2010 Nisan Anneleri

hoşbuldm canım
evde olmak iyi tabiki canım ama inan bende zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ve çalışma hayatını özlemiyorda değilim
sanki daha az yoruluyordum o zamanlar

canımcım önemli olan kendi doktorunun yorumlaması
benim açlık 77 ,
1. saat 72
2. saat de 81 çıkmıştı

şükürler olsun mehtapcığım iyiyiz sen nasılsın canısı

mehtapcığım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın*
kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum kendinize iyi bakın.........
Bende iyiyim canlarım.opuyorumnanaktan
Hoşgeldin nazcım.a.s.

canımcım önemli olan kendi doktorunun yorumlaması
benim açlık 77 ,
1. saat 72
2. saat de 81 çıkmıştı

biliyorum canım ama yinede yüksek bi değer onu da biliyorum ben glikozu içtikten sonra tek sefer kan verdim

açlık 95 bi saat sonra 160 cıktı bi daha almadılar benden

selam kızlar geldi lap top ım. herifimde gece gelcek. 12 gibi gidip alcam. hepinizin konusu şeker ama ben başka bi şey sorcam. 1. benim bebem sankim biraz aşağıda. göbek deliğimin altında daha. bi de bööle bazenleri kaskatı oluyo karnım. özellikle yorgunsam. ama sancım, kanamam falan yok. rahat mı batıyo bana ne?

ademircim hoşgeldin.bazen benimde karnım katı oluyor.benim aama tok olduğum zaman öyle oluyor.bebeğin aşağıda olduğunu nerden anladın karnın aşağıdamı*benim karnımda aşağıda?bizde anneminde ablamında hamileyken karınları aşağıdaymış

he yav karnım aşağıda. bütün hareketleride kasıklarıma yakın yerlerde hissediyorum. taa 10 ocağa kadar da bekleyecem dr.için.

bu arada bebişimin bütün kıyafet alışverişini bitirdim. ıvır zıvır kaldı tek. almadım hastane çıkışı falan. 5 li takımlardan aldım. battaniye, havlu falan da hep hediye geldi. çıtçıtlı body falan da mother care den alcam. bitti gitti. yalnız ben çok çıkamıyorum. mothercare in %50+%25 indirimi başlayınca bana bi haber edin ayooolll

iyiakşamlar kızlarr ben geldim nasılsınız?

ebramcım sen de demi hipotiroidi var? ne zamandır kullanıyosun ilacını? ben daha ilk defa kullanıyorum bu ilacı.

ademircim merabalar bebeğin aşağıda olduğunu neye göre söylüyorsun? karnın sertleşmesi zaman zaman bende de oluyor bence gazdan oluyorduropuyorumnanaktan

&50+%25 ne zaman oluyor ki bütün ürünlerindemi?

şu anda kızlar lcwda indirimler var %50 uğrayın derim gerçi bende yeni gördüm indirimi ben bir ara uğrayabilirsem uğrayacağım bakalım

tarhancığım vazgeçtim gitmekten canım yaa trabzona fazla kalabalığa girmek istemiyorum canımcım eşimde sen bilirsin diyo kararsızım ne yapıcağımıda bilmiyorum

canım bu sitede okuduklarım kadarıyla her ayın 15inde indirim oluyo mothercare de ama o çıtçıtlı bodylerde pek indirim yapmıyolarmış. ben geçen haftasonu gittim. çok sınırlı ürünlerde indirim vardı yenidoğan cicilerinde hiç yoktu indirim. ben 7 li uzun kollu çıtçıtlı body yi 50 tl ye aldım. (3-6 aylık aldım). daha önce chicco dan 4lü yarım kollu body yi 40 tlye almıştım o yüzden uygun geldi bana. onlarıda 0-3 aylık aldım. şimdi iç giyim olarak zıbın ve kolsuz body kaldı alacağımkaydirigubbakcemile2

iyiyim cnaımkayınvaldemlerdeyiz bu akşamda yarın inşallahevimize gideceğiz.Bu akşam neden sakin buldum ben.Aşk-ı memnu var ondan olmasınkaydirigubbakcemile3
Olurmu olur canım.:)))

Güle güle kullansın canım aldığın cicileri bebişin.

Hoşgeldin tuğbacığım.Kendi adıma iyiyim sen nasılsın?

&50+%25 ne zaman oluyor ki bütün ürünlerindemi?

ocak sonu, şubat başı indirim oluyomuş. geçen sene doğum yapan kuzen 7 li çıt çıtlıları 17 ytl ye almış. ama düz beyaz olanları o fiyata düşmüş. dsenli ve renkli olanlarsa 25 ytl falandı dedi.

Olurmu olur canım.:)))

Güle güle kullansın canım aldığın cicileri bebişin.

Hoşgeldin tuğbacığım.Kendi adıma iyiyim sen nasılsın?

teşekkürler canımcım.

bende iyiyim yosuncum tembellik yapıyom kucağımda bilgisayar, karşımda televizyonkaydirigubbakcemile3

zeyracım ne için gidecektin trabzona? bence gitmek istiyosan kalabalığı düşünme çok fazla biz zavallı nisan anneleri çok soyutladık kendimizi bu salgın yüzünden tabii yine sen bilirsin gitmemek seni üzmeyecekse boşver tatlım gitmeyiverirsinopuyorumnanaktan ama bende artık böyleyim bir yere gidene kadar yüz kere düşünüyorum , elli kere karar değiştiriyomkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…