2010 Nisan Anneleri

valla benim de 3 gün geçmişti 1000 in üzerindeydi acilde yaptırdığımdan testi tam sayım yapılamadı inş istiyosan öledir kaçıncı haftadasın şimdi

7. haftadayım canım; yazlıkta olduğum için dr uma yarın gidebilcem henüz kalp atışını duyamadım yani, kısmetse yarın sabah.

iyi geceler kızlarr
bizde eve yeni geldik
gelir gelmezde listeyi düzenledim:)
ummuhan cım inşallah sende nisan annesi olursun güzelim
princess of rain sizde hoşgeldiniz aramıza

cok tsekkur ederim jnaz benide listeye aldigin icin

selam kizlar nasilsiniz hepiniz iyimisin nisan anneleri bebeisler nasil

kizlar ya masallah sayfalar oyle cabuk akiyorki yetisemiyorum ben fazla online olamiyorum girdikce bakiyorum iste kizlar ya ben birsey sorcam saclarim cok dokuluyor benim sizinde dokulmeye basladimi yoksa bir benim boyle

benimde çok dökülüyo artık eşim bile farketti artışı bide cildim bozulmaya başladı böyle kabarık kabarık alerji-sivilce arası bir hal aldı tenim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benımde aynı yuzumde kucuk cılt kabarcıkları olustu arko kullandım bıraz hafıfledı ya ben ccok su iciyorumm tuvalettende cıkamıyorum dogal olarak. sabah hıç bırsey yıyemıyorum bır tek iftarda dıyorum oruçlu olsam daha ıyı bence ama meyve yıyorum.

arkadaslar ya hanı hep cevremızden duymuşuzdur sunu hamıleyken yemelısın duydunuz mu ek olarak neler yıyorsunuz beslenmemıze yardımcı olalım ne dersınız

canım nasılsın bitanem ne var ne yok gittinmi kalp atışını duymaya bebişinin ben dün duydum şükürler olsun canım :Saruboceq:

angelsky canım gözünaydın duydun demekki meleğinin kalp atışlarını çok güzel bir ses değilmi ya dün doktora utanmasam az biraz daha dinleyeyim diyecektim

arkadaslar ya hanı hep cevremızden duymuşuzdur sunu hamıleyken yemelısın duydunuz mu ek olarak neler yıyorsunuz beslenmemıze yardımcı olalım ne dersınız

benim diet listemde hergün 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, 100 gr. et. 1 avuç fındık,ceviz ve kuru meyveler var.kayısı , üzüm. şekerli meyvelerden de uzak duruyorum tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…