jnazcım neden olmasın valla zeyno ile konuşayım,hatda ikinci bir buluşma bile yaparız süperde olur sen istanbula gelince nerde olacaksın peki???
bencede çok iyi olur tatlımya . anadolu yakasında olacağım ama hiç problem değil
avrupa yakasına da geçerim eminönünde falanda buluşabiliriz. yada ortak bir nokta bulabiliriz
inşallah canımyaa ama hiç problem değil benim için. bir daha ya nasip çünkütamam ozaman tatlım inşlh dua ediyroum hava koşullarıda bizi çok zorlamaz ve görüşebilirz hatda bunuda gene arkadaslara bildirelim 5 ocak dışında ,birde ocak ayının 15. den sonra bir programamız var onada herekz katılabilir.....
yer ve mekan kesinleşince yine yazar haber veririm....
yaaa kızlarr nerdesiniz kimsecikler yok....
canım benimyaa Allah kolaylık versin sanameraba kızlar ben çok yoruldum yaaa 10 dak mesafedeki bir yere gidip gelmem gerekti o bile fazla geldi.
çalışmak artık çok zor geliyo. şöyle bir ayaklarımı uzatıp dinlenemiyom yorulunca. gerçi akşamlar kayınvalidem saolsun bana hiç bir şey yaptırmıyo akşamları çok iyi dinleniyom. birde akşamları evle uğraşsaydım heralde dayanamazdım.
jnazcım ne güzel kendine elbise dikmişsin. bende öyle yetenekler de vakitde yok alayım diyom oda çok pahalı hamile elbiseleri.
özgecimmm ben burdayım:)
a.s tatlım hoşgeldin özlettin kendinislm arkadaşlar nasılsınız okadar uzun zaman olduki yazmayalı aslında sürekli girip okuyorum ama yazamadım... çok özledim sizi bebişlerinizde sizlerde çok iyisinizdir umarım.. ben garibim bugün okulada gidemedim belimde müthiş bi sancı var , çok yoruluyorum ondan galiba haftanın yedi günü çalışmak bide ayakta kalmak yoruyo haliyle allahtan aaz kaldı tatile sonra zaten rahatlayacam allahın izniyle... kızımda çok ii çok şükür ama göbişim hala çok az görenler hamile olduğumu değilde kilo aldığımı sanıyoneyse çok uzattım öpüyom hepinizi
canım şu anda net tarih belli değil ama herkese uyacak bir tarih ayarlayabiliriz inşallahselamlar kızlar
buluşma mı ayarlıyorsunuz?? süper ne zaman nerde saat kaçta ??? opuyorumnanaktan
özgecım 5 ocakta calısıyorum hafta ıcıne gelıyor sanırım sonrakıne katılmak ısterım
kızlar negüzel buluşup tanışcaksınız.keşke bende istanbulda olsam yaa..
canım benimyaa Allah kolaylık versin sana
cidden çok pahalılar hayatım o yüzden kendim dikmeyi deniyorum hem çok uyguna geliyor hemde istediğim her şeyi uygulayabiliyorum.
kızlar zeyno yok( iki kedili deli)bir bulsam konuşcamda, bakalım eğer gercekten gelmek isteyenler olursa ciddi olupta iptal edilmiycek bir buluşma ayarlarsak biz tarihi değiştirebilirz diye konuşmuştuk her koşulda ben zeynoyu 5 ocakta yada daha önce görcem zaten kendisi söz verdi:)))))))
ama kalabalık olursakta çok güzel olur bu arada avrupa yakasındayız sanırım çoğumuz ben bahçelievdeyim mesela.....
ben her halukarda varım şekercim kaydirigubbakcemile5kızlar zeyno yok( iki kedili deli)bir bulsam konuşcamda, bakalım eğer gercekten gelmek isteyenler olursa ciddi olupta iptal edilmiycek bir buluşma ayarlarsak biz tarihi değiştirebilirz diye konuşmuştuk her koşulda ben zeynoyu 5 ocakta yada daha önce görcem zaten kendisi söz verdi:)))))))
ama kalabalık olursakta çok güzel olur bu arada avrupa yakasındayız sanırım çoğumuz ben bahçelievdeyim mesela.....
hatda dışarda buluşuruz ilk önce daha sonra kimin evi müsaitse ev gezmeside çok güzel oluyo çok rahat ve keyifli oluyo onuda yaparız azcık nisan anneleride canlansın ya .....
hep baska topiktekiler hediyeleşiyo,buluşuyo bizde tık yok .....
ewttttt coşuyoruz nisan anneleri......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?