2010 Nisan Anneleri

kızlar ya bugun hava çok güzel nedense istanbulda ılık dışarsı keşke dün çok gezmeseydim bugunda yürüyüşe çıkardım....

ya kahvaltıyı yapalı 2 saat oldu ben yine acıktım yaaa ne olacak bu benim iştahım anlamadım yaa insanın ağzı bir an boş durmazmı yaa

dünürcüğüm çok saol canımcım rabbime şükürler olsun ameliyat olmayacakmış canım yengem akşamki dualarımız kabul oldu sanırım hamilelerin duaları kabul olurmuşya bu arada ben ne yiyeceğimi şaşırdım dünür sen ne yaptın atlayıp geleyim sana :)))

gel canım ne istiyosan yaparım ben sana...yöresel yemeklerden var......yazim mi kıs fırtınalar kopsun sonra : )

slm kızlarr.. bugün ancak girebildim.. umarım herkes iyidir... herkese iyi günlerr....

herkese güzel günler.geçmişe bir göz attım.
zeyracım yengene çok geçmiş olsun.
yeni ciciler alınmış hayırlı olsun.

ayşeciğim güle güle kullansın bebişimiz canım çok tatlılar canım aldıkların

kızlar arkadaşımı yazmıştımya size dr bugün bebeğin kalp atışlarını duymuş ama düşük tehlikesi devam ediyormuş. dr sa hiç yat şunları yapma falan dememiş.........progestan vermiş..........folik asit ve balık yağıda....sizce yatın demesi gerekmezmiydi*birde 1 sınıfa giden çocuğu var her gün yollarda.........

herkese güzel günler.geçmişe bir göz attım.
zeyracım yengene çok geçmiş olsun.
yeni ciciler alınmış hayırlı olsun.

çok saolasın canımcım dualarımız kabul oldu sanırım hamişlerin duaları kabul olurmuşya o yüsden birde o zaman bu sene inşallah sınavım iyi geçerde göreve başalrım bubnun içinde dua edin bizlere sınava gireceklere canlarım :Saruboceq::CüvCüv:

meraba arkadaşlar nasılsınız? ben çok yoğunum anca yazabildim sizlere. 5,5 hafta kaldı işi bırakmama çalışma temposu beni çok yoruyo yavvv.
zeyracım yengen ameliyattan yırtmış çok sevindim gözün aydınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…