2010 Nisan Anneleri

canım maşallah yaaa bitirdin bizim daha çok işimiz var çokkk.... güle güle kullanın inşallah...

vardı.. ama yeni kaybettik ikizlerimizi. malesef erken gelmeye kalktılar(

anladım çok üzüldüm bi yardımım olurmu diye soracaktım ama ((((((((( tez zamanda başka bebekleri nasip eder Allah inşallah

saol nazlıcım ....
aslında bugun eksiklerimiz bitmezdi ama akşam halamız baya bişi getirince almaya gerek kalmadı....
birde odamız kaldı ve boya badana işlerimiz onlar içinde şuan erken diyrouz

saol nazlıcım ....
aslında bugun eksiklerimiz bitmezdi ama akşam halamız baya bişi getirince almaya gerek kalmadı....
birde odamız kaldı ve boya badana işlerimiz onlar içinde şuan erken diyrouz

ay özgeciğim asıl söylemem gereken şeyi unutmuşum bu günlerde çok unutkanım ya..canım ne güzel bitmiş Allahım güzel ve sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsinn.........kuzeyimz sağlıkla kullansın inşallah.............hihoyyyt

canım bende öle düşyrum bir kısmını öle mıknatıslı yapıcam....
bizim burda bulabiliriz canım olmazsa ben bulursam alır sana kargolarım....
haklısın bulmak biraz güç oluyor çünkü,burda eminönü var hersey elinin altında....
bizim de sekerlerimizi babamız yapıcak baklaım nası olcak.....
bilgsyrdan küçük mavi renkli kağıtlar çıkarıp üzerine zımbalıycaz,üstünde kuzey bebek goşgeldin yazacak.....
mevlüt sekerlerimizdede doğum tarihi ve adı yazacak....

canım ben hazırladım lavanta keseleri. daha doğrsu arkadaşım doğum yaptı onunkileri hazırladım benimkiler hala poşette:)) lavanta koyduk keselere, burda cam nazar bocuğu yapan ocak vardı bir köyde gittim ordan boncukları aldım. ve mıknatıs küçük yuvarlak metaller şeklinde. Onlarıda bocukçudan buldum tanesi 15 kr. ince kurdelelerlede süsledik. arkadaşımın oğlu oldu ona mavi klasik nazar boncuklarından koyduk. benim boncuklarım kırmıızı...

olsun güzelim ya çok saol valla bitti işte .....
cevremde herkez çok yardımcı oldu ama,tek başıma olsam inan daha bitmezdi.....
bende olanalr kadar da ananesinde var daha oyuzdne ben burda noktalıyorum alışveriş olayını artık bebiş için kumbara yapcaz ve para biriktircez madem eksikleri bitti.....
hem daha doğumda mevlütde falan baya kıyafet gelir...ne derler çocuğun yediği helal,giydiği harammış....

nazlıcım keşke resmini ekleseydin yaptığın keselerin bizim içinde güzel bir fikir olurdu.....

Maşallah Ruzenin. Ne güzel herşeyi bitirmişsin. Bebişin güzel günlerde kullansın ins.

Biz sanırım mevlüt yapmayacağız. Dışarıda olunca, hiç düşünmedim yapmayı.

tarhancığım ve fundacığım çok saolasınız canlarım verdiğiniz destek için dualar için iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri rabbim razı olsun sizlerden fundacığım şimdi bulancağa geliyoruz bir akarbamıza ziyarete telefon açtı keşke yanınada uğrayabilsem

nazlıcığım çok güzelmiş kendininkini yapıncada çek fotosunu ekle canım

nazlıcığım çok güzelmiş kendininkini yapıncada çek fotosunu ekle canım

bu benimkiydi canım bir tane denemek için yapmıştım:) çok özel değil belki ama el emeği var en azından ben yaptım dicem herkese. ve herkese yarayacak daha dogrusu yayıntı olmayacak bir hatıra bence. biblolara ve dğişik şeylere baktım baya pahalıya mal olucaktı bana toplam herşey dahil 55 liraya mal oldu 100 tane çıkacak. tülüm artar belki ama 100 adet bocuk almıştım belki arttırırım..

maşallah canım valla çok hesaplıya gelmiş burda alamaya kalksan 100 tanesine baya bir ödersin hem manevi değeride büyük güle güle dağıtman dileğimle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…