2010 Nisan Anneleri

bende ilk defa fiyat sordum canım ama çok şık bir şeydi nazar boncuklu falan gözüm kaldıkaydirigubbakcemile3

anladım canımcım ne yapıyosun bitanem bu arada çiçek götürdünmü enişteye :)) bende doğum hikayelerine bir göz attım ağlıyorum rabbim o güzel günleri bizede anlatmayı nasip eğler inşallah

anladım canımcım ne yapıyosun bitanem bu arada çiçek götürdünmü enişteye :)) bende doğum hikayelerine bir göz attım ağlıyorum rabbim o güzel günleri bizede anlatmayı nasip eğler inşallah

yok tatlım baktım çiçeğe kimse yanaşmadı ben sap gibi kalmıyım dedim tek başımakaydirigubbakcemile3 yaptığımız geyiği anlattım da biraz hatta o beni yemeğe götürdü diyebilirizkaydirigubbakcemile3 dışarda bişeyler atıştırıp eve geldik bende sık sık okuyorum ama bazen ağır geliyo okuyup okuyup beklemek sabırsızlaştım iyice. canımcım sen de çok okuyup çok ağlama gizem sultan kızar :asigim:

ohhh sefan olsun ne güzel yapmışsınız bende evde yanlızım eşim nöbetten gelicek onu bekliyoruz kızmla çok sıkılıyorum o evde olmayınca gerçi benim eşimin işi iyi 3 gün evde bir gün işte oluyo

aşkı memnu saati kimseler yok yine...
tarhancım 45-50 tane demişsin en az 100 adet lazım bence. 140-150 lirada pahalı değilmi??? değer belki güzelliklerini bilmiyorum ama onun yerine kaanımıza bişicikler alırsın tatlım yaa. benim lavantalar 55 liraya mal oluyor. 100 adet olucak:))

Merhaba kızlar, a.s.
Batuhanım öncelikle bebişine maşallah. Rabbim kuzularımızı korusun.
Bizimde kontrollere az kaldı. Bir telaş bir telaş. Bu ara iyi söyleselerde, kötü söyleselerde ağlayacağım kendimi zor tutuyorum. Bebeğimi özledim. :asigim:
Kocaları sevme günüymüş bugün. Bizim misafirimiz vardı. Gündüz hiç giremedik. Kocacığım işte olmasa şöyle kocaman sarılırdım ona. :1hug:

ay ne güzel işmiş o ne iş yapıyo eşin bende yapayım:lepi:sıkılma hayatım eşin yoksa biz varızopuyorumnanaktan

ya canım aslında bende gelecek hafta bebek alışverişinde bakıcam kendim yapabileceğim ekonomik bişiler ama görünce çok hoşuma gittiler en son ihtimal bence de pahalı hem görür görmez dedim ki bizim kızlara bir sorayım haklısın canım. olurda kaan bey şekerlerden önce gelmeye kalkarsa ancak bir koşu gidip alınabilirakannehir

selam kizlar
ay ne güzel bebek sekeri felan burda bilmiyom ben öyle seyler ya bilmiyorumkismile

ya canım bende gebze de kimsenin yaptığını görmedim duymadım sadece siteden duyunca heveslendim bakınıyom bu aralarkaydirigubbakcemile3

cok sagol canim cümlemizinkini korusun rabbim
evet bende esim birazdan gelsin sarilim hele sevme günü
gerci hergün sevim ama bugün ayricalik olsun
adamda kafayi yemis desin bana birden boynuna atlasam dermiki acaba zemuszemus

bence en güzelini yapiyorsun ayrica bi degisiklik olmus oluropuyorumnanaktan

kizlar bende gecen gün bebegimin arabasini aldim
oglumdan vardi bi tane ama pek kullanisli degildi
biraz tuzlu oldu ama deger zaten fazla bir ihtiyacim olmadigi icin buna para yatirdigimada üzülmüyorum netten resmini bulsam ekleyecem

slm tarhan geldım ben
buradan sohbete katılırım vaktım oldukça

bu arada nısan annelerı allah yardımcınız olsun
ben ocak annesıyım 40+2 bıttı bugun
inatla gelmıyor oglum

bızım topıge ugruyormuşsunuz arada
gelın tabı beklerız
ılk bahar bebeklerı olacak sızınkıler...

hoşgeldin canımmm maşallahh oğluşuna bitmiş artık zamanınız. topiği takip ediyom aşkitom doğurmuş dedikleri gün soluğu yüzyıl hastanesinde alacam canımkaydirigubbakcemile3 zaten salı kontrole gidecem büyük ihtimalle denk gelecez sen bebişin ve benkaydirigubbakcemile3

bu arada dünden beri ızdırap veren göbek kaşıntımın çaresini bepanthene de buldum. burda bir çok hemşire gebeliğinde onu kullanmış. hem ucuz hem gerçekten işe yaradı zaten deri yenileme işlevi olduğu için çatlaklarıda engelliyormuş bilginize.....

Kızlar, doğum videolarını izledim bende. Şimdiye kadar hep izlemeyecem diyordum ama başıma gelecekleri görmek istedim artık. mafoldumben

tuğbacığım eşim tarım il müdürlüğünde çalışıyo güvenlik görevlisi canımcım nöbetli çalıştıkları için canım ancak o zamna sıra geliyo bende diyorum senin iş gibi iş yokmu abi ooralarda temizlik falnda yaprım diyorum bazen aklinialirimsmile

aklımda olsun nazlıcımbu bepantenopuyorumnanaktan gerçi bikaçgündür bende göbekten çok göğüs ucu kaşıntısı var aşırı derecede kaşıyom ama orasıda çatları diyede korkuyomzemuszemus

Kızlar, doğum videolarını izledim bende. Şimdiye kadar hep izlemeyecem diyordum ama başıma gelecekleri görmek istedim artık. mafoldumben

aman canım sakın izleme yaa ben izledim kafamdan atamıyorum o görüntüleri canımcım :a015:

ben hamile kalmadan önce bebeğe karar verdiğimizde fotolara bakmıştım. ve sezeryan beni doğumdan daha çok korkutmuştu. hamile kaldıktan sonra hala izlemedim çok merak ediyom ama kendimi tutmaya çalışıyom sende izlemeseydin keşke canım yaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aboovvv sıraya gireyim yani ben:lepi:

aman tuğbacığım izleme sakın daha ben hala etkisindeyim gelen geçene şimdide hastalık oldu nasıl doğum yaptın acıdımı ağrın oldumu falan diye çevremdekilere soruyorum valla annelerimize bir kez dah tebrik etmek lazım sanırım kadıncağızlar çatır çatır eskiden normal doğurmuşlar bizleri sezeryan çıktı mertlik bozuldu

kesinlikle kaşımıcakmışsın canım. al bepanteni sür. zaten içinde emziren annelerin göğüs çatlakları ve yaraları için yazıyor. hemen başla bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…