2010 Nisan Anneleri

canım vaktiniz olursa uğrayın evdeyizkaydirigubbakcemile5

nazlıcığım çok güzel olmuş bende bu tarz bişey istiyorum.
özgeciğim canım senden zahmet olmazsa isterim canım buradan bulamazsam.ben sana ücretini yollarım sende kargoyla yollarsın canım zahmet olacak ama ....çok sağol şimdiden canım ya...

İyi akşamlar kızlar.a.s.

Hasta olanlara geçmiş olsun diyorum öncelikle.Yeni cici alanlarada hayırlı olsun .

mehtapcığım merhaba canım nasılsın*gündüzleri pek giremiyosun bu aralar sanırım işler yoğun

slm kızlar nasılsınız bende iyiyim ama çok yorgunum 2 gündür çarşıdaydık oğlumun bebek odasını aldıık bebek arabasını aldık bide cicilerini bititdim bayağı.burdan nisan bebişlerinin cicilerinin resimlerini nerden görüyoruz kızlar

slm kızlar biz geldik misafirlikten ancak şimdi dönebildik dünürcüğüm canım geç oldu diye rahatsız etmedik canımcım inşallah sonra geliriz canım bu gittiğimizde eşimin tarafından akrabamızdı ev aldılar evlerini görmeye gittik canım hayırlı olsun demk için söz vermişti eşim aslında ben hiç modumda değildim canım biraz sıkkın canım yengemi düşünmeden duramıyorum canımcım

dünürcüğüm inşallah herşey iyi olacak düşünüp durma sürekli....bak geldin oğlum nasıl tekme atıyo kuvvetli kuvvetli...........

dünürcüğüm inşallah herşey iyi olacak düşünüp durma sürekli....bak geldin oğlum nasıl tekme atıyo kuvvetli kuvvetli...........

severim ben damadımı yerim tekmelerini onun canım benim sen nasılsın ne var ne yok canımcım görüşemedik 2 gündür benim msn yeni yapıldı bozmuşum eşim format atıyo şimdi eşimin pcden girdim nete zaten şu anda virüs kaptırmışım nasıl yaptıysamkafamçokkarıştı

canım dün tarih çalıştım onuştukya senle uzun zamandır çalışamadım diye...birde kuran okumaya başladı hergün hatim etmek istiyorum Allahın izniyle....
bugünde dışarı çıktım 1.5 saat yürüdüm oğluma ve kendime bişeyler aldım.oğluma 1 tulum, biberon ve emzik aldım.hiç tulum almamıştım 1 tanede yeni doğum yapan yengemden alacağım yeter...birde şu alından ölçen derece baktım.görümcem bir yerden daha uyguna getirtecek.chiccoda 85 tl.o kadar vermek istemiyorum.civalılarda kanser yaptığı için önerilmiyor artık...
siz nereye geldiniz ev bakmaya?sen neler yaptın bugün?

canım güle güle kullansın damadım bende ne yapim canımcım dün ders çalıştım baya sonra eşim işteydiya amcamın kızı geldi gece yanımda kalmaya ben ders çalıştım ara ara test çözdüm yine sonra sabah kahvaltıdan sonra eşimle biraz temizlik yaptık evde daha sonra ben tatlı yapıcaktım güya ama yengemin haberini alınca vazgeçtim hiç modumda değildim sonra annemi yolcu ettik saat 5te eve geldik yemek yedik bulancağa geldik ev almıştı yeni hayırlı olsuna gittik ne zamndır gidememiştik neyse gitmiş olduk aslında senin yanınada uğramak istiyodum geç oldu o yüzden uğrayamadık damadımı rahatsız etmek istemedik:))bellonanın arkasında ev almışlar o traflarda bilim dersanesinin o traflar sen anlarsın neresi olduğunu mahalle olarak bilmemde ben:))bende çok istiyorum canım kuran öğrenmeyi inşallah en kısa zamanda bende istiyorum canım öğrenm benim içinde dua et canımcım gelinin için

canım çok yakınmışsınız gelseydiniz keşke ya ne rahatsızlığı aşk olsun.geçen muhabbet güzeldi valla....canım yarın dimi ameliyat*inşallah iyi geçer sen içini ferah tut.ben canım ilkouldan beri annem gönderirdi.o zamanlar kızardım anneme hiç tatil yapmazdk çünkü okul biter kuran kursu başlar o biter fıdık başlar,fındık biter yine okul başlardı.şimdi diyorum iyikide yollamış valla....canım hamilelikye kuran okumak hem çok sevapmış hemde doğumu kolaylaştırırmış diye duymuştum yengemden...dualrım hepimiz için canım.özelliklede bir zamanlar bizim gibi bebek için yüreği yananlarla....:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq:amin canım amin rabbim kimsenin evinden bebiş sesini eksik etmesin ben sen çok iyi bilirsin o duyguyu canım rabbim kimseye bebek hasreti yaşatmsın inşallah canım bende küçükken tam kurana başladım gitmedim aynen kurandan sonra fındık oluyodu şimdiki nesil nerde valla ancak fındığı yemeyi biliyolara.s valla ben öyle,canım dedimya rahatsızlık vermek istemedim neyse canımcım hadi öptüm bitanem belim çok ağrıdı canım bugün baya bir aktif gün oldu benim için yine valla bu artalar çok gezdim ararım ilerde bu günleri damadıma iyi bak canım gizemin selamı var gerçi kızım bugün çok tepik atmadı amayorgunluktan sanırıma.s

canım bugün göktuğda öyleydi.bazı gün oluo 2 saatte 1 tekme atıyo,bazı gün sadece akşamları o da az.canım bende çıkacağım şimdi sanada iyi geceler.damadınında size selamı var.kendinize iyi bakın.öptük sizi........

:1closedeyes:günaydın kızlar,bugün enerjim düşük dün avatar diye bi film gösterime girmişti,3 saatlik ona gittik eşimle.bilim kurgu tarzı bişi,kalabalıktı bunaldım senin neyine sinema,ama cok seviyorum film de süperdi,değdi dogrusu.21,20 de cıktık 23,30 yattım ama hala yorgunum.bebek de film de heycanladı...annem beyaz battaniyesinin bitirmiş,şapka kısmındaydı dün,daha kurdela arma süsliycem diyo cok güzel olmuştu...
herkese güzel günler dilerim....

Tülbent neden canım?

Resimleri isteriz ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…