2010 Nisan Anneleri

tüp bebek mıydı senın canım
ben en son 6+2 ken gıttım tek gozuktu aMA KAN DEGERIM ÇOK YUKSEK CIKMISTI DOKTOR IKIZ OLABILIR DEMISTI
ılk gıttıgınde hemen gozuktu yanı oylemı

hayır tüp baby değil ben ilk 4+5 te gitmiştim kese tekti 6+5 te kalp atışları için gittiğimde iki ayrı kese ve iki minik vardı

ikiz bebek bekleyen arkadaşım; senacım bende bişi sorucam. kan değerin yüksek çıkmışmıydı?

ikiz bebek bekleyen arkadaşım; senacım bende bişi sorucam. kan değerin yüksek çıkmışmıydı?

ya kan değerim çok yüksek değil di de adetim 2 gün geçmişti evde yaptığm testte 2.çizgi 1.çizgiyle aynı anda çıkmıştı dr. betahcg çok yüksek demekki demişti bi işaretmiş aslında

Benımkı tup bebek transferımın 7.gunu ıdrar testı yapmıstım 2.Çızgı Çıkmıstı
sonra 8.gunu bıdaha yaptım yıne cıktı 8.gunu kan testım 111 Çıkmıstı 13.gunde 562 dı doktorum ıkız gebelık olabılır demıstı ama tek gozuktu en son 6+2 gıttıgımde

kilo : 49,2
son satın : ? nedir bilmiyorum da :$
beklenen doğum tarihi : 19 Nisan
kese görüldü :)
6 haftalık :CüvCüv:

ya kan değerim çok yüksek değil di de adetim 2 gün geçmişti evde yaptığm testte 2.çizgi 1.çizgiyle aynı anda çıkmıştı dr. betahcg çok yüksek demekki demişti bi işaretmiş aslında

anladım canım; benimde 1202,19 çıkmıştı da ondan sordum. henüz 2 gün geçmişti. idrar da da hemen çıktı ikinci çizgim ve koyuydu bi ümit sordum bende.

bende ikiz istiyorum ama hayırlısı yinede :) bana bakıldığında tek mi demiştim doktor şuan tek kese gözüküyor dedi.
eşimin ablasının da tek gözüküyormuş fakat kalp atışlarını dinlemeye gittiklerinde çift kalp atışı varmış ve öyle ikiz olduğu anlaşılmış. Şimdi okula gidiyorlar. Allah herkesin gönlüne göre versin :)

anladım canım; benimde 1202,19 çıkmıştı da ondan sordum. henüz 2 gün geçmişti. idrar da da hemen çıktı ikinci çizgim ve koyuydu bi ümit sordum bende.

valla benim de 3 gün geçmişti 1000 in üzerindeydi acilde yaptırdığımdan testi tam sayım yapılamadı inş istiyosan öledir kaçıncı haftadasın şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…