tarhancığım ve fundacığım çok saolasınız canlarım verdiğiniz destek için dualar için iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri rabbim razı olsun sizlerden fundacığım şimdi bulancağa geliyoruz bir akarbamıza ziyarete telefon açtı keşke yanınada uğrayabilsem
dünürcüğüm inşallah herşey iyi olacak düşünüp durma sürekli....bak geldin oğlum nasıl tekme atıyo kuvvetli kuvvetli...........
severim ben damadımı yerim tekmelerini onun canım benim sen nasılsın ne var ne yok canımcım görüşemedik 2 gündür benim msn yeni yapıldı bozmuşum eşim format atıyo şimdi eşimin pcden girdim nete zaten şu anda virüs kaptırmışım nasıl yaptıysamkafamçokkarıştı
canım güle güle kullansın damadım bende ne yapim canımcım dün ders çalıştım baya sonra eşim işteydiya amcamın kızı geldi gece yanımda kalmaya ben ders çalıştım ara ara test çözdüm yine sonra sabah kahvaltıdan sonra eşimle biraz temizlik yaptık evde daha sonra ben tatlı yapıcaktım güya ama yengemin haberini alınca vazgeçtim hiç modumda değildim sonra annemi yolcu ettik saat 5te eve geldik yemek yedik bulancağa geldik ev almıştı yeni hayırlı olsuna gittik ne zamndır gidememiştik neyse gitmiş olduk aslında senin yanınada uğramak istiyodum geç oldu o yüzden uğrayamadık damadımı rahatsız etmek istemedik:))bellonanın arkasında ev almışlar o traflarda bilim dersanesinin o traflar sen anlarsın neresi olduğunu mahalle olarak bilmemde ben:))bende çok istiyorum canım kuran öğrenmeyi inşallah en kısa zamanda bende istiyorum canım öğrenm benim içinde dua et canımcım gelinin için
canım çok yakınmışsınız gelseydiniz keşke ya ne rahatsızlığı aşk olsun.geçen muhabbet güzeldi valla....canım yarın dimi ameliyat*inşallah iyi geçer sen içini ferah tut.ben canım ilkouldan beri annem gönderirdi.o zamanlar kızardım anneme hiç tatil yapmazdk çünkü okul biter kuran kursu başlar o biter fıdık başlar,fındık biter yine okul başlardı.şimdi diyorum iyikide yollamış valla....canım hamilelikye kuran okumak hem çok sevapmış hemde doğumu kolaylaştırırmış diye duymuştum yengemden...dualrım hepimiz için canım.özelliklede bir zamanlar bizim gibi bebek için yüreği yananlarla....:Saruboceq:
bende bugun bebiş iin alınacakları bitirdim artık kısmetse bir eksik çıkmazsa bitti....
kendime pijama beyenemedim .....
akşam cekerim yeni cicileri eklerim.....
bu arada amerikan bezi aldım bebiş için mendil yapılcakmış tavsiyem sizde metre olarak alın çok daha kullanışlı oluyo ve çok fazla çıkıyo kumaşın metresi 1.5 lira.....
birde sarı ince tülbent aldım yüzünü örtmek için onunda kenarları iğne oyası olcak oda yengemin işi artıkın.....
canım ben hazırladım lavanta keseleri. daha doğrsu arkadaşım doğum yaptı onunkileri hazırladım benimkiler hala poşette:)) lavanta koyduk keselere, burda cam nazar bocuğu yapan ocak vardı bir köyde gittim ordan boncukları aldım. ve mıknatıs küçük yuvarlak metaller şeklinde. Onlarıda bocukçudan buldum tanesi 15 kr. ince kurdelelerlede süsledik. arkadaşımın oğlu oldu ona mavi klasik nazar boncuklarından koyduk. benim boncuklarım kırmıızı...
http://img407.imageshack.us/img407/3647/img0240l.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/8689/img0241w.jpg
arkası
http://img683.imageshack.us/img683/7937/img0242z.jpg
birde boncukların renginde etiketler olucak ismi yazan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?