2010 Nisan Anneleri

günaydın herkese,
az önce yürürken sol kalçama birden ağrı girdi,adım attıkça acısından ağlıycaktım neredeyse.çok korktum,hemen oturdum.size de oldu mu hiç?

battaniyenin resmini ekleyebilirsen fikir olur bize de.kayınvalidem yapıcak,onda da hevesimi kırdı gerçi.bir sürü hazır şeyler varmış örgü battaniyeye ne gerek varmış....dedi.

banada oluyor.Oüluşum vuruyor işte.Napsın sıkılıyor içeride...

ayşecim yada denizcim biz iyiyiz çok şükür kızımla pek bi hareketliyiz umarım herkes iyidir ve sende?? :):):)

Kızlar topik açtım
2010 Nisan Anneleri Doğum Çantalarına Neler Koyduk yada Koyacağız? diye...
aklınızda bulunsun.Şu an bize lazım olan o olur diye düşündüm.

ayşecim yada denizcim biz iyiyiz çok şükür kızımla pek bi hareketliyiz umarım herkes iyidir ve sende?? :):):)

İyiyiz bizde içeride sanki oğluşum kedi gördü yakalamaya çalışıyorkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştıfıkır fıkır mübarek.
Ben iyiyim bu gecede kayınvaldemde yattık.Bu akşam da yatacağız.Aman kociş iyi olsun da

gnydın kızlar.....
nazlıcım bebiş lavantaları ok şirin olmuş ellerine sağlık ,çok iyi valla fikir oldu banada....

günaydın güzel nisan anneleri bizde yeni kalktık kocişim kahvaltımızı hazırlıyo bende bir günaydın diyeyim dedim bu arada yengem ameliyat olmayacakmış bugün şükürler olsun iyi haberlerle uyandım ilaçlara tepki vermiş vücudu şükürler olsun içim ferahladı canım yengeciğim benim yaa :))))

günaydınn tatlı bebeklerin güzel annelerii opuyorumnanaktan

zeyracımm çok sevindim tatlım.. inşallah tez vakitte iyileşir.. :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın nisan annişleri nasılsınız bakalım? biz allaha şükür iyiyiz bugün allah izin verirse oğlumun babası geliyor heyecanlıyız. allah sağ salim kavuştursun bütün uzakta ve yolda olanları.

canım yengenin nesi verdı geçmişi pek okumadım ama geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifa versin nerde varsa

ilkenurcuğum,ymerciğim,anneeciğim çok saolun kızlar güzel dilekleriniz için inşallah canlarım iyileşmeye başlamıuş ilaçlara tepki vermiş şükürler olsun,anneeeciğim kist bulmuştu doktor vücüdünda canım ilaçlara tepki verincede ameliyatı gerek görmemiş bitanem

herkese Selam arkadaşlar,
allah hepinize sağlıcakla kuzularınıza kavuşmayı nasip eylesin,
ben 2008 nisan annesiyim,
dünyanız değişecek, hayatınıza eşsiz bir güzellik girecek
ve bundan önce ben yaşamamışım bile diceksiniz,
eşine hala aşık olan birisi olarak kısaca şunu söyliyeyim
ben eşimi hiç sevmemişim,
yok böyle bir sevgi
şimdi benim paşam 20,5 aylık
konuşuyor artık
onunla mütiş güzel zaman geçiriyoruz
çok iyi oyunlar oynuyoruz
yeniden çocuk oldum sayesinde
artık kendime bişi almıyorum ona almak çok daha zevkli
be bunları niye mi anlatıyorum
heyecanınıza biraz daha heyecan katmak için
hepinizi kutlarım ve öperimm
ayrıca nisan ayı doğum için çok ideal bir ay,
mayıs da sokaklarda olabilirsiniz:) eve kapanmayın sakınn
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…