canım maşallah yaaa bitirdin bizim daha çok işimiz var çokkk.... güle güle kullanın inşallah...
vardı.. ama yeni kaybettik ikizlerimizi. malesef erken gelmeye kalktılar(
kızlarrr ikiz bekleyen yokmuuu
saol nazlıcım ....
aslında bugun eksiklerimiz bitmezdi ama akşam halamız baya bişi getirince almaya gerek kalmadı....
birde odamız kaldı ve boya badana işlerimiz onlar içinde şuan erken diyrouz
özge merhaba canım.bugün buradan mıknatıs baktım bebek için şeker yada lavanta koyup dağıtacağımya doğumda birde mevlüdünde bulamadım canım ya.sence nerelerde olur nerden bulabilirim.aklımda tam bişey oturtmadım ya şeker ya da lavanta koyup tülün içine ağzını kurdeleyle kapatıp biberon veya nazar boncuğuyla süslemeyi düşünüyorum.arkasınada mıknatıs koyup buzdolabı süsü gibi uzun zaman saklanabilecek bi hatıra olsun istiyodum oğluşumdam.ama burada lavanta hariç gerisini bulmam baya zor olacak sanırım
özge merhaba canım.bugün buradan mıknatıs baktım bebek için şeker yada lavanta koyup dağıtacağımya doğumda birde mevlüdünde bulamadım canım ya.sence nerelerde olur nerden bulabilirim.aklımda tam bişey oturtmadım ya şeker ya da lavanta koyup tülün içine ağzını kurdeleyle kapatıp biberon veya nazar boncuğuyla süslemeyi düşünüyorum.arkasınada mıknatıs koyup buzdolabı süsü gibi uzun zaman saklanabilecek bi hatıra olsun istiyodum oğluşumdam.ama burada lavanta hariç gerisini bulmam baya zor olacak sanırım
ay özgeciğim asıl söylemem gereken şeyi unutmuşum bu günlerde çok unutkanım ya..canım ne güzel bitmiş Allahım güzel ve sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsinn.........kuzeyimz sağlıkla kullansın inşallah.............hihoyyyt
canım ben hazırladım lavanta keseleri. daha doğrsu arkadaşım doğum yaptı onunkileri hazırladım benimkiler hala poşette:)) lavanta koyduk keselere, burda cam nazar bocuğu yapan ocak vardı bir köyde gittim ordan boncukları aldım. ve mıknatıs küçük yuvarlak metaller şeklinde. Onlarıda bocukçudan buldum tanesi 15 kr. ince kurdelelerlede süsledik. arkadaşımın oğlu oldu ona mavi klasik nazar boncuklarından koyduk. benim boncuklarım kırmıızı...
nazlıcım keşke resmini ekleseydin yaptığın keselerin bizim içinde güzel bir fikir olurdu.....
bir örneğim var hemen çekiyorum..
ok diğer ikiz bekleyen kimse msj atsın bana sorularını seve seve yanıtlarım
nazlıcığım çok güzelmiş kendininkini yapıncada çek fotosunu ekle canım
bu benimkiydi canım bir tane denemek için yapmıştım:) çok özel değil belki ama el emeği var en azından ben yaptım dicem herkese. ve herkese yarayacak daha dogrusu yayıntı olmayacak bir hatıra bence. biblolara ve dğişik şeylere baktım baya pahalıya mal olucaktı bana toplam herşey dahil 55 liraya mal oldu 100 tane çıkacak. tülüm artar belki ama 100 adet bocuk almıştım belki arttırırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?