valla benim de 3 gün geçmişti 1000 in üzerindeydi acilde yaptırdığımdan testi tam sayım yapılamadı inş istiyosan öledir kaçıncı haftadasın şimdi
7. haftadayım canım; yazlıkta olduğum için dr uma yarın gidebilcem henüz kalp atışını duyamadım yani, kısmetse yarın sabah.
hadi inş o zaman dualarım seninle ben 2 tane görünce şok olmuştum sen o umutla bak da mutluluktan şok ol inşhihoyyyt
Gözün aydın canım...bebişimin kalp atışını ve kendini gördükk :lepi:
angesky-zümmin hoşgeldiniz.
HOŞBULDUK TATLIMM opuyorumnanaktanhoşgeldiniz kızlarrr
Gözün aydın canım...
Hoşgeldin..
iyi geceler kızlarr
bizde eve yeni geldik
gelir gelmezde listeyi düzenledim:)
ummuhan cım inşallah sende nisan annesi olursun güzelim
princess of rain sizde hoşgeldiniz aramıza
iyim naz....igne oliormusun ben biraktim....hap aliyorum....cok canim acidi napim dayanamadim
selam kizlar nasilsiniz hepiniz iyimisin nisan anneleri bebeisler nasil
kizlar ya masallah sayfalar oyle cabuk akiyorki yetisemiyorum ben fazla online olamiyorum girdikce bakiyorum iste kizlar ya ben birsey sorcam saclarim cok dokuluyor benim sizinde dokulmeye basladimi yoksa bir benim boyle
benımde aynı yuzumde kucuk cılt kabarcıkları olustu arko kullandım bıraz hafıfledı ya ben ccok su iciyorumm tuvalettende cıkamıyorum dogal olarak. sabah hıç bırsey yıyemıyorum bır tek iftarda dıyorum oruçlu olsam daha ıyı bence ama meyve yıyorum.
arkadaslar ya hanı hep cevremızden duymuşuzdur sunu hamıleyken yemelısın duydunuz mu ek olarak neler yıyorsunuz beslenmemıze yardımcı olalım ne dersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?