bir gün sende hevesten öteye geçersin hayatım kaydirigubbakcemile5saol tatlım dayanabildiğimiz yere kadar çalışıyoz bakalım. valla ben oldum olası kendi gönlüme göre kendime birşeyler dikmeye çok heves etmişimdir ama hevesten öteye gidemedik:) çok iyi yapıyosun canım dik dik giy valla ben yakında çuvalların içine girip çıkacam dışarı hiçbirşeye sığmayıncakaydirigubbakcemile3
özgecim malesef eşim fotoğraf makinemizin ekranını kırdı serviste uzun süredir tlf la da tam net olmuyor ama çekip deneyeyim biyerimsenibenjnaz diktiğin cicileri bizde görsek ne güzel olur......
ay kızlar siz ne diyosunuz umudumsun bebeğim varya. oda gebzedeymiş bende gebzedeyim daha yeni farkettik bu durumu safmıyız neyiz kaydirigubbakcemile3 kanki olcaz biz artık :dance:
valla şu buluşma anadolu yakasında olsaydı bende atlar gelirdim ama bu çürük ayağımla taa karşıya sanırım gelemem. ben yinede nerde ne zaman öğreneyimde belki süpriz yaparım sizekaydirigubbakcemile2
saol tatlım dayanabildiğimiz yere kadar çalışıyoz bakalım. valla ben oldum olası kendi gönlüme göre kendime birşeyler dikmeye çok heves etmişimdir ama hevesten öteye gidemedik:) çok iyi yapıyosun canım dik dik giy valla ben yakında çuvalların içine girip çıkacam dışarı hiçbirşeye sığmayıncakaydirigubbakcemile3
ya ne güzel görüşeceksiniz ha bende istiyom yaa hadi karsada gelin nooooluuuuuur:gitme:
evet yaa zeyno yok nerde acep? merak da ettim haa..
canım benimyaaya ne güzel görüşeceksiniz ha bende istiyom yaa hadi karsada gelin nooooluuuuuur:gitme:
doğumdan sonra bebişinide al gel canım benim misafirim olursun ama ına bırakmamopuyorumnanaktan
kızlarr biz çıkalım şimdi daha yemek yapacağım
öpüyorum hepinizi hoşçakalınn
kızla tetanoz oldumda kolum dahada şişmeye başladı napçam ben yaa ufff...
kolay gelsin canım kendine dikkat etkızlarr biz çıkalım şimdi daha yemek yapacağım
öpüyorum hepinizi hoşçakalınn
kızla tetanoz oldumda kolum dahada şişmeye başladı napçam ben yaa ufff...
ahh canım ya bişi olsa böle ışınlansak istediğimiz yere ne güzel olur,sende baya uzakmışın tatlım ya......
valla canım ne güzel olurdu gelebilseniz müthiş kar yağıyo sabahtan beri her yer bembeyaz oldu buraları görmenizi çok isterdim
malesef buketasudecim bilgilendirmedi sinir oldum yaa(wala dün vurundum ruzencim dün hiç acımadı ama bugün çok acıyo.acımakten ziyade bide çok kıpkırmızı kabardı ve şişti yaa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?