kızlar arkadaşımı yazmıştımya size dr bugün bebeğin kalp atışlarını duymuş ama düşük tehlikesi devam ediyormuş. dr sa hiç yat şunları yapma falan dememiş.........progestan vermiş..........folik asit ve balık yağıda....sizce yatın demesi gerekmezmiydi*birde 1 sınıfa giden çocuğu var her gün yollarda.........
meraba arkadaşlar nasılsınız? ben çok yoğunum anca yazabildim sizlere. 5,5 hafta kaldı işi bırakmama çalışma temposu beni çok yoruyo yavvv.
zeyracım yengen ameliyattan yırtmış çok sevindim gözün aydınopuyorumnanaktan
çok saolasın canımcım dualarımız kabul oldu sanırım hamişlerin duaları kabul olurmuşya o yüsden birde o zaman bu sene inşallah sınavım iyi geçerde göreve başalrım bubnun içinde dua edin bizlere sınava gireceklere canlarım :Saruboceq::CüvCüv:
saolasın tarhancığım yapmış olduğunuz dualra sayesinde canımcım rabbim sizin gibi temzi kalpli dostları başımdan eksik etmesin canım en öenmliside temzi bir kalple yapılan içten yapılan dualarmış canım beim ohhhh seninde az kalmış desene 1 buçuk ay var yok ayyy doğuma yaklaştık yaa öyle böyle birde canım ben bu hafta sonu 2 saatlik yola gideceğim aslında tedirginim ama bişey olurmu diye ama genelde konuştuklarım bişey olmaz içini ferah tut diyolar b neyapsam canım yaa:uhm:
slm kızlarr.. Bugün ancak girebildim.. Umarım herkes iyidir... Herkese iyi günlerr....
merhaba kızlar bugün öle yoruldumki sabah 9 dan beri aç karnına hastanelerdeyim.şeker yüklemesi,kalsiyum,kolestrol testlerini yaptırdım.şimdi geldim işyerime açlıktan ölüodum yemek yedim birazcık şimdide canım tatlı istio.oğlumla tatlı yiycez.bugün onu yeterince aç bıraktım şimdi telafi etmem lazım.şükür testleerimide hallettim rahatladım.sonuçları haftaya doktoruma gösterecem.
ayşeciğim güle güle kullansın bebişimiz canım çok tatlılar canım aldıkların
çok teşekkürler canım
canım deniz beymi doktoru canım benim doktorummu gittiği canımcım ya belki o hani söylemeye gerek duymamış olabilir sanırım kendi yatması gerktiğini bilir diye söylemiş olabilir canımcım birde sana demiştimya ilk hamişliğimi öğrendiğimde benimde kanamam olmuştu diye levent banada yat falan dememişti sadece ağır kaldırma uzanma demişti o kadar birde bu kanama tutunma kanaması olabiliyomuş canım belkiondandır bazıları 9 ay az az da olsa kanma yaşayabiliyomuş gözü aydın arkadaşının bu arada canım en önemliside o güp güp güp seslerini duymuşya şükürler olsun birde sana soracağım canım nerden getirdin şimdi o aşerme topiğinde yazdığın şeyi aklıma ben şimdi bir fiil düşünür dururum yazdığın yemeği zaten ne yiyeceğimi şaşırmışım:uhm:
canım evet deniz beye gitti leventede gitti ikiside söylememiş.benim dr um benim gibi olduğundan sanırım bana farklı geliyor....canım arkadaşıma yat demeden yatmaz ya sanmam........çok hareketlii...hatta bana der sen hala iş yapmıyonmu ev sil süpür bişey olmaz der ama ben yapmam tabi öyle çocuğumu düz de mi buldum canım yavrumu?
canım gel bizde yiyelim ben hala yemedim eşinde işten buraya gelir burda yeriz yemeği.......
zeyracım canım çok teşekkür ederim valla moral oldu. insanın elinde değil şimdiden bebekleri baslemek için çırpınıyoz. haklısın canım ben yemesem oda aç kalacakmış gibi geliyor ama saçma o bizm depoları sömürüyo zatenkaydirigubbakcemile3 birde hep kızardım çocuğunun ağzına habire bişeyler tıkan annelere ben daha karnımda başladım çocuğu obez yapmayakaydirigubbakcemile3bence bi dahaki kontrolde benden önce zeyra teyzesine öpücük yollayacak oğluşum annesine destek olduğu içinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?