hepinizi öpüyorum canlarım annem geldi.. çayım da demlendi.. kahvaltı yapıcaz.. iyi günler hepinizee..
refiyecim çok teşekkür ederim geçecek inşallah. aynı benimde eşim 1-2 kere tekmesine denk geldi. zaten artık karnıma değil aşağıya kasıklarıma doğru vuruyo hiç anlaşılmıyo dışardan. senin cimcime kardeşini büyük hevesle bekliyor galiba aman aman hevesi hiç kaçmaz inşallah. minik adamlarımız erkeklerimiz tabiki annelerine düşkün olacaklar babalar kusura bakmasın artıkopuyorumnanaktan
günaydın birpericim iyiyim seni sormalı canım? oğluşlar babalarına nispet yapıyo valla zamane çocukları babaları parmaklarında oynatacak bence şimdiden rest çekiyolar. anam aylardır karnında taşıyo da yeni samimi oluyoz yok öyle koy elini hisset bebeği diyolar bencekaydirigubbakcemile3
meraba rönesans sende bunalan nisan annelerindensin demek eşin neden uzakta? alışveriş iyi gelcektir kendine dikkat et bebişi üzme olurmuopuyorumnanaktan
canım ben daha almadım ama daha erken değil mi biraz daha sonra da bakabilirsin yani acele edip stres yapma aman arkadaşım
canım geçen yıl doğum yapan bi arkadaşım bu aylarda almamızın iyi olacağını söyledi. Deneyerek alabilirmişiz. Çünkü doğumdan sonra göbeğimiz 6 aylık gibi falan olucakmış.
hmmm tamam ozaman ben de yavaş yavaş bakınayım etrafıma en azından fikrim olsun
selam kızlar..
hoşbulduk tatlım :)
nasılsın ?
çok sağol iyi dileklerin için :)
ben ocak ortası diyordum ama kuzumun odası 9 ocakta gelecekmiş inşallah
ay bir an önce boyasını falan yaptırtmam lazım..
hayırlısıyla ocak sonunda her birşeyciği hazır olacak
odaya girer çıkar eşyalarını koklarım artık
ayy.. nisan gelse, hayırlısıyla bebeklerimiz doğsa, onların o cennet kokularını duysak bi de.. ahhh..inşallah
canım zaman hem geçmiyo gibi geliyo hem de su gibi akıyo valla o yüzden 9 ocak çok çabuk gelecek göreceksin inşallah dila bebğimiz de sağlıkla yatsın huzurla uyusun minik yatağında güle güle kullanın şimdiden odanızı canım. iyi günlerde inşallah
kızlar biz iki kedili ile(zeynep) 5 ocakta buluşmaya karar verdik onun doktor kont. varmış zaten ordan sonra bişiler yapalım diyoruz hemde doğurmadan görüşürüz bi konuşuruz keyifli olur dedik eğer gelmek isteyen olursa seve seve beklriz kızlar çokta güzel olur bizim içinde ama biz daha fazla ertelemek istemedik.... haaa isterseniz gelen olurda bu tarihten önce olsun diyen çıkarsa öncede olur yani.....artık nisan annecikleride görüşşün değilmi......
ya ne kadar fenasınız yaaaaaaa mafoldumben biz de isterizzzzzzzzzzzzzz. neyse inşallah başka zaman da hep birlikte buluşuruz. bizim için de sohbet edin bolca
canım.. günaydın
çok canım sıkkın bu sabah benim
salya sümük ağlıyorum bilgisayar başında.
şimdi gördüm senin geldiğini de..
iyi olmana çok sevindim.
keyfinin çeyreğini, ya da beşte birini bugün dila'yla bize ödünç verir misin be dünür..
biz hiç iyi değiliz.............
günaydın..
hep aynı şeyler.
iki ileri bir geri.. ya da bu durumda, iki geri bir ileri.
kayınvalide. eş. kavga. gürültü. huzursuzluk. tatsızlık. anlayışsızlık. hoyratlık.
tekrarlanan olaylar insanı nasıl yoruyor anlatamam...
kendime de kızıyorum. bebeğim için umursamamayı öğrenebilsem.
bu kadar takmasam..
bir yolunu bulabilsem dila'yı koruyabilmenin.
zeynepcim sıkma kendini canım her zaman herkes için olabilecek şeyler bunlar allah can sağlığı versin kızına sağlık versin sakın ağlayıp da kendini harap etme geçecek bütün sıkıntılar allahın izniyle. ne yaşadığını bilemem tabi ama napalım arada böyle tatsızlıklar da oluyor. sakın üzülme bak birbbirimizle paylaşıyoruz ve rahatlıyoruz en azından yapabileceğimiz başka bişey olursa bişeye veya fikre ihtiyacın olursa da yardımcı olmaya çalışırım. sıkma sakın kendini
:CüvCüv:Günaydın kızlar,dün akşam benim için cok sıkıcıydı,içime fenalık geldi resmen.anneme gittim 18 gibi yattım 21 gibi kalktım pasta mevye yedim,için sıkıldı geri yattım,3 saat yatakta dön dur.eşim de yok,işim de stressli onun da etkisi sanırım. baktım aglıyorum...bebek oynuyo.bugün gidip bi gezecem cıkışta,bişiler alayım...herkese kolaylıklar diliyorum,moralinizi yüksek tutun...
günaydın canım evet sıkıcı bi günün ardından alışveriş iyi gider haklısın. iyi alışverişler
günaydın kızlar nasılsınız?bugün benim 16.30 da dr randevum var.aya saat hiç ilerlemiyo durdu sanki....
günaydın kızlar nasılsınız?bugün benim 16.30 da dr randevum var.aya saat hiç ilerlemiyo durdu sanki....
ayy canım ebnim gözün aydın ,bende yarın gitcem kısmetse ayrıntılı ults.var bugun randevu alcam ,babamızda çok görmek istiyo ama dükkanı emanet etcek kimsemiz yok üfff.....ne heyecanlısındır şimdi sen....
ayy canım ebnim gözün aydın ,bende yarın gitcem kısmetse ayrıntılı ults.var bugun randevu alcam ,babamızda çok görmek istiyo ama dükkanı emanet etcek kimsemiz yok üfff.....ne heyecanlısındır şimdi sen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?