canımm ayrıntılı usg super oluyor biz kocişle 40 dk izlemiştik oğlumuzu.. senınkıde cok guzel gececek ınsallaha:))) keşke fıyatı uygun olsada her ay ayrıntılıya gırsekk :)
oğluşun baya buyumuştur annesi .. şaşıracaksın gorunce :)
Bende iyiyim kıslar çokşükür.Fundacığım güzel haberlerle geleceksin inşallah.
ya kızlar tetanoz aşısı olmaya şimdi gitsemmi acaba kaç gün sürüyo ağrısı falan yoksa yarınmı gitsem ama pazar günü de misafirim gelicek eğer geçmezse ağrılı ağrılı nasıl dururum nolur bana akıl verin
canım ben dün oldum aşımı...biraz gece acımıştı soa yaptırdığım için o da .bugün gayet iyiyim
hayır vurulmadım canım ama ben ilk hamileliğimde ilk ikisini vurulmuştum.doğumdan sonra 5'e tamamladım.bu da ömür boyu koruma demekmiş. yani vuruldum sayılır.
esros hoş geldin.günaydın.
canım ben ıkı gun önce vuruldum.. vurulacaksan sağ koluna vurun... şuan ben soluma yatamıyorum .. acı yapıyor(
evet dımı agrı yapabılıyomus sonradan koluda ona göre secmek lazım
sağol canım ben de gidip yaptırayım bari ikincisi ne zaman olacakmış yani kaç hafta veya ay sonra bilgin varmı
budebe benim dr da seninkinden.hiç aşı önermiyo...
slmlar arkadaslar
ya kızlar tetanoz aşısı olmaya şimdi gitsemmi acaba kaç gün sürüyo ağrısı falan yoksa yarınmı gitsem ama pazar günü de misafirim gelicek eğer geçmezse ağrılı ağrılı nasıl dururum nolur bana akıl verin
slmlar arkadaslar
günaydın kızlar bende hastaneden geliyorum devlette insan muamelesi yok ya biri oraya gönderiyor öbürü başka yere doktor ultrasona sıra al dedi ta marta kadar doluymuş yok dedim bende şeker yüklemesi içinde yarın sabah 8 de gel dediler gidicem bakalım ne olcak ama cok bunaldım valla orda
tetanoz aşısını da salı vurundum ben hiç ağrı sızı olmadı valla bence dert etme vurun derim ama herkese göre değişir belki bilemiyorum yinede sen bilirsin canım
benimde cok burnum kanıyor bakalım kendi doktorum ne diyecek bu duruma siznde oluyormu hiç kızlar
slmlar arkadaslar
hosbuldum arkadaslar bugün benime randevüm var bakalim aksama yazarim yine....:Saruboceq:
burun kanaması bende de var canım valla doktoruna sorarsan bende sevinirim çünkü benim gitmeme daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?