2010 Nisan Anneleri

canım geçmiş olsun. hamilelelrin duası kabul olurmuş. emin ol bol bol dua ederiz. Bildiğim kadarıyla çok zor bir ameliyat değil. sen gönlünü ferah tut.

saol canımcım yok ben zorluğundan değilde onun orda öyle yanlız kalmış gibi konuşmasına içerledim kolay değil onun içinde bizim elimiz kesilse anne diyoruz oda öyle ağlayınca bir tuhaf oldum çok iyi birisi ayrıca kalbi çok temiz inşallah dualarımızla iyileşecek keşke bende gidebilseydim yengeciğimin yeri çok ayrıdırr bende beni kendi kızı gibi büyüttü okurken falan çok destek oldu ben ona ikinci annem derim hep rabbim şifalar nasip eğlesin inşallah:çok üzgünüm::Saruboceq:

kızlar neyse ben bir yemeklerimi atayım ateşe sonra evden çıkarız anneme yetişiriz yolcu etmeye hepinizi öptüm görüşrüz

canım en azından tadilata başla bence son aylar çok zor olucak şimdiden herşey zor olmaya başladı zaten. allah korusun ben dünden beri erken doğuma takılmış durumdayım zaten. 25 26 haftalarda erkn doğumu anlatmaya başlamışlar nette. o yüzden dikkat edelim o haftalardan sonra yormayalım kendimizi de bebişlerimiz zamanında gelsinler...

Merhaba Kızlar, a.s. Nasılsınız?

Kızlar, pek çok depresifim dün akşamdan beri. Kayınvalidem telefonda herşeyi almakta acele etmeyin dedi. Acil şeyleri alın kendinizi zorlamayın. Çok almayın, hemen büyüyecekler zaten. Arabasını bile doğduktan sonra hemem alılabilir. Tabi belki kötü niyeti yoktu ama bende anne olacağım hepsine öyle hevesliyimki. Telefondan sonra başladım ağlamaya, annemi aradım. :çok üzgünüm:
Kayınvalidemle hiç sorunum olmadı, olsunda istemem ama sanırım çok hassaslaştım. Kendime bir liste çıkardım, inanın ben içinden çıkarılabilecek, zorunlu olmayan birşey bile bulamadım.
Ben çok hasaslaştım, kendime sinir oldum. klava:

doğru söylüyosun bari ona başlayalım,offff doğru düzgün bir plan yapamadım,herşeyin günü tarihi belli olmalı benim için yoksa çok huzursuz oluyorum.erken doğum için ben şakasını çok yapıyorum bu aralar hadi hayırlısı bakalım.benim teyzem 6,5 aylık doğum yaptı,ama çok şükür bebeğimiz çok sağlıklı şimdi.

kıslar merhaba nasılsınız umarım herkes ıyıdır gecmısı okuyamadım cok..evdeyım bugün.bılıyosunuz artık ısyerınden nete gıremıyorum

dün aksam bı dıs agrısı ve atesle mahvoldum kızlar..butün gece dıs agrısıter ates le sabahı sabah ettım..sabah tabıhemen doktoruma.hemen dısçiye dedı..neyse dıscıye gıttık..dıs etlerım ıltıhaplanmıs tabı dıs tasları temızlendı acıl olarak. ılac veremedı tabı ..uygun görmedı.herne kadar bu dönemde kullanmakta sakınca olmasada..tuzlu gargara ve dıs fırcasıyla masaj sadece su an bıraz daha rahatım çok sukur.atesım 36 37 arasında gıttı geldı sureklı yanı bı terlıyorum bı üşüyorum tıtrııyourm dun aksamdan berı.kıslar herhangı bı sıkayetınız olmasada bı dıs doktoruna görunun en azından bı kontrol ıcın..ben basta anı bı hamılelık oldugu ıcın gıdememıstım.sımdı artık 2.3 aylık dönemdeyız oyuzden gıdın bı kontrol olunkı basınıza ıc acmasın...gıtmıyorsanızda gunde en az ıkı defa fırcalayın ve tuzlu gargara arkadaslar dıs etlerı bu dönemde cok etkılenıyormus...

ıste böleee bana dua edınde kıslar daha cabuk iyileşeyim

geçmiş olsun canım....
evet diş çok önemli herkes dikkat etmeli..
benimde kanama çok fazla...

çok geçmiş olsun canım yaa.Birden mi oldu sebebi neymiş
s

sagol canım evet bırdenoldu gebelıkte dıs etı hassasıyetı artarmıs ve tabı dıs tası olusumuda buna baglı olarak...aslında sabah aksam fırcalardım ama ıste tek basına yeterlı degılmıs....tuzlu gargara gereklıymıs (

kıslar ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakın dedıklerımıde dıkkate alın nacizane sızlere tavsıyem canlarım...bıraz uzanayım...

çok geçmiş olsun canımcım. anneden babadan uzakta olmak zordur bende bilirim. benimkilerde konyadalar. ama ne güzelki sizin gibi akrabaları varmış yengenin onu çok düşünen. bende hep derim ailem uzakta ama eşim kayınvalidem onların eksikliğini hissettirmemek için herşeyi yapıyolar saolsunlar. mesela her tatilde konyaya gitmek istiyomusun der eşim ne zaman nasıl olursa olsun istemem yeter götürür yada gönderir.
oysa benim babam anneme hiç o kadar anlayışlı olmadı. annemin; anne babasının cenazelerine bile nerdeyse gitme diyecekti.
umarım ameliyatınız çok iyi geçer ve bir an önce iyileşir yengen canım

ya canımcım. çokda erteleme bence alışverişi. malum son aylar iyice ağırlaşırız. zaten tam kış ortası olacak zorda olur dolaşmak. eee bu bebişlerin ne zaman geleceği de belli olmaz. ben 7. ayın en geç ortalarında herşeyimi hazırlamış olmayı düşünüyorum.

hoşgeldin canım. valla benimde kayınvalidem hep erken diyodu bu zamana kadar. ama daha çok kendi fikrini söylüyodu dayatma yada izin vermeme gibi değildi. gerçekten o bile bana batıyodu. hem hassas bir dönemdeyiz hem de ne kadar olsa kendi annemiz gibi olmuyo. şöyle düşün kendi annen deseydi hiç ağırına gitmezdi.. bu aralar böyleyiz işte napalımkaydirigubbakcemile3

bende aynı snn gibiyim şuan
geçenlerde biraz bişiler alim bebeğime dedim 3 tane çıtçıtlı body 2 tane takım aldım 2 çıtçıtlı body de hediye gemişti. ilk çocuğum ama ablam çalıştığından onun çocuğuna baktım tecrübeli sayılırım.
bebeklerin üstlerini ne kadar çabuk kirlettiğini biliyorum bazen günde 3-4 defa üst değiştirmek zaorunda kalıoduk. ablam çocuğuna bi dünya kıyafet almıştı anca yetişiyodu. bide elde yıkayamam hem bebek hem eşim (Eşim engelli tek başına yürüyemio) nasıl yetişirim bilmiorum. Mümkün değil elde yıkayamam. Kayınvalideme kalsa çocuk 5 body 3 takımla büyüyecek. Kötü bi niyeti yok aslında ama kırılıom ister istemez. Hani parasal sıkıntılarımız olur o zaman alma der haklı olarak ama Allaha çook şükür hiçbir maddi sıkıntımız yok. Bide ilk bebeğim insan gördüğünü almak istior benneyaptımki Alma bişi sana birsürü hediye gelicek dışardan dio ama gelicek hediyeyimi beklicem ben hediye gelcek derken çocuk çıpak kalıcak vallaa

merhaba kıslar...
DÜNÜRCÜM geçmş olsun canım yengene...tez zamanda iyileşir inşallah....tek olmak böyle zamanlarda yalnız olmak çok kötü....benim bütün ailem burda biliyosun ama en çok sıkıştığım anlarda bile hatta hastanede yattığımda bile yanımda kalacak kimse yok...annemle kayınvalidem hasta...2 abimin eşlerinin küçük bebekleri var,ablam hem çalışıyo hem çocuğu var hem de hamile.....çok zorlanıyo insan.hele ilk 3 ay yatarken eşim yapıyodu yemekleri hiç yemek yapmamış biri olarak sen tahmin et yemeklerini.........ÇOK ZOR YA ıYıKı SıZLER VARSINIZ.........
BıRPERıCıĞıM CANIM GEÇMıŞ OLSUN SANADA....benimde diş problemim olurdu sürekli Allaha şükür hamilelikte olmadı.tekrar geçmiş olsun canım

kızlar bugün bebeğime biberonla emzik 1 tanede tulum aldum....kayınvalidelerinize darılmayın kötülüğüne söylemiyolardır.benimde annem daha alma kızım diyo ona darılmıyorum ama kayınvalidem dese kırılırdım belkide.şeytan kulağına kurşun bizim kayınvalidemle aramız bozuktu baya şimdi iyiyiz.gerçi bu bebek olacağı için olan düzelme ama olsun ..önceden çok ağlardım şimdi mutlu bi hamilelik geçiriyorum....önceden mesala tüp bebek yaptıracağım zaman ve ilk tüp bebekte negatifimi aldığımda bana hiç moral vermemişlerdi...annem gibi en azından destek olmamışlardı.yinede iyiki kendi ailem var ya onlar olmasa napardım ben...Allaha şükürrrr

bende bugun bebiş iin alınacakları bitirdim artık kısmetse bir eksik çıkmazsa bitti....
kendime pijama beyenemedim .....
akşam cekerim yeni cicileri eklerim.....
bu arada amerikan bezi aldım bebiş için mendil yapılcakmış tavsiyem sizde metre olarak alın çok daha kullanışlı oluyo ve çok fazla çıkıyo kumaşın metresi 1.5 lira.....
birde sarı ince tülbent aldım yüzünü örtmek için onunda kenarları iğne oyası olcak oda yengemin işi artıkın.....

canım maşallah yaaa bitirdin bizim daha çok işimiz var çokkk.... güle güle kullanın inşallah...

kızlarrr ikiz bekleyen yokmuuu

vardı.. ama yeni kaybettik ikizlerimizi. malesef erken gelmeye kalktılar(

özge merhaba canım.bugün buradan mıknatıs baktım bebek için şeker yada lavanta koyup dağıtacağımya doğumda birde mevlüdünde bulamadım canım ya.sence nerelerde olur nerden bulabilirim.aklımda tam bişey oturtmadım ya şeker ya da lavanta koyup tülün içine ağzını kurdeleyle kapatıp biberon veya nazar boncuğuyla süslemeyi düşünüyorum.arkasınada mıknatıs koyup buzdolabı süsü gibi uzun zaman saklanabilecek bi hatıra olsun istiyodum oğluşumdam.ama burada lavanta hariç gerisini bulmam baya zor olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…