slm kızlar
ya son zamanlarda vakit bulup bi giremiyorum ancak şöel bi göz atıyorum cıkıyorum özledim muhabbetinizi:sinifsinif:
bu hafta zateen hastanede gectı dıyebılırım seker yuklemesı ıdrar testı hemogram falan bır suru test yaptırdık doktor ıstemıştı
hepsı ıyıde bı tokluk şeker oranı yuksek 160 cıktı benneyaptımki normal sınır 110 en yüksekte 145 miş benim bayagı bı yuksek bakalım ne dıcek doktorumuz daha goturmedım sonucları ama saglık ocagına bıraktım bılgılerı ordakı hamıle bı gorevlı bı daha ıster yaptırmanı dedı sanırım bu sefer 4 kez kan vereckmişim bir saat arayla ikisi yuksek cıkarsa kotuymuş galıba
ınş.iyi çıkar kızlar dua edin
sizden yaptıran oldumu hıc sonuclarınız nasıl:uhm:
canım geçmiş olsun bitanem ben daha yaptırmadım ocağın ilk haftası gibi gideceğim yaptırmaya canım inşallah diğerleri yüksek çıkmaz bitanem doktorun gerenleri söyler canım içini ferah tut canımcım :1hug:
slm kızlar
ya son zamanlarda vakit bulup bi giremiyorum ancak şöel bi göz atıyorum cıkıyorum özledim muhabbetinizi:sinifsinif:
Bu hafta zateen hastanede gectı dıyebılırım seker yuklemesı ıdrar testı hemogram falan bır suru test yaptırdık doktor ıstemıştı
hepsı ıyıde bı tokluk şeker oranı yuksek 160 cıktı benneyaptımki normal sınır 110 en yüksekte 145 miş benim bayagı bı yuksek bakalım ne dıcek doktorumuz daha goturmedım sonucları ama saglık ocagına bıraktım bılgılerı ordakı hamıle bı gorevlı bı daha ıster yaptırmanı dedı sanırım bu sefer 4 kez kan vereckmişim bir saat arayla ikisi yuksek cıkarsa kotuymuş galıba
ınş.iyi çıkar kızlar dua edin
sizden yaptıran oldumu hıc sonuclarınız nasıl:uhm:
rabia fatmacım bende yaptırmadım.ocağın 9 unda yaptıracağım ama bende de dr şeker şüphelenip diyet verdi.dr um ayrıntılı usg de bebeğin karnını biraz büyük buldu ve diyet verdi şimdi dikkat ediyorum sebze ağırlıklı besleniyorum,kızartma yasak.tavuk haşlanmış olarak yenilebilir dedi birde meyvayı yasakladı.günde sadece 1 elma onuda ekşi elmadan yiyorum....inşallah bi sorun çıkmaz canım sende....
canım çok geçmiş olsun ben de daha yaptırmadım ama umarım seninkinde de önemli bişey yoktur. şimdiden kötü düşünme arkadaşım
hım saol canım inş. senin bebişindede yoktur önemli bişi bende uzak durmaya calışırım en azından salıya kadar sonra doktor söler zaten bakalım ama tatlıyıda cok seviyorum(
saol canım teşekkür ederim a.s.
kızlar ya benim yine bir sıkıntım var. bu aralar çok mızmız oldum ama son kontrolden sonra bir garip oldum valla.
3 gündür demir ve tiroit hapına başladım. iştahım çok azaldı. sürekli bir şişkinlik daha yeni yemişim hissi var bende. demir hapından böyle etkilenen kimse varmı aranızda? tiroit hapımı sabah almak zorunda olduğum için demiri akşam üstü alıyorum. ikisinin arasında zaman olması gerekiyomuş çünkü. siz demir ilacınızı ne zaman alıyosunuz? akşamları 2 öğün yiyen ben artık normal akşam yemeğini bile azıcık isteksizce yiyorum. acaba bebeğim büyüdüde mideme baskımı yapıyo yoksa ilaçlardanmı bu durum. belkide sıkıntıdan kesilmiştir iştahım. birde acıkıyorum halsizleşiyorum ama hiçbirşey yiyesim yok. neden böyle oldum bilmiyom bebeği en çok beslemem gereken zamanda:sinifsinif:
canım banada dr diyer verdiğinden beri hep az ve sebze ağırlıklı besleniyorum ya bebeğim beslenmiyo sanıyordum. hatta 1 kilo vermişim.sanki bana diyete başladım başlayalı göktuğ daha az harket ediyo,çocuğum aç kalıyo gibi geliyo.halbuki onlar bizden besleniyo ama annelik duygusu işte......canım kaan da besleniyodur biz sadece kendimize evham yapıyoruz,pimpirikleniyoruz....
canım ben tatlıyı çok sevmediğim ve yemediğim halde dr bana diyet verdi.inşallah diyetle geçer canım.....
arkadaşlar bir de ben daha şeker yüklemesini yaptırmadım ama nasıl oluyor, yani hastanede çok mu beklemen gerekiyor?işten ona göre izin almam gerekiyor..
merhaba kızlarr
biz geldikk
dün çok yoğundum ve akşamda kolumu kıpırdatacak halim yoktu o yüzden giremedim nete
bugünde sabahtan kursa gittim sonrasında da alışveriş yapıp geldim evime ama çok şükür iyiyim bugün
sizler nasılsınız?
tarhancım tabiki ilaçlardan olabilir ama bugünlerde çok üzdünya kendini ondan kaynaklanabilir diye düşünüyorum
ebramcım bende salı günü yaptırdım şeker yüklememi sabah aç karnına gittim parmağımdan kan aldılar sonra eczaneden 50 mg lık glikoz aldım onu bir bardak suyla karıştırıp içtim içine limon damlatırsan daha rahat içersin bir saat sonra tekrar kan aldılar ve ondan sonrada yine hiçbişey yemeden bir saat sonra bir daha kan verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?