2010 Nisan Anneleri

canım deniz beymi doktoru canım benim doktorummu gittiği canımcım ya belki o hani söylemeye gerek duymamış olabilir sanırım kendi yatması gerktiğini bilir diye söylemiş olabilir canımcım birde sana demiştimya ilk hamişliğimi öğrendiğimde benimde kanamam olmuştu diye levent banada yat falan dememişti sadece ağır kaldırma uzanma demişti o kadar birde bu kanama tutunma kanaması olabiliyomuş canım belkiondandır bazıları 9 ay az az da olsa kanma yaşayabiliyomuş gözü aydın arkadaşının bu arada canım en önemliside o güp güp güp seslerini duymuşya şükürler olsun birde sana soracağım canım nerden getirdin şimdi o aşerme topiğinde yazdığın şeyi aklıma ben şimdi bir fiil düşünür dururum yazdığın yemeği zaten ne yiyeceğimi şaşırmışım:uhm:

saolasın tarhancığım yapmış olduğunuz dualra sayesinde canımcım rabbim sizin gibi temzi kalpli dostları başımdan eksik etmesin canım en öenmliside temzi bir kalple yapılan içten yapılan dualarmış canım beim ohhhh seninde az kalmış desene 1 buçuk ay var yok ayyy doğuma yaklaştık yaa öyle böyle birde canım ben bu hafta sonu 2 saatlik yola gideceğim aslında tedirginim ama bişey olurmu diye ama genelde konuştuklarım bişey olmaz içini ferah tut diyolar b neyapsam canım yaa:uhm:

neyse kızlar ben bir karnımı doyurayımda gelirim görüşrüz teyzoşlar

Allah yardımcın olsun canım.hayırlısı olur inşallah.
bebişlerin cicilerine baktım.bayıldım hepsine.bende dün akşam oğlum uyurken çıkartıp baktım cicilerimize.

kimsecikler yok bugün buralarda kızlarr yaaa.. benimde evde işler,im var.. çamaşır fln katlıcamm.. yemek yapıcamm... çıkıyım da onları halledeyim barii.. akşam vaktim olursa girerim yine.. öpüyorum hepinizii..

merhaba kızlar bugün öle yoruldumki sabah 9 dan beri aç karnına hastanelerdeyim.şeker yüklemesi,kalsiyum,kolestrol testlerini yaptırdım.şimdi geldim işyerime açlıktan ölüodum yemek yedim birazcık şimdide canım tatlı istio.oğlumla tatlı yiycez.bugün onu yeterince aç bıraktım şimdi telafi etmem lazım.şükür testleerimide hallettim rahatladım.sonuçları haftaya doktoruma gösterecem.

canım özel arabayla gideceksen hiç takma kafana 1 saat sonra müsait bir yerde durup biraz ayaklarını açarsın olur biter. bende 2-3 haftaya kadar bebek alışverişine istanbula gidecem bende nerden baksan 2-3 saat yol gidecem dinlene dinlene gideriz artık napalım.opuyorumnanaktan

kızlar ya benim yine bir sıkıntım var. bu aralar çok mızmız oldum ama son kontrolden sonra bir garip oldum valla.
3 gündür demir ve tiroit hapına başladım. iştahım çok azaldı. sürekli bir şişkinlik daha yeni yemişim hissi var bende. demir hapından böyle etkilenen kimse varmı aranızda? tiroit hapımı sabah almak zorunda olduğum için demiri akşam üstü alıyorum. ikisinin arasında zaman olması gerekiyomuş çünkü. siz demir ilacınızı ne zaman alıyosunuz? akşamları 2 öğün yiyen ben artık normal akşam yemeğini bile azıcık isteksizce yiyorum. acaba bebeğim büyüdüde mideme baskımı yapıyo yoksa ilaçlardanmı bu durum. belkide sıkıntıdan kesilmiştir iştahım. birde acıkıyorum halsizleşiyorum ama hiçbirşey yiyesim yok. neden böyle oldum bilmiyom bebeği en çok beslemem gereken zamanda:sinifsinif:

slm kızlarr.. Bugün ancak girebildim.. Umarım herkes iyidir... Herkese iyi günlerr....

hg canım nasıl geçti dün akşam. Umarım çok güzel geçmiştir. Hele son tatlı faslı için diyecek birşey yok. Kermes nasıldı bu arada?

hg canım geçmiş olsun inşallah sonuçlar da iyi çıkar anlatırsın bize.

tarhancığım canım bendede olmuştu o bir ara iştahım olmuyodu zorla yiyordum sanırım psikolojikde olabiliyo canım ben zaten bir şeyi kafaya takarsam ya çok yerim yada az bende demir ilacı ters etki yaptı sanırım canım ben doymak bilmiyorum canımcım habire yiyorum ben akşam alıyorum demir ilacımı yemeklerden sonra alıyorum zaten elevit kullanıyorum benim birde kan ilacım var onuda sabah kahvaltısından sonra içiyorum canım bende bunlar aşoırı yemek yeme iştah açma olarak geri geliyo sanırım ama geçer canım hiçte besleyemem diye düşünme canım günde zaten yediklerimizden hamiş kalmadan önceki 300 kalori daha almamız yeterliymiş yani burda nerden baksan 1 bardak süte yakın zaten bebişler eğer beslenemezse bu sefer bizlerin kemiklerinden karşılarmışlar depomuzu kullannırlarmış yani zaten doktorlar o yüzden sağlıklı beslenein diyor yani annenin deposuna bebklerin el atmaması içinmiş canımcım sen hiç canını sıkma kaanımız turp gibi annesi bidaha gittiğindede ultrasyonda bu seferde öpücük ollayacak sana ben iyiyim diye:)))

gelinciğim hoşgeldin canım hadi gözün aydın testlerini yaptırmışsın ne güzel bende ocağın ilk haftası gideceğim inşallah şeker yüklemesi falan yaptırmak için canım çabucak bişeyler yee canım yaa bebişini doyur hadi:)))

canım evet deniz beye gitti leventede gitti ikiside söylememiş.benim dr um benim gibi olduğundan sanırım bana farklı geliyor....canım arkadaşıma yat demeden yatmaz ya sanmam........çok hareketlii...hatta bana der sen hala iş yapmıyonmu ev sil süpür bişey olmaz der ama ben yapmam tabi öyle çocuğumu düz de mi buldum canım yavrumu?
canım gel bizde yiyelim ben hala yemedim eşinde işten buraya gelir burda yeriz yemeği.......

zeyracım canım çok teşekkür ederim valla moral oldu. insanın elinde değil şimdiden bebekleri baslemek için çırpınıyoz. haklısın canım ben yemesem oda aç kalacakmış gibi geliyor ama saçma o bizm depoları sömürüyo zatenkaydirigubbakcemile3 birde hep kızardım çocuğunun ağzına habire bişeyler tıkan annelere ben daha karnımda başladım çocuğu obez yapmayakaydirigubbakcemile3bence bi dahaki kontrolde benden önce zeyra teyzesine öpücük yollayacak oğluşum annesine destek olduğu içinopuyorumnanaktan

dünürcüğüm çok saol cnımcım afiyet olsun canım sana sonra geliriz bir ara inşallah sende sıra ama canım bir sabah güzel bir hafta sonu kahvaltısına bekliyorum sizi dünürcüğüm:))

tarhancığım sever teyzoşu öpücüklerini kaanımın sanırım bizler gibi anneleri oldukları için bunları ben şanslı bebiş ilan ettim yaa acaba kim bu kadar ayrı ince düşünüyo bebişini şu aylık anne topiğndeki bütün annelerin eli öpülecek anneler valla bazı kadınlar var bırak acaba besliyomuyum diye düşünmeyi umrunda olmuyolar bu konuda ben bizi tebrik ediyorum canım sen yakınımda olsan ben senin öyle birde iştahını açardımki ben yerken yememenin mümkünatı olmaz canım:))

canım valla leventi sana anlattım o biraz geniştir canım bu tür konularda gerekn neyse onu söyler canım benim eğer çok kritik bişey görseydi kesin söylerdi canım riske atmazdı emin ol canım ama arkadaşın yinede tedbirli olsun canım sen söylede rabbim korusun sonuçta bebişlerinilk üç ayı çok önemli o yüzdena.s

slm kızlar

ya son zamanlarda vakit bulup bi giremiyorum ancak şöel bi göz atıyorum cıkıyorum özledim muhabbetinizi:sinifsinif:

bu hafta zateen hastanede gectı dıyebılırım seker yuklemesı ıdrar testı hemogram falan bır suru test yaptırdık doktor ıstemıştı

hepsı ıyıde bı tokluk şeker oranı yuksek 160 cıktı benneyaptımki normal sınır 110 en yüksekte 145 miş benim bayagı bı yuksek bakalım ne dıcek doktorumuz daha goturmedım sonucları ama saglık ocagına bıraktım bılgılerı ordakı hamıle bı gorevlı bı daha ıster yaptırmanı dedı sanırım bu sefer 4 kez kan vereckmişim bir saat arayla ikisi yuksek cıkarsa kotuymuş galıba

ınş.iyi çıkar kızlar dua edin

sizden yaptıran oldumu hıc sonuclarınız nasıl:uhm:

canım banada dr diyer verdiğinden beri hep az ve sebze ağırlıklı besleniyorum ya bebeğim beslenmiyo sanıyordum. hatta 1 kilo vermişim.sanki bana diyete başladım başlayalı göktuğ daha az harket ediyo,çocuğum aç kalıyo gibi geliyo.halbuki onlar bizden besleniyo ama annelik duygusu işte......canım kaan da besleniyodur biz sadece kendimize evham yapıyoruz,pimpirikleniyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…