ya kızlar çok alakasız bişey olcak ama bizde yılbaşı çekilişi yapsak ya hemen hemen bütün topikler yapıyor kargoyla göndeririz..
ya kızlar çok alakasız bişey olcak ama bizde yılbaşı çekilişi yapsak ya hemen hemen bütün topikler yapıyor kargoyla göndeririz..
ayyy seyma ya hem sevindim hem de tam sevinemedim allah yardımcısı olsun rabbim bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sorun da sıkıntılar da biter inşallah.
olur ymercim nasıl oluyosa yapalım.
özgecim (ruzenin) (2 tane özge olunca artık karışmasın dedim) az önce aktara gittim ıhlamur almaya ekinezyayı hamilelere önermiyoruz hatta ıhlamuru bile haftada 1 kez falan için dedi. almadım içime sinmediği için sen ne dersin aynı görüşte misin?
bu arada ayağımla tetanoz aşısı olmaya gittim dr olmadığı için yapmadılar akannehir
neden ıhlamur çok sağlıklı ben hergün bir bardak içiyorum,önermeme sebepleri neymiş merak ettim haftada iki kez ekinezyada içiyorum .....adaçayı vb. bitkiler yasak evt...bunlar netdede yazıyor zaten doktorlarda sölüyor benim doktorum yasak iiçme falan demedi benim müşterilerim ıhlamur tüketiyo valla gebe olanlar...
canım telaşlanma hemen cukulata yesen yada bı bardak ılık süt içip eğer evdeysen uzansoltarafına yat ve bekle bakalım panik yapma hemen ..sürekli hareket edecek dıye bısey yokmus cunku uyuyodur annesi
ben de öyle biliyordum ıhlamurun bi sakıncası yok adaçayı içilmemeli diye aklıma geldi alıcaktım ekinezya için de öyle dedi neyse zaten ıhlamuru da oldukça karışık yapıyorum tarçın elma limon bal falan heralde o da iyi olur iyi o zaman hergün içeyim ben de sadece akşamları 1 fincan içeyim diyodum zaten
Kızlar şeymadan haber aldım ameliyat olmus ama risk hala devam ediyomus aksam bir ameliyat daha olabilirmiş dualarımızı eksik etmeyelim...
akşam sıcak çikolta içtim koca bir fincan sütle,zaten ondan sonra olan oldu,oğlanda tık yok.az önce şirket doktoruna çıkiym dedim o da yokmuş yerinde ,geri döndüm,oturur oturmaz başladı tepiklemeye :))))çok korktum valla,demek ki çikolatayı sevmedi ya da fazla geldi bayıldı akşamdan beri anca kendine geldi.allahım doğsalarda bir sağlıklarını görsek,ama sanırım bu telaş ömür boyu gidicek,anneliğin bir hediyesi galiba...
canım ozaman ekinazya kullanma gene sen aklınd bişi kalmasın....ama ıhlmuru zaten baya zengin bi şekilde vitamin desetği yapıyormuşun çok güzel bende arada yapıyrıum böle midem çok kötü olursa zencefilde ekliyrum rahatlatıyor.....
selam güzel nisan anneleri keyifler nasil bakim ???
gecmisi okiyim geliyorum
arkadaşlar medine arkadaşımız saolsun şeymanın telefonunu yollamış bana. ama aramaya çekiniyorum dinleniyordur rahatsız ederim diye ben bugün geçsin yarın arıyayım diyorum. ne dersiniz?
kızlar ben çıkıyorum.dr a gidicem....ondan önce günlük olağan yürüyüşümü yapayım kendinize iyi bakın.öptüm hepinizi....
selam kızlar nasılsınız ..
budebe sağol canım geçmişteki msjın için.. kib aeo öptük sizi güle güle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?