2010 Nisan Anneleri

ilke nurcum bizim dr 15-20 dak falan bakıyomuş.birde ben özel hastanede baktırıyorum 50 tl fiyatı....inşallah güzel geçer canım....bakalım kilosu boyu nasıl....çok merak ediyorum...tabi önce sağlık haberini.....zemuszemus

ya kızlar tetanoz aşısı olmaya şimdi gitsemmi acaba kaç gün sürüyo ağrısı falan yoksa yarınmı gitsem ama pazar günü de misafirim gelicek eğer geçmezse ağrılı ağrılı nasıl dururum nolur bana akıl verin

canım ben dün oldum aşımı...biraz gece acımıştı soa yaptırdığım için o da .bugün gayet iyiyim

hayır vurulmadım canım ama ben ilk hamileliğimde ilk ikisini vurulmuştum.doğumdan sonra 5'e tamamladım.bu da ömür boyu koruma demekmiş. yani vuruldum sayılır.

esros hoş geldin.günaydın.

anladım canım hanı bazı doktorlar bunuda ıstemıyormus yaa neden ıstemıyolar kafam takıldıda..

günaydın kızlar bende hastaneden geliyorum devlette insan muamelesi yok ya biri oraya gönderiyor öbürü başka yere doktor ultrasona sıra al dedi ta marta kadar doluymuş yok dedim bende şeker yüklemesi içinde yarın sabah 8 de gel dediler gidicem bakalım ne olcak ama cok bunaldım valla orda

tetanoz aşısını da salı vurundum ben hiç ağrı sızı olmadı valla bence dert etme vurun derim ama herkese göre değişir belki bilemiyorum yinede sen bilirsin canım

benimde cok burnum kanıyor bakalım kendi doktorum ne diyecek bu duruma siznde oluyormu hiç kızlar

slmlar arkadaslar

slm canım

arkadaşlar teşekkür ederim bilgileriniz için. rabiacım devlet malesef öyle ama napcaksın allah muhtaç da etmesin eksik de. bu arada burun akıntıları ve kanamaları bu aylarda normalmiş takip ettiğim gebelik sitesinde öyle yaıyodu.ama sen yine de bi dr una sor istersen

burun kanaması bende de var canım valla doktoruna sorarsan bende sevinirim çünkü benim gitmeme daha çok var

burun kanaması bende de var canım valla doktoruna sorarsan bende sevinirim çünkü benim gitmeme daha çok var

tamam canım yarın sorarım sonuçları gösterırken devletteki doktora sonrada kendi doktoruma soracam bakalım o ne dicek çünki çoğaldı iyice benim

ben cıkıym bişiler atıstırıyım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…