2010 Nisan Anneleri

sabah diyoduk ki AKŞAM OLSA DA GıTSEK. ahanda akşam oldu mesai bitti ben evime gidiyom bağlasanız durmam akşam girerim ama yinede öptüm hepinizi kızlar görüşürüz.opuyorumnanaktan

bir gün sende hevesten öteye geçersin hayatım kaydirigubbakcemile5
şimdide yarın ne diksem diyorum:)
jnaz diktiğin cicileri bizde görsek ne güzel olur......
özgecim malesef eşim fotoğraf makinemizin ekranını kırdı serviste uzun süredir tlf la da tam net olmuyor ama çekip deneyeyim biyerimseniben

e tatlım seninlede buluşurum ben :) anadolu yakasında olacağım nasılsa bir günde öyle ayarlarız :)

ya ne güzel görüşeceksiniz ha bende istiyom yaa hadi karsada gelin nooooluuuuuur:gitme:

sorma tuba ya bende hep dikmeyi biçmeyi çok sevmişimdir makinem olsa evde valla dikerim ama yok annemin var oda başına oturtmaz neymiş ayarlarını bozarmışım:)))))
yaa yok niye çuval giyesin kii sen çok cicisin ama.......

evet yaa zeyno yok nerde acep? merak da ettim haa..

ya bende merak ediyroum iyidir umarım ya....
herseyi yaptım şu kızın telini almayı unuttum merak etceme arar öğrenrdim....
okadra muhtarım diyroum bende kendime.....:))))
bugun konuştuk ama sanahtan sonra kayboldu....

doğumdan sonra bebişinide al gel canım benim misafirim olursun ama ına bırakmamopuyorumnanaktan

doğumdan sonra bebişinide al gel canım benim misafirim olursun ama ına bırakmamopuyorumnanaktan

canım benimm çok sağoll
sadece bir kere gittim oda 9 sene önceydi
bebişle hiç zannetmiyorum gelebileceğimizi

özgecim bu arada tlf la resim çektim ama çok karanlık çıktı tatlımya

kızlarr biz çıkalım şimdi daha yemek yapacağım
öpüyorum hepinizi hoşçakalınn

öpüyorum jnazcım ii akşamlar kendine ve bebiişe iyi bak olurmu sağlık olsun karanlık çıktıysa resim baska zaman eklersin ozmaan zahemt verdim meraktan sanada...

ahh canım ya bişi olsa böle ışınlansak istediğimiz yere ne güzel olur,sende baya uzakmışın tatlım ya......

valla canım ne güzel olurdu gelebilseniz müthiş kar yağıyo sabahtan beri her yer bembeyaz oldu buraları görmenizi çok isterdim

malesef buketasudecim bilgilendirmedi sinir oldum yaa(wala dün vurundum ruzencim dün hiç acımadı ama bugün çok acıyo.acımakten ziyade bide çok kıpkırmızı kabardı ve şişti yaa(

valla canım ne güzel olurdu gelebilseniz müthiş kar yağıyo sabahtan beri her yer bembeyaz oldu buraları görmenizi çok isterdim

aayyyy demek siz gördünüz bu yılın ilk karını ne güzel,ya ben karlı havaları sevmiyorum içimi kasvet basıyo allahtan istanbulun karıda çok sürmez iki yağar hemen biter ....
soğuk havayı kışı sevmiyorum,ama bebişin adı kuzey işte inşlh sıcak kanlı bir çocuk olur:)))

malesef buketasudecim bilgilendirmedi sinir oldum yaa(wala dün vurundum ruzencim dün hiç acımadı ama bugün çok acıyo.acımakten ziyade bide çok kıpkırmızı kabardı ve şişti yaa(

canım ya çok gecmiş olsun bende artık ertelmesem diyroum valla doktor kızacak ....

İyi akşamlar kızlar !
Geçmişe göz atıp geldim!
Hemencecik de kaçıcam bu akşam gezmedeyim çünküzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…