battaniyenin resmini ekleyebilirsen fikir olur bize de.kayınvalidem yapıcak,onda da hevesimi kırdı gerçi.bir sürü hazır şeyler varmış örgü battaniyeye ne gerek varmış....dedi.:1closedeyes:günaydın kızlar,bugün enerjim düşük dün avatar diye bi film gösterime girmişti,3 saatlik ona gittik eşimle.bilim kurgu tarzı bişi,kalabalıktı bunaldım senin neyine sinema,ama cok seviyorum film de süperdi,değdi dogrusu.21,20 de cıktık 23,30 yattım ama hala yorgunum.bebek de film de heycanladı...annem beyaz battaniyesinin bitirmiş,şapka kısmındaydı dün,daha kurdela arma süsliycem diyo cok güzel olmuştu...
herkese güzel günler dilerim....
günaydın herkese,
az önce yürürken sol kalçama birden ağrı girdi,adım attıkça acısından ağlıycaktım neredeyse.çok korktum,hemen oturdum.size de oldu mu hiç?
battaniyenin resmini ekleyebilirsen fikir olur bize de.kayınvalidem yapıcak,onda da hevesimi kırdı gerçi.bir sürü hazır şeyler varmış örgü battaniyeye ne gerek varmış....dedi.
ayşecim yada denizcimbiz iyiyiz çok şükür kızımla pek bi hareketliyiz umarım herkes iyidir ve sende?? :):):)
günaydııınnnnnn ... opuyorumnanaktan
banada oluyor.Oüluşum vuruyor işte.Napsın sıkılıyor içeride...
yok yaa öyle bişey değil,arka kalçama girdi sancı,oğlum oralarda olamaz heralde :)))
günaydın güzel nisan anneleri bizde yeni kalktık kocişim kahvaltımızı hazırlıyo bende bir günaydın diyeyim dedim bu arada yengem ameliyat olmayacakmış bugün şükürler olsun iyi haberlerle uyandım ilaçlara tepki vermiş vücudu şükürler olsun içim ferahladı canım yengeciğim benim yaa :))))
günaydın güzel nisan anneleri bizde yeni kalktık kocişim kahvaltımızı hazırlıyo bende bir günaydın diyeyim dedim bu arada yengem ameliyat olmayacakmış bugün şükürler olsun iyi haberlerle uyandım ilaçlara tepki vermiş vücudu şükürler olsun içim ferahladı canım yengeciğim benim yaa :))))
Çok şükür zeyracım.Çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?