selam güzel nisan anneleri keyifler nasil bakim ???
gecmisi okiyim geliyorum
günaydın..
hep aynı şeyler.
iki ileri bir geri.. ya da bu durumda, iki geri bir ileri.
kayınvalide. eş. kavga. gürültü. huzursuzluk. tatsızlık. anlayışsızlık. hoyratlık.
tekrarlanan olaylar insanı nasıl yoruyor anlatamam...
kendime de kızıyorum. bebeğim için umursamamayı öğrenebilsem.
bu kadar takmasam..
bir yolunu bulabilsem dila'yı koruyabilmenin.
günaydın yosuncuğum.bizi iyiyiz oğluşla ayrıntılı usg miz var bugün...sen nasılsın*
hosbuldum arkadaslar bugün benime randevüm var bakalim aksama yazarim yine....:Saruboceq:
Kızlar şeymadan haber aldım ameliyat olmus ama risk hala devam ediyomus aksam bir ameliyat daha olabilirmiş dualarımızı eksik etmeyelim...
hoşgeldin canım.opuyorumnanaktankeyifler limoni bunalımlı nisan anneleri, gergin işyerleri bugün topiğimiz bi garipdelikafadulden
a.s anne hb canım sağol iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?? :)
arkadaslar merhaba size bir sey danısmak istiyorum.. ben bugun 24+6 dayım. ve son adet tarihim 25 haziran.. dogum tarihi hesaplayıcıları 1 nisan dogumu gosterıyor ama doktorum mart sonuda olabılır dedı.. benım sımdı mart annesı mı yoksa nısan annesı mı olma olasılıgım daha yuksek?.. sımdıden tesekkur ederım.. herkese rahat bir hamılelık dılerım..
emin ol burdaki nisan annelerinden de martta dogum yapacak olan olur,erken gelebiliyolar.7,5-8 aydan sonra dogum cantası hazır beklemek lazım:CüvCüv:
merhaba arkadaşlarrr
bzi geldikk
bugün kursa gittim hamile jilesi diktim kendime. sonrasında da anasağlığa gittim grip aşımı oldum . yarında tetenoz aşımın 2. dozunu vurulmam gerekiyordu yarın ama arasında 21 gün olsun dedi ebe tamam dedim bende. birde arkadaşlar bu aralar sanki daha az hareket ediyormuş gibi geliyordu bebeğim oda normalmiş büyüdükçe alanı azaldığı için daha az hareket eder dedi ebe
sizler nasılsınız ?
benimde doktorum ıhlamur ve kuşburnunu önermişti canımneden ıhlamur çok sağlıklı ben hergün bir bardak içiyorum,önermeme sebepleri neymiş merak ettim haftada iki kez ekinezyada içiyorum .....adaçayı vb. bitkiler yasak evt...bunlar netdede yazıyor zaten doktorlarda sölüyor benim doktorum yasak iiçme falan demedi benim müşterilerim ıhlamur tüketiyo valla gebe olanlar...
ay inşallah bir an önce kendi msj larını da okuruz burda hayırlısıyla çıkar ameliyattandaKızlar şeymadan haber aldım ameliyat olmus ama risk hala devam ediyomus aksam bir ameliyat daha olabilirmiş dualarımızı eksik etmeyelim...
ruzenincim bende bugün bir arkadaşımdan duydum görümcesi bayramın 1. günü doğum yapacaktı neler gelmiş başına ama anlatmayayımkızlar azönce doğum hikayeleri bölümünde bir yazı okudum gercekten çok ürperdim....
kadıncağız istanbulda özel bir hast. doğum yapmış ama başına gelmeyen kalmammış resmen çin eziyeti çekmiş,ve başına gelenlerden dolayı kimseye şikayetde bulanamamış doğum için acil gitmiş eşini yanına almamışlar kadına bir dünya evrak imzalatmışlar tabi can havliyle hepsine gözü kapalı imza atmış,resmen doğum yaptırmamışlar karşına geçip dalga gecmişler,eşi ortalığı ayağa kaldırmış ama yapışan eşi almak için kürtaj yapıcaklarmış fakat kadının ailesine dikiş acısına dayanamadı narkoz verdik demişler,tam narkozda alamamış canlı canlı hep hissetmiş....
okudum tüğlerim ürperdi kızlar....
dikaktli olalım vallahi çok zor,özelde de böle oluyorsa artık....
bana uyar şekerimya kızlar çok alakasız bişey olcak ama bizde yılbaşı çekilişi yapsak ya hemen hemen bütün topikler yapıyor kargoyla göndeririz..
özgecim ben ocağın 15 inde istanbulda olacağım ve bir hafta kadar kalırım eğer o tarihlerde de bir buluşma ayarlayabilirsek çok isterim gelmeyikızlar bu arada nerde buluşacağımızı sormuşunuz.....
zeynebin doktoru bakırköyde ,benimde işyerim bahçelievlerde.....
avrupa yakasında olupta ben de gelirim diyenelr sölesin valla ona görede program yaparız,
bakalım güzel gececek inşlh....
merhaba tatlım hoşbuldum . evett yoruldum ama değdi. çok sağolmerhaba nazcım hg. geçmiş olsun arkadaşım. demek kendine jile diktin ha ne güzel güle güle kullan sağlıkla
slm kızlar nasılsınız wala ben pek ii diyilim çünkü tetanoz vurundum dün ve kolum bugün çok ağırmaya başladı ve kıpkırmızı kabardı sizce kabarması normalmi kızlar.ve kaçgün sürüyo bu ağrı.
öylemi jnazcım sağol canım ben bide bi hata yaptım bugün duş aldım canım.ama dün vuruldum bişiy olmaz dedim.hemşirede ne yazıkki söylemdi sinir oldum yaa.insan söyler. ama duştan öncede kabarma olmuştu.sağol canım verdiğin bilgi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?