2010 Nisan Anneleri

ewt wala canım bazılarıda işini öylesine yapıyo yani malesef.iyi oldu söylediğin canım deniyim kolanyayla ovayım iyi gelir belki.

jnazcım neden olmasın valla zeyno ile konuşayım,hatda ikinci bir buluşma bile yaparız süperde olur sen istanbula gelince nerde olacaksın peki???

jnazcım neden olmasın valla zeyno ile konuşayım,hatda ikinci bir buluşma bile yaparız süperde olur sen istanbula gelince nerde olacaksın peki???

bencede çok iyi olur tatlımya . anadolu yakasında olacağım ama hiç problem değil
avrupa yakasına da geçerim eminönünde falanda buluşabiliriz. yada ortak bir nokta bulabiliriz

bencede çok iyi olur tatlımya . anadolu yakasında olacağım ama hiç problem değil
avrupa yakasına da geçerim eminönünde falanda buluşabiliriz. yada ortak bir nokta bulabiliriz

tamam ozaman tatlım inşlh dua ediyroum hava koşullarıda bizi çok zorlamaz ve görüşebilirz hatda bunuda gene arkadaslara bildirelim 5 ocak dışında ,birde ocak ayının 15. den sonra bir programamız var onada herekz katılabilir.....
yer ve mekan kesinleşince yine yazar haber veririm....

inşallah canımyaa ama hiç problem değil benim için. bir daha ya nasip çünkü

yaaa kızlarr nerdesiniz kimsecikler yok....

bugün pek bi sakin burası bende yenileyip duruyorum sayfayı

meraba kızlar ben çok yoruldum yaaa 10 dak mesafedeki bir yere gidip gelmem gerekti o bile fazla geldi.
çalışmak artık çok zor geliyo. şöyle bir ayaklarımı uzatıp dinlenemiyom yorulunca. gerçi akşamlar kayınvalidem saolsun bana hiç bir şey yaptırmıyo akşamları çok iyi dinleniyom. birde akşamları evle uğraşsaydım heralde dayanamazdım.
jnazcım ne güzel kendine elbise dikmişsin. bende öyle yetenekler de vakitde yok alayım diyom oda çok pahalı hamile elbiseleri.
özgecimmm ben burdayım:)

slm arkadaşlar nasılsınız okadar uzun zaman olduki yazmayalı aslında sürekli girip okuyorum ama yazamadım... çok özledim sizi bebişlerinizde sizlerde çok iyisinizdir umarım.. ben garibim bugün okulada gidemedim belimde müthiş bi sancı var , çok yoruluyorum ondan galiba haftanın yedi günü çalışmak bide ayakta kalmak yoruyo haliyle allahtan aaz kaldı tatile sonra zaten rahatlayacam allahın izniyle... kızımda çok ii çok şükür ama göbişim hala çok az görenler hamile olduğumu değilde kilo aldığımı sanıyo neyse çok uzattım öpüyom hepinizi

canım benimyaa Allah kolaylık versin sana
cidden çok pahalılar hayatım o yüzden kendim dikmeyi deniyorum hem çok uyguna geliyor hemde istediğim her şeyi uygulayabiliyorum.

a.s tatlım hoşgeldin özlettin kendini
sana da Allah kolaylık versin çok zordur bu halde çalışmak
bazılarının göbişi bir anda çıkıyor seninde öyle olabilir
selamlar kızlar
buluşma mı ayarlıyorsunuz?? süper ne zaman nerde saat kaçta ??? opuyorumnanaktan
canım şu anda net tarih belli değil ama herkese uyacak bir tarih ayarlayabiliriz inşallah
özgecım 5 ocakta calısıyorum hafta ıcıne gelıyor sanırım sonrakıne katılmak ısterım

çok iyi olur tatlım

kızlar zeyno yok( iki kedili deli)bir bulsam konuşcamda, bakalım eğer gercekten gelmek isteyenler olursa ciddi olupta iptal edilmiycek bir buluşma ayarlarsak biz tarihi değiştirebilirz diye konuşmuştuk her koşulda ben zeynoyu 5 ocakta yada daha önce görcem zaten kendisi söz verdi:)))))))
ama kalabalık olursakta çok güzel olur bu arada avrupa yakasındayız sanırım çoğumuz ben bahçelievdeyim mesela.....

hatda dışarda buluşuruz ilk önce daha sonra kimin evi müsaitse ev gezmeside çok güzel oluyo çok rahat ve keyifli oluyo onuda yaparız azcık nisan anneleride canlansın ya .....
hep baska topiktekiler hediyeleşiyo,buluşuyo bizde tık yok .....
ewttttt coşuyoruz nisan anneleri......

canım benimyaa Allah kolaylık versin sana
cidden çok pahalılar hayatım o yüzden kendim dikmeyi deniyorum hem çok uyguna geliyor hemde istediğim her şeyi uygulayabiliyorum.

saol tatlım dayanabildiğimiz yere kadar çalışıyoz bakalım. valla ben oldum olası kendi gönlüme göre kendime birşeyler dikmeye çok heves etmişimdir ama hevesten öteye gidemedik:) çok iyi yapıyosun canım dik dik giy valla ben yakında çuvalların içine girip çıkacam dışarı hiçbirşeye sığmayıncakaydirigubbakcemile3

evet yaa zeyno yok nerde acep? merak da ettim haa..

ay kızlar siz ne diyosunuz umudumsun bebeğim varya. oda gebzedeymiş bende gebzedeyim daha yeni farkettik bu durumu safmıyız neyiz kaydirigubbakcemile3 kanki olcaz biz artık :dance:
valla şu buluşma anadolu yakasında olsaydı bende atlar gelirdim ama bu çürük ayağımla taa karşıya sanırım gelemem. ben yinede nerde ne zaman öğreneyimde belki süpriz yaparım sizekaydirigubbakcemile2

ben her halukarda varım şekercim kaydirigubbakcemile5

olmazsa sabah erken saatlerde buluşuruz tatlım malum akşamlar kısa
keşke ben istanbulda olsaydım çok isterdim evimde ağırlamayı :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…