim. bizizm şeker yüklememiz ocak 2010 da. ben 26. haftamda gitmeye karara verdim. ööle sizler gibi içimde gidip görem isteğim yok. ruhsuzmuyum neyim ayol? içimde tepiştiğini hissetmek yetiyo. hani derler ya kızım,oğlum ben senin ii olduğunu bileyim hiç görmesemde olur. sanırım ben de o kafadayım. neyse saat 2,30 olmuş. daha diğer topikleri okuycam. byeee...
canım.. günaydın
çok canım sıkkın bu sabah benim
salya sümük ağlıyorum bilgisayar başında.
şimdi gördüm senin geldiğini de..
iyi olmana çok sevindim.
keyfinin çeyreğini, ya da beşte birini bugün dila'yla bize ödünç verir misin be dünür..
biz hiç iyi değiliz.............
Noldu canım benim?
geçmişi geç geç okuyorum... çook geçmiş olsun cnım.. inş. daha iyicesindirr.. opuyorumnanaktanBen iyi diyeyim iyi olayım.İşede gitmedim bugün.Hiç halim yoktu.Birde gece kasığıma bir sancı girdiki sorma.Oğluşumda öğleye kadar hareket etmeyince çok korktum.Sonra hareket etti de rahatladım çokşükür.Akşam kalktım sayılır.
nasır zor diye duymuşluğum var cnım.. çook geçmiş olsun.. opuyorumnanaktaniyiakşamlar kızlar nasılsınız
ben ayağımla uğraşıyom kaç saattir. şu nasırı sökemedim gitti delircem ayak kevgire döndü nasır orda duruyokaydirigubbakcemile3
ya bu ayva çekirdeği mevzusuna gelince. yeni doğum yapan annelerin topikleirnde okumuştum. doğumdan sonra emzirmeye bağlı memeucu çatlak ve yaraları için iyi geliyomuş. bazıları neler denedim emzirirken canım çok yanıyodu ayva çekirdeğinin jeli iyi geldi demişlerdi. nazlıcım senin dediğin kremi de bayağı methediyolardı o topiklerde. birde bana bir tanıdığım bi ilaç verdi e vitaminimi neydi. böyle kapsüllerin içinde sıvı var. iğneyle o kapsülleri patlat göğsüne sür dedi doğumdan 1 ay önce başla dedi. ama aradım ilacı nereye tıktıysam bulamadım. bulunca adını yazarım.
rabbim sağlık sıhhat versin inş.. inş. şu an şeyma da bebişlerde iyidir.. inş. bebişler zamanını beklerler.. :Saruboceq:Günaydın kızlar ...
Şeyma88 arkadsım bana msj atmıs şimdi hastaneye yatırmışlar. Bebkler erken gelmek istemiş rahım agzı acılmıs birazdan ameliyata giricekmiş rahmini dikmek için 1 ay hastanede yatması gerekiyomuş sizden cok dua bekliyor ...
RAbbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşaALLAH....
ne güzel haberlerle glmişsin cnım.. gözün aydın.. opuyorumnanaktanMerhaba Kızlar
Dün doktordaydım kızımı gördğm. Yüzünü eliyle kapattı utangaç olmuş benim kızım. ayak parmaklarını el parmaklarını gördğm. Bacaklarını gördüm. Çok tatlıydı. Herşey yolunda bir tek ben bu ay biraz fazla kilo almışım. Doktor CD de verdi görüntüleri.
iyi bari seninki patik fln başlamış bişeyler.. benimki ne almede haberim yok valla.. bayramda gördüm en son hiç bir kıpırtısı yoktu ama zaten kaynanam köyde benim yaa.. örgü olarak da sadece yün çorap örebiliyo.. onu da mutlaka yapmıştır zemuszemus onun dışında her torununa sadece altınını alır takar gelince.. yoksa kaynanamdan allah razı olsun.. çook iyidirr.. ayy kıymızı kıymızı yanaklarr ısırasım gelir bazenopuyorumnanaktan görümce konusunda da bişiycik diyemiyorumm benimkinin fotokopisi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimki de babasının evine kapağı atamadı yaa ona dertli ki sorma.. ölcek kahrından.. bizim ev 3 kat.. 3 erkek kardeş oturuyoruz :) 2 elti yani.. o da 1 sokak arkada kirada kaydirigubbakcemile3 ayy her kattan 1 oda onunmuş.. ollddduuu gözlerim dollduu.. kaydirigubbakcemile3 piyango çıksa bana yapıcağım ilk iş all benim kat senin tepe tepe kullan demek olcak kaydirigubbakcemile3 pess diyiimm sadece de görümcene laf etmeden geçmiimm..kızlar dün akşam şaştım kaldım kaynanama çıkalım dedik eşimle zaten üst katımızda otyr,eşim her akşam uğrar ama ben mesafeliyim uzun zamandır çıkmamıştım neyse bir baktım elinde örgü var mavi patik yapıyor oğluma ayy ben bi duygulandım ufacık seyler nası mutlu ediyor insanı ,ben ondan gel bizim odayı döşe herseyini sen yap demiyorum ki zaten sadece ufak bir ilgi okadar,doğumada az kaldı yapayım dedim dedi,ben de tesekkür ederiz babannesi dedim.....
ama düşünün 5.5 aylık oldum bikez bebek nası kızım,sen nasılsın ,hareketlendimi falan diyim ilgilendiğini görmedim nese beni boşverelim en azından oğlunun çocuğunu düşünüp patik yapmış buda yeter.....
ayy bunuda anlatıyım içimde kalmasın,görümceme akşam eşim diyorki biz böle böle mobilya almaya karar verdik,çocuk odası da büyüyünce kendi beyendiğini alır oğlum şimdilik böle düşündük dedi,ne dese beyenirsiniz sen dur biz bi bakalım nerdeymiş nasılmış kendince bişi yapma şimdi bakarız acele etme,doğru anası sensin ya ben de bu çocuğu ağaç kavuğundan çıkarcam zaten ayyyy sana soran mı var be dememek için kendimi zor tutdum yok ama doğurmadan dayanabilirsem hamile katil demezler en azından
canım önceki sayfalarda okumuştum alıntı yapmamışım.. bebekler bi kız bi erkekmiş.. gözün aydın.. ağlıkla zamanında gelsinler inş.. :Saruboceq:günaydın kızlar kahvaltımı yaptım bi bakayımdedim ruzenincim takma bunları kafaya bebişim sen oğluşunla ilgilen amannn ne derlerse desinler çokta fififffff
Merhaba kızlar.
O kadar kötüyüm ki anlatamam.Ağlamaktan mahfoldum.Tabiki işyeri tacizi...
Şirkette bir adam var 45 -50 yaşlarında Hep bana sataşıyor hatta 1 yıl önce cinsel tacizde bile bulunmuştu pislik.Ben eşime bunu söyledim.Annemle konuştuk.Allaha havale ettim.
Bugün olan olay beni çok sarstı.
Benden bir numara istedi pislik adam.Bende numaraları cevap vermiyor dedim.İçeriye sor dedi.Sordum onlar da bilmiyormuş.Noldu biliyorlar mı?dedi.İçeridekilerin hiçbirisi bilmiyor dedim.İnşallah hiçbişi bilmezler dedi.İnşallah dedim.Senin o dilini kopartırım ..... dedi.
Hiçbişi demedim.Ağlamaktan mahfoldum kızlar yaaa.Ne yapayım ben?
bende kaç 4 cm. yağ vardır acaba.. olsun yaa ben hissediyom ya yetrr.. ama bizde ki sorun babamız daha 1-2 kez hisseder gibi oldu.. daa ben ve ablamız hep hissediyoz.. kızımda elini koyunca anne elimi ittirdi diyo ama acaba benim zilli uyduruyomu kaydirigubbakcemile3 kızımı bol bol hissetmişti benim adam.. ee babaya da düşkünüz valla.. oğlan da bana düşkün olsun ama demi.. ayy küçük aşkım.. minik adamım benim :asigim:ayyy anneee valla moral oldu çok saol canım ama doktorum bile ultrasonda dedi bayanlarda 1 cm olan yağ dokusu sende yaklaşık 4 cm diye fotolara aldanma senkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama tabiki oğluşlar annelere düşkün olcak babalar kusura bakmasın artıkkaydirigubbakcemile3
hamilelikte dökülen saçlar doğumdan sonra tekrar çıkıyo canım.. bende kızıma hamileyklen kel kalıcam diyodum çok dökülüyodu ama araştırdım yerne çıkıyoarmış.. kii şu an da gür saçlarım varr... benimde hmg:11,72 hct:%35,2...arkadaşlar benim de saçlarım müthiş dökülüyor en başından beri.demir eksikliği en önemli sebep zaten oral solüsyon kullanıyorum ama kel kalıcam ya çok korkuyorum.bu saçlar sonradan çıkar mı acaba ne dersiniz?hemoglobin ve hemotokrit değerlerimizi yazalım mı?benim hemoglobin(hmg):11 hemotokrit(hct):%34
hoşgeldin cnımm.. inş. sağlıkal alırız hepimiz bebeklerimizi kucağımıza.. :Saruboceq:merhaba arkadaşlar
aranıza geçte olsa yeni katılan bi nisan annesiyim.İnş yolun kalan kısmını birlikte geçirmek istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?