anladım canımcım ne yapıyosun bitanem bu arada çiçek götürdünmü enişteye :)) bende doğum hikayelerine bir göz attım ağlıyorum rabbim o güzel günleri bizede anlatmayı nasip eğler inşallah
selam kizlar
ben bugün bebegimi gördüm 880 gr olmusuz
seker yüklemesinide yapti ve aksi bir durum oldugunda arayacaklarini söyledi
ardindan su 1 haftadir cektigim dis agrisi icin disciye gidim dedim
gitmez olaydim disirde ne sinir ne bisey kalmamis
neyse igne vurdu uyusturmak icin oda dis iltihap oldugu icin fayda etmedi
anlayacaginiz siniri felan canli canli kesti
herseyi hisettim geldigimden beride yatiyorum
bisey yiyemiyorum daha neler gelecek basima onuda bilmiyorum:çok üzgünüm:
ayrica cinsiyetimizide 100% yine göstermedi
biz halen kiz biliyoruz bakalim
ohhh sefan olsun ne güzel yapmışsınız bende evde yanlızım eşim nöbetten gelicek onu bekliyoruz kızmla çok sıkılıyorum o evde olmayınca gerçi benim eşimin işi iyi 3 gün evde bir gün işte oluyo
aşkı memnu saati kimseler yok yine...
tarhancım 45-50 tane demişsin en az 100 adet lazım bence. 140-150 lirada pahalı değilmi??? değer belki güzelliklerini bilmiyorum ama onun yerine kaanımıza bişicikler alırsın tatlım yaa. benim lavantalar 55 liraya mal oluyor. 100 adet olucak:))
selam kizlar
ay ne güzel bebek sekeri felan burda bilmiyom ben öyle seyler ya bilmiyorumkismile
Merhaba kızlar, a.s.
Batuhanım öncelikle bebişine maşallah. Rabbim kuzularımızı korusun.
Bizimde kontrollere az kaldı. Bir telaş bir telaş. Bu ara iyi söyleselerde, kötü söyleselerde ağlayacağım kendimi zor tutuyorum. Bebeğimi özledim. :asigim:
Kocaları sevme günüymüş bugün. Bizim misafirimiz vardı. Gündüz hiç giremedik. Kocacığım işte olmasa şöyle kocaman sarılırdım ona. :1hug:
ay ne güzel işmiş o ne iş yapıyo eşin bende yapayım:lepi:sıkılma hayatım eşin yoksa biz varızopuyorumnanaktan
ya canım aslında bende gelecek hafta bebek alışverişinde bakıcam kendim yapabileceğim ekonomik bişiler ama görünce çok hoşuma gittiler en son ihtimal bence de pahalı hem görür görmez dedim ki bizim kızlara bir sorayım haklısın canım. olurda kaan bey şekerlerden önce gelmeye kalkarsa ancak bir koşu gidip alınabilirakannehir
ya canım bende gebze de kimsenin yaptığını görmedim duymadım sadece siteden duyunca heveslendim bakınıyom bu aralarkaydirigubbakcemile3
slm tarhan geldım ben
buradan sohbete katılırım vaktım oldukça
bu arada nısan annelerı allah yardımcınız olsun
ben ocak annesıyım 40+2 bıttı bugun
inatla gelmıyor oglum
bızım topıge ugruyormuşsunuz arada
gelın tabı beklerız
ılk bahar bebeklerı olacak sızınkıler...
Kızlar, doğum videolarını izledim bende. Şimdiye kadar hep izlemeyecem diyordum ama başıma gelecekleri görmek istedim artık. mafoldumben
Kızlar, doğum videolarını izledim bende. Şimdiye kadar hep izlemeyecem diyordum ama başıma gelecekleri görmek istedim artık. mafoldumben
tuğbacığım eşim tarım il müdürlüğünde çalışıyo güvenlik görevlisi canımcım nöbetli çalıştıkları için canım ancak o zamna sıra geliyo bende diyorum senin iş gibi iş yokmu abi ooralarda temizlik falnda yaprım diyorum bazen aklinialirimsmile
aklımda olsun nazlıcımbu bepantenopuyorumnanaktan gerçi bikaçgündür bende göbekten çok göğüs ucu kaşıntısı var aşırı derecede kaşıyom ama orasıda çatları diyede korkuyomzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?