2010 Nisan Anneleri

kızlar azönce doğum hikayeleri bölümünde bir yazı okudum gercekten çok ürperdim....
kadıncağız istanbulda özel bir hast. doğum yapmış ama başına gelmeyen kalmammış resmen çin eziyeti çekmiş,ve başına gelenlerden dolayı kimseye şikayetde bulanamamış doğum için acil gitmiş eşini yanına almamışlar kadına bir dünya evrak imzalatmışlar tabi can havliyle hepsine gözü kapalı imza atmış,resmen doğum yaptırmamışlar karşına geçip dalga gecmişler,eşi ortalığı ayağa kaldırmış ama yapışan eşi almak için kürtaj yapıcaklarmış fakat kadının ailesine dikiş acısına dayanamadı narkoz verdik demişler,tam narkozda alamamış canlı canlı hep hissetmiş....
okudum tüğlerim ürperdi kızlar....
dikaktli olalım vallahi çok zor,özelde de böle oluyorsa artık....

ya kızlar çok alakasız bişey olcak ama bizde yılbaşı çekilişi yapsak ya hemen hemen bütün topikler yapıyor kargoyla göndeririz..

ya kızlar çok alakasız bişey olcak ama bizde yılbaşı çekilişi yapsak ya hemen hemen bütün topikler yapıyor kargoyla göndeririz..

biz o olayı hep konuşuyorduk kızlarla msnde ama sanırım biz yapsak oda olay olur bence...
karışıklık olur,isterseniz deneyelim ben varım çoğunluk ne der bilmem.....

ayyy seyma ya hem sevindim hem de tam sevinemedim allah yardımcısı olsun rabbim bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sorun da sıkıntılar da biter inşallah.

olur ymercim nasıl oluyosa yapalım.

özgecim (ruzenin) (2 tane özge olunca artık karışmasın dedim) az önce aktara gittim ıhlamur almaya ekinezyayı hamilelere önermiyoruz hatta ıhlamuru bile haftada 1 kez falan için dedi. almadım içime sinmediği için sen ne dersin aynı görüşte misin?

bu arada ayağımla tetanoz aşısı olmaya gittim dr olmadığı için yapmadılar akannehir

yılbası için hediye olayını yürütmek isteyen liste yapmayı beceren gönüllü bir arkadaşımız olursa baslatalım valla ne güzel olur az kaldı yeni yıla zaten.....

neden ıhlamur çok sağlıklı ben hergün bir bardak içiyorum,önermeme sebepleri neymiş merak ettim haftada iki kez ekinezyada içiyorum .....adaçayı vb. bitkiler yasak evt...bunlar netdede yazıyor zaten doktorlarda sölüyor benim doktorum yasak iiçme falan demedi benim müşterilerim ıhlamur tüketiyo valla gebe olanlar...

ben de öyle biliyordum ıhlamurun bi sakıncası yok adaçayı içilmemeli diye aklıma geldi alıcaktım ekinezya için de öyle dedi neyse zaten ıhlamuru da oldukça karışık yapıyorum tarçın elma limon bal falan heralde o da iyi olur iyi o zaman hergün içeyim ben de sadece akşamları 1 fincan içeyim diyodum zaten

canım telaşlanma hemen cukulata yesen yada bı bardak ılık süt içip eğer evdeysen uzansoltarafına yat ve bekle bakalım panik yapma hemen ..sürekli hareket edecek dıye bısey yokmus cunku uyuyodur annesi

akşam sıcak çikolta içtim koca bir fincan sütle,zaten ondan sonra olan oldu,oğlanda tık yok.az önce şirket doktoruna çıkiym dedim o da yokmuş yerinde ,geri döndüm,oturur oturmaz başladı tepiklemeye :))))çok korktum valla,demek ki çikolatayı sevmedi ya da fazla geldi bayıldı akşamdan beri anca kendine geldi.allahım doğsalarda bir sağlıklarını görsek,ama sanırım bu telaş ömür boyu gidicek,anneliğin bir hediyesi galiba...

slm kızlar anca girebildim nete bugün çok yoğunum hem iş hem ev durumları beni epey koşturdu bugün..hazır fırsat bulmuşken neler kaynamış bi geçmişe bakayım..

canım ozaman ekinazya kullanma gene sen aklınd bişi kalmasın....ama ıhlmuru zaten baya zengin bi şekilde vitamin desetği yapıyormuşun çok güzel bende arada yapıyrıum böle midem çok kötü olursa zencefilde ekliyrum rahatlatıyor.....

Kızlar şeymadan haber aldım ameliyat olmus ama risk hala devam ediyomus aksam bir ameliyat daha olabilirmiş dualarımızı eksik etmeyelim...

arkadaşlar medine arkadaşımız saolsun şeymanın telefonunu yollamış bana. ama aramaya çekiniyorum dinleniyordur rahatsız ederim diye ben bugün geçsin yarın arıyayım diyorum. ne dersiniz?

canım hadi gözün aydın gerçi zaten sürekli hareket etmezlermiş benimki de bazen öyle oluyo bazen de ettikler bizim hissedeceğimiz kadar olmazmış. ama ben çok gerildiğimde rahatlamak için klasik müzik dinliyorum o da iyi geliyo

sağol özgecim yardımların için

selam güzel nisan anneleri keyifler nasil bakim ???
gecmisi okiyim geliyorum

hg canım allaha şükür daha iyiyiz siz nasılsınız?

arkadaşlar medine arkadaşımız saolsun şeymanın telefonunu yollamış bana. ama aramaya çekiniyorum dinleniyordur rahatsız ederim diye ben bugün geçsin yarın arıyayım diyorum. ne dersiniz?

ya aslında telefonu zaten muhtemelen yanında refakatçi vardır onda duruyodur ama yine de sen bilirsin tuğbacım

kızlar ben çıkıyorum.dr a gidicem....ondan önce günlük olağan yürüyüşümü yapayım kendinize iyi bakın.öptüm hepinizi....

selam kızlar nasılsınız ..
budebe sağol canım geçmişteki msjın için.. kib aeo öptük sizi güle güle :))

kızlar ben çıkıyorum.dr a gidicem....ondan önce günlük olağan yürüyüşümü yapayım kendinize iyi bakın.öptüm hepinizi....

hadi canım sana kolay gelsin inşallah iyi haberlerle gel bebişe selam bizden biz de seni öptük. zemuszemus

selam kızlar nasılsınız ..
budebe sağol canım geçmişteki msjın için.. kib aeo öptük sizi güle güle :))

slm ummuhan hg nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…