canım benım bırtanem bende duymadım gordum dıyım 20 agustosta ses duymadım ama doktorum gosterdı sadece pazartesı gıdıcem o zaman ses duycakmısım ben sana son durumu bıldırırım sen neler yapıyorsun canım nasıl gıdıyo hayırlı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın rabbım dua edelım canlarım
bebişimin kalp atışını ve kendini gördükk :lepi:
çok uykum geldi iftarada arkadaşım gelecek ewde ağza alacak yemek yok mutfağa geçiyorum kızlar kendinize iyi bakın...
kolay gelsin canım o dert bendede var bende az sonra başlayacağım yemek yapmaya tabi bulantıdan yapabilirsem inşallah:kedi:
naz ya hıç soylenır mı hanı bızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nazzzzzzzz bızede gonder
canım evet bende duydum kabugunu soyupta ye nektarı ye olmazmı bırtanem bılmıyorum ne kadar dogru bende cıger yersen ellerını hıçbır yere surme cocugunda leke cıkarmış
:roflol:
ooo bende de doğumdan sonrası için bi sürü hurafe var
-doğar doğmaz bebeğin koltuk altına bacaklarına ve kasıklarına tüysüz fare yavrusu sür, çocuğun kılsız olsun
- bebeğin kız ise kasıklarına bal sür kocasına tatlı gelsin.
- kız çocuğun göğsüne kase kapatırsan göğüsleri kapattığın kase kadar büyür.
yani doğum çantanıza zıbın, gecelik, çocuk bezi falanla birlikte, 1 adet tüysüz fare, orta boy kase ve bi kavanoz balda koyun.
canım ya bende senı gorunce çok sevındım kader arkadası olduk sayılır ben zaten kıloluyum 69 kıloyum gobek hep vardı yıne var ama ayaktayken gobegın alt kısmında sertlık var sende de var mı bulantım var hafıf yanı iştahım gıttı yemek yemıyorum ıftarda bırtek bılmıyorum yane olcak halımız allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?