2010 Nisan Anneleri

bosver canim benim sanirim benim cekitiklerimi sende cekiyorsun
bebegini düsün gerisini bosver #
cünki tek zarari kendine ve yavruna veriyorsun
sence umurlarinda olurmu ???
valla benim dengemi bozdular kendime güvenim kalmadi
kimseyle konusmayi sevmez oldum ama buda sadece bana zarar veriyor dedigim gibi
artik es kaynana hikaye sadece sen ve bebegini düsün
sykma tatli canini

günaydın yosuncuğum.bizi iyiyiz oğluşla ayrıntılı usg miz var bugün...sen nasılsın*

hosbuldum arkadaslar bugün benime randevüm var bakalim aksama yazarim yine....:Saruboceq:

insallah ggüzel haberlerle dönersinizopuyorumnanaktan

Kızlar şeymadan haber aldım ameliyat olmus ama risk hala devam ediyomus aksam bir ameliyat daha olabilirmiş dualarımızı eksik etmeyelim...

dualarimiz onunla insalah gerek kalmaz bir ameliyat daha
:Saruboceq:

hoşgeldin canım.opuyorumnanaktankeyifler limoni bunalımlı nisan anneleri, gergin işyerleri bugün topiğimiz bi garipdelikafadulden

hsbulduk canim evet biraz bunalimda nisan anneleri ama normal
napalim hava berbat calisanlarimiz var aramizda
biz bunalmiyakta kim bunalsin opuyorumnanaktan

işallah şeyma arkadaşımız bir an önce iyleşir geçmiş olsun..allah yardımcısı olsun işallah..

kizlar yemek falan yapim ben ya annamin evindeyim ama bana hizmet edecek degil dimi :ecrin_bebek:
bisey canim istedi onu pisirim bari öptüm hepinizi
kendinize ve bebeginize iyi bakin aksama görüsürüz insallah

emin ol burdaki nisan annelerinden de martta dogum yapacak olan olur,erken gelebiliyolar.7,5-8 aydan sonra dogum cantası hazır beklemek lazım:CüvCüv:

rabbım şeymayı ve bebeklerını korusun ...yavrularını hayırlısıyla saglıkla sıhhatle zamanında dünyaya getırsın ınsallah...dualarım senınle şeymacım

merhaba arkadaşlarrr
bzi geldikk
bugün kursa gittim hamile jilesi diktim kendime. sonrasında da anasağlığa gittim grip aşımı oldum . yarında tetenoz aşımın 2. dozunu vurulmam gerekiyordu yarın ama arasında 21 gün olsun dedi ebe tamam dedim bende. birde arkadaşlar bu aralar sanki daha az hareket ediyormuş gibi geliyordu bebeğim oda normalmiş büyüdükçe alanı azaldığı için daha az hareket eder dedi ebe
sizler nasılsınız ?

merhaba nazcım hg. geçmiş olsun arkadaşım. demek kendine jile diktin ha ne güzel güle güle kullan sağlıkla

slm kızlar nasılsınız wala ben pek ii diyilim çünkü tetanoz vurundum dün ve kolum bugün çok ağırmaya başladı ve kıpkırmızı kabardı sizce kabarması normalmi kızlar.ve kaçgün sürüyo bu ağrı.

benimde doktorum ıhlamur ve kuşburnunu önermişti canım
Kızlar şeymadan haber aldım ameliyat olmus ama risk hala devam ediyomus aksam bir ameliyat daha olabilirmiş dualarımızı eksik etmeyelim...
ay inşallah bir an önce kendi msj larını da okuruz burda hayırlısıyla çıkar ameliyattanda
ruzenincim bende bugün bir arkadaşımdan duydum görümcesi bayramın 1. günü doğum yapacaktı neler gelmiş başına ama anlatmayayım
ya kızlar çok alakasız bişey olcak ama bizde yılbaşı çekilişi yapsak ya hemen hemen bütün topikler yapıyor kargoyla göndeririz..
bana uyar şekerim
özgecim ben ocağın 15 inde istanbulda olacağım ve bir hafta kadar kalırım eğer o tarihlerde de bir buluşma ayarlayabilirsek çok isterim gelmeyi
[
merhaba nazcım hg. geçmiş olsun arkadaşım. demek kendine jile diktin ha ne güzel güle güle kullan sağlıkla
merhaba tatlım hoşbuldum . evett yoruldum ama değdi. çok sağol

hoşgeldin canım
bende de kabarma olmamıştı ama felaket ağrım oldu 4-5 gün . birde tetenoz vurulduğunda süt ve süt ürünleri tüketmemen gerekiyormuş

öylemi jnazcım sağol canım ben bide bi hata yaptım bugün duş aldım canım.ama dün vuruldum bişiy olmaz dedim.hemşirede ne yazıkki söylemdi sinir oldum yaa.insan söyler. ama duştan öncede kabarma olmuştu.sağol canım verdiğin bilgi için.

rica ederim canım ne demek. bazır arkadaşlarımız hiç sıkıntı çekmedi ama bazılarımız daha hassasız sanırım. bazı hemşirelerden laf almak o kadar zor ki. bugün eşimi zor sakinleştirdim anasağlığa gidince ebeye soruyorum bişeyler hepsine hı hı deyip geçiyordu .
inşallah o kabarmada geçer tatlım kızarıklık ve şişkinlik olunca kolonyayla ovabilirsin dedi bugün bana . istersen bir dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…