canım geçmiş olsun. hamilelelrin duası kabul olurmuş. emin ol bol bol dua ederiz. Bildiğim kadarıyla çok zor bir ameliyat değil. sen gönlünü ferah tut.
merhaba arkadaşlar,hızınıza yetişemiyorum valla her konuda...
herkes bişeyler almış -alıyo-örüyor vs.bebişlerine.ben daha kendim bir iğne almadım oğlum için(ayy oğlum diyince bir içim titredi ,garip geldi) :).çok mu ağırdan aldım ben yavvvv...kaynanam örüyo yelek felan,sadece o kadar.çalışdığım için hepsini izne çıkınca alırım diyorum ama hata mı yapıyorum kızlar tedirgin oldum şimdi???birde evde tadilat işlerimiz olacakboya vs.,onu da bekliyorum aslında offf kafam çok karıştı şimdi...
canım en azından tadilata başla bence son aylar çok zor olucak şimdiden herşey zor olmaya başladı zaten. allah korusun ben dünden beri erken doğuma takılmış durumdayım zaten. 25 26 haftalarda erkn doğumu anlatmaya başlamışlar nette. o yüzden dikkat edelim o haftalardan sonra yormayalım kendimizi de bebişlerimiz zamanında gelsinler...
kıslar merhaba nasılsınız umarım herkes ıyıdır gecmısı okuyamadım cok..evdeyım bugün.bılıyosunuz artık ısyerınden nete gıremıyorum
dün aksam bı dıs agrısı ve atesle mahvoldum kızlar..butün gece dıs agrısıter ates le sabahı sabah ettım..sabah tabıhemen doktoruma.hemen dısçiye dedı..neyse dıscıye gıttık..dıs etlerım ıltıhaplanmıs tabı dıs tasları temızlendı acıl olarak. ılac veremedı tabı ..uygun görmedı.herne kadar bu dönemde kullanmakta sakınca olmasada..tuzlu gargara ve dıs fırcasıyla masaj sadece su an bıraz daha rahatım çok sukur.atesım 36 37 arasında gıttı geldı sureklı yanı bı terlıyorum bı üşüyorum tıtrııyourm dun aksamdan berı.kıslar herhangı bı sıkayetınız olmasada bı dıs doktoruna görunun en azından bı kontrol ıcın..ben basta anı bı hamılelık oldugu ıcın gıdememıstım.sımdı artık 2.3 aylık dönemdeyız oyuzden gıdın bı kontrol olunkı basınıza ıc acmasın...gıtmıyorsanızda gunde en az ıkı defa fırcalayın ve tuzlu gargara arkadaslar dıs etlerı bu dönemde cok etkılenıyormus...
ıste böleee bana dua edınde kıslar daha cabuk iyileşeyim
sçok geçmiş olsun canım yaa.Birden mi oldu sebebi neymiş
geçmiş olsun canım....
evet diş çok önemli herkes dikkat etmeli..
benimde kanama çok fazla...
kızlar selam biz geldik nasılsınız yaa benim biraz moralim bozuk annem bu akşam istanbula gidiyo yengem ameliyat olacakmış sanırım rahiminde kist varmış yengem yabancı benim çok severim onu az önce konuştuk ağlıyo kimsecikler yok yanımda diyo ne annem ne babam diyo yarın sabahtan ameliyat olacakmış annemde saat 5te binecek bakalım hayırlısı artık rabbim inşallah tez zamnda iyileştirir dua edin ne olur
merhaba arkadaşlar,hızınıza yetişemiyorum valla her konuda...
herkes bişeyler almış -alıyo-örüyor vs.bebişlerine.ben daha kendim bir iğne almadım oğlum için(ayy oğlum diyince bir içim titredi ,garip geldi) :).çok mu ağırdan aldım ben yavvvv...kaynanam örüyo yelek felan,sadece o kadar.çalışdığım için hepsini izne çıkınca alırım diyorum ama hata mı yapıyorum kızlar tedirgin oldum şimdi???birde evde tadilat işlerimiz olacakboya vs.,onu da bekliyorum aslında offf kafam çok karıştı şimdi...
Merhaba Kızlar, a.s. Nasılsınız?
Kızlar, pek çok depresifim dün akşamdan beri. Kayınvalidem telefonda herşeyi almakta acele etmeyin dedi. Acil şeyleri alın kendinizi zorlamayın. Çok almayın, hemen büyüyecekler zaten. Arabasını bile doğduktan sonra hemem alılabilir. Tabi belki kötü niyeti yoktu ama bende anne olacağım hepsine öyle hevesliyimki. Telefondan sonra başladım ağlamaya, annemi aradım. :çok üzgünüm:
Kayınvalidemle hiç sorunum olmadı, olsunda istemem ama sanırım çok hassaslaştım. Kendime bir liste çıkardım, inanın ben içinden çıkarılabilecek, zorunlu olmayan birşey bile bulamadım.
Ben çok hasaslaştım, kendime sinir oldum.klava:
Merhaba Kızlar, a.s. Nasılsınız?
Kızlar, pek çok depresifim dün akşamdan beri. Kayınvalidem telefonda herşeyi almakta acele etmeyin dedi. Acil şeyleri alın kendinizi zorlamayın. Çok almayın, hemen büyüyecekler zaten. Arabasını bile doğduktan sonra hemem alılabilir. Tabi belki kötü niyeti yoktu ama bende anne olacağım hepsine öyle hevesliyimki. Telefondan sonra başladım ağlamaya, annemi aradım. :çok üzgünüm:
Kayınvalidemle hiç sorunum olmadı, olsunda istemem ama sanırım çok hassaslaştım. Kendime bir liste çıkardım, inanın ben içinden çıkarılabilecek, zorunlu olmayan birşey bile bulamadım.
Ben çok hasaslaştım, kendime sinir oldum.klava:
bende bugun bebiş iin alınacakları bitirdim artık kısmetse bir eksik çıkmazsa bitti....
kendime pijama beyenemedim .....
akşam cekerim yeni cicileri eklerim.....
bu arada amerikan bezi aldım bebiş için mendil yapılcakmış tavsiyem sizde metre olarak alın çok daha kullanışlı oluyo ve çok fazla çıkıyo kumaşın metresi 1.5 lira.....
birde sarı ince tülbent aldım yüzünü örtmek için onunda kenarları iğne oyası olcak oda yengemin işi artıkın.....
kızlarrr ikiz bekleyen yokmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?