- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
hoşgeldin jnazcım,sağol anladım şimdi nasıl olduğunu.bilerek gidiym tabii ki .
yaa hepinize öyle çok özeniyorum ki,evde olanlara...çıkıyosunuz alışverişe,gezmeye,ev oturmalarına valla çok kıskanıyorum.biz çalışanların bir hafta sonu var onda da kaç parçaya bölüneceğimizi şaşırıyoruz.ben daha hiç bebeğim için bir çorap bile alamadım yaaa
slm kızlar
ya son zamanlarda vakit bulup bi giremiyorum ancak şöel bi göz atıyorum cıkıyorum özledim muhabbetinizi:sinifsinif:
bu hafta zateen hastanede gectı dıyebılırım seker yuklemesı ıdrar testı hemogram falan bır suru test yaptırdık doktor ıstemıştı
hepsı ıyıde bı tokluk şeker oranı yuksek 160 cıktı benneyaptımki normal sınır 110 en yüksekte 145 miş benim bayagı bı yuksek bakalım ne dıcek doktorumuz daha goturmedım sonucları ama saglık ocagına bıraktım bılgılerı ordakı hamıle bı gorevlı bı daha ıster yaptırmanı dedı sanırım bu sefer 4 kez kan vereckmişim bir saat arayla ikisi yuksek cıkarsa kotuymuş galıba
ınş.iyi çıkar kızlar dua edin
sizden yaptıran oldumu hıc sonuclarınız nasıl:uhm:
şükürler olsun mehtapcığım iyiyiz sen nasılsın canısı
Bende iyiyim canlarım.opuyorumnanaktanmehtapcığım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın*
kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum kendinize iyi bakın.........
Hoşgeldin nazcım.a.s.merhaba kızlarr
biz geldikk
dün çok yoğundum ve akşamda kolumu kıpırdatacak halim yoktu o yüzden giremedim nete
bugünde sabahtan kursa gittim sonrasında da alışveriş yapıp geldim evime ama çok şükür iyiyim bugün
sizler nasılsınız?
tarhancım tabiki ilaçlardan olabilir ama bugünlerde çok üzdünya kendini ondan kaynaklanabilir diye düşünüyorum
ebramcım bende salı günü yaptırdım şeker yüklememi sabah aç karnına gittim parmağımdan kan aldılar sonra eczaneden 50 mg lık glikoz aldım onu bir bardak suyla karıştırıp içtim içine limon damlatırsan daha rahat içersin bir saat sonra tekrar kan aldılar ve ondan sonrada yine hiçbişey yemeden bir saat sonra bir daha kan verdim.
canımcım önemli olan kendi doktorunun yorumlaması
benim açlık 77 ,
1. saat 72
2. saat de 81 çıkmıştı
ademircim hoşgeldin.bazen benimde karnım katı oluyor.benim aama tok olduğum zaman öyle oluyor.bebeğin aşağıda olduğunu nerden anladın karnın aşağıdamı*benim karnımda aşağıda?bizde anneminde ablamında hamileyken karınları aşağıdaymış
Ayşeciğim çok sessiz sanki bugün topik.sen nasılsın?
tarhancım bende hem tiroid hem de demir hapını kullanıyorum.evet senin dediğin gibi tiroidi sabah aç karnına , demiri akşam yatarken.demir hapını aldıktan 1 saat önce ve sonra çay,süt içmememi söylemişti doktorum.buna dikkat et istersen.başlarda iştahsızlık olabiliyor,belki de tiroid ilacından olabilir merak etme.
selam kızlar geldi lap top ım. herifimde gece gelcek. 12 gibi gidip alcam. hepinizin konusu şeker ama ben başka bi şey sorcam. 1. benim bebem sankim biraz aşağıda. göbek deliğimin altında daha. bi de bööle bazenleri kaskatı oluyo karnım. özellikle yorgunsam. ama sancım, kanamam falan yok. rahat mı batıyo bana ne?
bu arada bebişimin bütün kıyafet alışverişini bitirdim. ıvır zıvır kaldı tek. almadım hastane çıkışı falan. 5 li takımlardan aldım. battaniye, havlu falan da hep hediye geldi. çıtçıtlı body falan da mother care den alcam. bitti gitti. yalnız ben çok çıkamıyorum. mothercare in %50+%25 indirimi başlayınca bana bi haber edin ayooolll
bu arada bebişimin bütün kıyafet alışverişini bitirdim. ıvır zıvır kaldı tek. almadım hastane çıkışı falan. 5 li takımlardan aldım. battaniye, havlu falan da hep hediye geldi. çıtçıtlı body falan da mother care den alcam. bitti gitti. yalnız ben çok çıkamıyorum. mothercare in %50+%25 indirimi başlayınca bana bi haber edin ayooolll
Olurmu olur canım.:)))iyiyim cnaımkayınvaldemlerdeyiz bu akşamda yarın inşallahevimize gideceğiz.Bu akşam neden sakin buldum ben.Aşk-ı memnu var ondan olmasınkaydirigubbakcemile3
Güle güle kullansın canım aldığın cicileri bebişin.bu arada bebişimin bütün kıyafet alışverişini bitirdim. ıvır zıvır kaldı tek. almadım hastane çıkışı falan. 5 li takımlardan aldım. battaniye, havlu falan da hep hediye geldi. çıtçıtlı body falan da mother care den alcam. bitti gitti. yalnız ben çok çıkamıyorum. mothercare in %50+%25 indirimi başlayınca bana bi haber edin ayooolll
iyiakşamlar kızlarr ben geldim nasılsınız?
ebramcım sen de demi hipotiroidi var? ne zamandır kullanıyosun ilacını? ben daha ilk defa kullanıyorum bu ilacı.
ademircim merabalar bebeğin aşağıda olduğunu neye göre söylüyorsun? karnın sertleşmesi zaman zaman bende de oluyor bence gazdan oluyorduropuyorumnanaktan
&50+%25 ne zaman oluyor ki bütün ürünlerindemi?
şu anda kızlar lcwda indirimler var %50 uğrayın derim gerçi bende yeni gördüm indirimi ben bir ara uğrayabilirsem uğrayacağım bakalım
ldw de yeni doğan için bi şey yok. 1 yaş sonrası için falan şeyler var. bence erken.
tarhancığım vazgeçtim gitmekten canım yaa trabzona fazla kalabalığa girmek istemiyorum canımcım eşimde sen bilirsin diyo kararsızım ne yapıcağımıda bilmiyorum
Olurmu olur canım.:)))
Güle güle kullansın canım aldığın cicileri bebişin.
Hoşgeldin tuğbacığım.Kendi adıma iyiyim sen nasılsın?
şu anda kızlar lcwda indirimler var %50 uğrayın derim gerçi bende yeni gördüm indirimi ben bir ara uğrayabilirsem uğrayacağım bakalım
tarhancığım vazgeçtim gitmekten canım yaa trabzona fazla kalabalığa girmek istemiyorum canımcım eşimde sen bilirsin diyo kararsızım ne yapıcağımıda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?